اين شماره رو امتحان كن +989350001480 ببين مشكلت حل ميشه.نقل قول:
اين شماره رو امتحان كن +989350001480 ببين مشكلت حل ميشه.نقل قول:
آقا مطمئنی ؟نقل قول:
من عید رفتم مشهد از سبزوار تا مشهد حتی تو جاده فول آنتن بود ها !
ولی دمش گرم گرمسار رو نمیدونستم. اول مرداد رفته بودم سمنان که گزارشش هم نوشتم تا 30 کیلومتر بعد تهران بیشتر آنتن نمیداد.
حالا از مشهد چی برامون آوردی ؟!!!!!!!!!!
نکنه خاموش کردن آنتن هارو ؟
نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان كه گفتي يكم شكم برد چون بعضي موقع ها هم خودم پشت فرمون بودم شايد اشتباه كردم ولي نه 2-3 جا رو
مطمئنم يادمه دقيقا بين سبزوار و نيشابور بود كه نگاه كردم و انتن نداشتم و 2-3 جا هم بين نيشابور و مشهد بود
كه نگاه كردم و انتن نداشتم
بعضی وقت ها افکار آدم روی تصمیماتش تاثیر میذاره.نقل قول:
مثلا چون من 10 ماه باهاش حال کردم برم کیش و 3 خط بیشتر آنتن نده زیاد ناراحت نشم ولی شما مسلما چون خیلی دلت پره از دست اینا برای همین همیشه روی اعصابت راه میره. :46:
پیشنهاد میکنم یه سر بیا تهران مخصوصا محل ما تا یه کم معنای موبایل داشتن رو حس کنی ! :11:
آخه گوشی ما که سیم کارت عوض کردنش مصیبته باید باتری و در بیاری و دوباره تنظیم ساعت و تاریخ و بعدم نصفه باتری خالی میشه !!.من دروازه شیراز فکر کنم خیلی وقته باهاش حرف نزدم اما کیش رو من هم قبول دارم عالی نبود . جالبه ما هنوز از ثابت نمیتونیم به 9351400000 یا 130 تلفن کنیم ...!!!نقل قول:
رییس کمیته مخابرات مجلس شورای اسلامی گفت: مشخص نشدن حداقل قیمت در قرارداد ایرانسل به منظور ایجاد شرایط رقابتی بین اپراتورها است.رمضانعلی صادق زاده درگفت و گو با خبرنگار موبنا با بیان این مطلب اظهار داشت: اپراتوری در جریان رقابت موفق خواهد شد که سرویس های متنوع با قیمت ارزانتر ارائه دهد
.وی با تاکید بر اینکه اپراتور های تلفن همراه باید هزینه سرویس های خود را کاهش دهند؛ تعیین تعرفه 100 ریالی سیم کارت های پیام رسان ایرانسل را اقدامی مثبت دانست.صادق زاده کاهش تعرفه خدمات و ارائه سرویس های رایگان ایرانسل را از جمله ابزارهای رقابتی عنوان کرد و گفت: اپراتور اول نیز باید برای مشترکان خود این تسهیلات را ایجاد کند.وی اقدام ایرانسل را در کاهش تعرفه sms سیم کارت های پیام رسان غیرقانونی ندانست و افزود: ایرانسل در تعیین تعرفه خدمات خود مختار است و اپراتور اول نیز نباید در این زمینه اعتراض داشته باشد.
ایرانسل روز گذشته نرخ پیام کوتاه مخصوص سیمکارت های پیام رسان را 100 ریال اعلام کرد : در همین حال امروز مدیر عامل مخابرات این سرویس ایرانسل را از جمله سرویسهای ارزش افزوده دانست و تعیین تعرفه برای آنرا منتفی اعلام کرد . وفا غفاریان معاون وزیر ارتباطات نیز روز گذشته گفت: اپراتور اول هم باید همچون ایرانسل تعرفه خدمات خود را کاهش دهد.
عضو هیات مدیره شرکت "رهیاب پیام رسان" از مذاکره این شرکت با اپراتور دوم تلفن همراه به منظور ارائه سرویس های ارزش افزوده به مشترکان این شبکه خبر داد.رهیاب پیام رسان یکی از 3 شرکت دارای مجوز برای ارائه سرویس های ارزش افزوده تلفن همراه در کشور است."علیرضا احمدیان زارچی "در گفت و گو با خبرنگار "موبنا" گفت: پیشنهاد هایی در خصوص سرویس های پیام انبوه و دیگر سرویس های ارزش افزوده تلفن همراه به ایرانسل ارائه کرده ایم و منتظر جواب نهایی آن هستیم.
وی با اشاره به تعیین تعرفه 100 ریالی ارسال sms از طریق سیم کارت های پیام رسان ایرانسل اظهار داشت: تعیین تعرفه سیم کارت های پیام رسان ایرانسل ارائه سرویس های تلفن همراه را در کشور به سمت رقابتی شدن سوق می دهد و باعث ایجاد بازار جدید رقابتی با ارتباطات سیار خواهد شد.احمدیان خاطر نشان کرد: سرویس دهنده های SMS که تاکنون طرف قرارداد ارتباطات سیار بوده اند از این پس می توانند سرویس های ارزش افزوده را برای مشترکان ایرانسل نیز عرضه کنند. وی با بیان اینکه نرخ هرپیام کوتاه به صورت انبوه برای اپراتور های پیامک ، 110 ریال محاسبه می شود، یادآور شد: چنانچه یک اپراتور سرویس ارزان تری بدهد استقبال خواهیم کرد.احمدیان تعرفه پیام کوتاه سیم کارت های پیام رسان ایرانسل را دامپینگ قیمتی ندانست و گفت: دنیا به سمتی در حرکت است که سرویس دهندگان SMS چاره ای جز ارائه رایگان این سرویس نخواهند داشت.
این درحالی است که " داوود زارعیان" مدیرکل روابط عموی شرکت مخابرات ایران روز دوشنبه به خبرنگار موبنا گفت که تعرفه 100ریالی سرویس پیام رسان ایرانسل موجب دامپینگ (شکستن قیمت ها) و افزایش آسیب پذیری اپراتورهای کوچک می شود.احمدیان با تاکید بر این که خصوصی سازی شرکت مخابرات ایران موجب افزایش رقابت در این حوزه می شود، افزود:شرکت های خصوصی برای ارائه خدمات به مشترکان باید ایده های جدید داشته باشند .
بچهها نقشه شیراز را دیدین؟؟؟
به نظرتون تغییر نکرده؟
چند تا خونه احتياج داره براش جور كنم روش دكل بزنه؟نقل قول:
نقشه شیراز رو توی سایت دیدم که هیچ تغییری نکرده بودنقل قول:
ولی شاید توی عمل یه کارایی بشه که امیدوارشم
گفته بودن حتی روی خونه هم نمیزارن و شهرداری گیر میده!نقل قول:
خوب بالاخره من یک عکس گرفتم :20:
دکل ایرانسل
آنتن Ozgol-Qaem-A B C
فقط یکم فاصله من از دکل زیاد بود ، ریز افتاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:فکر کنم طرفای ما یه خبرایی هست.نقل قول:
من این چند روزه از خونه بیرون نرفتم.مثلا همین الان گوشیم دستم بود داشتم اس ام اس میزدم که یهو GPRS رفت و از 1 آنتن به 5 تا آنتن رسیدم!!!فکر کردم وصل شدم به مخابرات ولی دیدم نوشته ایرانسل!
اس ام اسو هم زدم و راحت رفت! این 2 روزه هی gprs قطع و وصل میشد...شما هم این مشکلو داشتین؟
اگه داشتین که هیچی ولی اگه نداشتین یعنی افزایش پوشش!
امروز عصر من از خونمون میرم هوابرد و از اونجا میرم بالا تا معالی آباد...یه چک میکنم ببینم چه خبره...
اون دوستمون که میگفت پاسداران هم راه افتاده...
بی خبر نمیذارمتون
آقای Tehranshahr ممنون ولی به نظر خودت یکم دور بودی ؟!:27:
ایول مثل اینکه شیراز هم یه خبرایی هست . ماکه خوشمونه هرجا یه خبرایی باشه کاش ما هم از این خبرا برامون پیش میمد....
این دکله کنار بزرگراه ارتش نصبهنقل قول:
آقا ممنون ولی به نظر خودت یکم دور بودی ؟!:27:
اونجایی که من وایساده بودم قشنگ واضح معلوم بود ولی توی عکس اینجوری افتاد!
اشکال از دوربینه که حرفه ای نبود (موبایل) :27:
با سلام
لطفا در مورد سرویس GPRS موارد زبر را در نظر بگیرید و با استفاده از این موارد مشتری را راهنمایی کنبد :
1.از این بعد هزبنه های GPRS مانند سایر هزینه های دیگر در صورت حساب مشتریان درج خواهد شد ، این مورد در قسمت هزینه های این دوره و با عنوان داخلی (GPRS) دیتا درج خواهد شد
2.اگر مشتریان درخواست جزییات مربوط به استفاده از این سرویس را دارند ، موارد ان در ریزمکالمات مشتری درج می گردد و می توانند با درخواست ریز مکالمات ، ریز جزییات استفاده از این سرویس را مشاهده کنند .
3.هزینهGPRS برای مشتریان قبضی و اعتباری یکسان وبه صورت 15ریال به ازای هر کیلو بایت می باشد .
Hi all
Please be advice that from this bill run the GPRS amounts will be available on pay monthly customer Bill,
As you see in the screen this GPRS amount has called internal GPRS ,data in current amounts tabs .
The GPRS CDR’s will be available on customer itemized bill for pay monthly subscriber , if a customer ask for that advice the customer to request for itemized bill to see the GPRS CDRs
the GPRS amount for pay monthly and PAYG pre-paid customer is the same and it is 15 RLS per kilo bites .
Regards
Taher
شاهین جان معلوم نیست کی ریز مکالمات از طریق e-care برای اعتباری ها فعال میشه ؟
هنوز که نهنقل قول:
تو که راحش رو بلدی چرا به خودت فشار میاری؟
من كه دايمي هستم هم نشون نميده !نقل قول:
jackhammer جان چيه؟ نظرت عوض شد در مورد ايرانسل؟
نقل قول:
همین الان یه میل به مسئولش زدم و گفتم جوایش رو بده.
چند دقیقه دیگه جواب میده
من چه راهیا بلدم ؟!؟!:18:نقل قول:
اقا رفت.:31:فقط دلیوری نداد اونم فکر کنم باید برنامه باشه تا سیستم پیام گیریشون را فعال کنندنقل قول:
لازم به ذکره که اسم من سروش هست...لازم نیستبگی jachammer جان!نقل قول:
اون چند روزه اعصابم داغون بود هی باید میرفتم اینور اونور و موبایل میخواستم که آنتن نمیداد و حسابی اعصابم خورد شده بود!
الان 2 هفتس که همش توخونم و با موبایلم هیچ کاری ندارم پس فرقی نداره که آنتن بده یا نه و پس ایرانسل فعلا معمولیه!
از اول مهرم که دیگه عمرا از پوشش خارج شم و کاری با ایرانسل ندارم!
شاهين جان ما منتظريم هانقل قول:
منم دايميم مشكل داره.
برای من که دیگه سه ماهه قبض نیومده !نقل قول:
sms مياد ديگه!نقل قول:
دو ماه پیش یه بار برای اردیبهشت اومده بود ! چند بار قبلا از E-Care گرفتم، الان بدهیم زیاده ولی قطع نمیکنن !نقل قول:
از اول مهرم که دیگه عمرا از پوشش خارج شم و کاری با ایرانسل ندارم![/QUOTE]نقل قول:
[/COLOR] واقعآ؟:18:یعنی واقعآ دیگه کاری با ایرانسل جونم نداری؟!!! یعنی میشه؟!یعنی باور کنم؟!یعنی دیگه تو هر جای این فروم برم دیگه غر زدناتو نمیبینم!:22:خدای من یعنی میشه؟:42:خواب نمیبینم؟!یکی بیاد بزنه تو گوشم!که ببینم خوابم یا بیدار!!!:wac:
یعنی دیگه شبا کابوس اعتراض سروش جان به ایرانسل رو نمیبینم که سروش جان با موبایلش افتاده دنبال ایرانسل!!! میخواد ایرانسلو بگیره خفه کنه!!!هی به ایرانسل میگه :weird: ببیییییین هیچی انتن ندارم پس کی میخوای انتن بدی!!!!ایرانسلم هی با ترس و اضطراب و گریه میگه به خدا این دولت هی سنگ میندازه جلو پام!:44::sad: وگرنه من که از خدامه همه جارو پوشش بدم بعد هم ایرانسل دست میکنه تو بقچش چند تا btsدر میاره با کمال احترام میده به سروش جان عزیز [COLOR="YellowGreen"]
شوخی!:46:
از اين به بعد چشم :46:نقل قول:
سلام آقا اين mms کار مي کنه يا نه?
خرجش 32 تومنه :46: مي توني به خودت mms بزني:31:نقل قول:
نقطه .نقل قول:
سر خط.....
:27::27: آقا ما هم ملت جالبی داریما !!!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدواریم که راست باشه و آخر شهریور راه بیفته (البته اگه مخابرات بزاره!)
هان؟ چیه؟ فکر کردین فقط خودتون بلدین برید سفر تحقیقاتی؟
منم رفتم ولی درون شهری!اینم گزارشش:
واااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااایییی یی:19::18:
عجب آنتندهیی درست کرده!:18:
این امین خان گفت تو پاسداران آنتن میده ها!!
ولی فقط پاسداران نبود که!من تا میدون احسان یهنی سر معالی آباد آنتن دهی داشتم!قبلا تعطیل تعطیل بود!
و درکل 80 درصد این جا رو آنتن دهی 5 از 5 و بقیشم 2 یا 3 از 5 داشتم.
برای شما که توی شیراز نیستید:نقشه پوششو که باز کنید...سمت چپ نوشه آیت الله قدوسی.
در حقیقت این اشتباهه!پایینیه پاسدارانه و بالاییه رجایی(که بهش میگن فرهنگ شهر).من تا بالای رجایی یعنی اون سه راهه آنتن داشتم(بالای قدوسی توی نقشه)...البته بالاتر نرفتم!همونجا رفتم چون میخواستم برم استخر(مفتی بود).بعدشم برگشتم!:8:
حال میکنی آنتن دهیو!کیفیتشم عالی بود!:31:
البته از اون بهتر این بود که استخر خالی خالی بود! آخراش که شمردم 30 نفر توش بودن!!!
از توی 4 متری زیر آب میشد اون طرف استخرو دید! آبش تمیز تمیز بود...خیلی حال داد!:27:
ولی این آنتن دهیه زیااااااااااااااااااااده!! !!باور کنید مقایسه کنید از اون تیکه رسمیه بیشتره!!!:27:
ایول ایرانسل خیلی حال دادی!:40:
الانه که این آقا میلاد خفمون کنه!:21:
خوب متن خبر را میزاشتینقل قول:
ايرانسل و مخابرات براي تدوين آييننامه MMS پشنهاد دهند
معاون سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي گفت: تدوين آييننامه استفاده از سرويس MMS تلفن همراه (ارسال صوت و تصوير) به اين سازمان تكليف شده و در حال تنظيم آن هستيم و اميدواريم تا پايان شهريورماه اين آييننامه تدوين شود.
لطفالله سبوحي در گفتوگو با ايسنا درباره آخرين وضعيت تدوين آييننامه مربوط به MMS اظهار كرد: از مخابرات و ايرانسل درخواست كرديم كه پيشنهادات خود را براي سازمان ارسال كنند تا بعد از بررسيهاي لازم به يك جمعبندي در اين رابطه برسيم و از طرفي بايد هماهنگيهاي لازم با ارگانهاي ذيربط نيز انجام شود.
وي ادامه داد: در صورت تصويب و تدوين ضوابط مربوط اميدواريم بتوانيم اين سرويس را تا پايان شهريورماه به اپراتورها اعلام كنيم كه همزمان ابلاغ تعرفهها نيز بايد انجام شود.
سبوحي در ادامه با بيان اينكه ايرانسل پيشنهاد اوليه خود را در رابطه با تعرفه به ما ارايه داده است، گفت: بديهي است اگر مخابرات نيز بخواهد درخواست ارايه اين سرويس را به ما ارايه كند تابع همين شرايط و ضوابط خواهد بود.
آقا سروش تبریک میگیم....نقل قول:
دیدی بالاخره مشکل شماها هم داره حل میشه....
چارش کمی صبر بود.....
ایشالا به زودی کل کشور تحت پوشش میره تا دیگه شاهد اینگونه مسائل نباشیم
چرا این Gprs من وصل نمیشه؟
چیکار باید بکنم؟!
صرف نظر از اصفهان البته ! :دينقل قول:
ایشالا به زودی کل کشور تحت پوشش میره تا دیگه شاهد اینگونه مسائل نباشیم