سلام اگر اطلاعی ندارید با توجه به مشخصات برای این باند Kenwood KFC-6995 EX چه آمپلی مناسب است ؟باتشکر
حداکثر قدرت: 700 وات
RMS توان اسمی: 130 وات
حساسیت: 78 دسیبل
واکنش فرکانس: 58Hz- 20000Hz
مقاومت: 4 اهم
سلام اگر اطلاعی ندارید با توجه به مشخصات برای این باند Kenwood KFC-6995 EX چه آمپلی مناسب است ؟باتشکر
حداکثر قدرت: 700 وات
RMS توان اسمی: 130 وات
حساسیت: 78 دسیبل
واکنش فرکانس: 58Hz- 20000Hz
مقاومت: 4 اهم
نقل قول:
مخلص
آقا حمید از تک استیجی منظورم 3way به بالا بودشا
راستش چندی پیش سیستم 3 وی یکی از عزیزان و گوش میدادم که حتماً میشناسیدشون با اون یونیت عجیب ناکامیچی صدا بقدری خارق و العاده بود که شما حس میکردی درامر روی داشبورد نشسته و درام میزنه
از اون سمت یه 4 وی دیگه هم گوش کردم که این عزیز هم میشناسید باز توصیفی نکنم نسبت یه وضوح صدا بهتره
هر دو اینها بصورت تک استیجی و کراس اور اکتیو بودن
از جهت دیگه یه ست هلیکس هم توی ماشین یه بزرگوار دیگه شنیدم صدا در حد خیلی خوب بودا مید بیس عالی و وکال خیلی خوب اما به بقولی اون حس 3d بهت انتقال پیدا نمیکرد
کلاً قدرت تفکیک چون توی اون سبک سیستم بصورت اکتیو به مراتب بالاتر به نظر میاد فکر میکنم رابطه مستقیمی با کیفیت داشته باشه
در ارتباط اینکه ساب ووفر هم فرمودین کاملاً فرمایش شما رو قبول دارم یه سری فرکانس مخصوص خودشه که نکه بعضی قطعات ناتوان در اجرا کردنش باشن اما خوب ...
شیشه که فرمودین تو یکی از این سایت های بلاد کفر میخوندم که اون شخص جهت تیوتر اومده به سبکی قرار داده که به شیشه برخورد کنه و اون باز خوردش به گوش ایشون ، یک به به و چَه چَه ایم راه انداخته بود
همین مورد اگر بخوام ادامه بدم کلاً توی استیج جلو ما دستمون خیلی باز تره برای پیدا کردن جای مناسب اجزا
اما توی استیج عقب ما خیلی هنر کنیم یه کیک پنل میسازیم براش
بزرگوار حالا آقا حمید که استاد ما هستن میان راهنمایی میکنن حتماًنقل قول:
اما ساب دست دو خریدن بسیار خطرناکِ شما متوجه نمیشید که قبلاً چه رفتاری باهاش شده مگر اینکه از اشنا تهیه کنید.
شما ببینید ساب ووفری که با یه امپ معمولی درایو باشه فیلتر سابسونیک یا های پس نشده یاشه روی بازه فرکانسی مثلاً 20 به قدری اکسکرژن داره این ووفر که با وات پایین هم خیلی زود مستهلک میشه
حالا تمام این پر حرفیٌ کردم فقط برای اینکه اقا حمید بنده خدا قیمت مناسب از شرکت برای خیلی از دوستان اجناسٌ گرفتن شمام یه مشورت باهاشون داشته باشید.
باز میبخشید دخالت کردم از اقا حمید هم عذر میخوام
سلام.اقاحمیدبینpioneer p80rs وکنوود7056 کدوم بهتره؟دلیل هم بگین ممنون میشم.بافرض نداشتن usb p80rs.ممنون
اساتید سایت به من کمک کنن خیلی خیلی ممنون میشم . 4روزه منتظر کمک شما سروران هستمنقل قول:
سلام و عرض ادب خدمت تمام دوستان گل؛
حمیدجان p80 ترتمیز530 ارزش داره بگیرم؟!!!:n13:
ساب rs12free ir هم یکی داره بهم قیمت داده220 ،ظاهرش خوبه و خود شخص هم میگه تمیز و سر پاست با توجه به راهنمایی و گفته های آقا اسفندیار چکار کنم(کنوود w3010 چطوره )یه مقایسه ای میکنید. ضمنا ساب رو فقط و فقط برای تاقچه میخوام)؟اینکه میگن ساب رو تاقچه از موزیک عقب میفته جریانش چیه؟!!!
راستش این پروژه دیگه خیلی داره کش پیدا میکنه؟!!!!:n03:
پک کامل سیم کشی برای کامپ+کواک+ساب جنس عالی ؟!!!و قیمت؟
سلام خدمت دوست عزیزم آقا حمید گل که واقعا خیرخواه همه دوستان هستید و کسی در زمینه سیستم صوتی به گرد پاتون نمی رسه.:n12:
دو سال پیش زحمت کشیدید و یه سیستم صوتی مناسب و با کیفیت رو به من پیشنهاد دادید.
الان برای ال 90 ازتون مشورت می خوام.
یه سیستم با کیفیت می خوام ترجیحا از گلیدن.
الان هدیونیت کنوود 7016 و کواکسیال mcx 609 آدیو سیستم و آمپلیفایر ml 60.2 دارم به اضافه کابل برق استریت وایرز 8 گیج.
خودم با توجه به مطالب سایت، نظرم اینه که جلوی ال 90 یه جفت کامپوننت بذارم و وصلشون کنم به همین آمپلیفایری که دارم.
برای عقب هم یه جفت کامپوننت و یه ساب که به یه آمپلی فایر 75.4 گلیدن وصل بشن.
نظر شما چیه؟
البته اینجوری کواکسیال می مونه روی دستم. :n13:
لطفا راهنماییم کنید که با بودجه ی حدود یک و نیم تا دو بهترین گزینه رو انتخاب کنم.
با تشکر فراوان از استاد حمید گل. :n16::n16:
درود
آقا حمید ترکیب 7056 + t696 + 5602 چطوری در میاد؟؟؟؟؟
ماشین هم آردی هست! فعلا قصد اضافه کردن ساب رو ندارم! از لحاظ جا تو مضیقه ــم!
تیوتر باندا چطوره؟ بدلیل بیس قویش یعنی صدای ریزش صفره مثل ۱۰۷۳؟؟؟؟؟
ممنون♥
اقایون و.اقاحمیدسلام و ادب ۱ هفته است بین خرید باند jbl696tو باندinfinity 69311iموندم خدایش راهنمای کاملم کنید و بدون تعصب منو راهنمای کنید ?????????و ضبط 7056 kenwood از لحاظ عمری و کیفیت و گارانتی واز همه نظر و.همه چی این ظبط بهتره یا پایونیر9450ub???????میخوام با هم با یه امپ تو وانت ببندم لطفی کنید و راهنمای کامل کنید مرسی:n19::n19:
سلام:n16:
می خواستم یه پخش با کیفیت (از لحاظ ماندگاری) بخرم که فلش خور، بلوتوس دار باشه. سیستم حرفه ای نمی بندم. (ساب ووفر نمی خوام). :n01:
سی دی خور بودن هم برام مهم نیست. ترجیحا مارک های پایونیر ، کنوود، جی وی سی، سونی باشه. سعی کنید قیمتش هم ارزون باشه.:n13::n03:
میشه بهم مدل معرفی کنید؟:n05:
سلامنقل قول:
ممنونم از لطف و محبت شما
بله مناسب هست براش. لذای ساب هم 5602 بگیر
پایونیر 5602 براش کافیهنقل قول:
نقل قول:
ببخشید من درست متوجه نشدم. آخه استیج رو برای نصب محل اسپیکرها هم میگن.
در مورد کامپ 3Way مسلما بهتر هست.از هم لحاظ فقط مشکل ساخت کیک پنل هست چون بدون کیک پنل فایده ای نداره.
آقا ما استفده میکینم از مطالبتون بیشتر فعال باشید
نقل قول:p80 به نظر من بهتره مخصوصا RS II چون دک بهتری داره.من کیفیت صدای بهتری رو ازش شنیدم. البته 7056 هم خوبه ولی پایونیر DSP بهتری داره. تایم الاینمنت و اتو اکولایزر خوب از دیگر امکاناتش هست.نقل قول:
p80rS یا RSII اگر تو هست و تمیزه بدون تعمیر و کارتن داره بله بگیرید.در مورد گلیدن و 3010 کن وود اصلا نمیشه و نباید مقایسه کرد. بدون شک گلیدن رو بگیرید فقط تو خرید کالای دست دوم کمی دقت کنید. ببینید مصرف کننده چه کسی بوده با چه آمپی درایو کرده باس بوست آمپش روشن بوده یا نه..خلاصه کاملا تحقیق کنید.نقل قول:
سلام شما لطف داری گلم استاد هم خودتون هستید. من درس پس میدم خدمت همه بزرگواران اینجا.:n16:نقل قول:
به نظر من تا اواسط مهر ماه که انشائالله بار گلیدن میاد بازار صبر بفرمائید تا هم ببینیم چه کالاهئی میاد چون جدید توش زیاده و هم قیمتها اون موقع بهتر میتونم خدمتتون باشم.موافقید؟
فکر کنم خوب بشه ولی جی بی ال صداش خشکه.بیس خشک میزنه.به نظرم صبر کن co609 بگیر.کفیتت هم بهتر میشه.نقل قول:
خیر مقدم عرض میکنم خدمت شما دوست خوبم خوش آمدید به فروم خودتون.نقل قول:
من فکر کنم اینفینیتی بیس نرمتری داره تا جی بی ال.اگر کوبش بیشتر دوست دارید 696 وگرنه کاپا رو تهیه کنید. فقط حتما دقت کنید که تقلبی بهتون ندن.
من جاتون بودم یک ماه دیگه صبر میکردم co609 گلیدن میگیرفتم هم کیفیت صدای بهتری داره و هم قدرت کافی.
7056 به نظر من بهتره.با گارنتی اصلی اگر خاستید من میتونم براتون تهیه کنم. پایووینر رو هم همینطور ولی کن رو رو پیشنهاد میکنم.
u256 کن وود بگیرید.188 تومن هم قیمتش هست.نقل قول: