ماهي 50 با ارزش افزوده و ....
Printable View
ماهي 50 با ارزش افزوده و ....
اینکه خیلی خوبه من قبلا 2 مگ اسیاتک میدادم 120 تومن که سرعت دانلودش رو 250 کیلوبایت ثابت بودنقل قول:
الان هم طرح یک مگ تا 4 مگ خریدم 200 هزار تومن سرعت دانلودم 200 کیلوبایت هست
از تبریز که فعلا شروع کردن !نقل قول:
بعضی از محله هارو دارن فیبر نوری میکنن !
شماره تلفن رو تغییر میدن ! و میگن که اگه شماره تلفن قبلیت رو میخوای باید بری از کسی که بهش میفروشیم دوباره بخری و دایورت کنی روی خط !!!!!!!!!!!!!
اینترنت هم که به فنا رفته !
به مخابرات زنگ میزنیم میگه که ما به isp ها گفتیم بیان تجهیزاتشون رو بروز کنن و روی فیبر نوری اینترنت بدن !
به شاتل زنگ میزنیم میگن که ما چند بار خواستیم تجهیزاتمون رو به فیبر نوری بروز کنیم ولی مخابرات اجازه نمیده و میخواد انحصاری دست خودش باشه !
این وسط ملت بیچاره میشن !
دوستم 100 گیگ ترافیک خریده بود ه دیروز خطشون رو قطع کردن و حجم و ... همش پرید ! هیچ کسی هم پاسخگو نیست !
سلام
دوستانی که جواب این سوال منو میدونن ممنون میشم زودتر پاسخ بدن
من تو جشنواره یه سرویس با 60 گیگ ترافیک یکساله خریدم
بعدا هم 100 گیگ رو تو این تخفیفهایی که شاتل میزاره خریدم.
الان اون 60 گیگ تموم شده و دیگه اجازه استفاده از اینترنت رو نمیده چون باید بسته پایه ترافیک داشته باشه!
حالا دو تا سوال ؟
اول اینکه وقتی میدونه اگر ترافیک پایه نباشه دیگه نمیتونم از نت استفاده کنم چرا از اون کم میکنه و از بسته عادی کم نمیکنه! ؟
دوم اینکه بفرض الان من ده گیگ ترافیک خریدم! وقتی دوباره از این کم کنه عملا اون 80 گیگ که از ترافیک عادی مونده قابل استفاده نیست ؟ چجور کم میکنه پس ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون ١٦ گيگ رو چه جوري مصرف كردين
Sent from my iPhone using Tapatalk
حقیقتش چون زیاد به ریزمصرف دقت نمیکنم نمیدونم!نقل قول:
احساس میکنم یه درصدی رو از ترافیک اصلی کم کرد و بقیه رو از این
مطمعن نیستم
در اصل بايد بعد از خريد اول از عادي كم ميكردهنقل قول:
مقدار مصرف با دريافت بايد برابر باشه
ي زنگ بزن
خبرش رو هم بدين
Sent from my iPhone using Tapatalk
ساوه هم فیبر نوری شده اکثر جاهاش همین مشکل داره برای ما هم داره پیش میاد با شاتلنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
آیتالله مکارم شیرازی گفت: فیلتر کردن مشکل را حل نمیکند، بلکه راهحل، تقویت شبکه ملی است تا هم احتیاج مردم رفع شده و هم دسترسی به فضاهایی مانند اینستاگرام و تلگرام سخت شود.
به گزارش خانه ملت، آیتالله مکارم شیرازی در دیدار با اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس که روز دوشنبه (11 بهمن ماه) به قم سفر کردهاند، اظهار داشت: کمیسیون آموزش، کمیسیونی بنیادی است؛ زیرا شخصیت فرزندان این کشور از مدارس و دانشگاهها شکل میگیرد و کمیسیون شما بر این موضوعات نظارت دارند و میتوانند اثر مهمی داشته باشند، زیرا سایر نهادها را میتوانید تحت نظر داشته باشید.
وی بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران دو رکن جمهوریت و اسلامیت دارد که اگر هر کدام از این دو نباشد، نظام ما زمین میخورد. اسلامیتِ نظام باید از مدارس و دانشگاهها شروع شود و اگر کم و کاستی در این مراکز باشد، اسلامیت متزلزل خواهد شد و به مشکل برمیخوریم. یک رکن از دو رکن نظام را شما میتوانید تقویت کنید.
وی افزود: در زمانی زندگی میکنیم که ابزار فساد نسبت به هر زمان دیگری بیشتر است و هیچ زمانی نبوده که امکان گناه تا این حد به آسانی و فراوانی در اختیار کوچک و بزرگ باشد و با توجه به شرایط، همه وظایف سنگین داریم.
آیتالله مکارم شیرازی با بیان اینکه همه بر اهمیت این موضوعات واقف هستیم ولی از باب تأکید تکرار میکنم، گفت: باید درک کنیم در چه زمانی و در چه شرایطی قرار داریم و دشمن معتقد است اگر بخش فرهنگی تخریب شود، کل نظام تخریب میشود و دشمنان بر این موضوع تأکید دارند؛ یکی از ابزارهای آنها فضای مجازی است که غوغا میکند و آنطور که به من اطلاع دادند، تا 95 درصد از این فضا دارای مفاسد است؛ البته موضوعات خوبی را هم شامل میشود اما نشر فسادش بسیار بیشتر است و این موضوع در راستای زدودن اسلامیت نظام است و برای رفع این مشکل باید در کمیسیون خود فکر کنید و توجه داشته باشید که اکثریت مشتری این فضا، جوانان هستند.
وی با بیان اینکه راه حلی فکر شده و اگر کمیسیون شما هم روی آن کار کند میتوان این راه را پیش برد تا مشکلات حل شود، افزود: فیلتر مشکل را حل نمیکند، بلکه راهحل این مشکل تقویت شبکه ملی است. احتیاجات مردم را باید در این شبکه حل کرد، همچنین باید دسترسی به این شبکه ملی راحت و دسترسی به فضاهایی مانند اینستاگرام و تلگرام سخت شود که البته میتوان برای رسیدن به این هدف پهنای باند را برای شبکه ملی بیشتر کنیم و از فضاهای مجازی که در مقابل این شبکه ملی هستند پهنای باند را کاهش دهیم. باید توجه داشت که شبکه ملی باید جوابگوی نیازهای مردم باشد تا مردم به تلگرام و اینستاگرام نروند.
وی افزود: این یک عزم جدی میخواهد که هنوز در قسمتهای بالا این عزم جدی را نمیبینیم. شورای رسیدگی به فضای مجازی داریم، اما دلسوزی نمیکند. نمیدانم چه عاملی دارد ولی این موضوع باید در متن کار کمیسیون باشد تا در آینده شاهد حل این مشکل باشیم.
آیتالله مکارم شیرازی گفت: آن طور که اطلاع دادند فضای مجازی در موضوع انتخابات نیز میتواند موثر باشد و با این شرایط فضای مجازی سر از مسائل سیاسی و اقتصادی نیز در میآورد. اگر کسی بر روی این مشکلات شک دارد، میتواند تحقیق کند.
وی افزود: اکثر طلاقهایی که واقع میشود مربوط به زوجهای جوان است که ریشه در ارتباطات نادرست ناشی از فضای مجازی دارد و بعد هم جشن طلاق میگیرند، وای به حال ملتی که برای طلاق جشن میگیرد.
آیتالله مکارم شیرازی افزود: تولید بدبینی، اشاعه فحشا، تهمتها، دروغها و توهین به مقدسات در فضای مجازی انجام میشود که لازم است در مقابل آنها واکنش صحیح نشان داد. با همه این شرایط در مقابل دشمنیهای فرهنگی نباید موضع انفعالی بگیریم.
قشنگ متن بالا رو بخونید تک تک کلماتش رو بخونید شرم بر اون کسانی که میگفتن و هنوزم میگن که شبکه ملی اطلاعات میاد ک هسرعت بره بالا و پهنای باند خارجی کم تر مصرف شه و پینگا بیاد پایین و از این دست خزعبلات ....
من نمیدونم زیر ساخت کشور کیفیتش چیه که با برف و سرما تو شهر ما، پینگ خارجی شاتل داره میره به فضا؟
--پاک شود-- اشتباه نقل قولت کردم!نقل قول:
دوستان این سرویس جشنواره شاتل :
میخواستم ببینم هنوزم ارائه میشه ؟ سرعتش چطوره تو تایم روز و شب ؟ ممنون میشم جواب بدیدنقل قول:
در پیشنهاد اول مشتریان میتوانند ۲۴ ماه اینترنت پرسرعت شاتل (تا ۱۶ مگابیت بر ثانیه) را به همراه ۲۲۴ گیگابایت ترافیک (که ۲۴ گیگابایت از این ترافیک قابل استفاده در همه زمانها و ۲۰۰ گیگابایت آن فقط قابل استفاده از ساعت ۱ تا ۸ بامداد است) و نصب و راهاندازی تنها به قیمت ۲۴،۰۰۰ تومان خریداری کنند.
اره ارائه میشه. سرعت سرور داخلی بدون محدودیت تا 16مگ باز هست و خارجی تا 4مگنقل قول:
شبانش رو اطلاعی ندارم.
يكي از دوستان فكركنم تبريز بودن ، همين تاپيك نوشته بودن ازشون تعهد گرفتن قبل از 2سال تخليه نكنن وگرنه بايد مابه التفاوت پرداخت كنننقل قول:
مهدي اين سرويس شما ميتونه پهناي باند دانلود از تلگرام و اينستا رو از 4مگ به 16مگ برسونه؟نقل قول:
قيمت سرويس درسايت + 5هزار تومن هزینه دایری و جمع آوری خط + 9% مالیات بر ارزش افزوده و عوارض شهرداري
سرويس ECO-Ultimate-224 كه 24تومن زده تو سايت با فرمول بالا 31600تومن ميشه
سرويس ECO-Optimal-12 هم (13800تومن) موقع پرداخت 20500 تومن ميشه
آقایون وایرلس شاتل هم مزایای ای دی اس ال مثل شاتل لند و آپلود سنتر و... رو شامل میشه؟
ینی میشه اشتراک خرید و استفاده کرد یا این سرویس ها مختص ای دی اس ال هست؟
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
یه کاربری بود با نام رحمان اینجا اگر پست منو دیدی از اون دوستت تو شاتل بپرس کی بسته گیگ میزارن ؟ من 300 گیگ داشتم یهو تو دوماه شد 35 گیگ انقدر مصرف کردم راحت روزی 6 گیگ مصرف می کنم .
سرعت سرور خارجی رو به 16 مگ میرسونه و با idm اوکیه.نقل قول:
برای تلگرام و اینستا هم اگر سرعت تک کانکشن رو پهنای باند خارج کشور اوکی باشه به 16مگ میرسه.
سلام
من ART 5 دارم با سرعت متوسط دانلود 250 تا 320 کیلو بایت توسط IDM
می خوام 80 گیگ دانلود کنم بازی ps4
چگونه دانلود کنم که محدودم نکنن؟طی مدت چند روز؟
شما روزانه حدود 3 گیگ اگر دانلود کنی مشکلی نداری که با این حجم دانلود نزدیک به یک ماه طول میکشه! که هر روز هم باید 3 ساعت در حال دانلود باشی!نقل قول:
من قبلا هم گفتم که سرویس های آرت به هیچ وجه مناسب دانلود زیاد نیستن و فقط مناسب کسانی هستن که استفاده روزمره شون زیاد هست و نیاز به سرعت بالایی هم ندارن
شما به نظر من دو راه بهتر برای دانلود این حجم داری:
1. برای یک ماه سرویست رو به اکو تغییر بدی و یک اشتراک شاتل لند هم بگیری. بخش گیم سنتر شاتل لند دیتای اکثر بازی های PS4 رو داره و تا امروز همیشه کار منو راه انداخته. بخش گیم سنتر هم مثل بخش آپلودسنتر نیست که معمولا خراب باشه و همیشه درسته (در کل همه بخش های شاتل لند به غیر از آپلود سنتر معمولا درست کار میکنن). اینطوری میتونی در زمان خیلی کمتری دیتا رو دانلود کنی مخصوصا اگر کیفیت خطت خوب باشه. ققط قبل از این کار چک کن که دیتایی رو که میخوای داشته باشه
2. استفاده از بسته های شبانه ایرانسل یا همراه اول که با قیمت کم در زمان کم میتونی حجم زیادی رو دانلود کنی، البته به شرط آنتن دهی مناسب توی منتطقتون
خب مگه نمیشه کنار اکانت ART شاتل لند رو هم داشت ؟البته بی خیال قضیه شدمنقل قول:
میدم بازی ها رو یه سری هستن که دیتای PS4 می فروشن برام دانلود کنن و ارسال کنن
یه پارت چهار گیگی رو یه DVD رو میدن 1000.یه بازی مثل Metal gear phantom که نزدیکه 30 گیگ هست میفته 10 هزار تومن.اینطوری بهتره
سرویس شاتل لند فقط برای مشترکین طرح های Eco هست .نقل قول:
-
اون موردی که گفتید فک کنم الان دی وی دی خالیش 1000 تومنه !
همونطور که دوستان گفتن شاتل لند فقط برای سرویس های اکو هستنقل قول:
تا جایی هم که من میدونم و خبر دارم دیتای بازی روی دی وی دی ۱۵۰۰ تومنه. اون روی هارده که ۱۰۰۰ تومنه
الان برای شما ۸۰ گیگ دیتا روی DVD بالای ۳۰ تومن در میاد که اگر شهرستان باشی پول پست همه باید بهش اضافه کنی! در صورتی که با یه اشتراک ۱۰ تومنی شاتل لند هر چقدر بخوای میتونی دانلود کنی
شما به نظرم بشین حساب کتاب کن ببین که با در نظر گرفتن هزینه سرویس اکو و شاتل لند کدوم حالت برات با صرفه تر درمیاد.
بخش شکایت از عدم رعایت تعرفه گذاری ترافیک داخل و بین الملل به سایت 195.ir اضافه شده و میتوانید از شاتل بابت عدم گذاشتن تعرفه جداگانه برای ترافیک داخل و بین الملل شکایت کنید:
ماشالا به پینگ
قبلا ۱۰۰ بود الان به ۴۰۰ رسیده- بازی انلاین پر:n27:
کسی مشکل نداره؟
مشهده دیگه انتظار دیگه ای داری مگه!نقل قول:
دوستان چجوری میشه این نت لعنتی رو از محدودیت خارج کرد
ارت 3 هستم الان 3 هفتست سرعت من رو روی 50 کیلوبایت محدود کرده :n34:
خودشون میگن مصرفت رو مدیریت کن تا درست شه
مصرفم رو به روزی 900 مگ رسوندم هنوز محدوده
همون بگن مودم خاموش کن دیگه...:n34:
کاش یه سرویس دهنده دیگه ای تو شهرما بود از دست این شاتل راحت میکردم خودمو
سرویس نامحدوده مثلا روزی 1.5 گیگ دانلود کن سرعتت میشه محدود به 50 کیلوبایت
:grrr:
مگه روزی چقدر مصرف می کردی که محدود شدی؟نقل قول:
تنها راه حل این مشکل رفتن به یه ART بالاتره که بعد مدتی دوباره می تونی برگردی به ART 3
خودم بارها اینکار رو کردم فقط یه مابه التفاوت می پردازی
یک روز مهمون داشتیم داداش مصرف رسید به 2.5 گیگ محدود کردن تا همین الان سرعت از 50 بیشتر نمیشهنقل قول:
سلام دوست عزیز ربطی نداره به مهمون ومصرف روزانه ..اینقد اذیتم کردن 9ماه سرعتم ارت 3 شده بود 65 قبلا 240میزد ...مهم رو چقد ببندن سرویستو..الانم اومدم محدود ک تو ساعت شبانه هم محدود کردنم خخخخنقل قول:
من سرویسم جشنواره ست تو اردیبهشت گرفتم شبانه داره بعد الان 4 ماهه از 2 تا 4 محدوده بعدش درست میشه ؟
چرا باید اینجوری باشه ؟
تازه من اصلا دانلود نمی کنم فقط یه چند روز دیتا بازی ها رو دان کردم بقیش هیچی .
کسی نظری نداره در این مورد ؟
البته جوابو خودم میدونم شاتل = دزد
سلام
دوستان من میخوام شاتل نامحدود بگیرم شما کدوم ART پیشنهاد میکنید؟
در ضمن من اهل دانلود نیستم زیاد بیشتره مصرفم تلگرام و اینستاگرام و وبگردیه،دانلود هم بکنم آهنگه مثلاً یه فایل ۱۰۰مگی رو با چه سرعتی دانلود میشه؟ و پینگش چجوره؟
ممنون میشم کمک کنید
دوستان این آپلودسنتر شاتلند برای شما هم خرابه؟
دو روزه هرچی ریموت میکنم انجام نمیشه
مینویسه در حال ریموت کردن و میتونید صفحه رو ببندید ولی هیچ وقت ریموت آپلود نمیشه
از منی که ارت دارم نصیحت ارت رو نگیر دوست من واقعا اذیتت میکنننقل قول:
من هروقت بالای 2 گیگ میره مصرفم تا چند روز محدوده سرعتم به 50 کیلوبایت
واسه درست شدنشم باید نزدیک یک هفته روزانه مصرفتو بیاری زیر یک گیگ...
اگه مصرفت روزانتون زیر 1.5 گیگه ارت سه پیشنهاد میشه سرعتش تا دو مگ میره یعنی حدود 230 کیلوبایت سرعت دانلود
اگه مصرف روزانتون بالای دو گیگه ارت 5 رو بگیر که تا مصرف زیر 3 گیگ محدودتون نمیکنه
قیمت ارت 3 که خودم هستم هم ماهیانه 46 تومنه
ارت 5 هم شصت و خورده ای درمیاد فکر کنم
پینگ هم بستگی به منطقه شما فاصلشه شما از مرکز مخابراتی کیفیت سیم کشی منزل متغیره
من با فاصله زیاد از مرکز مخابرات و سیم کشی نابود خونه و پست تلفن کوچه و snr زیر 10
پینگ واسم حدود 200 هستش
اره خرابه:n27:نقل قول:
Art 6 بايد چند باشه؟
كسي art 6 نداره:n33:
سلام دوستان
برای فردی که قبلا سرویس جشنواره یکساله eco optimal داشته و الان میخواد تمدید کنه چه سرویسی پیشنهاد میکنید؟
دوستان من هم آرت 1 استفاده کردم و هم آرت3 به نظرم میاد پینگ داخلی تو سرویس آرت 3 پایینتره نظر شما چیه؟!
سلام دوست عزیزنقل قول:
آرت 1 بعد از چه مقدار محدود می کنه ؟
روزانه محاسبه می کنه ؟