تا وقتی که قرار باشه گیگی 8تومن بگیری پس یعنی هیچ کاری نکردن!کاش 200 kB سرعت دان دن اما قیمت کم شه
Printable View
تا وقتی که قرار باشه گیگی 8تومن بگیری پس یعنی هیچ کاری نکردن!کاش 200 kB سرعت دان دن اما قیمت کم شه
کو فیبر نوری؟؟ اینکه شما میگی اینترنت موبایل توی خونه نباید سرعت بالا بدن برای کشوریه که اینترنت توی خونه ملت بدون هیچ مشکلی هست نه روی سیم کشی مسی و با هزار مکافات و نویز . حالا که شرایط اینترنت روی بستر سیم مسی فاجعه هست و خبری از فیبر نوری هم تا دو سه نسل بعد هم نیست پس میشه انتظار داشت که حداقل اینترنت موبایل رو بدون مشکل توی خونه ها با سرعت خیلی بالا باشهنقل قول:
مشکل اینترنت رو موبایل اینه که قیمتش چند برابر روی فیبر درمیادنقل قول:
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
من میگم برای خونه ها بیان ایینترنت فورجی و سیمی رو ادغام کنند بدند ب منازل
یعنی قسمتی از مسیر بیسیم و قسمتی سیمی
فیبر نوری و 4G نخواستیم... همین 3G رو اگه درست تحویل ملت بدن با سرعت استانداردش و با ثبات بالا و در مقیاس بزرگ( نه اینکه یکی سرعتش همیشه و در همه وقت باشه 16 مگابیت یکی باشه 10 کیلوبایت) تو کل کشور . 100% جواب میده مشکل اینترنت کشور رو کلا حل میتونه بکنه.
خوب 4جی علاوه بر سرعت بیشتر میکن مزایای دیگم داره
مثل اینکه یوزرهای بیشتری میتونن بهش متصل شند بدون کم شدن سرعتشون
نسیت به 3 جی
یا میگن مصرف باطری گوشی کمتره راست دروغشو نمیدونم
بنظزم ایرانسل باید مستقیم میرفت برای 4 جی این دوران انحصار اگر کارکرده بودن اپراطورها الان وضع این نبود
به نظرم مستقیم رفتن به نسل 4 اشتباه هستنقل قول:
جوابش ساده است:
هنوز خیلی ها گوشی هایی که قابلیت نسل 4 ندارن رو استفاده می کنند
مزایای 4g که معلومه این سرعت و مزایای دیگش:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما اینکه تو ایران چطوری پیاده سازی بشه مهمتره . همین 3g رو هم مخالفتا باهاش زیاده و معلوم نیس که چه نقشه ای براش دارن در آینده. 4g که حتما باید روی شبکه ملی اطلاعات پیاده سازی بشه چون همچین سرعتی میتونه خیلی خطرناک باشه !:n09:
کجای دربند؟ ماکه اول دربندیم ۳جی نداریم ۴جی هم تست نکردم هنوزنقل قول:
دوستانی که تتهران lte رو تست کردن سیمکارت usim تهیه کردن؟
بله عزیز حتما باید USIM تهیه کردنقل قول:
یعنی الان usim تو تهران عرضه شده؟
باید قیمت اینترنت هم ارزون بشه و گرنه سرعت بالا فایده زیادی نداره
بله، مراکز اصلی ایرانسل دارندنقل قول:
این مودم 3g فروشی هست
قیمت توافقی
کاملا سالم در حد نو
مشتریش مشهدی باشه بهتره
date rates: DL:7.2mbps UL:5.76 mbps
مشخصات کامل روی عکسی که از پک گرفتم خاناست
شماره ی تماس 09156275504
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست سرعت دانلود نسل 4 اینترنت ايرانسل در هتل پارس مشهد، هم اكنون بيش از 8.5 مگابایت بر ثانیه است.
:n26:
اینکه خیلی کمتر از انتظاراتنقل قول:
8.5 مگابایت؟؟؟:n04:نقل قول:
یا مگابیت؟
اگر مگابایت باشه که خیلی زیاده
والا اینطوری که تو گزارش نوشته بود من پیست کردم اینجا
مگابایت بوده در حد 46 مگابیت
فاید تست هایی که اسپید تست گرفته میشه فقط اینه که منجر به کاهش رتبه اینترنت ایران نسبت به بقیه کشور ها میشود، در صورتی که حتی یه بیت هم به پهنای باند اینترنت کشور اضافه نشده است.
الان رتبه میانگین ارتباط هر شخص به اینترنت توی ایران 4.5 Mbit هست، در صورتی که نه من با همچین سرعتی دسترسی به سایت های خارجی دارم و نه شما !
جالب تر از همه اینجاست با اینکه اینجا اینقدر آدم وارد پیدا میشه که فرق اینترنت و اینترانت رو بدونه، ولی هنوز یکی پا پیش نزاشته یه کمپین راه بنداز یه بنری درست کنه، یه امضایی عوض بشه، بگه دوستان، اینترنت بازان، محض رضای حال خودتان هم شده اینقدر روزی 100 بار از Speedtest وقتی که سرور پیش فرض اش روی ایران تنظیم شده است، تست نگیرید، که در نهایت به صورت مجازی رتبه اینترنت ایران در رنکینگ جهانی افزایش پیدا کند. در صورتی که 1 بیت به پهنای باند اینترنت مان اضافه نشده است.
البته فکر نکنم این تعبیر اینترانت به این شکل درست باشه چون در اصل یک شبکه ی ایزوله شده و مستقل از اینترنت هست. هر دو میتونن از بستر سیم مسی استفاده کنند ولی اینترانت (و یا VPN ) که فرضا من بین دفتر کاری خودم با خانه و یک شرکت دیگه برقرار میکنم هیچ نیازی به وجود اینترنت ندارهنقل قول:
اونچه منظور شماست وجود سرورهای داخلیه. خیلی از کشورهای پیشرفته تر چه در غرب و چه شرق دارای سرورهای داخلی مشابه ما هستند و کاربرهاشون میتونن در speedtest مثل ما سرورهای داخلی و یا خارجی رو انتخاب کنن
البته منم در این مورد با شما موافقم که از راه برنامه ی نصبی speedtest سرعت رو اندازه نگیرن
و چون رفتن به speedtest.net نیاز به اجرای فلش داره و اندروید پشتیبانی نمیکنه، از راه وصل کردن گوشی به PC تست بگیرن تا بشه سرور خارج کشور رو انتخاب کرد و سرعت واقعی تر باشه
سلام
دوستان این چرا سرعتش روی موبایل کم است آیا کد خاصی میخواهد ؟ چون مال بعضی از بچه ها روی گوشی سرعتشون خوبه اما واسه من سرعتش معمولی است
مرسی
من تا سه مگابایت دیدم برای تبریز بود فکر کنمنقل قول:
مودمهای همراه نسل ۴:
بررسی قابلیت 3G و 4G گوشی[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود بر شما هم ميهنان گرامي
دوستان نسل 4 به تهران رسيده؟
اگر نه.
مي دانيد چه زماني مياد؟
سپاسگزارم.
بله ولی توی اخبار رسمی ایرانسل فقط نوشته شده در مشهد افتتاح شده .نقل قول:
میبینید که دوستان تست هاشونو در مناطق مختلف تهران گذاشتن .
ایرانسل همیشه در ابتدای کار برای تبلیغ سرویسش مزایای خوبی در اختیار میذاره .
اون اوایل که Edge رو تازه ارائه داده بود ( فکر میکنم سال 86 یا 87 ) پنجشنبه جمعه ها کلا رایگان بود . بعد از مدتی دیگه ادامه نداد این سرویسو )
سال 89 بسته های اینترنتی برای اولین بار ارائه داد و باز هم بسته ی نامحدود یک ماهه 10 هزارتومن بود که بعد از مدتی نامحدود تبدیل به 2 گیگ شد .
حالا هم با عرضه یوسیم تا مدتی سرعت بالا هست و احتمالاً بعد از مدتی یا با افت سرعت مواجه میشه یا با افزایش قیمت .
هنوز چند ماهی از شروع ارائه نسل های بالا نگذشته و خیلی از شهرهای اصلی هنوز پوشش و پایداری مناسب 3G هم ندارند ارائه 4G در این شرایط فقط جنبه تبلیغاتی داره و نه سرویسی با کیفیت مناسب .
اپراتور چهارم یا همون ایرانیان نت مجوز فیبر کشیُ گرفته ولی تا ۲ ۳سال کار میبره.نقل قول:
Sent from my HTC One using Tapatalk
تا حدودی با حرف شما موافقمنقل قول:
ولی اون زمان نسل 2 بود
ولی الان شرایط کمی فرق می کنه
من از برنامه ایرانسل خبر ندارم و نمی دونم که دقیقا می خواد چیکار کنه
ولی اگر قیمت های بالا بره و یا کیفیت سرویس پایین بیاد شاید زیاد جالب نباشه برای شرکت
به این دلیل که من فکر می کنم هیچ اپراتوری تو دنیا نسل 4 رو برای مکالمه و پیام راه اندازی نمی کنه و حتی نسل 3 هم برای این نیست
بیشترین انگیزه برای مهاجرت به نسل 3 و 4 ارتباط دیتا است
و این رو هم توجه کنید که در حال حاضر بسته های اینترنت شاید قیمت بالاتری نسبت به قیمت های ADSL داشته باشن
پس اگر باعث بشن که مشتری تمایل بیشتری برای استفاده از اینترنت خانگی داشته باشه به ضرر خودشونه
ولی با توجه به اینکه در حال حاضر تمایل زیادی از سمت شرکت ایرانسل دیده میشه برای مهاجرت به نسل های بالا
این خودش می تونه یک توضیح برای این باشه که سرویس نسل 2 با نسل های بالاتر خیلی فرق داره
چند روز پیش مبین نت اعلام کرد که مجوز lte رو در سرتاسر کشور گرفته و تا حدود 2 ماه دیگه این سرویس رو در تمامی استانها برقرار میکنه فکر کنم عجله ایرانسل فقط این بود که بگه اولین خودشه
سلامنقل قول:
مجوز مبين نت براي LTE fix هست اين مجوز رو به اپراتورهاي وايمكس دادن كه احتمالا ايرانسل هم گرفته. Fix LTE با چيزي كه الان ايرانسل آرائه كرده متفاوته. ايرانسل LTE موبايل رو آرائه كرده.
یک توضیحی می دید؟نقل قول:
چی هست این؟
تا اونجا كه ميدونم LTE دو نوع هست يك نوع رو بهش ميگن fix كه مثل وايمكس با مودم كار ميكنه و نيازي به سيم كارت نداره. مديرعامل ايرانسل هم گفته ما توسعه وايمكس رو متوقف ميكنيم و به سمت أين تكنولوژي حركت ميكنيم. مبين نت مجوز اين تكنولوژي رو داره.نقل قول:
نوع دوم اينه كه ايرانسل راه انداخته و روي سيم كارته مجوز اين رو فقط ايرانسل و همراه اول گرفتن. و مبين نمي تونه اين تكنولوژي رو آرائه بده.
مجوز مبین نت Td-LTE هست وبر پایه سیم کارت و عملا برای یوزر استفاده کننده همون کارایی رو داره حال اگر در روش استفاده تفاوتی وجود داشته باشه اگر اطلاعی دارید لطفا بگیدنقل قول:
این صفحه رو تو ویکی پیدا کردم:
مبین نت از پیادهسازی شبکه LTE ظرف سه ماه آینده خبر داد
مدیرکل تکنولوژی و طراحی شبکهی شرکت ارتباطات مبین نت با بیان اینکه سرعت اسمی پیادهسازی مناسب در LTE حدود 100 تا 150 مگابیت بر ثانیه است گفت: اگر مجوزهای لازم را دریافت کنیم، به دلیل تخصص و دانشی که در سالهای اخیر در این زمینه کسب کردهایم، میتوانیم ظرف دو تا سه ماه آینده شبکهی LTE را راهاندازی کنیم.علی طهماسبی افزود: در واقع، میتوان گفت که تا آغاز به کار این تکنولوژی یک گام باقی مانده و آن هم گرفتن مجوز مربوطه از رگولاتوری است. وی با بیان اینکه از چند ماه گذشته تستهای نهایی و آزمایشگاهی را برای ارایهی خدمات LTE مبتنی بر سیمکارت به مشترکین آغاز کردهایم بیان کرد: استفاده از سیمکارت یکی از نکات مثبت آن محسوب میشود و از جنبههای مختلف به نفع مشترکین و اپراتورها خواهد بود. طهماسبی در عین حال با بیان اینکه مطالعات فنی توسط کارشناسان مبین نت به منظور آشنایی با تکنولوژی و برنامهریزی سایر اپراتورها در زمینهی LTE از طریق حضور و سخنرانی در مجامع مهم بینالمللی و داخلی در این سالهای اخیر در دستور کار قرار گرفته است و به تازگی نیز به عضویت GTI درآمدهایم، اظهار کرد: گستردگی پیادهسازی شبکهی LTE در سطح بینالمللی و پشتیبانی فنی بیشتر تولیدکنندگان تجهیزات، باعث کاهش هزینهها در بخش تجهیزات شبکه و تجهیزات سمت مشترکین شده است. مدیرکل تکنولوژی و طراحی شبکه شرکت ارتباطات مبین نت با بیان اینکه با آمدن LTE حداقل تا سه سال آینده ارایهی وایمکس را نیز بهطور همزمان در مبین نت خواهیم داشت، به همایش LTE World 2014 که در تیرماه سال جاری در هلند برگزار شد اشاره کرد و گفت: در گزارشی که اینجانب در اجلاس جهانی LTE ارایه دادم، پیرامون طراحی مترو سایت به عنوان نقاط تجمیع ترافیک در شبکه با امکانات فیبر نوری، تجهیزات مایکروویو و دیتا، تجربهی موفق مبیننت در ارایهی خدمات باکیفیت و سرعت بالا و تمرکز بر سطح رضایت مشترکین از خدمات مطالبی را بیان کردم. وی با بیان اینکه ظرفیت پهنای باند و ظرفیت اینترنت شرکت ارتباطات مبین نت بیش از ۱۰ گیگابیت بر ثانیه است و هماکنون عنوان گسترده ترین شبکهی ارتباطی پرسرعت بیسیم در ایران به مبین نت اختصاص داده شده است بیان کرد: براساس دو سال مطالعهی دقیق از ترافیک شبکهی مبیننت، هم به لحاظ افزایش سرعت و هم به لحاظ افزایش حجم ترافیک مشترکین باند پهن، تقریباً ۲۰ درصد بالاتر از میانگین سالیانهی جهانی قرار گرفتهایم که با توجه به بکر بودن بازار باندپهن کشور، این نتایج منطقی به نظر میرسد. طهماسبی با بیان اینکه باید همگام با افزایش تعداد کاربران و مصرف آنها، فرآیندهای بهینهسازی و بهرهگیری از پروتکلهای جدید ادامه یابد تا کیفیت خدمات ارایه شده به مشتریان مطلوب و قابل تضمین باشد اظهار کرد: استراتژی تمام اپراتورها این بوده که LTE را در مناطق HotSpot پیاده کنند و به مرور آن را گسترش دهند. وی در ادامه افزود: در مبیننت قصد داریم با وجود بیش از ۷۰۰ هزار مشترک وایمکس فعلی طرح همزمان ارایهی خدمات وایمکس و LTE را اجر کنیم. طرح تجاری مبیننت به این شکل است که LTE را در باند فرکانسی متفاوت با باند وایمکس پیاده کرده و مشترکین وایمکس خود را حفظ کنیم و به مشترکین پرمصرفمان و یا بازارهای جدید، سرویس LTE ارایه دهیم. وی با بیان اینکه این انتظار وجود دارد که رگولاتوری در تخصیص باندهای فرکانسی جدید یا بازنگری در نحوهی استفاده از باندهای موجود، بر روی توانایی و عملکرد اپراتورها تصمیمگیری کند گفت: رگولاتوری میتواند براساس عملکرد و سابقهی اپراتورها و طرح تجاری آنها، اقدام به تخصیص بهینه باندهای فرکانسی کند
خبر جدیدتری نیست؟
نکته اش اینه که میگه lte بر اساس سیم کارت رو ازمایش و ارایه می خوان بکنند در اخبار هم هست که 10 ابان مجوز رو گرفتن حالا واقعا اینکه بر اساس سیم کارت بتونن ارایه بدن یا نه رو من نمیدونمنقل قول: