اگه از دوستاتون کسی مودم داره ازش قرض بگیرید و تست کنید.نقل قول:
(خودشون میان تست می کنند البته هزینه رفت و امد رو هم میگیرن)
Printable View
اگه از دوستاتون کسی مودم داره ازش قرض بگیرید و تست کنید.نقل قول:
(خودشون میان تست می کنند البته هزینه رفت و امد رو هم میگیرن)
1 مگ نامحدود اداری رو خودم تست کردم، سرعت دانلود بین 120 تا 140 کیلوبایته، 512 نامحدود اداری رو خودم استفاده نکردم، اما شنیدم 80 تا 90 کیلوبایت سرعت دانلودشه. تنها طرحی که سرعت 300 کیلوبایت میده 1 مگابیت نوروزیه (اونم با سرور ایران).نقل قول:
از طرح های پیشنهادی خودتونم فقط اولی خوبه (همون 1 مگابیت نوروزی که فعلاً بهترین طرح مبین نته). دو طرح دیگه نامحدود شبانه روزی هستن که اصلاً توصیه نمیشن. بیشتر از 20 کیلوبایت سرعت نخواهی داشت. اصلاً مردد نباش.
اقا من فقط میخوام وبگردی کنم و دانلود خیلی کم پیش میاد 256 سرعت وبگردیش خوبه؟
مبین نت غیر از 256 کیلوبیته 1 به 10 طرح دیگه ای با این سرعت نداره. طرح های 1 به 10 هم همشمون آشغالن. پولتونو دور نریزین. شما میخوای ماهی 40 تومن پول 256 کیلوبیت بدی؟ من پیشنهاد میکنم 1 مگابیت نوروزی بگیری. از همه به صرفه تره. نامحدود هم فقط اداری (1 به 4) انتخاب کنید.
کسی نبود؟؟؟نقل قول:
سلام
دوستانی که تبریز زندگی میکنند
پوشش مبین نت اطراف هتل مرر و خیابان استاد معین چطوره؟ مشکلی نداره؟
چون روی این نقشه ها درست نتونستم تشخیص بدم ، پرسیدمنقل قول:
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
هتل مرمر و خیابون معین داخل پوشش داخلی قرار دارن. نباید مشکلی داشته باشید.
نامحدود خود مخابرات ADSL، با سرعت ۵۱۲ حدود ۳۰ تومن هست که به مبیننت میارزه. سرعت متوسط دانلودش هم حدود ۵۰ کیلوبایته و هفتهی دو یا سه بار قطعی یا خرابی داره ولی به نسبت قیمتش خوبه. از بین سرویسهائی که داشتم کیفیت مبیننت خوب هست ولی قیمتش بهیچوجه منصفانه نیست چون کمی بهتر بودن کیفیت به گاه دوبرابر قیمت نمیارزه. مگر اینکه موبایل بودن واستون خیلی مهم باشه. متاسفانه خودم مشکل نویز پیدا کردم مدتیه و اگر بتونم رفعش کنم حتما سرویس رو عوض میکنم....نقل قول:
دوستان این سرویس اداری منظور همون سرویسهای ۸ صبح تا ۸ شب هست؟:n21:
پ.ن: طبق قانون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توی این مملکت بیقانون ارائه دهندهها موظف هستند که سرویس نامحدود رو ارائه بدن. مبیننت این قانون رو اینطوری دور زده چنان سرویسهای نامحدود رو بد ارائه میده که کسی رغبت نکنه سراغش بره:4: ضریب ۱ به ۱۰ رو هم فکر کنم الکی میگن اشتراک ۱ به ۱۰ از همون اول ۱ به ۱۰ میبندن که میگین بدرد نمیخوره!!
من یه سازمان تنظیم مقررات ایمیل زدم و از خدمات مبیننت در بخش نامحدود و قیمتهاش شکایت کردم دوستان شما هم یه ایمیل بزنید بد نیست، از هیچی بهتره...
پست الكترونيكي: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]