نقل قول:
پویا جان fz 200 خیلی گرونه !
شما چی پیشنهاد میکنی؟
نقل قول:
پویا جان fz 200 خیلی گرونه !
شما چی پیشنهاد میکنی؟
خب من الان قیمت fz150 رو ندارم.نقل قول:
شما بودجتون رو + انتظارات و کربردی که از دوربین داری رو بفرمائید تا انشاالله یه راهنمایی بتونم بکنم
قیمت fz200 یا fz70 رو دارید؟ عکس طبیعتنقل قول:
دوربین با عکس با کیفیت و زوم خوب میخام!
ترجیحا کنون و فوجی نباشه
خیلی ممنون که بودجه خودتون رو گفتین !نقل قول:
ولی خب فکر کنم FZ200 یه چیزی تو مایه هایه 1400 باشه
نقل قول:
پویا جان از لحاظ قیمت مطمنی ! ؟
بودجه یادم رفت ! تا ۱۵۰۰
هیچ فروشگاه اینترنتی هم موجود نداره:n03:
یعنی با این تیکت حال کردم.نقل قول:
حالا که این طوریه یکم بهت بهتر راهنمایی میکنم.
راستش تو که میخوای 1.5 هزینه کنی ، که پول کمی هم نیست ، حداقل برا من کم نیست و زیاده :D به نظرم اشتباهه که بری یه کامپکت بخری که شاید خوب عکس بندازه ، ولی تو رو محدود میکنه و دست و پات بسته میشه و نمیتونی تمام دوربین رو تحت کنترل خودت بگیری.
نمیدونم چقدر به عکاسی علاقه داری و اطلاعات داری؟
اگه یکم بیشتر در مورد ژانری که میخوای هکس بگیری توضیح بدی ، بهتر میتونم بهت بگم/
الان با 1100 می تونم DSLR بگیرم اما باید مبلغ خیلی سنگینی هم برای لنز پرداخت کنم !نقل قول:
من با دوربین های زیادی کار کردم ! توی کیفیت عکس ها اول پاناسونیک بود بعد سونی !
ی دونه پاناسونیک ۵ مگا پیکسلی دارم انصافا عکس هاش از 60D شفاف تر و شارپ تره !
من با 60D کار کردم ! شاید بلد نبوده باشم اما عکس هاش اصلا جالب نبود.
علیک سلام:n12:نقل قول:
داداش راستش من میدنم شما ها برا خرید لباس و کفش هم برین ، قبلش نگاه میکنین که لباس یا کفش رو برا کجا و چه کاری میخوایین ؟
برا مجلس رسمی ، اسپرت و ....
شما هم دوست عزیز ، انتظارات و کارایی که قراره با دوربین انجام بدی و کلا توقعات خودت رو از دوربین بگو ، تا ما هم با توجه به 2 میلیون بهت بگیم.
میدونی چیه؟
مثلا اگه من بهت بگم که شما برو یه D7100 بگیر ، البته پولش خیلی بیشتر و مثلا شما تا 4.5 بخواین هزینه کنین ، یکی از بهترین ها همین گزینه هست ، ولی صرف پول دادن به دوربین مهم نیست و کاربرد دوربین خیلی مهمه.
منظورم اینه که شاید اصلا نیازی به اونقدر هزینه نباشه.
البته اینو دیدم که میگم ، داشتیم کسایی که میومدن و میگفتن که تا 2 و حتی 3 میلیون میخوایم هزینه کنیم و فقط عکس یادگاری خونگی بندازیم و اصلا هم از عکاسی سررشته نداشتن و علاقه هم نداشن ، بعد از خرید دلسرد میشدن و از خریدشون پشیمون میشدن........
آقا من چقدر نوشتم برات :n02:
نقل قول:
اول از همه من اصلا از کانن خوشم نمیاد و عشقه نیکون هستم.
راستش من بهت 3100 رو پیشنهاد میکنم.
راستش وحسن جان ، اون قضیه که شما میگی ، احتمالا شما تنظیمات اولیه رو هم رعایت نکردی وگرنه اونجوری هم که شما میگی قضیه شور نیست.:n02:
راستش من بهت 3100 رو برا شروع توصیه میکنم که برات خیلی خوبه و به بودجت میخوره!
و این قول رو هم بهت میدم که لنز کیت 18-55 که باهاش هست ، تا یک سال اول یا حتی 2 سال اول که هنوز خوب راه نیوفتادی و حرفه ای تر نشدی ، کارت رو به راحتی راه بندازه .
البته اگه بتونی یکم بیشتر پول بذاری و D5100 بگیری ، که عالیییه و سلطان دوربین ها ارزون قیمت هست به نظرم و آخره کیفیته
بازم در خدمتم
یکم واضح تر توضیح بده دوسته من این مدل ها رو می تونی دقیق بهم معرفی کنی..نقل قول: