بله خواهش میکنم سایتش رو براتون لینک میکنم.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بله خواهش میکنم سایتش رو براتون لینک میکنم.نقل قول:
سلام دوستان هدفون klipsch s4 گیرم نيومد. تا سقف 200 تومن Earphone حرفه ای چی پیشنهاد میدید بغیر از هدفون Bose Ie2 چون تستش کردم صداش زیاد فرقی با هدفونهای A4tech نداره مزیتش جاگیری عالی تو گوشه و هدفون IBeats هم فقط رو بیسش کار کردن لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر
مرسی عزیز.روی گوش.دقیقا چیزی شبیه لینکی که داده بودم...نقل قول:
متاسفانه بخاطر افزایش قیمت محصولات تنوع انتخاب خیلی کم شده.متاسفانه فکر نکنم بتونین ایرفون حرفه ای تا 200 بتوننین پیدا کنین که تفاوت محسوسی با ie2 داشته باشه ولی اگه خواستین میتونین به محصولات سنهایزر هم نگاهی بندازین لیست قیمت رو براتون لینک میکنمنقل قول:
گویا همون شرکتی که لینکش رو زده بودین هدفون رویه گوشی خوبی هم داره که یکی از دوستان لینکش رو برامون زده بودن تو صفحه قبل به قیمت 50 تومان که با توجه به رویو های موجود ازش تعریفهای خوبی شده بود.یه تحقیقی در بارش بکنین لطفا امیدوارم مورد پسند قرار بگیره.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خوب الان قیمت هاش چطوری هست؟؟ عمر مدل های بلوتوث بالا هست یا نه؟؟(آخه یک نوکیا داشتیم آخراش قاط زده بود کامل)
تو رنج همون 20 30 سیمی چیزی شبیهش نیست؟؟
ممنون سالار جان به خاطر راهنماییتنقل قول:
hd518 قیمت یه خورده بالاست ( 365 ) نظرت درمورده hd 449 چیه ؟ سیمش جدا شونده است ؟
آقا یه سوال این هایی که سیم جداشونده دارن یعنی خودشون یه باتری داخلشون دارن ؟ یعنی بدون سیم هم میشه استفاده کرد؟
قیمت زده 19 :18:نقل قول:
داداش این مدل بلوتوثش صدای خیلی خوبی داره من به شخصه تست کردم قیمتش هم 86 هزار تومان بودنقل قول:
چند صفحه قبل پرسیدم دوستان ندیدن فکر کنم ...
دوستان خسته نباشید اینقدر تنوع زیاده که من گیج شدم! الان بین سونی MDR-X500 و پایونیر SE-M390 موندم! نمیدونم به پایونیر اعتماد کنم یا به تجربه سونی! یه راهنمایی بکنید ممنون میشم.
دوستان یک هدفون ibeats که از رو جعبه گوشی sensation xe برداشته شده با قیمت 90 بهم پیشنهاد شده بنظرتون بگیرمش یا بگردم دنبال هدفون klipsch s4 امروز دیگه میخوام یکیشو بخرم .اساتید راهنمایی بفرمایید.
اگه کیفیت صداش برات مهم باشه حتما دنبال کلیپش برو. اگه قیافه اش برات مهمه همین بیتس رو بگیر!نقل قول:
سلامنقل قول:
بله کمی قیمتش بالاست ولی ارزشش رو داره تفاوتش با 449 برای من اماتور شاید بیش از 5% نباشه ولی شفافیت صدای 518 برای من خیلی جالب بود .در هر صورت اگه بصورت حرفه ای صدا رو دنبال نمیکنین همون 449 هم گزینه بسیار خوبی هست فقط توجه داشته باشین که مدل های سنهایزر اکثرا از لحاظ بیس کمی ضعیف هستند(البته ضعیف به معنای ساپورت سبک الکترونیک و زیر شاخه هاش)بغیر از این هیچ مشکل دیگه ای نداره و کلا صدای حرفه ای و خوبی دارن ولی اگه تو این رنج هدفون خوب که بیس خوبی هم داشته باشه میتونین audio technica m 50 رو تهیه کنین.
در مورد کابل های جدا شونده هم برای این منظور در نظر گرفتن که احیانا اگه پارگی یا اسیب دیدگی برای کابل بوجود اومد به راحتی بشه با کابل جدید جایگزین کرد و یا در مواردی با تعویض کابل بهتر و حرفه ای تر به صدایه بهتر دست یافت ولی هدفون با کابل جدا شونده به هیچ عنوان دلیل بر هدفون بیسیم با قابلیت بلوتوس یا وایفای نداره و به هیچ عنوان از باتری استفاده نمیکنن مگر هدفون های خاصی که از قابلیت نویز کنسلیگ بهره میبرن.
---------- Post added at 11:04 AM ---------- Previous post was at 11:01 AM ----------
بله اینها قیمتهای قدیمشون هست که بنا به دلایلی صلاح نمیدونن بروز رسانی کنن.در هر صورت مهم نیست چون شما قیمت رو میدونین و تنها با استعلام اینکه موجود دارن میتونین به قیمت مورد نظر تهیه کنین.موفق باشین.نقل قول:
سلام دوستان..من تقریبا یه تازه کارم ولی من بیشتر وقتم رو دوست دارم موزیک با کیفت بالا گوش کنم و همیشه هم در مکان های عمومی قرار دارم...من پلیرم گوشیمه(HTC Desire With Beats Audio)...تا چهارماه پیش از هدفون گوشی های HTC استفاده میکردم که کیفیت بالایی خدایی داره...بعدش از هدفون گوشی های iPhone استفاده میکردم.حالا یه مشکل دارم.هدفون خودHTC از کیفیت صدای بالای برخوردار ولی اصلا بیس و کوبندگی خوبی نداره ولی هدفون های ایفون از بیس فوق العاده یی برخوردار ولی صداش یه خورده خف هست...میخواستم کمکم کنید تا سقف30 تا35 برای گوش دادن موزیک چی خوبه بگیرم...ممنون
کلیپش خیلی بهتره ولی دیگه ایرفونای بیتس انقدر تقلبیش با قیمت پایین 15 تومن و این حدودا زیاد شده که حتی بخاطر قیافشم من توصیه نمیکنم ...راستی سلام چند وقت نبودم ماشالا همیشه فعالینا...نقل قول:
بنام خدا.بازم ممنون.ولی تو یه پست یکی از دوستان گفته بود که حرف i تو اسم ایرفون یعنی اینکه واسه محصولات اپل هستش.گوشی من گالاکسی 2 و اندروید هست و حالا دقیقا باید چه مدلی از klipsch رو بگیرم که هم بیس خیلی خوب هم کیفیت صدای عالی و هم دکمه های کنترل موسیقی و جواب دادن به تماسها رو داشته باشه و قیمتش هم در حدود 100 تومن باشه.حالا یکی بالا پایین مهم نیشت.ممنون از راهنماییهای خوبتون.موفق باشیدنقل قول:
من همین یک ساعت پیش پاساژ پایتخت بودم هدفون klipsch s4 اصلا نایاب شده فقط یک جا s4i داشت قیمتش پرسیدم گفت امروز دلار 2 تومنه میشه 200 تومن انگار همین الان میخواد بره امریکا برام بخره بیاد دوستان اگه کسی جایی رو سراغ داره بگه من همین امروز برم دنبالش، کسی آکشو داشته باشه خریدارم.
با سلام من یه هدفون بیسیم برای استفاده عمومی تلویزیون ، لپ تاپ میخوام لطفا راهنمایی کنید
خیلی گرون نباشه یه چیز خوب با قیمت مناسب
با تشکر فراوان
متاسفانه من اين مدل pioneer رو امتحان نكردم مدل hdj2000 رو دارم كه صداي خيلي خوب با تفكيك بالا و بيس خوب و كنترل شده ولي sony xb500 با توجه به بيس قوي و زيادش و درايو بسيار بزرگي كه براي اين منظور توش بكار برده شده بيشتر براي سبك الكترونيك طراحي شده.ولي براي سبكهاي ديگه هم ميتونين استفاده كنين بشرطي كه با بيسش مشكلي نداشته باشين.درباره پاييونير نظر اساتيد رو بپرسين بيشتر ميتونن راهنمايتون كنن.نقل قول:
موفق باشين
سلام دوستان عزیزم
کسی اطلاع داره بین مدل EP 830و HJE300پاناسونیک کد وم صداش بهتره و ارزش خرید بیشتری داره خیلی ممنون
سلامنقل قول:
با توجه به نظرات اساتید hje 300 ارزش صدای بهتری نسبت به همنوع های هم تراز قیمت خودش داره.
موفق باشین
بنام خدا.دوستان به نظر شما jabra street 2 ميتونه انتظارات منو براورده كنه؟بيس عالي-كيفيت صداي عالي-دكمه هاي كنترل موسيقي و جواب دادن به تماس.البته اگه دوستان پيشنهاد ديگه اي هم داشتن كه انتظارات منو براورده كنه و قيمتش در حدود 100 تومن باشه و البته in ear خوشحال ميشم بشنوم.من الان creative ep630 دارم و گوشيم هم گالاكسي 2 هستش.ممنون از دوستان
سلام کسی نیست جواب سوال مارو بده در صفحه قبل...
عزیز شما باید S4A رو بگیرید که مال اندرویده. بعید میدونم تو ایران باشه! یعنی من ندیدم جایی.نقل قول:
Panasonic HJE300 فکر میکنم براتون مناسب باشه.نقل قول:
ممنون از پاسخ راستی یاد مدل های EXسونی افتادم که از 10lpداره به بالا واز قیمت 20 تومن!! راجع به اونا اطلاعاتی دارید عزیز؟ممنوننقل قول:
ممنوم ولی پیشنهاد بهتری نداشتید حالا یکم بیشتر شد قیمتش مورد نداره.ترجیح میدادم مارکش فیلیپس یا سونی باشه..راستی فکر کنم البته گفته باشم من هم بیس عالی میخوام هم شفافیت بالایه صدا و تفکیکش...
والا با 30 تومن خیلی انتظاراتتون بالاس ولی خوب کریتیو 650 یا 635 یا 630 بیس قوی دارن و سونی هم ed12 هست که اونم بیس خوبی داره .نقل قول:
دوست عزیز اگه بتونی 55 تومن بدی میتونی Philips SHE 9800 که بیس خوبی داره و noise canceling داره رو تهیه کنی.نقل قول:
Philips SHE 9800الان حدود 48تومن من خودم همین مد نظرم بود...توانایی مالیش رو دارم ولی چون سلیقه ندارم نمیخوام اگر خراب شد افسوسش رو بخورم...
سلام
کسی قیمت هدفون های سری ex سونی رو داره؟
برای گوش دادن به موسیقی با موبایل مناسب هستند؟
اگه هدفونی میخوای که کیفیت داشته باشه و خراب شد دلت نسوزه میتونید هدفون iriver که الان مدلشو نمیدونم و تو ناصر خسرو 23 میفروشند یا هدفونای A4tech که واقعا نسبت به قیمتشون کیفیت خوبی دارن رو تهیه کنی.
Sensation xe عزیز اگه میترسی هدفونت زود خراب بشه هدفون iriver که مدلشو نمیدونم که قیمتش تو ناصرخسرو 23 تومنه یا هدفونهای A4tech که نسبت به قیمتش کیفیت بالایی داره رو تهیه کنی.
کسی راهنمایی نکرد MW600 بهتره یا Jabra STREET2 ؟ (هردو یک قیمت 90 تومان)نقل قول:
با سلامنقل قول:
مدل MW600 برتری محسوسی نسبت به مدل های Jabra داره. بهتره به فکر تهیه سونی باشید
سلام من خيلي دنبال hje 300 گشتم ولي پيدا نكردم . به خاطر همين ep-630 خريدم ولي الان كه بسته بنديش رو با اينترنت مقايسه ميكنم فرق داره . چه جوري بفهمم تقلبيه يا نه ؟؟
چه قیمت؟ کیفیت صداش چطوره؟نمایندگیشو گیر میاوردی خیالت راحت تر بودنقل قول:
چون این مارک فیک زیاد داره عزیز
کسی نیست راهنمایی کنه؟؟؟ 80 نمیخوام بدم.:13:
26 تومن . ساخت چين . كيفيتش بد نيست . راستش زياد نميتونم تشخيص بدم ولي اوني كه من خريدم جعبه اش اين شكليهنقل قول:
راستش فیک خوبش در حد 20 تومن من قیمت دارم!!! شکل و جعبشم که خودشهنقل قول:
به نظر من به احتمال زیاد اصله و بدبینانش فیک درجه 1
بنام خدا.دوستان من این مدل klipsch s4a رو که مخصوص اندروید هست رو نتونستم پیدا کنم.چون گوشی من گالاکسی 2 و اندروید هستش.اگه ممکنه یه پیشنهادی بدید که بشه پیداش کرد.انتظاراتم رو هم یکبار دیگه میگم.بیس زیاد و کیفیت صدای عالی-داشتن کنتزلهای جواب دادن به تماس و کنترل موسیقی.سیمدار باشه(بلوتوثی نباشه مثل jabra street 2)-قیمتش هم حدود 100 تومن.ممنون و موفق باشید