نقل قول:
به سلامتی ... چه شهری ؟ چه شرکتی ؟
Printable View
نقل قول:
به سلامتی ... چه شهری ؟ چه شرکتی ؟
شهر مراغه شرکت ماکس نت البته فقط تو اذربایجان شرقی و غربی سرویس میدهنقل قول:
منم الان.دارم از نت یکی تو تهران استفاده میکنم، سرعتش عالیه! 256 داره، سرعتش 32-34 میچرخه! فیبر نوریم هست.حالا آسیاشت..... واقعا اشتباه محضه که کسی اینجا بمونه!زنگ زدم به طرف میگم چه وضعشه کودن اومده میگه مکه تو پول 1ب1 دادی!!! مرتیکه احمق اومده 3 گیگ حجم رو بین 30 روز تقسیم.کرده! جالبه اگه به روز مصرف.نکنی به.فردا منتقل نمیشه! واقعا شماها یا پولتونو از سر راه آوردین یا مثله من گیر یکسااه این خراب شده این! وگرنه موندن ایمجا.احمقانست....
سرعت شبانه منو اوردن رو 15ک 512 حجمی!!
اره واقعانقل قول:
تسلیت!نقل قول:
امثال ما که جز اسیاتک خطمون را ساپورت نمیکنه باید با اسیاتک بسازیم و بسوزیم!
رفیق شما از رایتل استفاده کنی بهتره تا به اینا پول مفت بدی یه مدت با رایتل کار کن پول مفت به اینا ندهنقل قول:
منم دیگه خسته شدم از کاراشون باید بریم به ISP جدید
من نمیدونم این سرویسای این سایت زیر چیه شاید به کارت اومد یه سوال بکن
محتوای مخفی: Link
رایتل محل ما را ساپورت نمیکنه!نقل قول:
مودم وایمکس ایرانسل یو اس بی فعلا با طرح مصرف ازاد هم دارم ولی برای اینترنت اصلی هم چون گرونه 10گیگش و هم چون یو اس بی هست بصرفه نیست!
بعد از شکایتم به تنظیم مقررات پینگ خوب شده و دیگه پینگ کذایی بالای 1000 را ندارم!
فردا زنگ بزنم رئیس ناحیه مخابراتیمون ببینم مخابرات تجحیزاتشو کی میگذاره تو مرکزمون!
اون که اختصاصي(Dedicated) هست ماهی حداقل 650 تومن زده!:n02:
قبلا ip هایی که اسیاتر به کاربرا اختصاص میداد استاتیک نبود اما الان که نگاه میکنم میبینم که استاتیک شده:n13:
خیر ای پی استاتیک هزینه داره!معمولا همه جا 5تومن میگرن ولی اسیاتر 15 تومن!نقل قول:
- به ازای هر IP ثابت ماهیانه 150.000 ریال محاسبه می گردد.
- IP اختصاصی به صورت تک IP و یا 4، 8 و 16 تایی قابل ارائه می باشد.
:n20:منم الان جمع آوری زدم ببینم تا کی پورتم خالی میشهههههههههههههه