ما که ترابرد کردیم به ایرنسل. سیمکارتشو دیروز برام اوردن :n01:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
ما که ترابرد کردیم به ایرنسل. سیمکارتشو دیروز برام اوردن :n01:
بسیار کار خوبی کردی منم تصمیم دارم ترابرد کنم به ایرانسل! ( فقط از پیامی که گذاشتن موقع زنگ خوردن میترسم و اینکه میگن از بعضی شماره ها پیامک نمیاد)نقل قول:
ان شاء الله ترابرد که انجام شد تجربیات خودتو بذار از مشکلات احتمالی
خوردن بوق متفاوت یا پیام دادن هرچند که خوشایند نیست ولی منطقیه.نقل قول:
برای منم سری اول پیامک تایید نیومد. ولی دوباره که درخواست دادم اومد. (از "دزد اول" هم بیشتر ازین انتظار نمیره که بخواد بزور مشترکاشو نگه داره)
ترابرد که بطور کامل انجام شد تجربیاتمو در اختیارتون میذارم
بعد از اینکه میگفتیم تاپیک مودم جداست حالا باید بگیم تاپیک ترابرد هم جداست
فقط برای اینکه مثلا بگه ما از ایرانسل چیزی کم نداریم و ما هم 4G داریم. وگرنه خیلی خیلی محدوده و آنتن دهیش افتضاحه طوریکه حتی من راضیم بعد تموم شدن این ۲گیگ هدیه همون سیمکارت معمولی بندازم ولی آنتن دهی واسه تماس ها و پیامک انقدر داغون نباشه.نقل قول:
Sent from my LG V20 using Tapatalk
سلام دوستان خواهشاً یک عکس از سیم کارت فورجی همراه اول بذارید دو بار یک سیم کارت رو تعویض کردم روش نوشته فورجی ولی فورجی نیست یکیشم نوشته بود lte که اونم فورجی نیست جالبه سیم کارت خودم روش نوشته بود lte و فورجی هم هست
هر کی سیم کارت همراه اولش در شبکه فورجی رجیستر میشه یک عکس اذش بذاره که برم از همون نوع مدل بگیرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من تو طرح رایگانش رفتم سیم کارتم رو تعویض کردم الان تو بندرعباس دارم از فورجی استفاده میکنم
همراه اول هنوز در بعضی شهر ها باید بسته آلفا+ بخری تا رجیستر بشه روی 4Gنقل قول:
از این مدل بگیرم حله دیگه؟کسی دیگه ایی از این مدل دارهنقل قول:
زنگ زدم همراه اول گقت سیم کارتت معمولیه،یعنی بدون خرید بسته فورجی رجیستر نمیشه؟نقل قول:
نقل قول:علاوه بر این که دوستمون عکسشو گذاشتن این مدل هم هستش از نوع سه پانچ . فرقشون همون اندازه سیم کارت هستش . سری اول فقط اندازه میکرو بودن .نقل قول:
فکر کنم اونایی که نوشته lte usim فقط فورجی هست،نقل قول:
اونایی که روش نوشته 4g, lte خالی، فورجی نیست، اپراتور همراه اول اینو بهم گفت دیگه نمیدونم راست میگه یانه،
به اپراتور میگم پس چرا رو پوکه نوشته 4g,lte میگه اون تبلیغه هیچی نیست[emoji50] ،سر همین تبلیغ دروغین دو بار سیم کارت تعویض کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این مدل هست که من دارم 4G هست
و اگر سیم کارتت همینه و روی 4G رجیستر نمیشه شهرتون هنوز آپدیت نشده و باید بسته آلفا+ بگیری تا رجیستر بشه
تست 3G و 4G همراه اول در شهر بندر خمیر / روز شنبه
تست ها در یک نقطه یکسان انجام شده
سایت نسل 4 در این شهر چند روز قبل وارد مدار شد و همچنان در حالت راه اندازی اولیه قرار دارد به همین خاطر توان پوشش دهی سایت روی حداکثر نیست و همچنین سرعت لیمیت شده است. اگر سرعت دریافتی شما هم در شهر های دیگر در شبکه نسل 3 از نسل 4 بالاتر است دلیلش راه اندازی اولیه سایت های نسل 4 است.
3G
محتوای مخفی: 3G
4G
محتوای مخفی: 4G
والا شهرستان ما کامل راه اندازی شده و استان ما نزدیک 2 سال میشه 4g هستش ولی بازم سرعت همونی هست که شما هم تست کردید و عکس گذاشتید و از نظر شبکه هم تا الفا پلاس نخری نمیره رو 4g مگر بعضی سیم کارتها که خود به خود همیشه رو 4g هستن حتی مصرف ازاد ؟؟؟؟؟؟نقل قول:
کسی بعد از تعویض سیم کارت به نوع 4g مشکل عدم انتقال اعتبار نداره ؟ من هر کاری میکنم میگه رمز صحیح نمیباشد ! با پشتیبانی تماس گرفتم میگن رمز میشه همون puk 2 اونو بزن اونم میزنم باز نمیشه حتی از طریق 444 نمیشه رمزو عوض کرد ! 8910 هم پیامک میزنی باز همون puk 2 رو میفرسته ؟ دفاتر هم رفتم میگن به ما مربوط نمیشه و کاری از دست ما بر نمیاد ! مخابرات شهرستانمون هم کلا همگی از مخ تعطیل تشریف دارن فقط میان اداره که نگن اداره بسته هست :n02:
مال منم اینجوری شد وقتی سیم کارت به ظاهر فورجی گرفتم شما برو مخابرات کارت ملی هم همراهت باشه بگو رمز انتقال اعتبار رو واسم ریست کنید،بعد یه اس ام اس خالی به 8910 بزن رمز جدید رو واست میفرستهنقل قول:
البته رمز شما صد درصد puk 2 سیم کارت قبلیت هست،ربطی به puk2 سیم کارت فورجی جدید نداره، قبلیه رو باید وارد کنی چون تغییر کردن
دوستان آيا همراه اول اينترنت هديه مي دهد بعد از ظهر اين پيغام از همراه اول آمد :
your gift is 2139095 kb gprs until 2017/03/15
ماله سیم کارت قبلی هم جواب نمیده منم که هیچ وقت رمز عوض نکردم . چون چند بار رفتم مخابرات و دو تا خانم احمق از خود راضی هیچ چیز نفهم رو دیدم نشستن پشت میز و پول مفت میخورن اونم به پاس ( ش....) و اصلا سواد این کار ها رو ندارن و فقط بلدن زنگ بزنن استان و ارجاء بدن اونجا دیگه پشت دستمو داغ گذاشتم و نمیرم مخابرات .نقل قول:
جدیدا سیم کارت نو خریدی ؟ منظورم همین خطه . یا تعویض سیم کارت به نوع 4g انجام دادی . در این دو صورت بله هدیه داره .نقل قول:
سلام
دوستان سیمکارتمو فورجی کردم ولی بسته هدیه برام فعال نشد حتی 4g هم بالای انتن نمیاد رو +Hمونده باید چیکار کنم؟شکایت کنم تنظیم مقررات درست میشه؟
پدرم هم سیمکارتشو فورجی کرد برا اون یک بسته هدیه فرستاد و بالای انتن زده 4g ولی برا من +H بالاتر نمیره:n35:
جالب اینجاست که روی سیمکارتش بسته یک ماهه 2+2گیگ فعال بود و هدیه بعنوان رزرو براش ثبت شد و پیام فرستاد که بعد از اینکه بسته شما به پایان رسید بسته هدیه برای شما فعال میشه ولی برای من که بسته نداشتم هیچی تغییر نکرد:n35:
سلام. براتون پیامک تعویض رایگان اومده بود؟نقل قول:
الان برام پیام اومد بسته یک ماهه فعال شد فقط هر کاری کردم نرفت رو 4g رو +H مونده ولی گوشی پدرم رو 4g ثابت مونده یعنی مشکل از گوشیه؟
دوستان الان چن وقته اصلا اچ پلاس نمیشه برام آنتن هم پر هست کاملا .قبلا میشد سرعت هم عالی بود ولی الان اچ پلاس نمیشه و سرعتش هم داغونه به زور تا ۱۵۰ کیلوبایت میاد
فرستاده شده از SM-N910Cِ من با Tapatalk
saber73
جدیدا سیم کارت نو خریدی ؟ منظورم همین خطه . یا تعویض سیم کارت به نوع 4g انجام دادی . در این دو صورت بله هدیه داره .
نه نخريدم و هيچ بسته اي را فعال نكردم و سيم كارت را تعويض نكرده ام و كلا كاري انجام نداده ام.
پس احتمالا از این پیامک های تبلیغاتی هستش . *100*0# رو شماره گیری کن ببین بسته اینترنتی برات فعال شده .نقل قول:
حتما از گوشی هستش با ماله پدرتون تست کنید ببینید 4g میاد .نقل قول:
من شهریور رفتم سیم کارتم رو مثلا تعویض کنم به 4g . دیدم سیم رو داد و طرحش این بود
بعد دیدم حدود 15 روز پیش پیامک تعویض رایگان از همراه اول اومد برام و باز رفتم پیش دوستم تعویض کردم دیدم باز همون سیم کارت رو داد بهم :n02:
منم چیزی نگفتم و بعد دو روز دیدم باز برای این سیم کارتم پیامک تعویض رایگان اومد! و باز سه روز پیش رفتم گشتم دیدم سیم کارتهای 4g اصلی و واقعی رسیده. رایگان برام تعویض کرد و بسته 2گیگ +2 گیگ شبانه رو بهم هدیه داد یک دقیقه بعد.:n33:
اینم usim همراه اول
دادا میشه عکس خود سیمکارت اولیم بفرستی؟نقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
این بود.بار اول شهریور 8 هزار ازم گرفت و بار دوم باز همینو بهم داد ولی رایگان و بار سوم دیگه سیم کارت 4جی اصلی رو بهم داد و بسته رایگان هم سریع فعال شد.نقل قول:
تبليغاتي نيست چك كردم( هم از 8080 پيام امد و هم از همراه اول) بسته 30 روزه 2 گيگ روزانه 2 گيگ شبانه فعال شده است در ضمن سيمكارت اعتباري است و مبلغ شارژ حدود 1100 تومان بود و چيزي كم نشده است.نقل قول:
بالاخره امروز lte اومد بالای انتن گوشی و مشکل از گوشی نبود کلا این سیمکارت هم دیر بسته هدیش فعال شد هم اینکه دیر فورجی شد
خب برو حالشو ببر فقط اصلا تا تمام شدن این اینترنت هدیه سیم کارت رو بالای 2 تومن شارژ نکن و همیشه چک کن ببین چیزی کم نکرده باشه .نقل قول:
طرح تعویض "رایگان" سیم کارت به یوسیم (ویژه دارندگان تلفن همراه با پشتیبانی از اینترنت پر سرعت نسل 4)
کافی است با مراجعه به یکی از دفاتر خدمات مشتریان یا فروشگاههای زنجیره ای همراه اول، علاوه بر تعویض "رایگان" سیم کارت خود به یوسیم جهت بهره مندی از اینترنت نسل 4 و 4.5، یک بسته اینترنت پرسرعت 4GB (2+2) هدیه بگیرید.
چرا بسته نا محدود یکماهه شبانه فورجی نمیشه راهی داره؟
دیشب ساعت ۳ شب سرعت با فورجی زیر ۳ مگ بود به نظرتون سرعت پایین نیست؟ بسته شبانه فقط فعال بود انتن نصفه؟؟
Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
اونجور که من فهمیدم رایگان نیست و مبلغ ۷۳۰۰ از حساب کسر میکنن ولی بازم به صرفه هست چون بسته ۴ گیگی که میدن ۱۲ تومن هزینشه که رایگان میشه.نقل قول:
اگر فقط دیشب اینطور بوده، چرا پایینه،ممکنه تعدادی کاربر دیگم در حال استفاده بودن، اگر شبای دیگم این حالت بود با انتن نصف و تجهیزات حاضر طبیعیه.نقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
از من با اینکه دو تا پیام تعویض رایگان اومده بود 5 هزار شارژ کسر کرد ولی بسته 2+2 گیگ اینترنت هدیه رو بهم داد .نقل قول:
نقل قول:نه کاملا رایگان هست من چند روز پیش تعویض کردم به یو سیم و بعد 2 دقیقه اینترنت 2+2 هم فعال شد و هیچ هزینه ای دفتر ارتباطی گرفت:n01:نقل قول:
از شارژ هم کم نشد:n01:
4g همراه اول بروجرد (میدان ایت ا...بروجردی)
سرعت دانلود: