رتبه تیم ملی ایران از 1993 تا زمان فعلی به نقل از FIFA:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از April 2004 تا January 2006 بعضی اوقات بهتر از 20 بودیم.
اوجش هم همون 15 مربوط به July 2005 بوده.
Printable View
رتبه تیم ملی ایران از 1993 تا زمان فعلی به نقل از FIFA:
از April 2004 تا January 2006 بعضی اوقات بهتر از 20 بودیم.
اوجش هم همون 15 مربوط به July 2005 بوده.
آقاي سعيدلو قبلا به من گفته بودند - يعني زماني كه شايعات به اوج خود رسيده بود - كه به اين شايعات توجه نكن، محكم باش و به كارت ادامه بده. ورود آقاي سعيدلو به موضوعات فوتبال با كارشناسي است.
سايت گل - علي كفاشيان تقريبا هر ماه با شايعه بركناري خود روبهرو بوده است. واكنش او در ابتدا از جنس گفتوگوهاي رسانهاي طنزآلودش بود كه با چاشني تكذيب بركناري يا استعفا نكتهاي خندهدار را نيز ميگفت، اما در اين اواخر و بعد از حضور علي سعيدلو در سازمان تربيتبدني رئيس فدراسيون فوتبال جديتر از هميشه به اين سوال پاسخ نه ميگويد و اينكه تا پايان دوره و پس از آن نيز در فدراسيون فوتبال خواهد ماند.
علي كفاشيان محصول انتخابات حداقلياي بود كه در يك سويش محمد عليآبادي رئيس سازمان تربيت بدني و در سوي ديگر كميته انتقالي منتخب فدراسيون جهاني فوتبال (فيفا) قرار داشت؛ منازعهاي كه رياست حداقلي براي فوتبال ايران به ارمغان آورد. كفاشيان اما حالا خود را رئيس فدراسيون فوتبال ميداند و ميگويد: «تنها در صورتي كنارهگيري ميكنم كه علي سعيدلو به من بگويد.»
در اين ميان اساسنامه جديد فدراسيون فوتبال امكان عزل رئيس فدراسيون را تنها در صورتي ممكن ميسازد كه دو سوم اعضاي مجمع در اقدامي خواستار تغييرات كلي فدراسيون فوتبال باشند. در اين ميان پروسه عزل و نصب رئيس طبق آييننامهاي انتخاباتي و در يك مدت زمان مشخص ممكن ميشود و هرگونه برخورد سلبي با موضوع عزل و بركناري پيامدهاي بسيار بدي براي فوتبال ايران خواهد داشت. علي كفاشيان اين را ميداند گرچه از سوي برخي كارشناسان بينالمللي فوتبال توصيههايي به نايب رئيس و رئيس فدراسيون در مورد مقاومت با درخواست احتمالي استعفا از فدراسيون فوتبال داده شده است به نظر ميرسد موضوع بركناري پيچيده خواهد بود. كفاشيان در گفتوگو با هفته نامه مثلث آخرين مواضع خود را در مورد بركناري بيان ميكند.
*آقاي كفاشيان پس از روي كار آمدن آقاي علي سعيدلو به عنوان رئيس سازمان تربيتبدني روزي نيست كه سخن از بركناري يا استعفاي شما از فدراسيون فوتبال باشد.
-اين لطف مديران فوتبال و اهالي رسانه به بنده است كه هيچگاه دوست ندارند از صحنه فوتبال حذف شوم. هميشه صحبت از من در مطبوعات وجود دارد، اما آن چيزي كه ميتوانم بگويم اين است كه گروهي واقعا درصدد بركناري من از فدراسيون فوتبال هستند. بايد ببينيم كه بركناري يا استعفاي من از فدراسيون فوتبال چه سودي براي فوتبال كشور دارد. آيا فوتبال ايران با بركناري من رشد خواهد كرد، مشكلاتش برطرف ميشود، بايد اين نكته حل شود. بنده چون ورزش كشور را دوست دارم اگر احساس كنم با جايگزيني فرد ديگري به جاي بنده فوتبال كشور رشد خواهد كرد استعفا ميدهم. اما اين موضوع هنوز برايم مسجل نشده.
*شايد مهمترين انتقادي كه به شما ميشود نوع ورود شما به فدراسيون فوتبال باشد و اينكه از يك رشته ديگر ورزش هستيد.
- البته اينكه من دووميدانيكار هستم بد نيست. حداقلش اين است كه ورزشي هستم. ورزش هميشه با اين چالش همراه بوده كه مديران غيرورزشي در آن حضور داشتند. اما من ورزشي هستم و باتوجه به مسئوليتهايم در سازمان تربيتبدني و كميته ملي المپيك مديريت در ورزش را ميدانم. از سوي ديگر بنده واقعا اعتقادم در ابتداي راه اين بود كه تنور انتخابات را گرم كنم، اما مشكلاتي كه رخ داد باعث شد رئيس فدراسيون فوتبال شوم.
*اتفاقا مشكلات از زماني شروع شد كه شما رئيس فدراسيون فوتبال شديد.
-در واقع يك فضاي حاشيهاي به طور گسترده در فوتبال كشور بهوجود آمد. من اين را قبول دارم كه فوتبال كشور حاشيهزده است. بههرحال فوتبال كشور مشكلات خودش را دارد اما زماني كه بنده آمدم حدود دو سال فوتبال ايران تعليق شده بود و مشكلات مديريتي و مالي بسياري به وجود آمده بود اما كار خودمان را كرديم. برنامههاي فدراسيون هيچگاه متوقف نشد. كميتههاي مختلف فدراسيون تلاشهاي گستردهاي را در جهت اهداف فدراسيون داشتند. سال گذشته سال هياتهاي فوتبال بود. ما در بيش از 30 جلسه هياتهاي استاني شركت كرديم. امسال سال باشگاههاست و فدراسيون به بازديد باشگاهها رفت. فعاليتهاي كميته بازاريابي و اسپانسر را وسعت داديم. بيش از 13 كرسي بينالمللي در كنفدراسيون آسيا كسب كرديم. يكي از بزرگترين همايشهاي تاريخ فوتبال ايران را با نام علم و فوتبال برگزار خواهيم كرد. برنامههاي بسيار خوبي براي فدراسيون فوتبال تنظيم شد. سند چشمانداز 20 ساله فوتبال را هم تدوين كرديم. فكر ميكنم از لحاظ ساختار فوتبال اكنون فدراسيون فوتبال در موقعيت خوبي است.
*همه اين چيزهايي كه شما ميگوييد درست. اما تيم ملي فوتبال ايران به جامجهاني نرفت. در بسياري از بازيهاي تداركاتي با مشكل نتيجه مواجه هستيم و هنوز يك ساختار باشگاهي منسجم وجود ندارد.
-ببينيد اينكه تيم ملي فوتبال به جامجهاني نرفت، در واقع يك اتفاق در عين شايستگي بود. يعني ما ميتوانستيم به جامجهاني برويم اما مشكلات و فضاي رواني جامعه و كمي هم بدشانسي موانع اصلي بود. بههرحال در گذشته هم تيم ملي به جامجهاني نرفته. نميتوانيم بگوييم اين تيم ملي اصلا شايستگي نداشته. بههرحال مشكلات وجود دارد و همان موقع ما عذرخواهي كرديم.
*اين شايد يكي از دلايل منتقدان شما براي استعفاي شماست.
-منتقدان ميتوانند هر درخواستي داشته باشند.
*اتفاقا درخواست منتقدان از آقاي سعيدلو همين مساله بركناري و عزل شماست.
بايد فضا براي تغييرات در فدراسيون فوتبال آماده باشد. بنده جلساتي را با آقاي سعيدلو داشتم و در مورد كليات و برنامههاي فوتبال صحبت كرديم. ايشان هم نظرات خود را در مورد فدراسيون ميدادند. در نهايت هدف ما حركت به جلوست. آقاي سعيدلو هم به ما اطمينان ميدادند كه كار خودمان را انجام بدهيم. حمايتهاي آقاي سعيدلو خيلي به ما كمك خواهد كرد. آقاي سعيدلو قبلا به من گفته بودند - يعني زماني كه شايعات به اوج خود رسيده بود - كه به اين شايعات توجه نكن، محكم باش و به كارت ادامه بده. ورود آقاي سعيدلو به موضوعات فوتبال با كارشناسي است. ايشان حتي در مورد برنامههاي تيم ملي و بازيهاي آينده هم از ما پيگير هستند. نظر آقاي سعيدلو در مورد بازيهاي تداركاتي خيلي ميتواند در بخشهاي مختلف به فدراسيون كمك كند. آقاي سعيدلو به ما اطمينان دادند كه در جام ملتهاي آسيا بايد نتيجه خوبي كسب كنيم.
*اتفاقا كساني كه به عنوان جانشينان شما مطرح هستند، از نزديكان آقاي سعيدلو هستند.
من مشكلي ندارم. هدف من خدمت است. چه در زماني كه در سازمان تربيتبدني بودم و چه زماني كه در كميته ملي المپيك حضور داشتم و حالا كه در فدراسيون فوتبال هستم مهم برايم خدمت به فوتبال كشور است. اگر آقاي سعيدلو به من بگويد برو ميروم. اما كاري هم نميكنم كه فوتبال ايران با مشكل مواجه شود. حتي اگر آقاي سعيدلو رئيس سازمان تربيتبدني نبود از او تعريف ميكردم. او يك مدير توانمند با خصوصيات بسيار خوب است.
*شما گفتيد كه اگر بروم براي فوتبال ايران مشكل پيش نميآيد.
بله. شما ميدانيد كه اساسنامه جديد مثل گذشته نيست كه با حكم رئيس سازمان فردي بركنار شود. يك مكانيزم قانوني براي عزل و نصبها تعريف شده كه اگر اين موضوع رعايت شود مثل گذشته فوتبال ايران با مشكلات قانوني و درگيري با نهادهاي بينالمللي جهان مواجه نخواهد شد. ميدانم كه چطور بايد از فدراسيون بروم بدون اينكه فدراسيون جهاني فوتبال (فيفا) يا كنفدراسيون فوتبال آسيا (AFC) براي فوتبال ايران مشكلاتي به وجود بياورد. راه رفتنم را ميدانم.
*يكجور همراهي ميان اهالي ورزش و رسانهها براي رفتن شما وجود دارد.
آنها به من لطف دارند. از دوست داشتن زياد است. (ميخندد) اگر امروز مردم و رسانهها از فوتبال انتقاد ميكنند ممكن است روي صحبت آنها با من باشد اما در واقع انتقادها به كل فوتبال برميگردد. اگر كسي ميگويد فدراسيون فوتبال ضعيف است، اين صحبت رو به همه است اين ضعفها در هياتها، باشگاهها و رسانهها هم وجود دارد. 30 سال است كه در ورزش حضور دارم انتظاري كه از ورزشي وجود دارد در هيچ جا نيست. ما بايد دست به دست هم بدهيم تا اين مشكلات برطرف شود. امروز مهم نيست كه با انتقاد از مقام من لطمه بخورد. مهم اين است كه جلوي لطمه به فوتبال را بگيريم و اين جز با تعامل و همكاري محقق نميشود. *اگر از فوتبال برويد كجا خواهيد رفت؟ باز هم در ورزش خواهيد بود؟ من هميشه در ورزش خواهم بود. يك ورزشكار هستم و جزو خانواده ورزش. خيلي به اين فكر نميكنم كه كجا باشم. مهم براي من خدمت به ورزش كشور است.
*شما يك پيشگويي كرديد و گفتيد شايد عليآبادي به نفع من كنار برود. الان پيشگويي نميكنيد چه سرنوشتي خواهيد داشت؟
آن موقع هم پيشگويي نكردم. شوخي كردم. نميدانم اگر پيشگويي كنم ممكن است برايم مشكل به وجود بيايد. يعني اينكه تحقق پيدا كند.
مصطفي شوقي
2009/10/18
کد:http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2009/10/18/1568252/%D9%83%D9%81%D8%A7%D8%B4%D9%8A%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B4%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%A8%D9%87-%D8%B4%D8%A7%D9%8A%D8%B9%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D9%83%D9%86%D8%A7%D8%B1%D9%8A%D8%A7%D8%B4-%D8%B3%D8%B9%D9%8A%D8%AF%D9%84%D9%88-%D8%A8%DA%AF%D9%88%D9%8A%D8%AF-%D9%85%D9%8A%D8%B1%D9%88%D9%85
چرا آخــه انگـــلیس هفتمه ؟:37:
از ایتالیا و هلند و ... که بـــهتر بازی می کنه !:13:
منم طرفدار تراکتور هستم ولی تشویق دایی اصلا" جا نداشت ! یعنی چی ؟
حالا علیه قطبی شعار می دانند یک چیزی ، ولی تشویق دایی واسه چی ؟
دوستان راست می گویند که فوتبال ایران رو نابود کرد !
حالا می خواهد اسطوره جهانی هم باشد !
بابا ، فوتبال ایران چون سیاسی شد داغون شد . دایی به عنوان بازیکن خوب بود .
فوتبال ما که از اولش هم سیاسی بود !
مشکل اینه که اینا رفتم مدیرهای خیلی خوب ، خوب ، متوسط ، بد ، خیلی بد و مزخرف رو گذاشتند کنار و چند تا مدیر "خیلی مزخرف" رو کردند رییس ورزش و فوتبال !
اینم شد نتیجه اش . . .
به نظر من این نکته از همه مهم تره ، نمونه اش کفاشیان که بلد نیست بند کفشش رو ببنده آوردند جای صفایی فراهانی که به نظر من فوق العاده بود .نقل قول:
چند تا مدیر "خیلی مزخرف" رو کردند رییس ورزش و فوتبال !
تماشاگرای تراکتور دیروز شعار میدادن : کریمی پولکی و کریمی یادت باشه دایی سرورته!:2:
یکی نیست به اینا بگه به شما چه ربطی داره که کریمی از پرسپولیس رفته استیل آذین!! مگه همه چیز به شما ربط داره؟
البته حقم دارن بعد از 8 سال اومدن لیگ برتر با جو این لیگ آشنا نیستن :2:
آره یادش بخیر بعد از باخت به اردن توی آزادی نزدیک بود همون دور اول مقدماتی حذف بشیم...فدراسیون دید داره آبروریزی میشه اومد چند تا بازیکن به برانکو تحمیل کرد, ایشونم که جز چشم گفتن کاری بلد نبود! اگه همون بازیکنا نبودن (نیکبخت و خداداد) تیم در دور نخست حذف بود! دور نهاییم که کار خیلی آسونتر از امسال بود.نقل قول:
بازیهای جام جهانی رو دیگه همه یادشونه (البته شما ظاهرا فراموش کردی!), تیم کاملا از هم پاشیده بود و بازی آخر بیشتر مردم طرفدار آنگولا بودن!:31:
درسته که فوتبال ایران افت کرده (که همش از تعلیق فدراسیون شروع شد) , ولی اون تیم سابق هم زیاد جالب بازی نمیکرد و انتقادایه بحقی از برانکو و دادکان میشد..
عجب پس شما می خوای دادکان رو با کفاشیان برانکو رو با افشین قطبی و علی دایی مایلی کهن و ... مقایسه کنی ؟:دینقل قول:
درسته که فوتبال ایران افت کرده (که همش از تعلیق فدراسیون شروع شد) , ولی اون تیم سابق هم زیاد جالب بازی نمیکرد و انتقادایه بحقی از برانکو و دادکان میشد..
و یا بازی های تیم ملی در آسیا 2004 جلوی کره و حتی چین و تدارکاتی با آلمان و کرواسی رو با بازی مقابل بحرین و کویت و گینه...
یادمه چند وقت پیش که هنوز قطعی نشده بود عدم صعود به جام جهانی عده ای برای منحرف کردن ذهن مردم و ... مدام می نوشتن نرفتن به جام جهانی فاجعه نیست یا با جام جهانی نرفتن خوشحال میشویم چون برنامه ریزی بلند مدت می کنیم و فلان و بهمان!!!امروز جایگاه فوتبال ایران همینه که هست و نه اونی که باید باشه چه در سطح ملی و چه باشگاهی و قطع به یقین از این هم بدتر خواهد شد!نمیتونیم خودمون رو فریب بدیم که ما جز قدرتهای آسیا هستیم!چند ساله داریم این جمله رو می شنویم؟چند ساله برای یه بازی بسیار آماتور (از نظر فنی) شلوغ می کنیم حساسیت ایجاد می کنیم؟چند روزنامه ورزشی داریم که در اصل روزنامه فوتبالی هستند و در روز هزاران تیتر و عنوان دروغ و خیالی و ....؟چند برنامه ورزشی حرفه ای در رسانه ملی داریم؟مدیران ارشد ورزش و مخصوصا فدراسیون فوتبال ما چه کسانی هستند؟!
و خیلی چرا های دیگه...
فوتبال (ایران)رو رها کنید!:دی
به بسکتبال والیبال فوتسال و ... روی بیارید!باشد که رستگار شویم!!:دی
واقعا طفداران تراكتور همه جا ادب رو رعايت ميكنن كه به هر حرفي واكنش شديدي نشان نميدهند.. ( قابل توجه مديران محترم)
من دوباره به همه عزيزاني كه دچار bellyache شدن ، آلومينيوم ام جي و استراحت همراه با عدم تكلم مطلق رو توصيه ميكنم.
اول از همه به خيليا متذكر بشيم كه اون زمان هايي كه خيلي از تيم ها هنوز آبنبات ليس ميزدن، بازيكنان برتر از تيم تراكتورسازي استعدادشون شكوفا ميشدن.
كه متاسفانه به دلايلي كه اينجا امكان گفتن ندارد، تيم تراكتورسازي نتواسنت ( نخواستند!!) در رده هاي بالاتر حضور داشته باشد.
در مورد تيم ملي نه اينكه قبلنا خيلي جام از تورنمنت گرفته تا جام جهاني آورده بود برا همين با ورود دايي ديگه اوووووووووه همه چي نابود شد و شوربختانه از ورود به جام جهاني باز ماند ( براي نخستين بار!!!)
و باز هم متاسفانه اين تراكتور ما اومده و سطح فوتبال ليگ برتر ايران يه ريزه از سطح لاليگا افت كرده ( فقط يه ريزه!) واقعا خيلي بد شده ها، زشته.
و اينكه طرفداران پرو پاقرص تراكتور نه با حرف اينو اون و نه با چند تا باخت عمرا تيمشون رو طرد نميكنن. بالاخره بخواين نخواين و نخواين و بخواين، تراكتور اييــــــــــــــــــــــ ن همه طرفدار داره ديگه!
و در آخر لطفا نسبت به فوتبال ايران ايران واقع بين باشيد
ببین همین نظرات غیر منطقی و متعصبانه بعضی هوادارانه که باعث تعجب همه شده.نقل قول:
قبلن میگفتین نمیخوان تیم تراکتور بیاد بالا, حالا که اومده و اکثر رسانه ها و مردم به دید احترام به این تیم و هواداراش نگاه میکنن باز میگین همون دشمنا نمیخوان نتیجه بگیره...فردام اگه جام قهرمانی رو دودستی بدن تراکتور باز یه حرف دیگه.......!
دایی بهترین بازیکن تاریخ ایرانه اما با دیر خداحافظی کردن و نتایج مربی گریش در تیم ملی از محبوبیت خودش کم کرد...منتها تعصبات قومی یا منطقه ای باعث میشه بعضیا این حقیقت ساده رو قبول نکنن!!
اصلا فرض میگیریم بهترین نتایج رو گرفته با تیم ملی و باخت به عربستان رو فراموش میکنیم, چرا باید علیه سرمربی حال حاضر تیم ملی شعار بدن طرفدارانه تراکتور؟....چه ربطی به بازی داشته؟!!
در ضمن همه اعتقاد دارن با اومدن تیم پرطرفدار تراکتور سطح لیگ برتر بهتر میشه...اگه خودتون بذارید!
امیدوارم اینهمه بدبینی رو کنار بذارید و به خط آخر پستتون عمل کنید!
اکثر حرفات درسته !نقل قول:
ولی اینکه نمی گذاشتند تراکتور به لیگ بیاد کاملا" درسته !
یعنی اصلا" ممکنه بود تراکتور با اینهمه هوادار تو لیگ یک بماند ؟
و بعضی تیم های دیگر شهرستانی با بودجه های 7 8 میلیاردی تیم واسه قهرمانی ببندند ؟
اگه فقط یک ذره نیت می کردند که تراکتور رو بفرستند لیگ برتر ، مطمئن باش می توانستند !
نمی خواستند ، اینبار هم نزدیک انتخابات افتاد فکر کردند پس می توانند مردمو قول بزنند خود علی آبادی اموده بود واسه چشن صعود تراکتور ! که البته اون روز خوب حالشو گرفتند :)
علیه قطبی خائن که باید شعار می دادند ولی حمایت از دائی هم اصلا" لازم نبود . . .
کاملا تایید میشه!!!نقل قول:
ای خدا ما کی میخوایم آدم بشیم؟؟
تا اون مرتیکه بود میگفتیم سرمربی گری حق قطبی بوده..
حالا که با اون افتضاح و گند زدن به زور گذاشتنش کنار میگیم خوب بود!
ای خدا...
(البته عذر میخوام اگه تند حرف زدم!)
ممنون/
نمیدونم ، یعنی ما خودمونم نمی دونیم این رفتاری کاملا تکراریه ؟؟؟؟؟
هم تیم دایی ، هم تیم برانکو(مقدماتی جام جهانی) ، مزخرفترین نوع فوتبال رو انجام میدادن
که البته دومی حتی نتیجه هم میگرفت!!!
چرا باید علیه قطبی شعار میدادن؟؟نقل قول:
حالا علیه قطبی شعار می دانند یک چیزی
پس از انتشار مستند آبي استقلالي(2) جرياني بين باشگاه استقلال و اميرقلعهنويي راه افتاد كه اكنون پس از سپري شدن 10 روز ازاين ماجرا به نظر ميرسد همهچيز به سود اميرقلعهنويي و باشگاه سپاهان به پايان رسيده است.
به گزارش گل؛ تا پيش از اين سپاهان 5 امتياز با استقلال صدرنشين فاصله داشت و در خوشبينانه ترين حالت بايد حداقل 4 تا 5 هفته براي جبران اين فاصله تلاش ميكرد اما با راهافتادن رجزخواني مطبوعاتي بين قلعهنويي و آشتياني روند رو به پيشرفت استقلال متوقف شد و آنها از دوبازي اخير خود فقط يك امتياز به دست آوردند.
روشن است كه دامن زدن به اين حواشي توسط مديريت باشگاه استقلال در به حاشيهرفتن كل مجموعه تيم بيتاثير نبوده و سپاهان توانست ازاين فرصت نهايت استفاده را ببرد.
به هرحال اميرقلعهنويي سالهاست با افرادي مثل ناصرحجازي و محمد مايليكهن جنگ رسانهاي دارد و از ابتدا قابل پيشبيني بود كه او قواعد اين بازي را بهتر از آشتياني ميشناسد. حالا سپاهان براي رسيدن به صدرجدول فقط منتظر يك توقف ديگر از تيم مرفاوي است.
بخاطر حضور در مراسم تنفیذ یه نفر !نقل قول:
با امثال علی کریمی و چند تا مفت خور دیگه تو تیم ملی اون زمون،دایی که سهله ،مورینیو هم نمیتونست تیم ملی رو به جایی برسونه،به یاد جمله جالب اقای مدیری افتادم:بازیکن من 50 میلیون پول میزامپلیشه،چطوری میتونه تو این زمین که گاو آهنم نمیتونه شخم بزنه ،بدوه،
اون آقایی هم که این حرف و زد،معلومه که طرفدار علی کریمی هستش،چون آدم بی جنبه طرفدار آدم بی جنبه میشه،نقل قول:
بابا اینا که جنبه ندارن چرا اومدن لیگ برتر
حیونی می خواست ادای آدمای با غیرت رو در بیاره،دایی که مربی نبود واقعیتیش،یعنی خیلی بی تجربه بود ولی لااقل وقتی که بازیکن بود تو تیم ملی به اندازه ی همه ی این.... بازی میکرد...
دايي مثل مارادونا بازيكني هست كه تو كشورشون طرفدار ندارن ولي تو دنيا طرفداراشون بيشتره.نقل قول:
جذابيت ليگ برتر براي تراكتورسازي مثل جذابيت جام باشگاه هاي آسيا براي تيمهايي مثل استقلال و پيروزي هست.نقل قول:
ميبينم روزي رو كه تراكتور با استقلال يا پيروزي تو تهران بازي داشته باشه و از قضا هم بازي حساسي بشه.اونوقت طرفدارهاي تراكتور ميفهمن تعداد طرفدارهاي كي بيشتره و كدومشون پرشورترن.
نه اون از بابت بی غیرتیش تو تیم ملی بود،پرسپولیس و استیل آذین به قول شما به ما چه!نقل قول:
یکی نیست به اینا بگه به شما چه ربطی داره که کریمی از پرسپولیس رفته استیل آذین!! مگه همه چیز به شما ربط داره؟
فکر کنم زیاده از تمدنت حرف زدی...نقل قول:
البته حقم دارن بعد از 8 سال اومدن لیگ برتر با جو این لیگ آشنا نیستن
ظاهرا شما خیلی آشنا هستی،لااقل ما به خودی ...نمیدیم،شما که تیماتون چه ببره ،چه ببازه به همه ناسزا میگین،احتمالا یه دوره ی آموزش تماشاگری بزارن براتون شاید خوب شین
این همه که استقلال پرسپولیس که میگین،نه از خودشون توانایی دارن که بازیکن بسازن،همیشه بازکنای تیم های پایه رو خریدن،یا اینکه پول تیم های امثال تراکتور و ملوان و بهمن و کشاورز و نفت و غیره رو بالا میکشن و تزریق می کنن به تربیت بدنی اونم که پول مفتکی گیر آورده میده به این مفت خورا...نقل قول:
جذابيت ليگ برتر براي تراكتورسازي مثل جذابيت جام باشگاه هاي آسيا براي تيمهايي مثل استقلال و پيروزي هست.
یه روزی بود که اینا تماشاگراشون رو تو شهرهایی که مهمون بودن به رخ می کشیدن،الان ببین به چه روزی افتادن که تماشاگراشون رو تو شهر خودشون میشمرن،نگران نباش کابوست زیاد طول نمیکشه که تعبیر بشه...نقل قول:
ميبينم روزي رو كه تراكتور با استقلال يا پيروزي تو تهران بازي داشته باشه و از قضا هم بازي حساسي بشه.اونوقت طرفدارهاي تراكتور ميفهمن تعداد كي بيشتره.
خب یعنی من نمیدونستم؟؟؟نقل قول:
قطبی چیکارست؟؟؟:31:
حالا خوبه که توی همین فروم ، اون موقع که پرسپولیس گند زده بود ، ما می اومدیم میگفتیم فنی چیزی بارش نیست ، همه مخالفت می کردن!
همین قطبی زمانی محبوب قلبها بود
نبود؟؟
امان از حافظه ضعیف تاریخی!!
یعنی فقط و فقط بخاطر حضور در مراسمی که معلوم نیست چرا رفته (و چرا نباید میرفت؟) ، در حالی که قطبی زیاد با اوضاع ایران آشنا نیست؟
آقا من این جملت رو دیدم یاد یه چیزی افتادم،الان هر کی از راه میرسه یه حرف بدی به ما میزنه البته جدا از اینکه سخن ایشان نشانگر شخصیت اجتماعی و تربیت خانوادگی ایشان می باشد ولی بالاخره اونوقتا این مدیرا سرشون رو میکنن تو برف ،بعد که ما خبر مستند میدیم،زودی پاک می کنن،به خدا قباحت داره،نقل قول:
واقعا طفداران تراكتور همه جا ادب رو رعايت ميكنن كه به هر حرفي واكنش شديدي نشان نميدهند.. ( قابل توجه مديران محترم)
آقا این جملت رو هم ازش خوشم اومد و غرض از نقل قوا تجدید بیان یود ولاغیر....نقل قول:
من دوباره به همه عزيزاني كه دچار bellyache شدن ، آلومينيوم ام جي و استراحت همراه با عدم تكلم مطلق رو توصيه ميكنم.
آقا من میگم اصلا به چه دلایلی،ما که آب از سرمون گذشته،اونایی که فکر می کنن ما اینجا برا قهرمانی تراکتور تراکتور می کنیم،خیلی چه هستن،شاید یه روزی افسوس بخورن که جای تیمی مثل تراکتور تو لیگ ایران خالیه،البته اگه از جمله ی من سر در بیارن که فکر نکنم ،چون مفهوم جملات ساده رو هم اینا متوجه نمیشن و زود شروع می کنن به بد و بیرا گفتن...نقل قول:
اول از همه به خيليا متذكر بشيم كه اون زمان هايي كه خيلي از تيم ها هنوز آبنبات ليس ميزدن، بازيكنان برتر از تيم تراكتورسازي استعدادشون شكوفا ميشدن.
كه متاسفانه به دلايلي كه اينجا امكان گفتن ندارد، تيم تراكتورسازي نتواسنت ( نخواستند!!) در رده هاي بالاتر حضور داشته باشد.
بابا دایی هیچی،مایلی کهن رو چی میگین،بهترین تیم ملی رو ساخته بود،شما فکر می کنی چرا انداختنش بیرون،به خاطر اینکه هر بازیکنی نمیتونه جنبه داشته باشه،بازیکنی که تا دیروز داشت لیس کردن لواشک بچه همسایشون رو نیگا میکرد،این همه پول رو بهش بدن همین میشه دیگه...میاد و می گه من نمیخوام بازی کنم،حالا لیست کنیم اسماشون رو دیگه کسی برا تیم ملی نمیمونه...نقل قول:
در مورد تيم ملي نه اينكه قبلنا خيلي جام از تورنمنت گرفته تا جام جهاني آورده بود برا همين با ورود دايي ديگه اوووووووووه همه چي نابود شد و شوربختانه از ورود به جام جهاني باز ماند ( براي نخستين بار!!!)
اتفاقا تو یه جا ما خیلی پیشرفت کردیم،اولین جای دنیا بود که بازیکن حریف اخراج میشه و تیم میشه 13 نفر!یعنی 10 نفر بعلاوه ی یک داور و دو کمک داور...نقل قول:
و باز هم متاسفانه اين تراكتور ما اومده و سطح فوتبال ليگ برتر ايران يه ريزه از سطح لاليگا افت كرده ( فقط يه ريزه!) واقعا خيلي بد شده ها، زشته.
آره داداش دیگه ما آخرم باشیم بازم میریم ورزشگاه ،یعنی تو لیک دسته اولم 50 هزار نفر بیشتر میرفت حالا تو لیک برتر پوشش تصویری میشه اینا فکر می کنن که چه خبره....نقل قول:
و اينكه طرفداران پرو پاقرص تراكتور نه با حرف اينو اون و نه با چند تا باخت عمرا تيمشون رو طرد نميكنن. بالاخره بخواين نخواين و نخواين و بخواين، تراكتور اييــــــــــــــــــــــ ن همه طرفدار داره ديگه!
بحث و توهین (هایی که حذف شده)
حساسيت به نام دايي : وقتي جادوگر از كوره در مي رود
با اينكه اكثر بازي هاي هفته دوازدهم ليگ برتر ديدارهايي كسل كننده از آب درآمد و با نتيجه مساوي به پايان رسيد، اما مسابقات اين هفته مثل هفته هاي گذشته با حواشي زيادي همراه شد و يك بار ديگر همه فهميدند در فوتبال ايران بيشتر از اينكه در داخل زمين هيجان وجود داشته باشد در خارج از زمين چمن اتفاقات قابل توجهي روي مي دهد. بازي شنبه استيل آذين- تراكتورسازي آنقدر پرحاشيه بود كه ديروز صفحه اول بيشتر روزنامه هاي ورزشي به اتفاقات اين بازي اختصاص داشت، به ويژه اينكه يك طرف اين درگيري ها هم علي كريمي موثرترين و معروف ترين ستاره ليگ ايران قرار داشت. داستان از اين قرار بود كه گروهي از تماشاگران تراكتورسازي در جريان بازي با گرفتن اسكناس هايي در دست و سر دادن شعار «كريمي پولكي» ستاره استيل آذين را مورد خطاب قرار دادند. هنگامي كه در دقيقه 1«90 كريمي موفق شد با تكنيك خود يك پنالتي بگيرد و خودش هم پشت ضربه پنالتي قرار گرفت اين شعارها شدت بيشتري به خود گرفت و شعار «كريمي يادت باشه، دايي سرورته» هم به آنها اضافه شد. به هر حال همه مي دانند كريمي چقدر به نام دايي حساس است و به همين دليل هنگامي كه كاپيتان استيل آذين ضربه پنالتي را با مهارت تحسين برانگيزي تبديل به گل كرد شادي عجيب و غريبي از خود بروز داد. شدت شادي كريمي آنقدر بيش از حد بود كه داور رفتار او را تحريك برانگيز دانست و به او يك كارت زرد داد، اما اين پايان كار نبود؛ پس از بازي، كريمي و فراز كمالوند سرمربي تراكتورسازي شديدترين مصاحبه ها را عليه هم انجام دادند. كريمي به صورت غيرمستقيم مربي حريف را به تحريك تماشاگران متهم كرد و هنگامي كه با اين سوال خبرنگاران روبه رو شد كه چرا تماشاگران به او اسكانس نشان مي دادند، جواب داد؛ «جريان اسكناس هايي كه تماشاگران تراكتور در دست داشتند را از كمالوند بپرسيد.» اما كمالوند نظر ديگري دارد؛ «كريمي گفته من تماشاگران را تحريك كردم. من بارها از تماشاگران تراكتور خواستم عليه او شعار ندهند و شايد اشتباه كردم كه اين كار را انجام دادم. هواداران تراكتورسازي شعارهايي كه مي دانند ربطي به استيل آذين و تراكتورسازي نداشت. آنها بحث دايي و تيم ملي را مطرح مي كردند.» مربي تراكتورسازي درباره اسكناس نشان دادن به كريمي هم توضيح جالبي دارد؛ «هواداران اسكناس ها را به كريمي نشان نمي دادند، منظورشان داور بود ضمن اينكه موقع پنالتي زدن كريمي هواداران را تحريك كرد.» اما كريمي ديروز يك بار ديگر صحبت هاي شنبه اش را با لحني ديگر تكرار كرد؛ «آقاي كمالوند مدعي شده در طول بازي 10 بار سمت هواداران تراكتورسازي رفته و از آنها خواسته است به من اهانت نكنند. اين نشان مي دهد برخي هواداران تراكتورسازي برنامه ريزي كرده بودند تا عليه من شعار بدهند و اهانت كنند. هدف آنها فقط من بودم.» اما اين قضيه تنها زمينه درگيري كمالوند و كريمي نبود. آقاي گل ليگ برتر درباره موضوع دوم مي گويد؛ «چه دليلي دارد كه من بدون هيچ مقدمه و سابقه يي به آقاي فراز كمالوند توهين كنم. در پايان اين مسابقه خبرنگاري به من گفت آقاي كمالوند گفته است استيل آذين به داوران پول مي دهد تا براي تان پنالتي بگيرند. من هم در جواب گفتم آقاي كمالوند حتماً اين كار را خوب مي داند كه چنين اظهارنظري كرده است.» ديروز مصاحبه هاي متفاوتي از كمالوند درباره اين گفته كريمي منتشر شد. وي در يك مصاحبه عنوان كرده بود از اين بازيكن به خاطر اين اظهارنظرش شكايت مي كند و در مصاحبه يي ديگر قصد داشته از كريمي دلجويي كند؛ «يكي از خبرنگاران با طرح يك موضوع دروغ از علي كريمي پرسيده نظر شما در مورد حرف هاي كمالوند كه گفته استيل آذين داوران را مي خرد، چيست كه كريمي هم با عصبانيت حرف هايي زده است.» به نظر مي رسد اين صحبت ها براي هر دو طرف گران تمام خواهد شد و پايشان را به كميته انضباطي مي كشاند. به همين دليل ديروز علي كريمي با لحن ملايم تري درباره اتفاقات شنبه صحبت كرد؛ «طرفداران تراكتورسازي از راه دور به تهران آمده و ميهمان ارزشمند ما بودند اما افسوس كه تعدادي از آنها انگار ماموريت داشتند جو ورزشگاه را با فحش و ناسزا آلوده كنند. با اين حال من بايد اهانت هواداران تراكتورسازي را هم تحمل مي كردم.»
كمالوند؛ عابديان 200 سال ديگر هم به من نمي رسد
پنالتي دقيقه پاياني تنها اختلاف نظر مسوولان تراكتور و استيل آذين نبود؛ در اين بازي حسين كعبي مدافع استيل آذين به دليل توهين به داور اخراج شد. مسوولان استيل آذين معتقدند خط دادن كمالوند به كمك داور باعث شده كعبي اخراج شود و به همين دليل ديروز رضا عابديان سرپرست استيل آذين و كمالوند حسابي از خجالت هم درآمدند. كمالوند درباره عابديان گفت؛ «قبل از بازي هم آقاي رضا عابديان سرپرست استيل آذين كه نمي دانم كجاي اين فوتبال است يكسري از بحث ها را شروع كرد و گفت كه ما مي خواهيم شرايط داوري را به سود خودمان رقم بزنيم. من اصلاً نمي خواهم جواب عابديان را بدهم چون اگر حرفي بزنم او بزرگ مي شود ولي اين را بايد بگويم كه فوتبال سلسله مراتب دارد و ايشان تا 200 سال ديگر هم نمي تواند به من برسد. امثال اين آقايان در فوتبال به آنچه مي خواسته اند نرسيده اند و حالا امثال من را مي بينند و ناراحت مي شوند. عابديان نمي تواند خودش را با من مقايسه كند. من 32 سال دارم و با اين سن كم به عنوان سرمربي دو تيم را به ليگ برتر آورده ام.»
عابديان؛ كمالوند مدرك تحصيلي بياورد
در آن سو عابديان هم حرف هاي مربي جوان تراكتورسازي را بي جواب نگذاشت؛ «من در فوتبال در بالاترين سطح براي پرسپوليس و تيم ملي بازي كرده ام و نيامده ام تا از فوتبال پول دربياورم و از كساني نيستم كه ساليان سال با واسطه در فوتبال فعاليت كنم. خدا را شكر كه قبل از عيد مقداري از اين باندبازي ها و دلال بازي ها را جمع كردند اما هنوز هستند مربياني كه به واسطه عده يي در ليگ برتر فعاليت مي كنند و بهتر است يكسري از مسائل ناگفته بماند، در غير اين صورت امثال اين آقا بايد فوتبال را ببوسند و كنار بگذارند. مدرك تحصيلي من و شخصيت من و آقاي مهاجراني و حميد استيلي براي همه روشن است. فكر مي كنم ايشان هم بهتر است مدارك تحصيلي و مربيگري شان را بياورند و بعد با ما بحث كنند.» به هر حال تا به امروز داوران هشت پنالتي براي استيل آذين گرفته اند و يكي از دلايل درگيري شنبه نيز گرفتن پنالتي براي اين تيم متمول بود. حميد استيلي سرمربي استيل آذين مي گويد تمامي اين پنالتي ها درست بوده، هرچند كارشناسان داوري هم تا به امروز حق را به استيلي و كريمي دادند.
کد:http://www.persiauk.com/article.php?id=42844
ای گفتینقل قول:
بازیهای جام جهانی رو دیگه همه یادشونه (البته شما ظاهرا فراموش کردی!)
نمیدونم بازی با مکزیک رو یادتونه یا برانکو از ترس ... بخودش و خشکش زده بود روی نمیکت
حتی میترسید بلند شه
ایران فقط به لطف اون چند باری که قبل از انقلاب قهرمان جام ملت های آسیا شده بود این رتبه را داره وگرنه الان از 100 هم باید پایین تر می بود
شما مطمئنی این در جواب من بود!!نقل قول:
بهر حال قسمتهای آخر پستت که کاملا تایید میشه!:31:
فقط در مورد دو خط اول....قصد من مقایسه نیست, اما شرایط بد امروز تیم ملی نباید باعث بشه از تیم برانکو یک وضعیت ایده آل برای خودمون بسازیم و فراموش کنیم که چطور برخوردهای دادکان و حماقتهای برانکو قبل از جام جهانی همه مردمو دلسرد کرده بود..
در مورد مربی هم باید از بهترین مربیان خارجی استفاده کنیم, در غیر اینصورت خودیها بهتر از مربیان درجه دو و سه اروپایی(شامل کرواتها!!) هستن.
تیم ملي فوتبال ایران در دهه پایانی آبان ماه روزهای شلوغی را پشت سر خواهد گذاشت.
بنابر اعلام مهدی تاج،نایب رییس فدراسیون فوتبال ملی پوشان ایران پس از بازی دوستانه 19 آبان با ايسلند که در ورزشگاه آزادی برگزار خواهد شد 23 آبان در چارچوب مرحله مقدماتی جام ملتهای آسیا با اردن بازی می کند و قرار است 27 آبان هم با يك تيم اروپايي روبرو شود.رایزنی های برای توافق با یک تیم اروپایی برای برگزاری بازی دوستانه در این روز ادمه دارد و به گفته مهدی تاج بعید نیست اگر فدراسیون با تیمی به توافق نرسد این بازی لغو شود. پیش از این قرار بود تیم ملی ایران در این تاریخ با آمریکا بازی کند اما این بازی به پس از جام جهانی فوتبال موکول شد.پس از آن نام اوکراین سر زبان ها افتاد که این مسابقه هم به دلیل راهیابی اوکراین به مرحله پلی آف جام جهانی در قاره اروپا از دستور کار خارج شد و حالا فدراسیون در تلاش است با یکی از تیم های مطرحی که از صعود به جام جهانی بازمانده و فعلا برنامه ای ندارد به توافق برسد. تیم ملی ایران سپس اول آذر ماه بازي برگشت خود را با اردن برگزار می کند و پس از آن بازیکنان برای حضور در نیم فصل دوم لیگ برتر در اختیار باشگاه های شان قرار می گیرند.
2009/10/19
کد:http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2009/10/19/1570147/27-%D8%A2%D8%A8%D8%A7%D9%86%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%AF%D9%88%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%88-%DB%8C%DA%A9-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C
تیم ملی فوتبال ایران به احتمال زیاد از تاریخ 5 تا 12دي به مدت یک هفته در تورنمنتي در کشور قطر شرکت خواهد کرد. پس از برگزاری بازی اول آذر مقابل اردن تیم ملی در آذر ماه برنامه ای را پیش رو ندارد و در این ماه مسابقات لیگ برتر به حالت فشرده پیگیری خواهد شد.اما افشین قطبی در تلاش است بازیکنان ملی پوش را در دی ماه دور هم جمع کند و به همین دلیل مشغول بررسی دعوتنامه ای است که از کشور قطر به فدراسیون فوتبال رسیده است.هنوز مشخص نیست چه تیم هایی در این تورنمنت حضور خواهند داشت اما به گفته یکی از مسئولان فدراسیون فوتبال چنانچه قطری ها به قول خود عمل کنند و چند تیم اروپایی را به این تورنمنت دعوت کنند تیم ملی ایران هم در این تاریخ در قطر حضور خواهد داشت. گفته می شود سازمان لیگ برتر حضور یک هفته ای تیم ملی در تورنمنت قطر را در برنامه ریزی نیم فصل دوم محاسبه کرده است.
2009/10/19
کد:http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2009/10/19/1570153/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%AA%D9%88%D8%B1%D9%86%D9%85%D9%86%D8%AA-%D9%82%D8%B7%D8%B1
سايت گل- تيم استيل آذين تهران در اولين فصل حضورش در ليگ برتر رکورد جالب و در عين حال عجيبي را از خود بر جاي گذاشته است. اين تيم در 12 بازي ليگ صاحب 8 ضربه پنالتي شده است که در ميان همه تيمهاي ليگ برتري يک رکورد است.
علي کريمي 6 ضربه پنالتي اين تيم را گل کرده و 2 ضربه را نيز هدر داده است.
البته با حضور بازيکني مثل علي کريمي در خط حمله اين تيم گرفتن پنالتي از حريفان چيز عجيبي نيست، اما بهرحال تعداد پنالتي هاي اين تيم يک مقدار بالاتر از حد استاندارد است!
2009/10/19
کد:http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2009/10/19/1569909/%D8%B1%DA%A9%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%B9%D8%AC%D9%8A%D8%A8-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%8A%D9%84-%D8%A2%D8%B0%D9%8A%D9%86-8-%D9%BE%D9%86%D8%A7%D9%84%D8%AA%D9%8A-%D8%AF%D8%B1-12-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D9%8A
برگزاري يك جلسه فوق العاده در شب گذشته در محل باشگاه استيل اذين بدون حضور حميد استيلي، به خودي خود شايعه ساز است.
سايت گل – علي دايي در آستانه بازگشت به كانون اخبار فوتبال ايران قرار دارد.شايعه مذاكره پرسپوليس با سرمربي سابق تيم ملي و البته علاقه مديران استيل آذين براي جذب دايي، اخباري است كه به هر حال از ديروز به صفحات روزنامه هاي ورزشي راه يافته اند.اين در حالي است كه خود دايي از هر گونه مذاكره يا تماس تلفني از سوي دو باشگاه پرسپوليس و استيل آذين ابراز بي اطلاعي مي كند.
نزديكان دايي هم مي گويند كه او پس از بازگشت از سفر شمال، شايعات جست و گريخته اي از پرسپوليس به گوشش رسيده ولي به هيج وجه تمايلي به صحبت درباره پيشنهاد احتمالي حبيب كاشاني و شايعاتي از اين دست، ندارد.دايي مدت ها است به تلفن خبرنگاران جواب نمي دهد، هر چند كه اواخر هفته گذشته، وقتي در ويلاي خود در شمال بسر مي برد و شنيد كه يكي از خبرگزاري ها خبري در مورد تداوم صدرنشيني دايي در جدول بهترين گلزنان ملي جهان منتشر كرده، تصميم گرفت چند جمله اي فقط ، در اين باره به زبان بياورد. با اين وجود سكوت علي دايي همچنان پا بر جاست.سكوتي كه شايد دو سه ماه ديگر ادامه يابد.
اما بازگشت به هياهوي فوتبال، شرايط متفاوتي رقم خواهد زد. در حالي كه از باشگاه پرسپوليس خبر مي رسد مسابقه با سايپا آخرين فرصت كرانچار خواهد بود، برگزاري يك جلسه فوق العاده در شب گذشته در محل باشگاه استيل اذين بدون حضور حميد استيلي، به خودي خود شايعه ساز است.آنهايي كه به دفتر استيل آذين در خيابان سئول رفت وآمد دارند، مي دانند كه ساعات كاري اين باشگاه حوالي سه چهار بعد از ظهر به پايان مي رسد و از همين رو شايد تنها يك موضوع مهم مديران ارشد استيل را به يك جلسه شبانه بكشاند.آيا بركناري حميد استيلي محور اين جلسه بوده وآيا حرفي ازعلي دايي هم به ميان آمده است؟ فعلا كه شايعات بد جوري جولان مي دهند.
2009/10/19
کد:http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2009/10/19/1569881/%D8%B3%D9%83%D9%88%D8%AA-%D8%B9%D9%84%D9%8A-%D8%AF%D8%A7%D9%8A%D9%8A-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%A7%D8%AC%D9%87%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D8%B4%D8%A7%D9%8A%D8%B9%D8%A7%D8%AA
115 بازیکن از 68 کشور جهان در شش قاره دنیا در قهرست کاندیداهای محبوبترین بازیکن فوتبال جهان در سال 2009 قرار دارند که از ایران نام دو بازیکن یعنی مهدی مهدوی کیا و علی کریمی نیز دیده می شود.
سایت گل- فدراسیون بین المللی تاریخ و آمار فوتبال جهان نام مهدی مهدوی کیا و علی کریمی از ایران در لیست کاندیداهای محبوبترین بازیکن جهان در سال 2009 قرار داد. بر اساس رسم هر ساله، انتخاب بهترین بازیکن جهان توسط نهادرسمی فوتبال دنیا یعنی فیفا انجام می شود و فدراسیون تاریخ و امار نیز برای تکرار از موازی کاری، انتخاب عنوان محبوبترین بازیکن جهان را در دستور کار قرار داده است. امسال برای چهارمین سال متوالی کاربران این سایت محبوبترین بازیکن جهان را انتخاب می کنند.
115 بازیکن از 68 کشور جهان در شش قاره دنیا در قهرست کاندیداهای محبوبترین بازیکن فوتبال جهان در سال 2009 قرار دارند که از ایران نام دو بازیکن یعنی مهدی مهدوی کیا و علی کریمی نیز دیده می شود. این رای گیری از امروز اغاز شده و تا 2 ژانویه 2010 ادامه خواهد داشت. نتایج نهایی نیز اوایل ماه ژانویه اعلام می شود. البته در طول ماه آینده نیز چند بار نتایج رای گیری گزارش خواهد شد. سال گذشته نیکبخت واحدی در این فهرست بود که در نهایت در رده ششم قرار گرفت. برای شرکت در این رای گیری به این آدرس مراجعه نمائید:
[No Address]
2009/10/19
کد:http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2009/10/19/1570331/%D9%85%D9%87%D8%AF%D9%88%DB%8C-%DA%A9%DB%8C%D8%A7-%D9%88-%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%85%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AD%D8%A8%D9%88%D8%A8%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C%DA%A9%D9%86-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%D9%84-2009
شرایط اون موقع صد درصد بهتر از الان بوده...اینو که شک ندارین؟:دینقل قول:
شرایط بد امروز تیم ملی نباید باعث بشه از تیم برانکو یک وضعیت ایده آل برای خودمون بسازیم
دلمون خوشه میخوایم برای جام ملت های آسیا!!!(یا هر کوفتی هست:دی)تلاش کنیم...:29:
just مربی خارجی(از اون خوب خوبا):دی
تا جایی که من یادمه فوتبال رو میدیدم و می فهمیدم تیم برانکو و فدراسیون فوتبال دادکان جز برترینهای تاریخ ایران بودند!کلا میشه یه چشم شهر کورا!نقل قول:
شما مطمئنی این در جواب من بود!!
بهر حال قسمتهای آخر پستت که کاملا تایید میشه!
فقط در مورد دو خط اول....قصد من مقایسه نیست, اما شرایط بد امروز تیم ملی نباید باعث بشه از تیم برانکو یک وضعیت ایده آل برای خودمون بسازیم و فراموش کنیم که چطور برخوردهای دادکان و حماقتهای برانکو قبل از جام جهانی همه مردمو دلسرد کرده بود..
اینها هنر می کردن میرفتن جام جهانی(نه تو 5 تیم چهارم بشن!!) بعد هر حماقتی دوست داشتن می کردن نه اینکه هنوز جام جهانی نرفته...:دی
اقتدار یک رئیس به اینه که بتونه رو حرفش وایسه نه بله قربان گو باشه دادکان وقتی گفت برانکو رو بلندمدت حفظ می کنم کرد و زور هیچ کسی بهش نرسید علی آقا!وقتی گفت علی دایی رو 4 سال سرمربی نگه میدارم چی شد؟!تو سریال انتخاب سرمربی چی؟دادکان به قول جراید تا پای اتوبوس تیم بایرن رفت برای دعوت وحید هاشمان و جلب رضایتش که بعدا همون وحید هاشمیان چه گلهای حساس و مهمی برامون زد؟علی آقا برای دعوت علی کریمی و در مقطعی مهدوی کیا و ... چقدر تلاش کرد؟برای سریال بازیهای تدارکاتی با تیمهای مطرح و بزرگ چی؟بایرن و آلمان به تهران اومدن با هر مبلغی این خیلی بهتره که 10 تیم درجه 3 آسیا و اروپایی بیان!چند تا بازی ست که لغو میشه (خودمون لغو می کنیم!)یا فقط شایعه هست بعدا هم میگن به دلایل سیاسی لغو شد !!!
اتفاقا بازی با مکزیک به نظر من یکی از بازیها خوب تیم ملی بود که اگه اون اشتباهات فردی و بچه گانه رو نمی کردن شانس صعود به دور بعد رو داشتیم مگر نه که همین تیم بعدا به مکزیک 4-0 نباخت؟! یا فکر می کنید الان با پرتغال بازی کنیم چند 10 تا گل می خوریم!؟نقل قول:
ای گفتی
نمیدونم بازی با مکزیک رو یادتونه یا برانکو از ترس ... بخودش و خشکش زده بود روی نمیکت
حتی میترسید بلند شه
در مورد بازی آنگولا موافقم چون اوج درگیریهای داخل تیم و فشار رئیس وقت سازمان تربیت بدنی (شره کم باد) باعث شده بود تیمی در کار نباشه و...
هر موقع رفتیم جام جهانی بعدا در موردش قضاوت می کنیم مکزیک و پرتغال قابل مقایسه با بحریت و قطر و کویت و عربستان و کره شمالی نیستند!!!!
نقل قول:
شرایط اون موقع صد درصد بهتر از الان بوده...اینو که شک ندارین؟
دلمون خوشه میخوایم برای جام ملت های آسیا!!!(یا هر کوفتی هست)تلاش کنیم...
just مربی خارجی(از اون خوب خوبا)
موافقم...نقل قول:
ایران فقط به لطف اون چند باری که قبل از انقلاب قهرمان جام ملت های آسیا شده بود این رتبه را داره وگرنه الان از 100 هم باید پایین تر می بود
به به ... خيلي جالبه!!!
راستش کمی عجیبه !! مخصوصا اونی که علی کریمی تو بازی تراکتور دقیقه 90 به بعد تمارض کرد ! :دی
سايت گل - مستند «شيوه شاغلام» ساخته اميد عبدالهي بعدازظهر امروز در سومين جشنواره بينالمللي سينما حقيقت روي پرده رفت و با استقبال فوق العاده ای مواجه شد. بسياري از مردم و اهالي سينما ايستاده و نشسته در حالی که تمام صندلی ها کاملا پر شده بود در گوشههاي سالن، اين فيلم را تماشا کردند.
اين مستند 52 دقيقهاي در حالي ساعت 15:15 در سالن شماره 3 سينما فلسطين نمايش داده شد كه براي اولين بار سالن نمايش فيلم مملو از تماشاگر بود. مستند «شيوه شاغلام» پرترهاي از زندگي و كار غلامحسين پيرواني است. محبوبیت پیروانی بین مردم در لحظات هیحان انگیز این مستند به وضوح مشخص بود به طوریکه تماشاگران پس از برخی جملات و عکس العمل های شاغلام به ابراز احساسات در سالن سینما می پرداختند.
2009/10/19
کد:http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2009/10/19/1570927/%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%82%D8%A8%D8%A7%D9%84-%D9%88%DB%8C%DA%98%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D8%B3%D8%AA%D9%86%D8%AF-%D8%B4%DB%8C%D9%88%D9%87-%D8%BA%D9%84%D8%A7%D9%85%D8%AD%D8%B3%DB%8C%D9%86
وبسايت پرطرفدار اين برنامه كه مخصوصا با اضافهشدن آيتم دوربين نود پررونقتر از گذشته هم شده ديروز توسط هكرها مورد هجوم قرار گرفت.
سايت گل - ديروز تمام كساني كه وارد وبسايت برنامه 90 ميشدند تا براي اين برنامه عكس و فيلم بفرستند، به جاي صفحه اصلي آن با يك پيغام جالب مواجه شدند:« HELLOOOOOOOOO» !
وبسايت پرطرفدار اين برنامه كه مخصوصا با اضافهشدن آيتم دوربين نود پررونقتر از گذشته هم شده ديروز توسط هكرها مورد هجوم قرار گرفت تا عادل فردوسي پور كه گوشياش به همين دليل مدام درحال زنگ خوردن بود بلافاصله با بچههاي آيتي برنامهاش تماس بگيرد و پيگير ماجرا شود.
او كه از اين اتفاق خندهاش گرفته بود از پيگيري سريع آن خبرمی دهد و ابراز اميدواري می کند كه اين مشكل خيلي زود برطرف شود:« نميدانم كدام آدم بيكاري اين كار را كرده اما ما داريم پيگيري ميكنيم تا خيلي زود مردم بتوانند از وبسايت ما استفاده كنند.»
کد:http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2009/10/19/1570601/%D8%B3%D8%A7%D9%8A%D8%AA-90-%D9%87%D9%83-%D8%B4%D8%AF-%D9%81%D8%B1%D8%AF%D9%88%D8%B3%D9%8A%D9%BE%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D9%87%DA%A9%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%DB%8C%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA
دمشون گرم@!#!#!@#
تاپیک تکراریه ! :دی