پیشنهادم سامسونگ A10 هست گوشی به روز و کارراه اندازیه فقط در حد پولی که خرج میکنید انتظار ازش داشته باشین.نقل قول:
Printable View
پیشنهادم سامسونگ A10 هست گوشی به روز و کارراه اندازیه فقط در حد پولی که خرج میکنید انتظار ازش داشته باشین.نقل قول:
سلام ممنون میشم راهنمایی کنید چه گوشی ای بخرم
1-بودجه ماکس2 ت
2-دو سیم کارته - LTE
3-تعویض سیم با سوزن و راحت باشه واز پشت موبایل نباشه که مجبور شم قاب موبایل در بیارم
4-اینج اش تقریبا برای وب گردی زیاد راحت باشه که چشم رواذیت نکنه
کیفیت عکس هاش هم اوکی باشه یعنی عکسی که قابل تحمل باشه و خیلی عکس کیفیت پایین نباشه
مرسی
سلام ممنون میشم راهنمایی کنید چه گوشی ای بخرم
1-بودجه ماکس2 ت
2-دو سیم کارته - LTE
3-تعویض سیم با سوزن و راحت باشه واز پشت موبایل نباشه که مجبور شم قاب موبایل در بیارم
4-اینج اش تقریبا برای وب گردی زیاد راحت باشه که چشم رواذیت نکنه
کیفیت عکس هاش هم اوکی باشه یعنی عکسی که قابل تحمل باشه و خیلی عکس کیفیت پایین نباشه
مرسی
Redmi 7 32GBنقل قول:
بهترین گوشی زیر 5 ملیون برای فیلمبرداری و عکسبرداری زیبا و هوشمند چیه دوستان
به نظرم Samsung Galaxy A70 از نظر کیفیت گوشی خوبیه
به نظرم گوشی سامسونگ Galaxy A70 گوشی خوبی می تونه باشهنقل قول:
a50 هم گزینه خوبیه دوست عزیز:»
سلام دوستان گوشی ساموسنگ تا یک میلیون و نیم چی خوبه
لطفا مشخصاتشم بگین ممنون
سلامS-COLOR S616
من چند وقت قبل گوشی
رو برای یکی پیشنهاد دادم بخاطر حجم بالای باطری و امکانات جالبش
ولی متاسفانه تو سایتها موجود نبود یا قیمت ها قدیمی بودن
۳ مدل
S99
S55
S161
رو ممنون میشم قیمتش رو اگه کسی میدونه بگه
و اگه تجربه ای در استفاده دارید ...
بین A30وA40موندم کدومو بخرم.اندازه صفحه نمایش a40عالیه چون گوشی بزرگ اصلا دوس ندارم ولی متاسفانه تمام گوشی هاشدن۶اینچ به بالا.از طرفی سی پی یو چیپست و باتریش ضعیف تره از a30وفقط بخاطر یه nfcکه توایران اصلا کاربرد نداره و یه دوربین ۲۵جلو ازa30گرونتره چرا آخه هر جوری حساب میکنم A30باید گرونتر باشه.کاش a30 کوچکتره بود اون موقع صدردصد A30 میخریدم
دوستان بهترین گوشی از لحاظ امکانات دوربین سلفی و قابلیت های گوشی زیر 5 ملیون چیه
خیلی برام مهمه گوشی قابلیتهای خوبی داشته باشه
مثل واقعیت افزوده هوش مصنوعی گوشی هنگام عکس برداری و فیلمبرداری و غیره
کلا میخوام بدونم قابلیتهای هر گوشی چیه چه کار کنم
- - - Updated - - -
دوستان بهترین گوشی از لحاظ امکانات دوربین سلفی و قابلیت های گوشی زیر 5 ملیون چیه
خیلی برام مهمه گوشی قابلیتهای خوبی داشته باشه
مثل واقعیت افزوده هوش مصنوعی گوشی هنگام عکس برداری و فیلمبرداری و غیره
کلا میخوام بدونم قابلیتهای هر گوشی چیه چه کار کنم
دوست عزیز قیمت نسبتا بالای A40 از A30 بی دلیل نیست. شما کاملا آماتورانه این دو رو مقایسه کردید.نقل قول:
از لحاظ چیپست یا همون به گفته عام CPU در یک رنج قرار دارن و مدل 7904 هستن ولی چون A30 یک ماه بعد A40 وارد بازار جهانی شده در حد بسیار ناچیز و غیر قابل ملاحظه ای بالاست و اصلا از لحاظ سرعت قابل رقابت نیست!
Octa-core (2x1.8 GHz Cortex-A73 & 6x1.6 GHz Cortex-A53) و Octa-core (2x1.77 GHz Cortex-A73 & 6x1.59 GHz Cortex-A53)
دروبین سلفی A40 با دقت 25 مگاپیکسل و A30 با دقت 16 مگاپیکسل
درگاه شارژ هر دو در ظاهر Type-c هستن اما اونی که مال A30 هست ورژن 2 هست ولی مال A40 ورژن 3.1
سنسور Gyro هم A40 داره A30 نداره
تنها کمبودی که A40 نسبت به A30 داره باتری با ظرفیت 3100 میلی آمپر در مقابل 4000 میلی آمپر A30 هست که اونم بدلیل کوچکتر بودن A40 و نبود فضای کافی برای باتری با ظرفیت بالاست و همینطور صفحه نمایش کوچکتر.
سلام
موبایل حداکثر تا2 تومن چی پیشنهاد میدید. قیمت پایین تر هم پیشنهاد بدین . مد نظر خودم نوکیا.صفحه حداکثر 6 اینچ- اولویت دوربین (استفاده نمیکنم ولی خوب باشه )
ممنون
نقل قول:
دوست عزیز شما هم که همون مقایسه منو انجام دادین با این تفاوت که چیپ A40Exynos 7885 نه 7904ودرگاه TYPE Cورژن 3هم به نظر همچین آپشن تاپی نیست چون بیشتر سرعت انتقال داده ها موثروقتی که به کامپیوتر متصل میشه یاازطریقotg وصل میشی که اونم فکر نمیکنم تفاوت خیلی فاحشی باشه وحتی همون اندک سرعت سیپی هم که بخوای حساب کنی بازمa30 سرتره فقط میمونه دوربین سلفی25مگا پیکسلی که نباید انقدر ارزش داشته باشه .
منبعی که من استفاده کردم و چیپ رو روئیت کردم وبسایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست!نقل قول:
در مورد مقایسه هم شما با استناد به جمله اینکه هر دو یه اندازه هستن و A30 حتی سرتر هست بنده تفاوت ها رو گفتم نه کمتر و نه بیشتر.
نقل قول:
آره دیدمم تو سایت gsm اشتباه زده من هر جا چک کردم 7885بود
دیجیکالا و جی اس ام دات آی آر و بقیه سایت های ایرانی دیگه هم چیپست رو 7904 قید کردن نه 7885! نمیدونم شما از کدوم سایت دیدین ولی اشتباه از منبع شما بوده.نقل قول:
این دو گوشی مشخصات یکسانی دارن و a40 فقط کوچکتره.نقل قول:
حتی a30 باتری بهتر و AoD هم داره که a40 نداره. a40 شاید سلفی بهتری داشته باشه و در زمینه باتری نا امید کننده است.
در زمینه پردازنده هم یکسان هستن با اینحال اگر فرقی هم داشته باشن مهم نیست چون اگزینوس 7884 و 7904 هر دو پایین رده هستن و تفاوت خاصی ندارن.
بطور کلی اگر باتری مهمه a30 و اگر کمپکت بودن مهمه a40
در بازار جهانی قیمتت این دو گوشی یکسانه، اگر در ایران a40 گرون تر فروخته میشه بنظرم ارزش خرید نداره. گوشی کامپکت میخواید به mi a3 هم یه نگاهی بندازید.
منم برعکس شما هرجارو میبینم 7885حتی دیجی کالانقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته حق با شماست اما این سو تفاهم از اونجایی شروع شد که بنده برای دیدن مدل چیپست در سایت های ایرانی سراغ A30 میرفتم و شما سراغ A40 که یکی 7885 و اون یکی 7904. اما همونطور که قبلا هم عرض کردم بدلیل تاریخ انتشار یک ماه دیرتر A30 روی اون چیپست بروزتر 7904 سوار شده که تفاوت فاحشی بین شون نیست و هر دو میانرده ای بیش نیستن و عملکرد یکسانی دارن.نقل قول:
درسته .فقط کار سخت ترشد من نمیدونستم a30دیر تر اومده چون همه رقمه حق باa30که گرون تر باشه نه a40 .هیچ رقمه جور در نمیاد اگه تفاوت تو دوربین اصلی بود یکم جای بحث داشت ولی الان قطع به یقینa30مناسب تره فقط صفحه نمایش a40 خوش دست تره .نقل قول:
چند جا خوندم 7885 کمی قویتر از 7904 و دوربین سلفی a40 هم بهتره در ازای صفحه و باتری کوچکتر...نقل قول:
اگر باتری و صفحه بزرگتر اهمیت داره a30 بهتره
سلام،یه گوشی می خوام رم بالایی داشته باشه باطریشم قوی باشه، من عکس زیاد میگیرم الان سامسونگ j5 و j7 دارم ولی رنگهای واقعی رو اصلا نشون نمیده و راضی نیستم مجبورم بعد عکاسی ویرایش کنم، یه گوشی ال جی قدیمی دارم رنگها خیلی بهتر هست توی عکسهای اون، می خوام یه گوشی بخرم که دیگه مشکل رنگها رو توی عکاسی نداشته باشم، ممنون میشم پیشنهاد بدید
چقدر میخواین هزینه کنید؟نقل قول:
امکان رجیستری مسافری دارید یا میخواید رجیستر شده بخرید؟؟
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
دو سه تومننقل قول:
رجیستری مسافری چجوریه؟
در مورد رجیستری مسافری این مطلب رو بخونید تا حدودی کمکتون میکنه:نقل قول:
سلام. یه گوشی خوب میخوام قیمتش 4 و نیم بیشتر نباشه. فروشنده A7 و A70 سامسونگ رو پیشنهاد کرد. خودم هم تو دیجی کالا A8 پلاس رو دیدم. شما چی پیشنهاد میکنید؟
سلامنقل قول:
امکان رجیستری مسافری دارید یا خیر؟
فقط سامسونگ باشه یا برند دیگه ای مثل شیائومی رو هم میپسندید؟
شبکه های ارتباطی هم خیلی برام مهمه. یعنی 4G و بالاتر.
نه امکان ریجستری مسافری ندارم و ترجیحا سامسونگ میخوام.
با توجه به شرایطتون به نظر بهترین گزینه تون a70 هست (البته اگه ضد آب بودن براتون اولویت اول نیست)نقل قول:
اما نظر و سلیقه ی خودم mi 9 se شیائومی هست.
ممنون. از راهنماییتون. A70 پلاس هم داره؟
نه امکان رجیستری ندارمنقل قول:
خواهش میکنمنقل قول:
تا جایی که اطلاع دارم خیر. فقط a70s هست که تفاوت اصلی ش با a70 اینه که دوربین اصلی ش به جای ۳۲ مگا، ۶۴ هست. البته حتی شک دارم تو بازار جهانی اومده باشه.
اینکه گفته بودید رنگ ها رو دقیق نشون بده منظورتون تو عکس برداری بود یا صفحه نمایش؟نقل قول:
چون معمولا صفحه های oled رنگها رو اشباع تر نشون میدن که البته جذابتر از واقعیت هست، سامسونگ هم فک میکنم دوربین هاش عکس ها رو جذابتر از واقعیت میگیرن که شخصا دوست دارم.
ضمنا برند خاصی مدنظر دارید یا براتون فرقی نداره؟ یکی از گزینه های احتمالی samsung a50 هست که البته طبق قیمت دیجیکالا حدود ۳۳۰۰ت هست ولی شاید ارزون تر هم پیدا بشه.
کلا با توضیحاتی که شما دادید گوشی زیاد هست هر چقدر ملاک هایی که دارید دقیقتر و جزئی تر باشه ان شاء الله گوشی مناسبتری پیدا میکنید.
مثلا اینکه صفحه ش oled باشه یا LCD، چه برندی باشه ترجیحا، مثلا اگه بروز رسانی نرم افزاری براتون خیلی مهم باشه طبیعتا باید موبایلی بخرید که با آخرین نسخه ی اندروید یعنی اندروید ۹ عرضه شده باشه. (اندروید ۱۰ مدت زیادی نیست که ارائه شده واسه همین گفتم اندروید ۹)، یا اینکه از حیث قدرت پردازشی در چه حدی باشه، سایز گوشی و صفحه، ....
برای رجیستری مسافری باید یه پاسپورت داشته باشید که 3 ماه از خروج از کشور بیشتر نگذشته باشد.نقل قول:
در حدود 3 تومن گوشی با بهترین دوربینی که سراغ دارم یکی Honor 8X و دیگری Huawei P30 Lite که هر دو نرم افزار خوب و حالت Night mode عالی دارند هرچند به شخصه رام اندروید هوآوی رو نمیپسندم...
نوکیا هم دوربین های خوبی تو این رنج داره.
نه توی عکس برداری بیشتر. سامسونگ رنگ واقعی رو نشون نمیده. من می خوام از طیفهای رنگی نزدیک هم عکس بگیرم ک قابل تشخیص باشن ولی با سامسونگ اصلا یه چیز دیگه درمیومد و همه رنگها یکی میشد .دو مدل سامسونگ رو امتحان کردم همینجوری بود پس فکر کنم سامسونگ مناسب کار من نباشه. برای کار با اینستا و تلگرام می خوام شبانه روزینقل قول:
ممنون ببینم عکساشون چطوره اینها. البته یه هوآوی تو خونه بود تست کردم بهتر از سامسونگ بود ولی یه خورده آبی رو به رنگ بنفش نشون میداد. اون رام اندروید هواوی که گفتید نمیپسندید رو میشه بیشتر توضیح بدید. نوکیا مدلی هست معرفی کنید یا ال جی نمی دونم هنوز گوشی میدهنقل قول:
من شخصا این میزان دقت رو نمیدونم کدوم برند و گوشی داره چون ظاهرا شما برای یه کار مخصوصی میخواین عکس بگیرین واسه همین این میزان دقت رو به نظرم باید گوشی های مختلف رو تست کنید ببیند کدوم رو خودتون میپسندید. البته آیفون ها فک میکنم معمولا دقت بالایی تو این زمینه دارن ولی خب با بودجه تون تناسب نداره. ضمنا شما عکس های سامسونگ رو تو خود گوشی دیدید یا تو یه مانیتور دیگه. چون همون طور که گفتم صفحه های اولد جذابتر و اشباع تر از واقعیت نشون میدن.نقل قول: