یعنی هر وقت وزیر ارتباطات اومد گفت سرعت اینترنت افزایش پیدا کرده وضع اینترنت بدتر شده! بازم پریروز تو تی وی گفت 1200 گیگابیت به پهنای باند اضافه شده امروز بدترین وضع اینترنت تو یک سال گذشته رو دارم. هیچی باز نمیشه!
Printable View
یعنی هر وقت وزیر ارتباطات اومد گفت سرعت اینترنت افزایش پیدا کرده وضع اینترنت بدتر شده! بازم پریروز تو تی وی گفت 1200 گیگابیت به پهنای باند اضافه شده امروز بدترین وضع اینترنت تو یک سال گذشته رو دارم. هیچی باز نمیشه!
خودشون توی تالار گفتمان توضیح داده بودند درباره مصرف منصفانه و نحوه اعمال هزینه برای گیگ های بالاتر مصرفی روی سرویس های نامحدود. من اون رو دقیقاً از خود تالار گفتمان TCT.IR در آوردم.نقل قول:
سلام
من 2 مگ با شبانه رایگان دارم
ولی توی حساب کاربری مصرف شبانه ها هست و جلوشونم مبلغ نوشته می خواستم بدونم اینا از حجمم کم میشه یا اینکه حسابشون نمیکنن؟
این عکس ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دریافت شبانه کاملا رایگان حساب شده و از حجم شما کم نمی کندنقل قول:
حرف شما درست مطعا چون هدف مخابرات از ایجاد این محدودیت مطمعا همینه راستی دوستان برین اینجا نظر بدین در مورد کمپین هانقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا دوستان که تو کمپین ها هستن چقد از سرویسی که دارند راضی هستن و آیا شبانه مخابرات واقعا پاسخگو هست که آدم از نامحدود به محدود بره ؟
من 512نامحدود داشتم تبدیلش کردم به 2مگ با حجم10گیگ بهاره..خیلی بهتر از نامحدوده شبا سرعت دانلود زیر 250نمیادنقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
سلام دوستان ببخشید سوال بنده اینه که از پیشگامان اینترنت 2-4 mb دارم که سرعتش واقا مزخرف شده پینگ هم که دورو بر 400 500 حالا من دانلود شبانه ام ندارم یعنی سرعت و پینگ روز برام مهمه . از مخابرات بگیرم ؟ منطقه لطیفی هستم
ممنون میشم یک راهنمایی کلی کنین
سلام دوستان ببخشید سوال بنده اینه که از پیشگامان اینترنت 2-4 mb دارم که سرعتش واقا مزخرف شده پینگ هم که دورو بر 400 500 حالا من دانلود شبانه ام ندارم یعنی سرعت و پینگ روز برام مهمه . از مخابرات بگیرم ؟ منطقه لطیفی هستم
ممنون میشم یک راهنمایی کلی کنین
الان دلیل این 2 تا پست همین اینترنت مزخرف ام هست 30 ثانیه ای طول کشید .....ادمین جان اگر لطف کنی یکیشونو پاک کنی
پینگ من بیشتر اوقات ثابته ، الان پینگ گرفتم و پینگ داخلی ۲۰ بود و گوگل هم ۲۷۰ و یاهو هم ۳۷۰ بود.نقل قول: