رفیق مرسی از جوابت یعنی من برم نمایندگی نامه رو بدم و پول اشتراک رو هم بدم و تمام؟نقل قول:
Printable View
رفیق مرسی از جوابت یعنی من برم نمایندگی نامه رو بدم و پول اشتراک رو هم بدم و تمام؟نقل قول:
- 512 یک به چهار تا 95 تا در روز پهنای باند دانلود میده اما در شب ها تضمینی نیست.نقل قول:
- پیشنهاد میکنم تا زمانی که میتوانید ADSL تهیه کنید به سمت وایمکس نیایید.
---------- Post added at 01:40 AM ---------- Previous post was at 01:35 AM ----------
پول اشتراک رو نمیدونم ولی نامه رو باید بگیرن. مراحل پیچیدهای نداره.نقل قول:
احتمالا چون اونجا تازه اومده و اینکه طرحشونم از 1 به 8 ،1 به 4 شده و برای جلب مشترک بیشتر اینجوری شدهنقل قول:
من که طرح 1 به 8 رو دارم و ساکن منطقه 10 نهرانم سرعتم شب یا روز بالاتر از 65 نمیره(512 دارم)
من دیشب تو دانلود شبانه 1550 مگ تونستم دان کنم
در ضمن من 512 دارم ولی وقتی توجه به کیفیت سرعت کردم روی 110 تا سه دقیقه ثبات داشت البته این هر 3 تا 5 دقیقه تکرار میشد
که باعث شد حجم خیلی بالاتری بگیرم بنظرم خیلی عالی بود
امیدوارم همینجور ادامه بده
ساعت دانلودم 2:12 و توقف 7:50
سلام، من از کرجم و تعرفه 512 گرفتم 2 ساله و با 25 گیگ دانلود، با دانلود منیجر حداکثر تونستم با سرعت 70 تا 75 کیلوبایت بر ثانیه دانلود داشته باشم ، به نظرتون سرعت دانلودم کم نیست ؟؟
خیر دوست عزیز تازه زیادتر هم هست. سرعت دانلود 512 باید حداکثر 64 کیلوبایت بر ثانیه باشه که ماله شما 70 تا 75هنقل قول:
طرح جدید یا قدیم رفیق؟نقل قول:
کدوم شهر؟
دوستان امروز منم موفق شدم از 128 به 512 کوچ کنم. میانگین سرعت روی 90 کیلوبایت هستش و تا 50 یه وقتایی پایین میاد ولی 90 نرمالش هست. اگر سوالی بود در خدمتم
سلام، من تعرفه 512 گرفتم با دانلود منیجر حداکثر تونستم با سرعت 70 تا 75 کیلوبایت برثانیه دانلود کنم. بنظرتون سرعت دانلودم کمه؟نقل قول:
نقل قول:
سرعت شما کم نیست. یه سرورهای مختلف و ساعات مختلف و لینک مستقیم و غیر مستقیم هم ربط داره. من با لینک مستقیم 90 دانلود کردم. البته هنوز در شرایط مختلف تست نکردم. توضیح کامل میدم به زودی چون الان یک ساعته که وصل شده
وحید جان الان سیگنال و RSSI شما چنده !؟ ممنون میشم این اطلاعات بهم بگی.نقل قول:
سیگنال 22% و RSSI حدومد 80 هستش. ما آزادی-یادگار امام هستیم رفیقنقل قول:
سلام
حتماً میدونید که مبین نت خودش سایت اختصاصی سنجش سرعت داره:
10.47.22.14/speedtest
دیشب که یه چند دقیقه قطع شد و زنگ زدم پشتیبانی و خلاصه گله کردم از وضع سرعت.
گفت که بروم تو این سایت و سرعت بگیرم؛ چون براشون ثبت میشه. حالا نکته جالب اینکه همین سایت لود نمیشه! :18:
گفتم که در حالت عادی! یعنی صبح تا شب :D البته بعد از ساعت 7-8 سرعتم میاد رو 90نقل قول:
کسی میدونه طرح های مبین نت عوض شده یا نه؟
من قبلا سرویس یک مگ با ترافیک ماهانه 10 گیگ داشتم ، اسم سرویسش هم B33 بود .الان تو سایتش اصلا همچین سرویسی نیست بجاش زده B46 تازه اونم 8 گیگه قیمتشم 40 تومنه!!! از سرویس من که 10 گیگ بود 4 تومن هم گرونتره!!!
یعنی قیمتهاش رو برده بالا؟
الان من برای تمدید باید 40 تومن بدم با 2 گیگ کمتر؟!!!این دیگه چه مدلشه؟!
اگر ممکنه راهنمایی کنین اوضاع چطوریه من که گیج شدم.
مبارکه .نقل قول:
---------- Post added at 08:00 PM ---------- Previous post was at 07:59 PM ----------
اگر تعرفه یک به چهار است بله. سرعتتان باید تا 95 بیاید.نقل قول:
---------- Post added at 08:00 PM ---------- Previous post was at 08:00 PM ----------
1- بله خیلی وقته عوض شدهنقل قول:
2- بله.
سرعت 512 باید روی 64 کیلوبایت باشه. حالا اگر کمتر باشه، یعنی اون آی اس پی داره کم فروشی میکنه. اگر در بعضی آی اس پی ها بیشتر باشه، داره بیشتر از استاندارد میده . مثلا ممکنه روی 1 یا دو مگ ببنده. که اکثرا در سرویس های حجمی این اتفاق میفته. اما اگر یه مدت اینجوری باشه و بعد کم بشه، تا زیر 64 کیلو"بایت" نیاد، نمیتونید ازشون توقع داشته باشیدنقل قول:
به طور کلی 512 باید 64کیلو"بایت" دانلود بده.
کسی یه pdf یی چیزی نداره از نحوه تنظیمات مودم مبین ؟
آقا این چه سایتیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یوزرنیم ،پسوردو چی باید بدیم/
کلا هرکی از این سایتای مبین نت میشناسه،معرفی کنه لطفا
این نیست!نقل قول:
سایتش اینه
Mobinnet.ir/ecare
با internetexplorer لاگین میشه
همون چیزایی که رو جعبه مودم نوشته رو
اسپید تستشون این بود که الان لود نمیشه:
خوب به نظر شما طبق اون چیزایی که گفتم بگیرم یا نه؟نقل قول:
مصلا 1mb یک ساله میدن 65 تومن با مجدودیت 10 گیگ بیگرم؟
این پست قبلیمه برای این کپی کردمبدونین وضعیتو
-------------------------------------------
میگم دوستان توی شهر ما تازه این سرویس اومده 512 دوستان میگن تا 120 تا هم شبها دانلود میده همهجا همینجوریه یا اینجا تازه اومده اینجوریه؟
راستی کدوم سرویس برای من مناسبه طبق این
کدوم نوع سرویسش خوبه قیمت هم مهمه برام با دانلود
من خودم الان Adsl دارم 128 نامحدود شبا 30 تا دانلود میده صبح ها هم 23تا ماهی هم 25 میدم
حالا به نظرتون کدوم خوبه؟
_
طرح جدید و جنوب کشورمنقل قول:
دیشب هم بقیه دانلودام رو ادامه دادم تا 1500 مگ دان کردم تا 7 صبح
1 ساعت هم وقت دان داشتم ولی فعلا رو 7 قطع کردم اگه تا 8 دانلودو ادامه میدادم احتمال زیاد تا 1700 مگ هم میگرفتم
تست از 1 مگابایت نامحدود این شرکت کلاه بردار مبین نت .اینترنت 1 مگ نامحدود مبین نت به قیمت 70 هزار تومن
نقل قول:
کاش نمیگرفتی این طرحو. وقتی خود مبین هم گفته که کیفیت خوبی نداره دیگه ولقعا معلومه که چه افتضاحیه و متاسفانه الان هر اعتراضی هم بکنید شرکت میگه: ما که تو سایت گفته بودیم...
در اولین فرصا طرحتو حجمی کن که یه سرویس تقریبا نرمال داشته باشی
امروز اینترنت فاجعهتر شده. در آستانهی انتخابات نارضایتی رو زیاد میکنند. این حرکتشون ضد ایران و در راستای اهداف دشمنان است. واقعاً کسانی که اینترنت رو به این وضع در آوردهاند احمق هستند.
هی بابا....نقل قول:
خدا بهت صبر بده
اما از من میشنوی طرحت رو عوض کن ولا می شه جنگ اعصاب برات
دوستان socks و https کار میکنه؟ برای من صفحات رو فیل تر نشون میده
برای من که فیل نیستنقل قول:
خو پس این چیه؟نقل قول:
والا اکثرا میگن adsl بهتر از وایمکسه،بهتره بیشتر تحقیق کنی که وایمکس تو منطقه شما دقیقا چطوره که یموقع خدایی نکرده پشیمون نشینقل قول:
اما جدا از این درمورد وایمکس میتونم با توجه به حرفای دوستان بگم که طرح جدید که 1به4 شده،خیلی سرعتو بهتر کرده،من که طرح 1به8 رو دارم سرعتم حداکثر تا 65 میاد با 512 اما دوستانیکه از طرح جدید استفاده میکنن میگن خیلی موقعا سرعتشون دوبرابر حداکثر سرعت منه،یعنی 120 البته باهمون 512!!!
پس این از این،متوجه شدی که طرح جدید از طرح قدیم کیفیتش بهتره
حالا چیزی که هس باید برین با 512 adsl هم از نظر قیمت و هم سرعت و دانلود شبانه مقایسه کنین تا به جواب جامع تر برسی(اکثرا میگن adsl سرعت خوبی تو شب نداره و به مراتب پایین تره اما حداقل مبین نت خوبیش اینه که شب و روز تقریبا سرعت دانلود یکیه یا حداقل واسه من اینطوری بوده،البته یکمکی شبا سرعت میاد پایین و دقیقا اندازه روز نیس)
درمورد طرح یه مگ مبینم بگم که اگه تو روز زیاد استفاده نمیکنی و دانلود شب واست مهمه طرح خوبیه،والا نه چون قطعا مجبوری حجم اضافه بخری،چون اون حجم و اون پهنای باند باهم تناسب ندارن
ولی من محاسبه کردم واسه خودم،اگه اون طرحو بگیرم و ماهی 2 گیگم مصرفم کنم(البته مجبورم حجم بازم بخرم)بازم به نفع منه نسبت به سایر طرحا،البته واسه من که بیشتر از 2 گیگ مصرف نداره(دانلود شبانه رو حساب نکردما)
واسه اینکه تبلیغ اون تعرفه نشه بیشتر از این بازش نمیکنم
بچه ها ای نامحدودش ارزش داره؟واسه یک مگ؟
اگه اینترنتی پرداخت کنم خودشون فعال میکنن دیگه احتیاجی به تماس گرفتن که نیست؟
سرعت 1مگ معمولی با نامحدود که فرقی نداره داره؟
زود جواب بدین
دوست عزیز دورو بره نامحدود اصلا نرو که مفتش گرونه.اطلاعات بیشتر در لینک امضانقل قول:
اگه اینجوریه نخواستیم بابا مال خودشون همون 40 تومنو ریختم که بازم بیشتر از اونیه که باید بگیرن:13:
ممنون دوست عزیز والا Adsl هایه اینجا همه نماینگی رها نت هستن که همشون یکین اکثرا فرقی ندارهنقل قول:
این مبین الان که داره اینجوریه میده بعد ها احتمال داره کم کنه؟
من مصرف توی روزم دارم مثل بازی تراوین یا استفاده از مسنجر کلا با این 128 توی ماه میانگین 20 تا 25 گیگ حداقل مصرف میکنم
اما میخوام ببینم اگه واقا 290 تا دانلود بده همون 1 میگ بگیرم دانلود هامو شب بزارم دیگه توی روز ندازم
بازم نمیدونم
الان ماهی 25 به Adsl میدن میشه سالی 300
والا چی بگم،از بعد کسی خبر نداره،هر چیزی ممکنهنقل قول:
با این مواردی که گفتی قطعا حجم واسه یه سال کم میاری و باید بخری
قانونا یه مگ باید حداکثر سرعتش روی 128 کیلو بایت بر ثانیه باشه که فعلا مثه اینکه بالاتر این حرفا میره،مطمئن باش اگه به جز وبگردی کار دیگه ای با اینترنتت نکنی(یعنی دانلود)زیاد به مشکل بر نمیخوری،شبا میذاری واسه دالود و احتمالا 2.5 تا 3.5 گیگ یا شاید شاید شاید بیشترم دانلود میکنی،روزام هرکار دیگه ای که تو وب خواستی ولی میگم اگه با وبگردی بیشتر از 2 گیگ ماهی مصرف نداشتی(دانلودا جدا،چون اونارو میندازی شبا)این طرحش می صرفه البته باید 15گیگ به جز اون 9 گیگ بخری که در مجموع حدود 192400 هزار تومان با 24 گیگ حجم(البته فقط واسه وبگردی استفاده میکنی) و سرعت یه مگ خواهی داشت و احتمالا ماهی 90گیگم ئانلو خواهی داشت
به نظرم اینطوری بازم کمتر هزینه میکنی
این چیزیه که من بررسی کردم و به این نتیجه رسیدم که واسه من خوبه،حاالا شما نیازات بامن فرق میکنه،بازم خوب طرحاشو بررسی کن و ببین کدوم واست میصرفه
---------- Post added at 12:03 AM ---------- Previous post was at 12:01 AM ----------
راستی واسه چه سرویسی و با چه سرعتی؟نقل قول:
شبا رایگان داره؟
شبونه چقد سرعت داشتی؟
پیرو صحبتهای دوستان منم لازم دونستم نظر خودمو بگم. به نظر من تعرفه های مبین و طرحهایی که میگذاره خیلی محدودیت داره و خیلی مسخره است. مخصوصا طرحهای سه ماهه و شش ماهه و یک ساله ای که جدیدا گذاشته.
مثلا طرح B43 به نظر شما به چه دردی میخوره؟ یک مگابیت سرعت و در مقابل 9 گیگ حجم اون هم برای یک سال؟؟؟؟
یا طرح R43 که سرعت 128 هستش و 6 گیگ حجم برای یک سال؟؟؟
این طرحها حتی برای چت و چک کردن فیس بوک و ایمیل و .. هم کفاف نمیده.
نکته ی جالبتر اینه که مبین نت تو طرحهای حجمی سرعت 256 رو اصلا نداره و این هیچ توضیحی هم نداره.
به نظر من به جای اینهمه شاخه شاخه کردم مبین بباید بیاد و برای هر سرعتی دو طرح ماهانه بده (به جای طرح های سه و شش ماهه و یک ساله) مثلا برای 128 بیاد یک طرح 5 گیگ بده و یک طرح 10 گیگ و برای سرعتهای دیگه هم به همین منوال.
نکته ی دیگه اینه که مبین در سایتش هیچ توضیحی برای خرید حجم اضافه نداده و من به شخصه نمیدونم چجوری باید حجم اضافه بخرم. کلا سایت مبین یک سایت ناکارآمد هستش که فقط مشترک رو گیج میکنه.
نمیدونم. این هم لود نشد.نقل قول:
سایتش بگیر نگیر داره. میگیره، ول میکنه. فعلاً که درست شده. بالا میاد.نقل قول:
من چون همیشه از بدی های مبین گفتم ایندفعه اومدم که یه حرف متفاوت بزنم.
در این دو سه روزی که طرحم رو از 128 (یک به هشت) به 512 (یک به چهار) ارتقاء دادم این نتایج حاصل شده:
سرعت دانلود حدود 90 کیلوبایت در تمامی ساعات شبانه روز. (دیشب یک کارتون رو از سایتی ایرانی با سرعت 120 کیلوبایت ثابت دانلود کردم که واقعا شگفت انگیز بود)
سرعت آپلود خیلی پایینه. البته سرعت آپلود مبین کلا پایینه. برای سرویس من الان حدود 10 کیلوبایته که خیلی اذیت میکنه .
اما نکته شگفت انگیز این وسط پینگ خیلی خوبه این دو سه روزه. در تستهایی که گرفتم پینگ همیشه زیر 300 بوده و در بعضی اوقات حتی زیر 200 که این خیلی عالیه البته اگر همینطور بمونه.
در کل از سرویس جدید خیلی راضی تر از قبلی (128) هستم. نوسانش کمتره و سرعتش از استاندارد بالاتر. امیدوارم مبین کیفیتش رو حفظ کنه و ارتقاء همچنان ادامه داشته باشه.
ضمنا من ساکن بزرگراه یادگار امام / خیابان آزادی هستم