سعید اصلا تورو باید از گردونه کل کل های وست خارج کرد :دی
من باید یکی از این چتر ها بخرم :دی
راستی رضا ما اون سوپر شاخ ها رو اینجا نمیذاشتیم چشم بخوریم :دی درجا پاک میکردیم : ))
Printable View
سعید اصلا تورو باید از گردونه کل کل های وست خارج کرد :دی
من باید یکی از این چتر ها بخرم :دی
راستی رضا ما اون سوپر شاخ ها رو اینجا نمیذاشتیم چشم بخوریم :دی درجا پاک میکردیم : ))
7 تا عصا...:19: از کجا بدست اوردیشون...؟ تو چه کاری:13: من می خوام فقط لاک برم دیگه برا ورژن جدید چیز میز جمع کنم:27::21:نقل قول:
---------- Post added at 12:47 AM ---------- Previous post was at 12:42 AM ----------
ولی من خیلی از این کار خوشم میاد ببینم کدوم کار چی.به کی چطور کی چندتا داده.. :23::24:چی گفتم خودمم نفهمیدم:20::14: ولی معنیش می شه بیاید از این به بعد خفناشون رو بزاریم...:10:نقل قول:
تو این 1.5 سال اخیر 9 تا عصا به دست آوردم که 2 تاش را فروختم
برو بچ کسی می دونه لیدر شیب کارش تو فورت چیه..؟ مثلا دوج جا خالی رو زیاد می کنه و ایم هدف گیری رو بالا می بره و.. حالا کار لیدرشیپ چیه؟:13:
leadership قدرت هدف گیری و جا خالی دادن ( Dodge - Aim ) رو زیاد می کنه.
دمت گرم. اخه من یه 60 تایی برای باز شدن یه کار داده بودم بهش حالا مونده بودم سریع ری اسکیل کنم یا بزارم بمونه..:11:نقل قول:
دوستان کسی می دونه این که پیدا کردم به چه دردی می خوره؟:13: اسمش talisman
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اینا 2 تا هست یکی اینه و یکی هم به شکل دیگه zet ( developer گفت که ورژن بعدی به این 2 تا چیز کویست داده می شه ...
اینم دومیشه .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اقا گویا فردا ورژن جدید میاد :دی
سعید بپر آموزش بزار :دی