هنر کلاساش از چندم شرو می شه؟
Printable View
هنر کلاساش از چندم شرو می شه؟
دوستان كسي ميدونه ميشه به دانشگاه ازاد كرج انتقالي گرفت يا نه؟
من داداشم مكانيك بيرجند قبول شده.ميخواستم بدونم ميشه براش انتقالي بگيريم به كرج يا قزوين ؟
راستي خواهرم هم ارشد علوم تحقيقاته. ميشه از اين مورد استفاده كرد و براي داداشم انتقالي به كرج گرفت؟
ممنون ميشم از دوستاني كه تجربه اي تو اين زمينه دارن منو راهنمايي كنن.
زمان آغاز کلاسهای دانشگاه آزاد اعلام شد
آفتاب: معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی از بازگشایی تمام کلاسهای درس این دانشگاه در روز یکشنبه 3 مهرماه خبر داد و اضافه کرد: نظارت 250 عضو هیئت علمی به عنوان ارزیاب وضعیت کیفی و کمی دانشگاه آزاد همزمان با بازگشایی کلاسها از اول مهرماه آغاز میشود.
حسن احدی گفت: بیش از یک میلیون دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی در تمام مقاطع تحصیلی از روز یکشنبه سوم مهرماه در کلاسهای درس خود حاضر میشوند.
وی همچنین از آغاز به کار هیئتهای نظارت و ارزیابی در دانشگاه آزاد همزمان با شروع سال تحصیلی خبر داد و اضافه کرد: حدود 250 عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد که دورههای نظارت و ارزیابی را به منظور نظارت بر روند کمی و کیفی دانشگاهها گذراندهاند، با شروع سال تحصیلی فعالیت خود را آغاز میکنند.
معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه وظیفه این اعضا بالا بردن وضعیت کیفی دانشگاه آزاد است، خاطرنشان کرد: اعضای هیئت علمی که در این هیئت حضور دارند از مهرماه سال جاری بر وضعیت آموزشی واحدهای دانشگاه آزاد نظارت خواهند داشت که این امر به منظور بالا بردن وضعیت کیفی دانشگاه صورت خواهد گرفت.
به گفته معاون آموزشی دانشگاه آزاد حضور و غیاب استادان و دانشجویان در کلاسهای درس، بررسی نحوه و کیفیت تدریس استادان و ارزیابی کیفیت محتوای درسی کلاسها، مهمترین وظایف ارزیابان در تمام واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی است.
احدی با اشاره به روند نظارتی ارزیابها در دانشگاه آزاد، تاکید کرد: هیئتهای نظارت و ارزیابی پس از اتمام هر چهار یا پنج جلسه درسی و ظرف یک مدت محدود در هر ترم، کلاسهای درسی را ارزیابی میکنند.
وی گفت: با فعال شدن این هیئت، اعضای هیئت علمی واحدها به جای کارمندان بر امور کیفی و آموزشی دانشگاه آزاد نظارت دارند.
تاپیک مربوط به انتقالی:نقل قول:
ترم اول که انتقالی نمی دن باید یه ترم دانشگاهی که قبول شده بره بعد با توجه به شرایط از یکی از گزینه هایی که دانشگاه ازاد براش گزاشته انتخاب کنه که کفالت گزینه ی خیلی خوبیه برای انتقالی!کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=212871
موفق باشی
ممنون از راهنماييتون ولي فكر نميكنم تو شرايط انتقال دانشگاه ازاد اصلا واسه كفالت شرايطي وجود داشته باشه.نقل قول:
من خودم پارسال 24 ساعته جلوی مرکز دانشگاه ازاد تو پاسداران بودم.کفالت یکی از شرایط هستش .که از دادگاه باید کفالت رو گرفتش.نقل قول:
فیزیک مهندسی جز مهندسی ها حساب میشه شهریه اش یا علوم پایه؟کلاً چنده شهریه مهندسی یا علوم پایه ازاد؟:13:
الان یعنی ریاضی پیش نیاز گسسته س و گسسته پیش نیاز ساختمان داده مشکلی نداره؟نقل قول:
با هم همنیاز میشن؟
جز مهندسی هاست ولی همون حدودی علوم پایست.شهریه ترمی حدود 800 در میاد ازمایشگاه هم 60 تومن درمیاد بعضی ازمایشگاه هاشم 2 واحده.نقل قول:
نوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من مهندسي صنايع دانشگاه ازاد و هم پيام نور توي خود شيراز قبول شدم
اگه كسي تو اين دانشگاه ها درس ميخونه بگه اولا چه جور دانشگاهي هستند و كدومشون بهتره
و اين كه هزينه هر ترم ازاد و پيام نور چقدره
MER30
آخه من اين فايل آئين نامه انتقالات دانشجويان دانشگاه ازاد رو دانلود كردم .در مورد انتقالي از طرق كفالت تو هيچ كدوم از بندهاش چيزي ذكر نشده!نقل قول:
نميدونم شايد اين آئين نامه عوض شده ، كفالت هم بهش اضافه كردن اما ايني كه من دارم فقط ازدواج و فوت داره. اينم آدرس فايلشه.
در اين مورد كفالت كه گفتين ميشه يه آدرسي چيزي بهم بدين يا بيشتر راهنماييم كننين ممنون ميشم.:11:کد:http://iausaghez.ac.ir/chartha%5Comure_d%5Cform.pdf
این لینک:
محتوای مخفی: سایت
اینم متنش که مربوط به کفالت میشه:
محتوای مخفی: متن
سلام.
اگه سال دیگه سراسری قبول بشم این واحدهایی که تو دانشگاه ازاد گذروندمو تطبیق میدن؟
سلام
من میخوام یه ترم بخونم مرخصی بگیرم باز کنکور بدم امسالم دارو قبول نشدم
حالا اینارو قبول شدم:زمین شناسی تهران شمال.بهداشت حرفه ای کاردانی تهران پزشکی.زیست شناسی علوم جانوری اسلام شهر و زمین شناسی پیام نور لواسانات
حالا به نظرتون منکه میخوام یه ترم بخونم مرخصی بگیرم باز کنکور بدم کدوم رشترو ثبت نام کنم؟
زمین توشون یکمی بهتره ولی اینرو هم در نظر بگیرید که موقع انصراف از دانشگاه باید کل پول تمام تحصیلو بدید!نقل قول:
یعنی باید کل هزینه ای که از اول تا کارشناسی داره را بدم؟پیام نورم اینطوریه؟برای این کار شما کدومو پیشنهاد میکنید؟نقل قول:
همه چی به دانشگاه مقصد مربوطه ازاد به ازاد هم هستن دانشگاه هایی که خیلی سخت قبول می کنن.نقل قول:
شما تراز امسالتون با دارو چه مقدار فاصله داشت؟به نظرم اگه بیشتر از 1000-1500 اختلافه نمی ارزه بشینید یه سال برای دارو چون تجربی رشته هاشو می دونید که بعضی هاش اصلا بازار کار ندارن .پیام نورو باید از بچه های پیام نور بپرسید اونو نمی دونم.نقل قول:
این رشته هایی که قبول شدید هم علوم پایه هستن وضعیت کار خوبی ندارن.پیام نور که اصلا بهش فکرم نکنید چون اصلا انگار نه انگار دانشگاهه مخصوصا اینکه بخواین علوم پایه توشون بخونید.زمین و زیستم که بازار کار تعطیله .از لحاظ رتبه ای هم حساب کنید بهداشت بعد از پیراپزشکی ها هستش یعنی قبل از اینکه به رشته کشاورزی برسید!
اگه دختر هستید و نمی خوایید یه سال بشینید یا زمین یا همین بهداشتو برید نسبت به بقیه بهتره.
وگرنه یه سال بشینید می تونید نتیجه ی خیلی بهتری بگیرید.حداقلش اینه می تونید دوباره اینا رو قبول شید به عنوان انتخابای دوم و ....
پس به نظرت علوم تحقیقات بهتر از دانشگاه بندرعباسه؟
ببین دوست عزیز شما هر چه قدرم بخوای علوم تحقیقاتو کم حساب کنی از دانشگاهی که گفتی خیلی خیلی برای تو بهتره چرا؟نقل قول:
چون تو شهرتی و هزاران چیز دیگه که خودت بهتر باید اینو بدونی...
امسال سال دوم بود کنکور دادم اصلا نخونده بودم.یعنی لایه کتابو باز نکرده بودم برادرم فوت کرده بود ترازم شد 5300 .سال اول هم یه ماه مونده به کنکور خوندم دامپزشکی کرج قبول شده بودم.فکر میکنم امسال جدی بگیرم بتونم دارو را بیارم.نقل قول:
ولی اگه قرار باشه کل هزینرو بدم حدود چه قدر باید موقع انصراف بدم؟اگه ترمی 700 باشه.به نظرتون ارزششو داره؟
تسلیت می گم بهتون...نقل قول:
شما که دامپزشکی قبول شدی چرا اونو نمی رید دام هم رشته ی خوبیه ها؟خوب شما اگه دام قبول شدی اگه بشینی پاش چون می تونی حتما 100% قبولی!اونجوری 5600 در می اد که فکر نکنم زیاد باشه.اگه فکر می کنی پولش زیاد مهم نیستش پس ثبت نام کن ترم دو رو مرخصی بگیر که بتونی بخونی.
ممنوننقل قول:
دامپزشکیو پارسال(کنکور89)قبول شده بودم.هنوز میتونم ثبت نام کنم؟
چرا که نه ؟!!حتما از الان اقدام کنید ولی باید دلایلی بیارین که قبولتون کنن.نقل قول:
کاربر فعال آموزش عالی :31:نقل قول:
بهتره درباره ی چیزی که نمی دونی اظهاره نظر نکنی :13:
چون بعد از انصراف باید هزینه ی 2 ترم رو بدن نه کل تحصیلو :46:
..............نقل قول:
شهریه دانشگاه علوم تحقیقات مهندسیهاش چقدره؟
توروخدا کمکم کنید
از اینا کدوم بهتره؟
پیام نور زیست جانوری تهران
ازاد شهرستان زیست جانوری
ازاد که خوبه اونو برو.
کسی نمی دونه شهریه مهندسی پلیمر دانشگاه ازادو؟
میشه بگی چرا اون بهتر از پیامنوره؟
میری سر کلاس یه چیزی یاد میگیری.پیام نور کلاس اموزشی نداره.
یعنی پیام نور کلاس نداره؟پس چه جوری یاد بگیریم درسارو؟
رفع اشکال داره اونم نمی زارن.خودت می خونی یاد میگیری.کسی شهریه دانشگاه ازاد پلیمرو نمی دونه؟
برای هر ترم دانشگاه آزاد واحد اسلامشهر رشته مهندسی عمران با احتساب واحدهای عملی به طور میانگین چقدر باید هزینه کنم ؟؟؟؟ :20:?????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ????????????????
یه سواله حیاتی ...
مهندسی عمران دانشگاه آزاد اسلامشهر یا مدریت صنعتی دانشگاه غیر انتفاعی امام رضا مشهد
اینم در نظر بگیرید که توی مشهد مشکل اسکان ندارم و حتی شرایط انتقالی به علم و فرهنگ تهران برام فراهمه ؟؟؟؟؟
خواهشا جواب بدین
کسی در مورد دانشگاه آزاد واحد اسلامشهر اطلاعی داره در مورد اساتید و سطح علمی دانشجوهاش ؟
سلام ... عزيز جان زبان عمومي تو دانشگاه آزاد 3 واحده ... من ترم 4 يعني دقيقا سال قبل همين وقت با 19/5 پاسش كردم :20:.نقل قول:
+
دوستان اطلاعيه آزاد فردا ميادش؟
با سلام. معدل ترم تابستان تو معدل کل حساب میشه؟ یعنی به فرض اگر معدل کل من تا این لحظه 13.5 بوده باشه (در مجموع چندین ترم) و در تابستان معدلم 18 شده باشه,معدل کلم یک دفعه 2,3 نمره میاد بالا؟ اگر اینطوری باشه که خیلی عجیب و عالیه و اینطوری همه باید معدلشون بالای 18 باشه. ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.
http://www.afarinesh-daily.com/afarinesh/Home.aspx خبر فوری برای ازادی ها!!!!روزنامه افرینش راهنمای ثبت نام دانشگاه ازاد را اعلام کرده
چرا وقتی کلیک میکنی یه عکس کوچیک از خبر میاد ؟:27:نقل قول:
نوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه جوری با فونت 1 بخونیم ؟ :31: