حسین یوجور که من گورم بالا بالا داشینیسان بلوطا!:n02:نقل قول:
Printable View
حسین یوجور که من گورم بالا بالا داشینیسان بلوطا!:n02:نقل قول:
من هله مخابراتینان وارام :n02:نقل قول:
اوقدر دانلود المیشم کی هله 1 ایل منی گورر:n02::n02:
اینشاا... کی بیر دانا دا گیشا جشنواره گورسون لار منیم کیمین دیلنچیلره پیس اولمور:n09:نقل قول:
دوستان کسی از شهرک ( باغمیشه ) این چند روزه قطعی های مکرر ( بین چند دقیقه تا چند ساعت ) داشته ؟
دوستان ، اگه بخوام امروز حجم باقی مونده همارا رو تموم کنم میشه با یک تماس بهشون بگم که خطم رو جمع کنن ؟؟ اگه امروز بگم و همین امروز یا امشب هم برم بلوط بگیرم سرویس تا فردا وصل میشه ؟؟؟
تو منطقه شهید مدنی 2 شب هست که ما بین ساعات 12 الی 2 صبح برق ها فقط چند ثانیه قطع میشه !! دیشب که نتونستم چیزی دانلود کنم چون بعد قطع برق دیگه من خواب بودم و نتونستم PC رو روشن کنم ، امشب هم این اتفاق افتاد ولی از شانسم بیدار بودم ولی این بار دیگه با وجود روشن بودن سیستم و مودم ، دیگه چیزی دانلود نکرده !!! صیح که بیدار شدم دیدم چراغ اینترنت خاموش بود و با یک بار disable و enable حل شد ! روزی 1500 میدیم و هزینه خرید اکانت هم هست و سیستم چند میلیونی هم روشن ، خدا بگم چیکارشون کنه !
بسته به مرکز فرق میکنه !!!نقل قول:
مرکز شهریار که 2 روزه و حتی 1 روزه میشه این کار رو کرد
مدنی رو نمیدونم:n02:
چون ریسک داره شما این کار رو نکن :n02:
برای من که 2 روز کامل قطع بودنقل قول:
روز سوم وصل شد
فکر نکنم یه روزه هم همارا جمع آوری بشه هم بلوط وصل
بر پدر بلوط لعنت
هاردم ترکید
جدیدا سرعتش به 500 رسیده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علت اینکه چند روز نبودم اینه که شنبه 17 ام سرویس مخابراتم رو جمع کردم و رفتم از ماکس گرفتم ولی به این علت که تو مرکز ما پورت خالی نداشتن گفتن باید یه 7-10 روزی منتظر باشید. البته این تجربه رو از صبانت هم داشتم و از اون به بعد هر موقع واسه کسی می خواستم صبا بگیرم اول زنگ میزدم و می گفتم چک کنن ولی فکر نمی کردم سر ماکس هم اینقدر شلوغ باشه واسه همین چک نکردم و حالا هم احتمالا دو هفته ای بی ای دی اس الم.:n03:نقل قول:
خلاصه احسان جان و تمام دوستانی که می خوان بیان ماکس یا حتی هر شرکت دیگه ای، قبل اینکه جمع آوری کنن اول با شرکت مقصد چک و هماهنگ کنن.