من به تنه درخت ضربه زدم ولی اشتباهی گزینه اولی زدم بعد نجار اومد حالمو گرفت حالا هر وقت میرم توت فرنگی قدرتیرو بگیرم سریع میرم بیمارستان.
خواستم ببینم دیگه نمیشه تا اخر بازی توت فرنگی قدرتی رو گرفت
Printable View
من به تنه درخت ضربه زدم ولی اشتباهی گزینه اولی زدم بعد نجار اومد حالمو گرفت حالا هر وقت میرم توت فرنگی قدرتیرو بگیرم سریع میرم بیمارستان.
خواستم ببینم دیگه نمیشه تا اخر بازی توت فرنگی قدرتی رو گرفت
باید دوباره از قبل از اون اشتباهتون سیو داشته باشید وگرنه نمیشه.
دوستان من تلاش دارم که تاپیک رو بیارم بالا و تاپیک زنده بشه اما مثل اینکه دیگه کسی هاروستمون بازی نمی کنه؟؟
اکثر بازی هایی که الان در سبک های مختلف وارد دنبای بازی شده اند هم با آن گرافیک هایشان نمی توانند جای بازی های 11 ساله ای مثل هاروستمون را بگیرند.
پس دوستان لطف کنند Harvest Moon را فراموش نکنند. بنده یازده سال پیش این بازی رو انجام می دادم الان هم با مبدل از اول دارم میرم.
اما سوالم:
من از ترینر آقا ایمان خزاعی استفاده کردم ولی کاغذ پرینت ماهی هام مثل این عکس نیست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مال من اینطوریه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون پرینت های باقی مونده رو چطوری بگیرم؟چرا ترینر نیاوردتشون؟ نسخه ePSXe هم 1.6 هستش.
و سوال بعدیم درباره مسابقه شنای سال اول:
من مسابقه رو طبق حرف دوستان باختم و گذاشتم کای برنده بشه. ولی وقتی ساعت 5 رفتم مسافرخانه دمویی ندیدم!
شانس ما این دموی گم شدن May هم افتاده بود توی این روز و ساعت 6 بعد از ظهر باید میرفتم اسکله.
سلام.نقل قول:
دوستان من تلاش دارم که تاپیک رو بیارم بالا و تاپیک زنده بشه اما مثل اینکه دیگه کسی هاروستمون بازی نمی کنه؟؟
دراینکه این بازی هیچوقت ازیاد ها بیرون نمیره ولی بزرگترین مشکل بازی نرفتن به شهر هست
خداوکیلیش اگر به شهر میرفت خودمن با20سال سن میشستم بازی می کردم!
این ماهی هایی رو که شما نگرفتی یکیش گربه ماهی هست که نمیدونم دوتاشو من اونیکی که قهوه ای هست من یه روزتو بهار تو اوایل بهار بود صبح تاشب ماهیگیری کردم تو اسکله اون قسمتی که مسابقه شنا برگزار میشه اونجا بودم که یه دفعه اینو کشید بیرون دومی هم که رنگش قرمزه رو من تو زمستون قبل از10گرفتم اونم تو اسکله بودم بقل کشتی شرمنده عکسی ندارم واست بزارم!
امیدوارم منظورمو گرفته باشی.
سلام.. ممنون پاسخ دادین.نقل قول:
دوست من آقا ایمان خزاعی گل به من گفته بود رفته شهر ، ولی من تا سال چهارم بیشتر نرفتم(چند سال پیش) برای همین نمی دونم شهر داره یا نه. رفتم فروم Natsume یکی پرسیده بود شهر داره یا نه گفته بود نه!
من برای اینکه شهر بره بازی نمی کنم می خوام بازی رو کامل تموم کنم و نکته ای نمونه.
یه سری تناقض ها هم توی راهنمایی های پست اول یا همون کتاب لوح خانه با راهنمایی های دوستان وجود داره.
مثلا اگه قراره ما سال اول شنا برنده نشیم خب مگه نباید همه مسابقه ها رو برنده شد خب کدوم یکی رو باید انجام بدیم؟
یا مثلا قضیه هدیه تولد greg که سه تا انتخاب میده . بزرگ شدن حوضچه-قلاب ماهیگیزی ذغالی-هیچکدام. خب ما به هر دو اینها نیاز داریم. هم حوضچه هم قلاب! چیکار کنیم؟
من حوضچه رو قدیما بزرگ کردم. حوضچه یه حالت مستطیل مانند به خودش میگیره. و قلاب رو چیکار کنیم؟
بعد این ماهی ها رو من با ترینر گرفتم و ترینر باید همه رو میاورد برای همین پرسیدم.
بعضی ماهی ها یه سری غذا می خوان که توی کوله پشتی باشه که من دقیقش رو نمی دونم(یکیش ساشیمی بود فکر کنم)
سوال دیگه هم اینکه این الهه ها رو چطوری باید دید؟من فقط اون که بالای آبشاره و کاپا رو دیدم بقیه چطوریه؟این الهه وحشت و بقیه الهه ها رو کسی دیده؟
سلام به بر و بچ گل...حیف که دیر بازیو این فروم رو پیدا کردم .
2 تا سوال داشتم:
1_میخواستم با یه دختر ازدواج کنم قلبش آبی شده.چقد مونده قرمز بشه
2_تو مغازه آهنگری یه گزینه هست girls presents ولی نمیدونم چی میخواد پولشو دارم دیگه چی میخواد>؟
ممنون میشم اگه جواب بدید:40:
1- دوست عزیز قلبش حالا حالا ها طول داره تا قرمز شه و باید بیشتر تلاش کنینقل قول:
2- یک سنگ سبز رنگ توی معدن زمستانی هست که تو زمستون وقتی دریاچه یخ میزنه میتونی بری تو معدن و بگیرشو بده به آهنگر
سلام آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب که هنوز میخوایی این تاپیک رو زنده نگه داری
فعلا بزرگ های این تاپیک مانند آقا ایمان رضا دیگه کم پیدا شده و کسیم دیگه زیاد این بازیرو نمیکنه
در مورد شهر رفتنم همگی به این نتیجه رسیدم که شهری وجود نداره چون خود سازنده بازی شهرو نسخ کرده پس زیاد به دنبال حرفهای بی اساس این بازی نباشید
ما همگی در نسخه پسر 88 درصد بازیرو بیشتر نرفتیم. عده ای میگم این بازی کامل ساخته نشده به حر حال من دیگه زیاد فرصت این بازی رو ندارم ولی قبلا چندتا ایده به دیگران داده بودم که مورد پسند قرار گرفت شما هم سعی کن این هارو دنبال کنی و ببینی به کجا میرسی
1- کاری که که تمامی افراد در روز عید و به خصوص تولدتان بهتون تبریک بگن. من شک ندارم اتفاقی میوفته. فقط حواستو جمع کن کسی از قلم نیوفته
2- به صورتی محصولاتتو بفروش که zack در طول یک سال خوشحال باشه. در تمای روزها. حتی از یک روز طوفانی و روزهای تعطیل در پیش داشتی، فردای اون روز دوبرابر بفروش.
این کارارو انجام بده، ایده تو این بازی فراونه. در ضمن اگه از گیم شارک استفاده کنی یک سری از دموهای بازی و اتفاقاتو از دست میدی. مثل زخمی شدنمون در یک روز زمستانی که gotz نجاتمون میده.
شما گفتی که حوضچتو بزرگ کردی، لطفا عکسشو بذار چون تا حالا کسی مشاهده نکرده
در آخر به این حرفهای لوح خانه محل نذار. ما همگی وقتی این لوح خانه لعنتی نیومده بود داشتیم کیف این بازی رو میکردیم که بعد با این لوح خانه خراب شد.
ممنون و موفق باشی
سلامنقل قول:
بله خبر دارم چند وقتیه حرفه ای ها نیستند. بنده که گفتم برای شهر رفتن بازی نمی کنم،فقط می خوام بازی رو کامل انجام بدم.
قلب دخترها رو هم با ترینر قرمز نکردم چون دموهارو از دست می دادم. الان قلب همشون رو آبی کردم( روز 1 تابستان سال اولم)
قضیه حوضچه مال سه چهار سال پیش هستش که من سیو کاملی داشتم که با یک اشتباه ، یک سیو دیگه رو overwrite کردم روی اولی و همه چیز به هوا رفت.
اما اطمینان کامل میدم که من حوضچه رو بزرگ کردم و به خاطر همین قلاب ذغالی رو نگرفتم. متاسفانه عکس ندارم وگرنه می گذاشتم.
اون دمو gotz رو من ندیدم کی بوده؟(شایدم یادم نیست)
لوح خانه درسته یکم راهنمای خوبی بود ولی به نظرم خیلی ایراد(لغتی،مفهومی) داشت که خوبیاشو پوشوند.
سلام دوستان
من تمامی تاپیکها و پستها رو در این سایت خوندم و بهره کافی رو بردم
و همچنین از راهنمائیهای دوستان علی الخصوص عروسک خان و ایمان رضا و لیث و بقیه کاربران کمال تشکر رو دارم
خودمونیم ها خیلی تشریفاتی برخورد کردیم
فقط اینکه در حین بازی اگر به مشکلی برخوردید من در خدمتم
لیست غذاها 64 تا بیشتر نمشه من خیلی چیزهارو باهم قاطی کردم
و اینکه اگر شما به هر نحوی از گیمشارک استفاده کنید خیلی از دموها میپره
و در کل بیشتر دموها پشت سرهم و به صورت ذنجیره ای میباشد(مانند دموی won در اول بازی که پلیس میاد و از شما سوال میکنه و بعد won میاد و باید برید میدان شهر و با پلیس صحبت کنید ، پلیس که رفت باز won میاد و شما باید سریع برید جای gotz و با پلیس صحبت کنید و دموی پایانی رو ببینید
درباره دموی gotz باید بگم این دمو زمانی رخ میده که روز بعد شما طوفانی باشه (در زمستان) اینو از تلویزیون در بخش هواشناسی میتونید مشاهده کنید)
برای من که اینطوری بوده
یه خواهش از دوستان هاروست مونی دارم لطفا اگه پایه هستند تاپیکی بعنوان دموها و حوادث بازی از روی اصولش بزنیم چون اینجا خیلی دیگه شلوغ شده(نه از روی لوحه خونه:2:)
برای این میگم اینجا سوالات تکراری زیاده و هرکی میاد حوصله نمیکنه تمامی پستهارو بخونه پس یه پست تکراری میزنه و بقیه ماجرا
منم این مزرعه دار رو خیلی بازی کردم و الان هم 23 سالمه به یاد اون دوران بازم مشتاقم این بازی رو بکنم(روی pc دارم بازی میکنم):37:
من هستم. برای اینکه اطلاعات کاملی درباره دموها و حوادث بازی در یک تاپیک جداگانه درست کنیم.
واقعا 630 صفحه رو کسی حوصله نمی کنه بخونه(با این وجود خودم شاید 10-20 صفحه رو باز کردم خوندم تا یه بهره ایی بردم)
برای ارتباط بیشتر از پروفایل خبرم کنید.(البته باید با مدیر انجمن صحبت کنیم اگر ایشون موافقت کردند عملی کنیم)
منتظر جواب مدیر تالار بازیهای کامپیوتری باشید.
سلام این سیو خیلی کامل تر از سیو قبلیه 10 گاو طلا گرفتم 10 گوسفند 5 مرغ طلا دستگاه های سس پنیر و کاموا رو هم گرفتم قلب همه آدما و حیوونا و کوتوله ها هم پره آماده ازدواج هم هست ...
کد:http://www.novinupload.com/do.php?id=11083
با ترینر دیگه؟نقل قول:
قلب دخترهارو با ترینر قرمز کنی دموهارو نمی بینی.
کسی از دوستان نیست توی جمع آوری اطلاعات دموها کمک کنه؟
اگر 2 نفر باشیم بهتره.
سلام، من بعنوان یک هاروست مونی بی تجربه که در سال اول 31% پیش رفته می خام به دوستانی که با برنامه های تقلب بازیشونو پیش می برن 1 نصیحت کنم :31:
آخه بازی ای مثل هاروست مون که فضای آنچنان بزرگی (مثل سیمز یا جی تی ای) نداره چرا باید توش از کد تقلب استفاده کرد، یکی از نظرات رو دیدم که نوشته بود در ماه اول 10 تا گاو و گوسفند و مرغ داره که کاملا این قضیه غیر ممکنه.
از نظر من لذت بازی وقتی که زحمت می کشی و پیشرفت می کنی بیشتر میشه تا اینکه از کدهای تقلب برای پیشرفت استفاده کنی.
.
.
.
حالا چند تا سوال از با تجربه های محترم دارم :20:
1- اون یارو که قلاب ماهیگیری رو بهت می ده رو تو چه روزی و چه ماهی باید پیداش کنم؟
2- برای آشپزی مثل اینکه قابلمه و قاچو میخاد، چجوری و از کی می تونم بخرم، اصلا چنین ابزاری وجود خارجی داره؟
بدون کد تقلب تقریبا محال هستش که شما بتونی بازی رو کامل کنی.خیلی از بچه ها با ترینر هم نمی تونن 100% کنن مزرعه رو.نقل قول:
شما این بازی رو با سیمز مقایسه می کنی؟اون زندگی آزاده نه زندگی سه ساله!
1- روزهای جمعه،شنبه،یکشنبه ساعت 7 تا 10 صبح و 7 تا 10 شب
2- از تلویزیون باید بخرید(نگاهش کنید بعد میرید مسافرخانه با تلفن زنگ می زنید پول میدید بعد چند روز میاد)
دوستان چه نسخه هایی از این بازی رو اطلاع دارین که به pc اومدن تا حالا؟
از یکی از آخرین نسخه هاش لینک دانلود دارین؟
ممنون PC جان!.
نه قصد مقایسه نبود فقط خواستم وسعت بازی رو بگم! تو هارموست همه چی تعیین شدس ولی سیمز حق انتخاب بیشتری بازیخور داره!!
بازم ممنون راستشو بخای تلویزیون رو فهمیده بودم ولی هر چی فروشگاه می رفتم یارو حرفای تکراری قبل رو می زد، (فک می کردم با دیدن برنامه تلویزیون آیتم تو فروشگاه گذاشته میشه!) کلا نمی دونستم تلفن داریم تو بازی :31: اونم تو مسافرخونه :27:
.
.
.
راستی من زدم 31% اما آخرای زمستون بود، بهار که شد درصد به 40 رسید. گاومم زایید شد 41% :31:
.
.
1 پیشنهاد! می گم هر کسی بنویسه که تو بازی مخ کدوم دختر رو زده:40:
بره من Elli خانمه :40::40::40::10: شما چی؟
من معمولا مخ کارن رو می زنم...
از شربت خیلی خوشش میاد...
ساندویچ هم بپزی بهش بدی خر کیف می شه!
خواهش می کنمنقل قول:
من 6-7 سال پیش این بازی رو با PS1 بازی می کردم. ولی خب هنوز اطلاعاتش از ذهنم نرفته.
زنم Elli بود.
من با گیم شارک می رفتم. البته قلب دخترا رو هیچوقت قرمز نکردم بخاطر دیدن دموها.
سال چهارم بودم که خواستم حیوانات رو exchange کنم اشتباهی زدم یه سیو نو رو روی سیو اصلی بازیم که چهار سال رفته بودم overwrite کردم و رفت هوا.
الان دوباره از اول دارم میرم.
من 6-7 سال پیش این بازی رو با PS1 بازی می کردم. ولی خب هنوز اطلاعاتش از ذهنم نرفته.
آره منم جدیدا شروع به بازی کردم! اون اوایل که PS1 اومده بود تازه DVD وارد بازارها شده بود (یادش بخیر) یادمه PS1 حدود 200.000 تومن به بالا قیمت داش... از قضا همسایه ما هم PS1 داشت و ما با هم دیگه هاروست مون رو بازی می کردیم :31: این اواخر از گوگل شوت شدم تو این بحث پی سی ورد... واقعا اون موقع هیچی از بازی نمی دونستیم پست ها رو دیدم و کفم برید. از جمله 10 تا گوجه فرنگی قدرت رو....
در حال حاضر نسخه PC رو بازی می کنم.
.
.
.
آها راستی... عشقتونو تو بازی بگین دیگه :41:
برای راهنمایی:
1- Elli: خانواده دوست و بسیار مهربان (خانم دکتر)
2- Karen: مغرور و از خود راضی (خشگل خانم یا بهتر بگم جیگر دهکده)
3- Ann: دختری فعال و اهل زندگی اما یه کم سردرگم! (دوست پسرش افسردس)
4- Pupory: شنگول و منگول حبه انگور :31: به قول معروف شیرین می زنه :27: (داره زور می زنه با Kai رابطه داشته باشه)
5- Mery: سر به زیر و بسیار خجالتی اما تحصیل کرده و آینده دار! (همون خرخون خودمون)
دوستان تا جایی که من مباحث رو دنبال کردم شما دارین در مورد هاروست مون ورژن Back to Nature صحبت میکنید درسته؟
من یه مدت قبل چون به این بازی علاقه داشتم خیلی دنبال ورژنهای متفاوت این بازی گشتم، این ورژن رو هم خیلی وقت پیش پیدا کردم و نصب کردم، بعد دنبال ورژنای دیگش گشتم و خیلی سخت یکی دو جا پیدا کردمشون.
یه ورژنش هست که احتمالا اکثرتون میشناسیدش مال PS2 بود به اسم A Wonderful Life که با این ورژن از لحاظ گرافیک و موضوع و ... قابل مقایسه نیست و خیلی جذابتره. من یکی دو جا لینکش رو پیدا کردم، این لینک یکیشونه:
البته من خودم وقت نکردم نصبش کنم ولی از دوستان یکی که سرعت اینترنتش بالاست دانلود کنه و جواب رو بگه که کار میکنه یا نه، چون من خودم سرعت دانلودم کمه، باز اگه کار نکرد تو یه سایت روسی هم دیده بودم که واسه pc دانلودش رو 'گذاشته بودن. اگه این که لینکشو گذاشتم جواب نداد اونو میذارم. با هم یه امتحانی میکنیم اگه جواب بده خیلی عالی میشه چون ورژن Wonderful Life خیلی بهتره و مطمئنم همگی خوشتون میاد. :46:کد:http://www.bimapraze.com/2011/03/harvest-moon-a-wonderful-life-special-edition-pal-mu.html
هاروستمون بازهای قدیمی، دل از Back to nature نمی کنند. بازی جدید که هر روز داره میاد.نقل قول:
من هم لذت یک پرش اسب مزرعه از روی چوب ها رو با کل بازیهای جدید هاروستمون عوض نمی کنم، چه برسه به کل Back to nature.
جدیدی ها شاید به "آپدیت بودن و آخرین نسخه داشتن" علاقه داشته باشن ولی ما همون Back to nature رو می ریم چون در زمان خودش شاهکار بود و الان هم یکی از به یادماندنی ترین بازی هایی هستش که ما هاروستمونی باز ها بازی کردیم.
سلام دوستان من توی یه مرحله از بازی PIRATE HUNTERگیر کردم همون ا که میره توی یه جزیره همه رو میکشه یه هلیکوپترم هست نمیدونم باید چه کار کنم چطوری رد شم از این محله اگه کسی هست بازی کرده ممنون میشم کمکم کنه
اینجا تاپیک هاروستمون هستش شما باید برید داخل تاپیک مربوط به بازیتون پست بدین. نه هرجا شد!
سلام دوستان
من کدهای تقلبش رو می خواستم
و یک موردی که من هر چی گشتم نتونستم پیدا کنم
چطور باید آشپزی کنه
و در مسابقه شرکت کنه
اون برگه که مواد آشپزی را نوشته پیدا کردم ولی نمی دونم چطور انجام می شه
نقل قول:
برای آشپزی اول خونتونو بزرگ کنید بعد به وسایل نیاز دارید که از کانال تلویزیون که فکر کنم روزهای پنجشنبه پخش میشه وسایل فروخته میشه (کلید left بزنید تا کانال مورد نظر رو ببینید) بعد از دیدن کانال به مسافرخونه برید و تماس بگیرید. بعد از سه روز وسیله مورد نظر براتون فرستاده میشه.
«البته اینارو منم نمی دونستم Pc جون واردتره و به منم یادوند» :46:
اون برگه که میگی همونی نیست که از معدن بالایی تو زمستون پیدا میشه؟
فکر کنم سس کچاب باشه که غذا بحساب نمی آد، به نظرم باید به عنوان چاشنی تو غذاها استفاده کنی!
سلام مرسی چقدر واردین خوش به حالتون من دو سه بار بازی کردم چند بار با پلی یک بار با کامپیوتر هر کار کردم نتونستم این آشپزی رو پیدا کنمنقل قول:
برگه رو از همون جا پیدا کردم درسته البته از طبقه آخرش
خب بعد وسیله ها را چکار می کنه بره دم گاز درست می شه
آره خونه که بزرگ شده
2- راستی این تایپیک 700 صفحه است چطور میشه صفحات مهم یا نکات مهم رو پیدا کرد
کاش تو تایپیک اول آدرس پست های مهم را می گذاشتند
نقل قول:
خواهش می کنم :20:
اونقدر هم وارد نیستم! اومدم این تاپیک وارد شدم :46:
راستی من تازه عضو شدم اینجا نمی تونم ویرایش کنم :41: تو پاسخ قبلیم زدم پنجشنبه در واقع پنجشنبه خارجیا رو زدم :31: باید روزهای شنبه تلویزیون رو نگاه کنی.
برای آشپزی هم من 1 پست تو صفحه 440 دیدم یه سری recipe هست بد نیست بینی...
[PHP]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=45694&page=440[/PHP]
واقعا بازي تو سه سال تموم ميشه يا نه؟؟؟؟
نقل قول:
مرسی که اصلاح را گفتید :31:
وای ای کاش اون موقع که انقدر حرص می خوردم و دنبال اون چیزایی که بلد نبودم می گشتم، با این تایپیک آشنا می شدم
اصلاً فکرش نمی کردم چنین چیزی باشه :20:
راستی لینکی می شناسید که نسخه کامپیوتری این بازی را برای دانلود گذاشته باشه
من هر لینکی که رفتم یا فیلتر بود یا اینکه وسط های دانلود نمی دونم چی می شد قطع می شد
لینک سالم سراغ دارید
کاش می دونستم ست های که آموزش دارن کدوم ها هستند
ای کاش یک فهرست در صفحه اول ایجاد می شد
من چطوری بخونم این 600 تا رو :18:
من اخرین سیو بازی رو میخام اگه دارید بزارید مرسی
چطور باید از این استفاده کردنقل قول:
1 سوال فنی :5:
چجوری شکر، نمک، سرکه و از قبیل چیزا بدست می آد؟
بره آشپزی بد جور نیاز داریم به اینا :41:
:36:
نقل قول:
راستی یه سری Recipe هم تو صفحه اول Sanr گذاشته! (با زیر نویس فارسی):18:
فکر کنم تو صفحات 1 تا 20 لینک بره دانلودش دیده بودم، من که 3 سال پیش سی دی شو گرفتم هنوزم دارم :31: 1 دونه خش هم نداره :26:
نقل قول:
نه فکر کنم بعد سه سال مشخص میشه شما صلاحیت داشتن این مزرعه رو دارید یا نه!!! تا اونجایی که یادمه شهردار می اومد و اگه صلاحیت شما رو تائید کرد می تونستید به بازی ادامه بدید... ولی در اصل باید در طول این 3 سال مزرعه رو به 100% برسونی.
نقل قول:
سلام این کدها را چطور باید استفاده کرد
---------- Post added at 04:22 PM ---------- Previous post was at 04:21 PM ----------
[QUOTE=SANR;354835]نقل قول:
نوشته شده توسط gamehackir
سلام این لینک ها باز نمی شه چکار باید کرد
---------- Post added at 04:25 PM ---------- Previous post was at 04:22 PM ----------
از کجا باید بدونیم تا چند درصد رفتیمنقل قول:
---------- Post added at 04:30 PM ---------- Previous post was at 04:25 PM ----------
نقل قول:
چطوری ازدواج می کنه
---------- Post added at 04:31 PM ---------- Previous post was at 04:30 PM ----------
نقل قول:
نوشته شده توسط marge_moosh
بله درسته. با اين برنامه مي تونين كدهاي گيم شارك رو وارد كنين:
کد:
http://www.ngemu.com/download.php?action=get&id=20
متأسفانه لینک از بین رفته
---------- Post added at 04:33 PM ---------- Previous post was at 04:31 PM ----------
متأسفانه اینم از بین رفتهنقل قول:
سلامنقل قول:
بهتره موقع نقل قول،یه نگاه به تاریخ پست ها هم بکنید.
سرچ کنید پیدا می کنید.
[QUOTE=nelahe;6487449]سلام این کدها را چطور باید استفاده کرد
---------- Post added at 04:22 PM ---------- Previous post was at 04:21 PM ----------
[QUOTE=SANR;354835]
سلام این لینک ها باز نمی شه چکار باید کرد
---------- Post added at 04:25 PM ---------- Previous post was at 04:22 PM ----------
از کجا باید بدونیم تا چند درصد رفتیم
---------- Post added at 04:30 PM ---------- Previous post was at 04:25 PM ----------
چطوری ازدواج می کنه
---------- Post added at 04:31 PM ---------- Previous post was at 04:30 PM ----------
در مورد لینکها که خب PC راس میگه تاریخش بره خیلی قبله! طبیعیه که لینک از بین بره :2:
برای دیدن درصد (اگه جوی استیک داری) start رو بزن بالای صفحه درصدت رو می بینی، برای ازدواج هم تو صفحه قبلی اسم 5 دختر رو نوشتم اول مخ یکیشونو بزن تا جایی که قلبش به رنگ قرمز برسه بعد تا اونجاییکه یادمه باید برای اون برگه رو از فروشگاه بخری بعد بدی به عشق مورد نظرت (این قسمتشو خوب یادم نیستا :31: فک کنم اینجوری بود) بعد اگه خونه 2 تخت خواب داشته باشه 1 تاریخ ازدواج معین میشه و در کلیسا عشقتو می بوسی و....
اِهِم... :8:
آره اینجوریه :40::10::7::36::40: