سلام
من 1 لپ تاپ asus n 43 sl خریدم اما تاچ پدش درست کار نمی کنه نشانگر موس می پره وقتی دستتو می کشی رو پد انگار نشانگر موس رو صفحه گیر می کنه بعد یهو می پره میره جلو!!!
مشکل چیه ؟سخت افزاریه یا نرم افزاری؟؟؟
Printable View
سلام
من 1 لپ تاپ asus n 43 sl خریدم اما تاچ پدش درست کار نمی کنه نشانگر موس می پره وقتی دستتو می کشی رو پد انگار نشانگر موس رو صفحه گیر می کنه بعد یهو می پره میره جلو!!!
مشکل چیه ؟سخت افزاریه یا نرم افزاری؟؟؟
هم میتونه سخت افزاری باشه هم نرم افزاری بهتره شما دور موستو بالا ببری بعد اگه درست شد سخت افزاریه
سلام من با پارتیشن بندی ویندوز 7 رو لب تاپ وایو مشکل دارم
از دیسک منیجمنت درایو سی رو شرینک کردم و 125 گیگ جدا کردم ولی دیگه میخام شرینک کنم ارور میده که حداکثر پارتیشن رو این درایو است چکار باید کنم؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
ببخشید اگه میشه سوال من رو تخصصی جواب بدید ... من شنیدم که لپ تاپ 8 هسته ندارم و االبتته خودم این رو هم قبول کردم که همچین چیزی نداریم .... ولی آخه من لپ تاپم آی7 2630 هستش که هم توی set affinity ت 8 تا جای تیک داره هم با یکی از widget های ویندوز سون 8 تا هسته نشون میده ... البته میدونم میخوای بگید که 4 تا مجازیه ولی حرف من اینه که آخه چرا ویندوز اون چهارتا مجازی رو که زیاد قدرتی ندارن رو یه هسته کامل حساب میکنن ... اصلا من از کجا بدونم که از این 8 تا جای تیک کدوم هسته مجازی کدوم واقعیه ؟ موقع رندر گرفتن هم 8 تا مربع میاد که هر 8تا یه سرعت برای رندر گرفتن دارن ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من یه xps l502 دارم به یه مشکل برخوردم
وقتی صدا یا نور صفحه رو کم و زیاد میکنم انیمیشنش روی صفحه نمیاد
دوتا از دکمه های لمسی بالای کیبورد هم کار نمیکنن یعنی select میشن اما چیزی اجرا نمی شه
در ضمن backlight هم داره که از اول کار نمیکرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان
من یک لپ تاپ acer 5335 خریدم . الان مشکلی که دارم این هست بعضی مواقع که سیستم رو روشن میکنم ، چراغ پاورش روشن میشه ولی هرچی صبرمیکنم اصلا چیزی روی صفحه نمایش داده نمیشه .
مجبورم دستم رو روی دکمه پاور نگه دارم تا خاموش بشه بعد که دوباره روشن میکنم ، خوب لود میشه .
میخواستم ببینم مشکل چی هست
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دوستان لب تاب من اج بی هستش حدودا سه ساله خریدمش اوایل وقتی بازی جنرال رو یا کال اف رو بازی میکردم جیزیش نمیشد اما حالا با اینکه فن خریدم و باتری و درایور رو در اوردم بعضی وقتها صفحه سیاه میشه و بعد از مدتی خاموش ویندورشم مال خودشه ...لطفا راهنماییم کنین لینکی جیزی هم که راهنمایی داشته باشه بذارید
مرسی
اینم یادم رفت بگم که وقتی میخوام روشنش کنم بعد از welcomeصفحه سیاه میشه و فقط علامت موس میاد بعد جند دقیقه ایکون ها میاد
سلام و خسته نباشید خدمت همه اساتید گرامی (-;
بنده یه asus N43sn گرفتم که گرافیکش GT550M هستش، در همین حال یه گرافیک آنبرد هم به اسم اینتل داره، حالا گیرم اینجاست که سیستم زمان ران کردن بازی و برنامه ها گرافیک اصلی رو فعال نمی کنه، من باید تنظیم جاصی انجام بدم؟؟؟
پیشاپیش ممنون واسه راهنماییتون
با سلام
من سه تا سوال داشتم:
عكسو نگاه كنيد:
جلوي over clock نوشته HT و 0.25- يعني چي؟
آوركلاك سي پي يو لپ تاپ كاراي داره؟ صدمه نميزنه؟
من يك گيگ رم دارم(دوتا 512) اما چرا نوشته حافظه در دسترس 894 تا؟
سلامنقل قول:
طبق اين پست عمل كنين شايد مشكل شما حل بشه .
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5950085&postcount=2
سلام
یکی از دوستام یک لپ تاپ لنوو خریده(مدلشو نمیدونم).این لپ تاپ هنوز روشن نشده و برای اولین بار خودم میخوام کارتونشو باز کنم.میدونید که هر لپ تاپ برای اولین بار که میخواد روشن بشه یک اقداماتی لازم داره تا راه بیفته.در این زمینه دو تاسوال دارم اگه ممکنه کمکم کنید.
1- این لپ تاپ برای اولین باره که من میخوام روشنش کنم .برای ره اندازی اولیه و نصب اولیه ویندوز در اولین بار روشن شدن لپ تاپ باید چه کاری انجام بدم تا لپ تاپ راه اندازی بشه و بره تو نصب اولیه ویندوز؟
2- ایا لنوو برنامه ای برای بک آپ گرفتن از سیستم داره یا نه؟مثلا بعضی لپ تاپها خودشون یه برنامه برای بک آپ گرفتن داره .میخواستم بپرسم لنوو هم داره و اگه داره کدوم قسمته؟خواهش میکنم اگه میدونید جوابمو بدین.
دوست عزيز تا مدل دقيق لپ تاپت رو نگي كه نمي شه فهميد!نقل قول:
ولي قاعدتاً اگه ويندوز اورجينال روش نصب باشه نيازي به نصب ويندوز نداريد موقع روشن كردن هم با كليد f2 مي تونيد برين تو بايوس.
معمولاً پارتيشن ريكاوري هم داره ولي مي تونيد با خود ويندوز 7 هم بكاپ بگيريد يا با برنامه ي acronis.
مدل دقيق لپ تاپ رو بگيد بهتر مي شه راهنماييتون كرد.
موفق باشي.
دوست عزیز این لپ تاپ یک سی دی هم داره پس اون واسه چیه؟دوست عزیز ویندوز ارجینال داره ولی همه ی لپ تاپها وقتی برای اولین بار روشن میشن خودت باید ویندوز ارجینال رو نصب کنی؟منظورم اینه که به محض اینکه من لپ تاپو روشن کردم باید چه دکمه ایی رو روی لپ تاپ فشلر بدم تا بره روی نصب؟نقل قول:
اون سی دی چیه دوست عزیز؟خواهش میکنم جوابمو بدین.(راستی واسه من نمیدونم چرا تشکر رو نشون نمیده .از اینکه جوابمو دادین ممنون)
دوست من احتمالاً اون سي دي درايورها هست. اگه ويندوز اورجينال داره نيازي به انجام كاري نيست خودش وارد ويندوز مي شه فقط شما مي توني اگه خواستي با نرم افزارهاي پارتيشن بندي پارتيشن هاتو تغيير بدي كه البته بايد با دقت اين كارو انجام بدي كه پارتيشن ريكاوريت نپره. فكر كنم با زدن دكمه ي f12 هم موقع روشن شدن لپ تاپ به recovery دسترسي پيدا كني.نقل قول:
در كل لپ تاپي كه ويندوز روش نداشته باشه بايد خودت روش ويندوز نصب كني مثل پي سي حالا اورجينال يا كپي فرقي نمي كنه. لپ تاپي هم كه ويندوز اورجينال داره نيازي نيست كاري انجام بدي واسه نصب ويندوز. ولي مي توني چند سيستم عامل ديگه هم روش نصب كني در صورت نياز.
خواهش مي كنم دوست من ، هدف فعاليت در اين فاروم آموزش و كسب يادگيريه.در ضمن دكمه ي تشكر پايين سمت چپ هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شايد شما چون عضو جديد هستي نمي بيني ، شايد هم از مرورگرت باشه پيشنهاد مي كنم از فايرفاكس استفاده كني.
موفق باشي.
مشکل صدای فن لپ تاپ را چگونه میتوان برطرف کرد؟
دوست عزيز بهترين كاري كه مي توني قبل از اين كه لپ تاپ رو باز كني انجام بدي اينه كه يا دمنده ي هوا و يا جاروبرقي قسمتي كه فن هست رو از گرد و غبار تميز كني (قسمتي كه خروجي فن هست.) فقط خيلي آروم و با دقت كه دور فن رو زياد بالا نبري كه نتيجه ي عكس ممكنه بگيري.نقل قول:
اگه نه هم مي توني لپ تاپ رو اگه گارانتي نداره و قديمي هست باز كني و فنش رو تميز كني و يه روغن بهش بزني يا عوضش كني.
موفق باشي.
سلام من با dell xpsl502 نميتونم برم اینترنت(dial up) با مودم اکسترنال امتحان کردم نميره ارور 678 ميده مودم اکسترنالمم دله مودم نصب هست ولی اینترنت نميره هم با کارت امتحان کردم هم با هوشمند ولی فايده نداره
باedge modem امتحان کردم هم با ایرانسل هم همراه اول انتن پره ولی نميره فقط بعضی وقتا يه گوگل باز ميکنه در این حد... چکار بايد بکنم?
ممنون...:11:
سلام
یکی از usb های لپ تاپ ایراد پیدا کرده و بهتره که تعویض بشه.
دستگاه من 5742 ایسره و گارانتی سازگار داره
یک این که می خواستم بپرسم گارانتی قبول می کنه
دوم هم اینکه چقدر طول می کشه تا لپ تاپ رو برگردونن ؟ جاهای متفرقه همون روز برمی گردونن و اینکه هزینش چقدر می شه
با تشکر
سلام
من یه لپ تاپ قدیمی DELL دارم مدل vostro 1500
که چن وقته روشن نمیشه، باتریشو درآوردم و مستقیما زدم به برق بازم تاثیری نداش
کسی از دوستان می دونه مشکل احتمالا از کجا می تونه باشه؟
سی پی یوش سوخته یعنی؟؟ و چقد حدودا خرج بر میداره؟
سلام
دوستان یه لب تاپ ال جی دارم که 3 سال پیش گرفتم , الان یه مشکل داره باتریش نمیدونم چشه که ارور میده , باتری از نظر شارژ نگه داشتن هم هیچ مشکلی نداره و تقریبا مثل سابق هست ولی ارور میده نمیدونم چرا!!! به نظر دوستان باید جی کار کنم؟؟
اینم متن ارور:
منم همین پیغام رو بهم میده.نقل قول:
پاتریهای لپ تاپ یه مدت(معمولا چند سال) که کار میکنن دیگه اون کیفیت اولیه رو ندارن.این پیغام هم برای همینه.
راهش هم اینه که باتری رو عوض کنین و یه دونه نو بندازین.
عجب , باتری این مدل که فکر کنم توی ایران گیر نیاد آخه ال جی اصلا ندیدم توی ایران باشه , بعد با وجود این پیغام مشکلی که پیش نمیاد ؟ آخه من خیلی کم پیش میاد که از باتری استفاده کنم و همیشه تو برق هست لب تابم.نقل قول:
هیچکی نیست جواب بده؟نقل قول:
منم چند ماهی هست این پیغام رو بهم میده اما تا الان مشکلی نداشتم.نقل قول:
ایرادی که نداره چون فقط زمان نگهداری شارژ کمتر از مقدار اولیه شده(مثلا اگه اول کار ۳ ساعت شارژ نگه میداشته الان ۲ ساعت نگه میداره).
شما مثل سابق از لپ تاپت استفاده کن.:20:
سلام
لپ تاپ Dell 1520 دارم چند روزی هست که خیلی داغ میکنه و یکدفعه خاموش میشه! مشکل از چیه؟ و چطوری خودم میتونم حل کنم وبه تعمیرکار مراجعه نکنم. ضمنا چند وقتیه که باطری اون خراب شده و مستقیم به برق میزنم و استفاده میکنم.
خودم احتمال میدم که فن خراب شده باشه! چطوری میتونم عوض کنم.
باید با نرم افزارهایی مثل HWmonitor دما رو چک کنید اگه دیدید خیلی بالا رفت بدونید مشکل از فن هاست
در ضمن فکر هم نکنم بتونید خودتون تعویض کنید
سلام ...
تازگی ها فن لپتاپم سوخته ولی وقت نمیکنم ببرم تعمیر ...لپ تاپم بعد از چند ساعت که روشنه خود به خود خاموش میشه
فعلا باد کولر رو گزاشتم جلو فنش بهتر شده
به نظر شما هزینه عوضش چقد میشه ؟ فکر کنم باید یه فن جدید بخرم براش
مدلش هم هست hp dv5 1199
2 سالی هست خریدمش
ایا ممکنه مشکلی واسه لپ تاپم پیش بیاد بدون فن هر چند باد کولر روش هست ؟
هرچه سریعتر برید و فنش را درست کنید هر لحظه امکان سوختنش هستنقل قول:
هزینه تعویض هم فکر نمیکنم خیلی بالا باشه
با سلامنقل قول:
ممکنه از چیپش باشه حتی ممکنه از مدار شارژش باشه ممکنه از سی هزار تومان تا 120 هزار تومان هزینه اش بشه اگر جایی بردید و بیشتر خواستن به جاهای دیگر سر بزنید
من هم مشکل از کار افتادن فن داشتم، یکی از دوستان گفت باز کن احتمالاً کثیف شده، من هم پشت لپ تاپ را باز کردم و همانطور که دوستم گفته بود یه مقدار پرز قالی گرفته بود، تمیزش کردم و کاملا الان داره کار میکنه/ شاید شما هم اینطوری باشه!نقل قول:
نقل قول:
اکثر سازندگان لپتاپ ، طراحی رو طوری انجام میدن که تحت هیچ شرایطی گرد و غبار و پرز نتونه وارد لپتاپ بشه و امروزه بیش از 99 درصد لپتاپ ها این ویژگی رو دارند. پس مشکل با تمیز کردن فن لپتاپ حل نمیشه
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
انقدر سوال من توی دو سه صفحه من سخت بود که کسی نتونست جواب بده ؟
4 تا مجازی نیست عزیزنقل قول:
اصلا بحث هسته مطرح نیست در ویندوز. بحث بر سر thread هست.
ترد کوچکترین واحد پردازشی هست که پردازنده میتونه در واحد زمان انجام بده و این ملاک ما هست !
حالا پردازنده ی شما قادر هست در هر واحد زمانی 8 thread رو به طوری همزمان و موازی پردازش کنه
چون در گذشته پردازنده ها تک هسته ایی بودن و هر هسته می تونست فقط از یک نخ یا thread پشتیبانی کنه به خاطر همین میگن پردازنده شما 8 هسته ایی هست ! یا یه همچین چیزی
اما در اصل 4 هسته ایی هست و هر هسته 2 ترد (thread)
سلام. ببخشید من VAIO EA دارم. بعضی وقتا بی مورد داغ میکنه (مثلا برنامه سنگینی هم باز نیست و حتی مدت زیادی از روشن بودن نمیگذره..)
و سرعت فن زیاد میشه و میزان استفاده از cpu هم که در task manager مینویسه میره بالا...
میخواستم ببینم لپ تاپ دچار مشکل هست یا کلاً سونی این لپ تاپ رو اینطوری ساخته؟!
سلامنقل قول:
حرف شما درسته! ولی توجه کنید که من درباره فن صحبت کردم که منفذ ورود گرد و غبار است، ضمن اینکه شما اگر فن لپ تاپ را باز کنی میفهمی چقدر گرد و غبار داره ! حداقل لپ تاپ من چنین بود. فکر کنم یه منبع درآمد خوبی برای تعمیر کارها با شه که فقط فن را تمییز کنند و خدای نکرده پول تعمیر قطعه از مشتری بگیرن! البته بعضی تعمیرکارهایی که بی انصاف هستند.
ضمن اینکه من بصورت احتمالی به دوست عزیز توصیه کردم که فن را یه نگاهی بیندازه شاید مثل من کثیف باشه.
بله منظور من هم فن بود ، فن هم تحت هیچ شرایطی نباید کثیف بشه ، به طور مثال سونی و لنوو رو می دونم که اینگونه هستند و من چند بار که بررسی کردم اصلا کثیف نشدن ، اپل هم به همین گونهنقل قول:
نقل قول:
هروقت استفاده از پردازنده زیاد بشه سرعت فن هم افزایش پیدا میکنه
مشکل از لپتاپ شما نیست
در task manager بررسی کنید کدوم فرایند بیش از حد از پردازنده استفاده میکنه و بعد برای رفع مشکل اقدام کنید
مشکل می تونه از یک برنامه یا ویروس باشه
احتمالا مشکل از برنامه vaio media server هست ! اون رو پاک کن
در task manager احتمالا باید این اسم ها رو ببینی
SSSvr.exe
PicAppSrv.exe
SV_Httpd.exe
UPnPFramework.exe
این ها مربوط به برنامه های سونی هستند ، اگر از اینها بود پاکشون کن
یعنی از لیسته پاکشون کنم؟ بعد از روشن شدن دوباره، باز نمیان؟نقل قول:
اگر از برنامه دیگری یا ویروسی بود یا ریکاوری درست میشه؟
نه چیزی رو پاک نکن ، فقط تو task manager و در قسمت prosses ببین کدوم تسک بیشترین استفاده رو داره تا بررسی کنیم ببینیم مشکل از چیه ، وقتی که load پردازنده بیش ز حد بالاست (غیر معقول)این کار رو انجام بده ، البته یادت نره در قسمت prosses گزینه ی show all prosses رو انتخاب کرده باشینقل قول: