اقا یه لینک دانلود کانتر 1.6 میخوام
کامل باشه با پچ
اقا یه لینک دانلود کانتر 1.6 میخوام
کامل باشه با پچ
194.225.50.24:27015
194.225.50.24:27016
194.225.50.24:27017
194.225.50.24:27018
:10:
دوست عزیز من که جمله بندیهای خط دوم رو متوجه نشدم! ولی با تایپ add_bot در قسمت خالی صفحه کنسول پیغام unknown command رو میده و ... ، من که بیخیال این بازی و سی دی بدست اومده شدم، همون pes2010 از همه راحت تر و بهتره...نقل قول:
ناامید نشو:41:
نقل قول:
سلام
عزیز
توی بازی که رفتی h رو بزن چند تا منو میاد
یکی نوشته add bot اون بزن بقیه مراحلش دیگه تابلو ه
میتونی یار ها رو انتخاب کنی
آقا من تو کانتر اسپری میسازم نمی گیره!!
مشکل چیه؟؟؟
ممنون
با تشکر
الان توپ ترین ورژن کانتر برای کامپیوتر کدوم ورژنه؟
نقل قول:
ورژن 1.7 بیشترین باگ رو داره. راحت باهاش می تونی نوبا رو ببری. من
که 4صدتا باگش رو نوشتم.
---------- Post added at 03:44 PM ---------- Previous post was at 03:42 PM ----------
بعله میشه باید کریت سرور رو بزنی تعداد بوت هارو بنویسی و بازی کنی. فقط بدیش اینه باگاش رو گرفتن سپر سی تی نداره بعد بوتاش خرکی شدن مپ وی آی پی اسکورت رو هم نداره.نقل قول:
سلام به من به تازگی Ruter جدید خریدم که ماله شرکت cisco است و 2 تا هم کارت شبکه به صورت USB
ruter رو به کاپیوتر خودم وصل کردم و اون 2 رو به کامپیوتر دیگه بعد همه چی هم ست کردم و رقتم تو نت و همه چی درست شد .. اما این 3 تا کامپیوتر در هر 3 تاشون کانتر 1.6 داره ولی نمیدونم چی جوری باید ست کرد که بشه با هم بازی کرد ... من از کابل LAN بلدم به صورت شبکه ای بازی کنم اما از طریق وایرلس بلد نیستم ... اگه ممکنه منو راهنمایی کنید .....
راستی کانتر من به این شکل هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من مشکبم حل شد ولی 2 تا مشکل دیگه دارم .. مشکل اولیمو با نصب کردن کانتر دیگری درست کردم ... اما 2 تا مشکل دارم یکی اینکه وقتی رفتم تو بازی و شروع به بازی کردن کردماون یکی کامپیوتر دیگه می اد و تو قسمت lan منو میبینه و کانکت میکنه اما بعد از چند دققه بازی کانتر من از حرکت وایمیسه و می نیویسه که conection problem نمیدونم چطور باید حل کنم .. مشکل دوم اینه که کامپیوتر دومی اسن منو تو قسمت lan منو نمی بینه اما وقتی پینگ میکنم replay میده یعنی درسته ولی تو کانتر نه در ضمن من سرور هستم و از طزیقه وایرلس اون 2 تا pc رو share کردم ولیی این مشکل ها رو دارم
:21:دوست عزیز تو بخش favorities سرور ی که ساختی رو اد کنی تو هر سیستم درست میشه من خودم برای دو کامپیوتر انجام دادم یه سرور با hlds درست میکنی و با lan درست میشه بعد از دست کردن یه ای پی داره تو هر کامپیوتر وارد کنی میشناستش حتما"نقل قول:
بفرض مال من سیستم مادر وقتی سرور درست میکنم اینه192.168.1.6:27015
در سیستم های دیگه در بخش favorities ای پی بالا رو اد میکنی اگه شبکه درست باشه اونو میشناسه و بعد لتنسیش معلوم میشه اگه کار کرد میتونی وارد بشی
موفق باشی
بچه ها از کجا میتونم پچ جدید رو که بشه باهاش تو سرور ها بازی کرد رو دان کرد و یه سوال دیگه این بازی هم مثل وارکرافت هر سرور یه پچ خاص روش هست؟ اگه اینطوری من باید کدوم پچ رو دانلود کنم تا با شما بتونم بازی کنم؟
خیلی ممنون
من وقتی میخوام بازی کانتر رو نصب کنم 2تا ارور میده و وقتی هم میخوام بازی نصب شده رو اجرا کنم میگه حافظه کافی نداری
من سیستم خوبه (( AC2 با گرافیک بالا اجرا میشه )) نمیدونم چرا این پیغام ها میاد تو یه سیستم دیگه هم اون 2 تا اروراولی میاد و بعد بازی پاک میشه خودبه خود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز رو ایکون بازی در دسکتاپ کلیک راست کن بعد properties رو بزن و در منو باز شده شاخه compatibility رو بزن در این بخش compatibility mod رو تیک دارو به سرویس پک دو وارد کن این جوری درست میشهنقل قول:
اموزش بازی کردن هم با لینک 2شیرد کار میکنه الان تستش کردم درسته و بازم در 4شیرد براتون اپلود کردم
برای دانلود پج هم میتونید این ورژن که خیلی خوبه و به جرات میتونم بگم عالیه رو بگیرید ورژن 23 خودم 1 ساله دارم با همین پچ بازی میکنم
لینک پچ
کد:http://baltgames.lv/v2/downloads/258/
موفق باشی
سلام دوستان لطفا یکی ارور
CL_FlushEntityPacket
رو توضیح بده ..
اشتباه شد لطفا
پاک شود
الان وارد بازی شدم و اخرین پچ که فکر کنم 29 بود رو نصب کردم ولی هیچ سروری نمیتونم پیدا کنم ادد میزنم هیچی اضافه نمیشه
وقتی هم تو تب spectate رفتم هر سروری خواستم برم یا گفت پچ درست نیست یا این ارور رو داد چی کار کنم ؟؟
this HLTV Proxy is useing protocol 48 which is incompaitbly with yours 47
وقتی هم که می خوام انتی چیت رو اجرا کنم ارور میده میگه load error , try again
2 بار از سایت خودش دانلود کردم و نصب کردم همش همینو میده
سلام دوستان
من از روشی متفاوت که خیلی وقت پیش دیده بودم تو همین p30 و برای آنلاین بازی کردن بود استفاده می کنم .
در این روش باید با مودم دیال آپ یه کانکشن مثل کانکشن اینترنت بسازیم و شماره تلفن کسی که می خوایم باهاش بازی کنیم و بدیم و اونم یه سری تنظیمات انجام میده و به هم کانکت میشیم .
حالا ما اینجا فقط یه server ip و یه client ip از هم داریم که بستگی داره کی به کی کانکت شه مثلا من اگه به رفیقم کانکت شم و سرور رو من بسازم اون باید تو server ip / foverites رو وارد کنه تا منو پیدا کنه و بعد بازی کنیم .
با دونفره بودن هم مشکلی نداریم .
حالا مشکل من اینجاس که ما میخوایم دو تا تیم باشیم ( من ترور اون کانتر ) بعد با هم بازی کنیم . ولی جز تایپ کردن ( با دکمه y ) و یا تلفن زدن راه دیگه ای نداریم . هر دوتامون هم میکروفون داریم ولی به دلیل اینکه توی تیم متفاوت ایم نمیتونیم با هم حرف بزنیم .
حالا من می خوام بدونم راهی نیست بشه دو تا تیم با هم حرف بزنند ؟
خیلی ممنون
ه-ک sxe از کجا بگیرم ؟
دوست عزیز مربوطه به سرعت اینترنته وقتی شما وارد بازی میشید بیشتر پهنای باند به بازی اختصاص نمیگیره و بازی قادر نیست اطلاعات یا بسته ای اطلاعاتی رو از سرور رودبدل کنه ببین کسی یا چیزی در حین بازی از اینترنت استفاده مینه انقل قول:
در اخر ببین پینگ یا لتنسی که با اون سرور میری بازی کنی چنده
دوست عزیز از پچ 23 استفاده کن خیلی خوبه درمرود اخطار this HLTV Proxy is useing protocol 48 which is incompaitbly with yours 47 کانترت رو از کجا دانلود کردی احتمالا" از سرور یا کانتره میری کدوم سرور بازی میکنی ؟؟؟؟نقل قول:
الان وارد بازی شدم و اخرین پچ که فکر کنم 29 بود رو نصب کردم ولی هیچ سروری نمیتونم پیدا کنم ادد میزنم هیچی اضافه نمیشه
وقتی هم تو تب spectate رفتم هر سروری خواستم برم یا گفت پچ درست نیست یا این ارور رو داد چی کار کنم ؟؟
this HLTV Proxy is useing protocol 48 which is incompaitbly with yours 47
وقتی هم که می خوام انتی چیت رو اجرا کنم ارور میده میگه load error , try again
2 بار از سایت خودش دانلود کردم و نصب کردم همش همینو میده
اخطار load try again رو با compatibility mode که قبلا" گفتم انجام بده درست میشه اگه نشد که هیچ
ببین ویندوز شما سون هست که اینقدر گیر میده؟
یه سرویس پک 2 نصب کن این همه مشکل نداری
فکر نکنم بتونی برات میگردم چون من خودم تاحالا این کار رو نکردم تا جواب صدرصد رو بهت بگم ولی برات یه جستجو مکینم اگه پیدا گردم برات تو این تایپیک میزارمنقل قول:
سلام دوستان
من از روشی متفاوت که خیلی وقت پیش دیده بودم تو همین p30 و برای آنلاین بازی کردن بود استفاده می کنم .
در این روش باید با مودم دیال آپ یه کانکشن مثل کانکشن اینترنت بسازیم و شماره تلفن کسی که می خوایم باهاش بازی کنیم و بدیم و اونم یه سری تنظیمات انجام میده و به هم کانکت میشیم .
حالا ما اینجا فقط یه server ip و یه client ip از هم داریم که بستگی داره کی به کی کانکت شه مثلا من اگه به رفیقم کانکت شم و سرور رو من بسازم اون باید تو server ip / foverites رو وارد کنه تا منو پیدا کنه و بعد بازی کنیم .
با دونفره بودن هم مشکلی نداریم .
حالا مشکل من اینجاس که ما میخوایم دو تا تیم باشیم ( من ترور اون کانتر ) بعد با هم بازی کنیم . ولی جز تایپ کردن ( با دکمه y ) و یا تلفن زدن راه دیگه ای نداریم . هر دوتامون هم میکروفون داریم ولی به دلیل اینکه توی تیم متفاوت ایم نمیتونیم با هم حرف بزنیم .
حالا من می خوام بدونم راهی نیست بشه دو تا تیم با هم حرف بزنند ؟
خیلی ممنون
از سایت خودشنقل قول:
ه-ک sxe از کجا بگیرم ؟
سربلند باشیدکد:www.sxe-anticheat.com
گفتم Hacke SXE نه خودش !
سلام.
دوستان عزیز اگه میشه راهنمایی کنید که چگونه می توانم کاری کنم که دیگه با اجرای فایل hl.exe دیگه لازم نباشه change game رو بزنم و مستقیم بره داخل بازی کانتر!
منظورت رو واضح تر میگی ؟نقل قول:
دوستان کسی aim جدید نداره که کار کنه با sxe 9 ؟ :whistle:
سلام بچه ها
آیپی سرور ما رو add کنید توی favorite
194.225.50.24:27015
194.225.50.24:27016
194.225.50.24:27017
194.225.50.24:27018
اولی سرور پابلیک (با sxe)
دومی سرور آیم (با sxe)
سومی سرور death Run (بدون sxe)
چهارمی سرور زامبی (بدون sxe)
آدرس وبسایت ما:کد:http://www.MkCs.tk
هر مشکلی در زمینه کانتر دارید میتونید در انجمن ما مطرح کنید.
سرویس های اکانت ادمینی هم با قیمت 10 تومن در ماه فروخته میشه.
با عرض سلام خدمت دوستان گلم!
اولین پچ مورتال کمبت آماده ی دانلوده .
تغییراتی که بعد از نصب پچ به رویکانتر به وجود میاد:
-تغییر صدای موزیک صفحه اول
-تغییر بک گراند کانتر
-فیکس کردن کانتر با sxe injected
-فیکس کردن مشکل [16-bpp]
-تغییر رنگ منو ها
-ایجاد فایل cstrike.exe با آیکن مورتال
-HLDS فیکس شده برای سرور ها
-ایجاد لینک در صفحه اصلی برای ورود به هر 4 سرور ما
-نمایش FPS و وضعیت کانکت به سرور در پایین سمت راست
لینک دانلود:
لینک دانلود فیکس:کد:http://tinyurl.com/2ccqrsd
طریقه نصب:کد:http://tinyurl.com/36nsw4o
هنگام نصب ، آدرس رو به counter strike تغییر بدید . یعنی آدرسش رو به پوشه اصلی کانترتون تغییر بدید.
بعد از اون فایل فیکس رو دانلود کنید و داخل پوشه اصلی کانتر بریزید
تشکر فراموش نشه ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کپی رایت :کد:http://mkcs.tk/forum/index.php?tid=7
این -- SXE 8.1 هستش اگه یکی دیگه خواستی ورژنشم بگونقل قول:
کد:http://www.4shared.com/get/151256779/be98f8c2/sXe_WallHack_____81__wwwsfinex.html;jsessionid=B23EE36B9126D169442A15A78A4B8288.dc210
طرز اجرا کردن Wall ---- | ---- Sxe-Injected V8.1 :
1. Start ORSLoader and press Browse
2. Choose WallHack78.sys
3. Click on Register Service, then Start Service
4. Run sXe-Injected 8.1
5. Start Counter-Strike 1.6
باتشکر نیما...
یه شورتکات از hl.exe بگیر بعد برو ترو properties شورتکات آدرسو به این تغییر بده :نقل قول:
( X همون درایو نصب بازی هست )کد:X:\Program Files\Valve\hl.exe" -nomaster -game cstrike
دکمه تشکر گم شده :دی
ممنون از khelane عزیز .
بچه ها لینک دانلود 1.6 رو ندارید؟
Wall ---- برا sxe 9 می خوام ( Fix 1 ) .
سلام همگی!
کسی میتونه یه sxe یا Aimbot واسه من بزاره که با هم کار کنن؟
Counter Strike source 2010 v34 دارم!
بعد طریقه ی اجرای این 2 تارو هم توضیح بدید! اگه میشه طریقه ی Auto HeadShot با این برنامه ها یا یکی دیگه هم پست کنین!
Mer40
روی Shortcut روی صفحه راست کلیک کن بعد properties و در قسمت target نوشته زیر رو اضافه کن نوشته های بعدنقل قول:
.exe رو میگم!
H:\Valve\hl.exe -nomaster -game cstrike
بعد هر بار رو شورت کات کلیک کنی دیگه halflife نمیاد به جاش counter میاد:10:
دوستان وال Hacke SXE 9.0 Fix 1 رو کسی نداره ؟
لینک دانلود 1.6.نقل قول:
مشکلی بود بگو . باتشکر نیما...کد:http://us.download.soft32.com/dl/17589a812fbeede3b9d13c83d84aa849/4c0a7348/2541%2FSteamInstall_CS.exe
دکمه ی تشکر گم شده :31::11:نقل قول:
من بازی 1.6 رو گرفتم.
دیگه چه چیزایی برا انلاین بازی کردن باید بگیرم(لینک دانلود رو هم بزارین)
این هست:نقل قول:
کد:http://www.dosya.tc/en2.php?a=F4EFbs/sxe9.0WallHack-v23.rar&b=06696f8c91561616d3b0b71a2953f16a
پچ v33:نقل قول:
آنتی چیت 9.0:کد:http://rapidshare.com/files/224540009/Counter-Strike_1.6patch_v33_Fix_0.4.zip
کد:http://www.4shared.com/file/OjloyC1b/sxe_injected_90.htm
و آی پی سرور که این سایت سرور های آنلاینه:
کد:
http://www.game-monitor.com/search.php?game=cstrike&vars=&country=IR&public=&order=grank
دمت گرم خیلی آقایی.
من Counter Strike 1.6 Portable رو گرفتم مشکلی که نداره؟(بازی نصب نمیشه فقط اجراع میشه)
کانتر 1.6 به گ... هم نمیرزه. بهترین کانتر 1.7 اگه بخوای با نوب ها بازی کنی.
لطفا یه -- wall یا aim بذارید که کار کنه برای Sxe 9.1 ممنون