واقعا کشور بی در و پیکری داریم ، کشور با این طول و عرض اونوقت مشتری امکان دسترسی به یه دستگاه کامل و سالم رو نداره ! ایکس ویژن با پخش فول اچ دی مشکل داره ، لومکسی زیرنویس فارسیش مشکل داره ، الکومکس و سما کیفیت پایین تیونر دارن و ... :13:
Printable View
واقعا کشور بی در و پیکری داریم ، کشور با این طول و عرض اونوقت مشتری امکان دسترسی به یه دستگاه کامل و سالم رو نداره ! ایکس ویژن با پخش فول اچ دی مشکل داره ، لومکسی زیرنویس فارسیش مشکل داره ، الکومکس و سما کیفیت پایین تیونر دارن و ... :13:
مدل 414 پایونیر هستش.البته انتظاراتی که شما داری نمیشه گفت که توی هر سینمایی هست ولی این مدلی که عرض کردم مدل خوبیه.نقل قول:
سلام.با توجه به انتظارات شما و از همه مهمتر وایرلش بودن بلندگوها باید برید سراغ شرکت هایی مثل ال جی یا سامسونگ.نقل قول:
دی وی دی پلیر شما کاربرد نداره.خئذ سینما دی وی دی پلیر داره.
دوستانی که دنون 1312 دارن میتونن بگن همزمان میشه از دو تا خروجی تصویرش استفاده کرد(HDMI و video out monitor). و اینکه از سابش میشه برای محصولات دیگه دنون استفاده بشه؟
الان دیگه بیشتر شرکت ها از رو محصولات همدیگه کپی میکنن که داره یه چیز معمول و عادی میشه، دیروز هم در مورد لومکسی و هم در مورد ایکس ویژن دوباره یه سرچی کردم و نتیجه این بود که گیرنده ایکس ویژن در ابتدای شروع به کارش یه سری مشکلات نرم افزاری داشته که درطول زمان تونسته اون رو برطرف کنه که دقیقا صحت صحبت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرامی در مورد خدمات و پشتیبانی مادیران را میرسونه. الان هم کلی گیرنده دیجیتال با اسم های مختلف تو بازار هست که امکانات و مشخصات فنی خیلی نزدیک به هم دارن که با اختلاف 10 الی 20 هزار تومانی تو بازار به فروش میرسه. با این وضعیت به نظر من بهتر دستگاهی رو خرید کنیم که خدمات و گارانتی خوبی داشته باشه و اگر هم فردا روزی مشکلی پیش اومد خیالت راحته . ولی درمورد لومکسی شرکتی نیست که پشتیابنی نرم و افزاری دستگاه رو داشته باشه.
مدل 232 ایکس ویژن قابلیت پخش تصاویر Full HD از روی فلش رو داره .نقل قول:
مشخصات 232 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از سابش بر روی هر سیستم دیگه ای میشه استفاده کرد.نقل قول:
در مورد خروجی همزمان احتمالاً این امکان باشه دوستایی که دارند لطفاً جواب بدهند
دوستان تا ۹۰۰ چی خوبه بگیرم BCS-414 چطوره ؟
سونی یا پایونیر ؟
منظورم فول اچ دی واقعی با صدای 5.1 کاناله هست که تا اونجایی که میدونم هیچ کدوم از ایکس ویژن ها نمی تونن با صدا پخش کنن.نقل قول:
داداش من منظور شما رو از پائین بودن کیفیت تیونر متوجه نمی شم! می شه بیشتر توضیح بدین؟؟نقل قول:
سلام،
دنبال آپدیت گیرنده دیجیتال دنای مدل ----T STB327HD می گردم ، متاسفانه شرکت دنای خودش هیچ خدماتی برای نرم فزار دستگاه نمیده. تو اینترنت هم چند تا سایت هستند که مدل های دیگه رو گذاشته و قابل اطمینان نیست.
از اساتید محترم کسی میتونه راهنمایی کنه؟ سایت رسمی برای گیرنده دنای هست ؟؟
این دو تاسیستمی که faraname عکسشون را گذاشته، فقط ظاهر زیبایی دارند. ولی اونطور که تو مشخصاتشون هست، سیستم پخش قوی ندارند و برخی از فرمتهایی که سایر گیرنده ها برای پخش ساپرت میکنند، نمی توانند پخش کنند.
یعنی واقعا تو این همه سیستم که ریخته تو بازار یه دونه درست و درمون پیدا نمیشه؟
راستی گیرنده متفرقه icen رو کسی میدونه بدربخوره یا نه؟
من خودم سما گرفتم احساس می کنم کیفیت تصاویر کانال های صداسیما که نشون میده خیلی خوب نیست . البته رو رزولوشن 576p اینطوری هست ، وقتی رزولوشن رو بالاتر می بری بهتر میشه ولی خب چون گیرندگیش قوی نیست رو زولوشن بالاتر تصویر خیلی فریز پیدا می کنه . شبکه ورزش هم که کلا سیگنال هاش ضعیفتر از سایر شبکه هاست روی همون 576 هم فریز زیادی داره . در حالیکه من با گیرنده قبلیم شبکه ورزش رو با همون روزولوشن 576 بدون فریز می بینم.نقل قول:
سلام . می خواستم بپرسم lumexy 1008 رو از کجا می تونم تهیه کنم؟ منظورم اینه که نمایندگی مشخصی داره ؟ در مورد گارانتیشم اگر امکان داره توضیح بدید !
همچنین آخرین مدل Xvision چیه ؟
یه چیز دیگه اینکه در مقایسه با هم کدوم مدل بهتره؟؟
میشه بگید از چه لحاظ کیفیت تیونر الکومکس پایین هستش؟نقل قول:
در حالیکه اکثر افراد این دستگاه رو بهترین گیرنده دیجیتال موجود در بازار ایران میدونن
اگر فقط به دنبال دیدن کانالهای تلویزیون هستی و به دنبال امکانات جانبی ( مثل نمایش فیلم و ...) نیستی، بنظرم X Vision بگیر. آن هم فقط بخاطر خدمات پس از فروش و آپدیت فرم ویر و... اش.
آخرین مدلهایش هم 103و 232 هست که ظاهرا از Full HD و فرمتهای مختلف حتی FLV هم ساپورت میکنند
با سلام خدمت دوستان!
من بعد از تحقیق به نسبه طولانی رسیدم به مدل pioneer bcs 414 (که فقط وایرلس لن 717 رو نداره و من هم نیازی به ش ندارم) ولی متاسفانه در شهرستان هستم و ایجا نمایندگی پایونیر نداریم می خواستم ببینم مدل lg hl 880 xbh تفاوت زیادی با این مدل داره؟ لطفا به تفکیک صدا و تصویر بفرمایید.ممنون!
پایونیر عالیه.نقل قول:
پایونیر توی تصویر که همیشه حرف اول رو میزنه.کلا تو این زمینه خیلی معروفه.در مورد صدا هم تفکیک یسیار بهتری نسبت به ال جی داره.در کل شما این کمپانی صاحبنام رو نباید با یک کمپانی کره ای مثل ال جی تو زمینه صدا مقایسه کنی.ولی جدای از همه این حرف ها هم تفکیک بیشتر تو صدای مدل 414 پایونیر مشهودتر از 880 ال جی هستش.نقل قول:
میشه مدل هم سطح bcs 414 رو از ال جی و سونی یا سامسونگ بگید اصلا همچین مدلی داریم؟
من سینما بلوری شرکت های دیگه رو قبول ندارم.نقل قول:
دوستان 717 با 414 چه فرقی داره ؟
414 وایرلس لن و داک اتصال آیپاد نداره ولی 717 داره فقط همین!نقل قول:
سلام
دوستان من میخوام یه گیرنده دیجیتال بخرم
ولی نشون دادن فرمت MKV با زیرنویس فارسی SRT برام خیلی مهمه
کیفیت کلی خود دستگاه هم خوب باشه
FULL HD هم باشه
قیمتش هم اگر کمی گرون تر باشه مهم نیست...
لطفا اگر کسی اطلاعاتی داره لطفا کمکم کنه
وایرلس لن به درد من میخوره !نقل قول:
دوستان با 900 از 717 چیزه بهتری نیست که ؟ من صدا خیلی برام مهمه قدرت و کیفیت و تفکیک
بازم سلام
دوستان من یه مشکلی دارم
تمام کانال ها رو میگیرم ولی فقط در یه بازه زمانی معین (ساعت 6 تا 7 بعد از ظهر) صاف و بدون پارازیت هستن !
یعنی کانال های من یکم پارازیت دارن ، کانال 1 تا 8 خوبن و زیاد پارازیت ندارن ولی از کانال 8 به بعد پارازیت خیلی خیلی شدید میشه ، به طوری که بعضی موقع ها حتی صداش هم نمیاد !!!
در ضمن قدرت سیگنال فرکانس 602 ، حدود 80 درصد به بالا هست ، ولی فرکانس 605 پایین 50 درصد !!
کسی تا حالا همچین مشکلی داشته ؟
مشکل از چی میتونه باشه ؟؟
از آنتن ؟؟
پس چرا یه ساعاتی خوب میگیره ؟
من آنتن رو چند جهت مختلف تغییر دادم ولی بازم درست نشد
از آنتن همسایه مون استفاده کردیم بازم درست نشد !!
دستگاهم هم لوکسی 1007 هست
اگه باید آنتن رو روی جهت خاصی تنظیم کنم بگید ، خواهشا دقیق بگید (مثلا شمال غربی)
ممنون
سلام
دوستان این دنای ----T STB327HD گیرنده ی خوبی هس :
* از نظر کیفیت سیگنال دهی
*کیفیت پخش فایل های HD با زیرنویس فارسی
* کیفیت تصویرش با کایل HDMI خوبه
*آپدیت دستگاه رو از کجا بگیرم
* کیفیت کنترولش خوبه
؟؟؟؟؟
من این دستگاه رو خونه دارم .نقل قول:
-سیگنال عالی
-پخش HD عالی ولی زیر نویس SRT فارسی رو به صورت حروف جدا نشون میده ولی IDX باشه زیر نویس مشکلی نداره
-با HDMI هم مثل بقیه ی دستگاه هاست و مشکلی نداره
-آپدیت اش رو هم باید از سایت دنای پیگیری کنید ( OTA ) هم داره
-کنترلش اش مثل مدل های معمولی هست و چیز خاصی نیست ( دگمه زوم و ... بهش اضافه شده )
در کل متناسب با پولی که میدی خوب چیزی دست ات رو میگیره . ضرر نمی کنی مطمئن باش
مشکل زیرنویست چیه؟نقل قول:
مثلا
سلام را مینویسه م ا ل س؟
اگر آره که من راه حلش را میدانم!
سلام من پارسال قصد خرید سینمایی خانگی داشتم خیلی هم تحقیق کردم اما به دلایلی نخریدم
تلوزیون = سامسونگ 46d6960
بلوری = سامسونگ bd c6900
ریسیور=ایکس کروزر400 فول اچ دی
دوستان من یه سیستم میخوام که بتونه
1-صدای این مجموعه را تقویت و صد البته تفکیک صدای خوبی هم داشته باشه
2-اصلا نمیخوام چیز اضافه ای داشته باشم مثلا اگه سیستم جدید دارای بلو ری یا دی وی دی باشه یعنی چیز اضافه در سیستم
3- بین 1 تا 1.5 میخوام هزینه کنم
4.فکر کنم نمیدونم شاید یه آمپلی فایر و 5 تا باند و یه ساب برا م کافی باشه
5- دوست دارم با بلوتوث یا وایرلس بتونم با گوشیم I9300 Galaxy S III بدون سیم آهنگ پخش کنم
6-البته بعدا یه HD Media player هم میخوام بگیرم میخوام صدای این دستگاه را هم به این سیستم جهت تقویت و صد البته تفکیک صدا وصل کنم
ممنون میشم اساتید من را هم راهنمایی کنند
شما تقریباً دو تا انتخاب داریننقل قول:
Denon 1312
Pioneer RS777
اگه یه کم بودجه رو افزایش بدین می تونین یه ست جامو 426 با آمپ و ساب بگیرین.
ممنون تعریف جامو رو زیاد شنیدم دقیقا ست جامو شامل چی میشه
اگر امکان داره بیشتر توضیح دهید
لطف کنید و بگید . من موقع ذخیره کردن فایل SRT از UTF-8 استفاده می کنم . اگر اشتباه نکنم به این مسئله مربوط میشه ؟نقل قول:
از این برنامه استفاده کنیدنقل قول:
بعد از اکسترکت کردن فایل zip، برنامه srtT2Unicoe را اجرا کنید، زیرنویس را باهاش باز کنید و این برنامه زیرنویس را به شکلی که در دستگاه شما درست نمایش داده شود تبدیل میکند.
البته حتما از زیرنویست فایل بک آپ بگیر، چون زیرنویسی که تبدیل بشه، دیگه در کامپیوتر قابل خواندن نیست.
اتفاقا" بر عکس این چیزی هست که شما میگی ! چون یکی از ویژگی های خوب گیرنده های دیجیتال ایکس ویژن امکانات جانبیش هست . مدل 343 xvision در حال حاضر یکی از مدلهای خوب بازاره و مشخصاتش :نقل قول:
كيفيت تصوير HD
داراي خروجي HDMI
به همراه كابل HDMI
داراي قابليت PVRبا USB2.0-ضبط برنامه ها برروي فلش مموري USB يا هارد اکسترنال با منبع تغذيه جداگانه
قابليت نمايش عكس با فرمت : JPG,BMP,PNG
قابليت پخش صدا با فرمت: WMA,AAC,MP3
قابليت پخش تصوير با فرمت : mp,mkv,divx, avi, dat, mpg, mpeg, ts, trp, tp, m2ts, vob
ماشين زمان
قابليت ضبط يك كانال و امكان تماشاي كانال ديگر
نرم افزار قابل ارتقا با USB و يا از طريق دريافت از آنتن (OTA)
نمايشگر شماره کانال يا ساعت
قابليت اجراي بازي هاي تعريف شده دستگاه
نمايش تصوير با قابليت بزرگنمايي در محدوده انتخابي تصوير
ظرفيت ذخيره بيش از 2 هزار کانال
نمايش 8 ليست دلخواه از برنامه هاي تلويزيوني و راديويي
خروجي صداي ديجيتال SPDIF
فقل منو و کانال هاي از پيش انتخاب شده
تله تکست به صورتOSD يا VBI
پشتيباني از چند فرمت صدا و زير نويس چند زبانه
گزينه جستجوي خودکار و دستي کانال ها
نمايش آخرين کانال نمايش داده شده حين روشن کردن دستگاه
دستگاه ريموت کنترل با دکمه هاي ميانبر رنگي
نصب آسان و سريع و سهولت كار با منوهاي ساده
راهنماي الکترونيکي EPG
پيدا کردن سريع کانالها با حرف اول نام کانال
نمايشگر قدرت سيگنال ديجيتال دريافتي
داراي 8 حافظه قابل برنامه ريزي براي روشن-خاموش و ضبط برنامه ها بصورت يک مرتبه اي ، روزانه و هفتگي
اینهمه ویژگی خوب و امکانات داره ! و اکثر فرمتها رو ساپورت میکنه .
مدل 232 xvision هم full hd هست .
منم گیرنده X Vision رو توصیه میکنم،بخاطر خدمات پس ازفروشش
لطفا یکی منو راهنمایی کنهنقل قول:
دنبال یه گیرنده دیجیتال میگردم که MKV رو به همراه زیرنویس فارسی SRT به خوبی پشتیبانی کنه
من xvision رو با توجه به خدمات خوب پس از فروشش پیشنهاد میکنم . مدل 343 ایکس ویژن جدیدترین مدلش هست ولی اگه میخوای full hd باشه مدل 232 xvision رو بخر. 343 یه کابل hdmi بیشتر داره و ظاهر دو مدل هم با همدیگه متفاوته.نقل قول:
حالا بالاخره این مدل x vision صدای 5 کاناله را ساپورت میکنه؟ تنها مشکلی که من با xvision داشتم همینه. البته من 333 اش را دارم.نقل قول: