دوستان سرعت دانلود شبانه من امشب 100 کیلوبایت هست.مال شما هم خوبه؟
Printable View
دوستان سرعت دانلود شبانه من امشب 100 کیلوبایت هست.مال شما هم خوبه؟
50 کیلو بایت ...نقل قول:
چند صفحه قبل یکی از بچه ها نوشته بود یوزر شبانه کانکت میشه ، شما با کدوم یوزر هستی ؟
بلاخره نیم بها حساب میشه یا رایگان ؟
از قسمت Quick Task چک کنید ببینیدی کم میکنه یا نهنقل قول:
برای من که کم نمیکنه
پاک شود...
ساعت آسیا تک چند دقیقه با ساعت رسمی تفاوت داره:blink:،واسه همین شما ساعت 1:50 قطع شدید!بعد اتصالنقل قول:
وتا ساعت 8:09 که دوباره دیسکانکت شدید.یعنی همون 6 ساعت!
چون یوزر ها همش یکی شده و n نمیخواد واسه شبانه مجبورن سر ساعت کلا همه کانکتارو قطع کنن تا دوباذه وصل بشید.من قبلا چند بار شبانه وصل میشدم (به حرف n) صبح قطع نمیشد!!! تا وقتی خودم dc میشدم،رایگانم بود سرعتم تا 400 :26:میرفت!!! اما الان دیگه این خبرا نیست:41:
نیم بها یعنی شما اگه شب مثلا 1 گیگ دانلود کنی 500 مگ از حسابت کم میشه.
سرعتم به خیلی چیزا بستگی داره.مرکز مخابراتی-سیم کشی تلفن(جاهایی که هر روز زمینو میکنن و کانال کشی و ... می کنن اگه سیم ها قطع بشه ماس مالی میکنن و فقط به هم وصل میکنن که تو صوت تاثیر زیادی نداره اما تو دیتا تاثیر گذاره).-حتی سیم کشی تو خونه! بعضی خونه ها کابل تلفن و سیم برق باهم از خرطومی رد شدن و اومدن تو خونه که تاثیر داره و خیلی چیزای دیگه...
شرکتم که جای خودشو داره،تا شیر آب باز نشه خبری از آب نیست!!!!;)
بنظرم بین افزایش سرعت از ساعت 7 تا 8 و اینکه تازه این ساعات رایگان شده یه ارتباط هست،:5:انگار سیستمشون قبلا سر ساعت تنظیم بوده یا پهنای باندو کم کنه یا ضریب اشتراک بالا ببره که سرعت کم میشد و هنوز رو همون ساعت تنظیمه،احتمالا چند وقت دیگه همین یه ساعتم سرعت کم بشه!!
اینترنت ملی هم حجمی نیست دلیل داره.وزارت فناوری اطلاعات و ارتباطات بخشنامه داده در مورد خدمات و قیمتهای مصوب ارائه اینترنت که باید اینترنت بدون حجم مشخص با نرخ مشخص ماهیانه(طبق جدول تعرفه ها) ارائه بشه که همین قیمت ها هم هست اما چون چیزی از ملی یا جهانی بودن نگفته،همه شرکتها گذاشتن واسه اینترنت ملی!که حجم تبادل اطلاعات برای کاربرای عادی توی اون کمه(بیشتر سایتهای اجتماعی و دانلود سنترها خارج کشورن!) و ترافیک و مصرف بالایی نداره.(یه جورایی دور زدنه!!)
البته این حرفها برداشت شخصی منه،شاید درست نباشه.
یوزر شبانه و روزانه یکی شده چون سیستم نیم بها اومده رو کار:3:
طبق برنامه ای که سازمان فناوری اطلاعات اعلام کرده فاز اول شبکه ملی اطلاعات شهریور امسال اجرا میشه که باید اینترنت از اینترانت جدا بشه و تمامی سایت های دولتی باید میزبانیشون رو بیارن داخل کشور.نقل قول:
فاز دوم اون که خیلی برای خودمون مهمه باید تا پایان سال 92 همه ی سایت ها فارسی باید میزبانیشون رو بیارند روی سرورهای داخلی.
حالا یکی میگه چحوری بریم فیس بوک اینجوری که من دق میکنم؟
باید بگم وقتی شما میرید سرویس بگیرید اینطوری نیست که اینترنت و اینترانت رو جدا ارائه بدن مث همین الان شما 128 کیلوبیت پهنای باند میگیرید فقط با این تفاوت که وقتی شما مثلا فیس بوک رو باز میکنید با سرعت 128 باز میشه ولی وقتی یه سایت که میزبانیش رو آورده داخل کشور باز میکند با سرعت 2 مگ باز میشه.
حالا باید دعا کرد سایت های دانلود و آپلود سنتر های معروف مث آپلود باز که پر فیلم و بازی هست میزبانیشون رو بیارن داخل کشور.
اینا اشک منو در آوردن هنوز هم تمدید نشده سرویس من
بازم ممنون از شما که گفتی برقراری موقت بزن -اینا اینقدر بی سوادن که هیچی نگفتن
واسه خودم متاسفم که از همچین شرکت بی صاحبی سرویس گرفتم
از دیروز تا حالا نزدیک به 100 بار زنگ زدم اما رسیدگی نکردن
نقل قول:
مثله اینکه واسه منم کم نمیکنهنقل قول:
شبانه واسه من هم کم نمیکنه... 128 3 ماه 5 گیگ....نقل قول:
امروز برا من هم کم نکرد. منتها تا هفت صبح سرعت رو 50 است و از هفت به بعد تا 200 می رسه. به نظرم به مرور این 200 رو هم ازمون بگیرند .فعلا دارند مشتری جذب می کنند !؟!!؟!؟ به هر حال خیلی بو داره
سلام
من چهار ساله از شاتل اشتراک دارم با پیش شماره 722 مخابرات مدرس
الان منزل رو در حال تغییر هستیم و چون کارم با اینترنت هست می خواستم در منزل جدید زودتر اینترنت رو راه بندازم بعد که تماس گرفتم شماره جدید مرکز حافظ هست با پیش شماره 225
که می گن روی فیبر نوری هست شرکت های خصوصی مثل شاتل که نمی تونند اشتراک بدهند و الان شرکت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که طرف قرارداد مخابرات هست ثبت نام رو انجام دادم ولی می گه باید یکی دو هفته صبر کنید تا تجهیزات کامل نصب بشه
نمی دونم منظورشون چیه
الان کارم لنگه چیکار بکنم دوستان لطفا راهنمایی کنند
با تشکر
نه خیر خودشون 10 دقیقه زودتر قطع میکنن که سویچ کنن روی حالت شبانه بعضی وقتها سریع کانکت میشه بعضی وقتها هم 10 15 دقیقه بعد کانکت میشهنقل قول:
غلط کردن اینترنت جهانی را قطه کنن اونوقت هیچ کس تمدید نمیکنهنقل قول:
یکبار میگن با هم هست یکبار میگن از اینترنت جهانی جداست
والا به خدا جوون مردم با اینهمه استعداد تو خونه بیکار نشته داره ساکس میفروشه اونوقت اونها یه قره قونی را می گذارن پشتیبانی.دی:نقل قول:
زنگ بزن پشتیبانی تهران
سلامنقل قول:
خوب برو همون اسیا تک ثبت نام کن حالا که اینطور هست
سلام
بچه های آسیاتک موقع تمدید حتما دقت کنند اول تاریخ را به روز رسانی کنند بعد تمدید کنند چون اگر این کار را نکنند از یک روز تا 30 روز ممکنه ضرر کنند مثلا اگر شما امروز که 22 مرداد هست برای تمدید اقدام کنید و به روز رسانی تاریخ ، نکنید قراردادتون ار 1 مرداد حساب میشه!!!
بالاخره اینترنت منو درست کردند و تمدید شد
این مسخره بازیا چیه دیگه - بروز رسانی باید بزنیم و ...
میخوان کرم بریزند و کار مردمو لنگ کنند این کارا رو می کنند
شاید ماه بعد احتیاج مبرم به دانلود بیش از 200 یا 300 گیگ داشته باشم . ( دانلود بازی و دانلود سریال و اگه دیر بجنبم ممکنه لینک ها خراب بشه و مهلتش بگذره) به نظر شما نامحدود حجمی بخرم بصرفه تره یا 300 گیگ حجم اضافه بخرم ؟!؟!؟ البته یکی از دوستام چند روز پیش و قبل از انقلاب آسیاتکی 150 گیگ حجم اضافه خریده بود براش افتاده بود 300 هزار تومن. و سرعت دانلودش هم عالی بوده .اما در مورد حجم نامحدود احتمال نداره شرکت کم بذاره و ما هم توبه کنیم از کرده خودمون؟! کسی تو این وادی تجربه داره؟ و بعدش دوباره بخوایم برگردیم به سیستم حجمی + شبانه خودمون شرکت آسیاتک سنگ اندازی نمی کنه ؟!! مثلا بگه چون شما 2048 نامحدود رو گرفتی دیگه نمی تونی 128 حجمی بری ؟!؟!؟ و یا بهانه های دیگه ؟!؟؟!؟ ممنونم از مشورت شما
باسلام
ميخواستم ببينم آيا آسيا تك ثبت نام اينترنتي داره يعني من ميتونم بدون مراجعه حضوري تو شيراز سرويس بخرم؟ اگه ميشه آدرس سايتشون چيه؟
در ضمن چند روزه وصل ميكنن؟
عزیزان یک پیشنهاد دوستانه بهتون میکنم ، به هیچ عنوان طرف صبانت نروید ، خدمات و پشتیبانی بسیار ضعیفی داره و هیچ رسیدگی و اهمیتی به مشکلات و خواسته های شما نمی دهند.
بنده چیزی بعنوان پشتیبانی ندیده ام تا به امروز 6 سال هم مشترک این شرکت بودم ، برای جمع آوری اگر خواستید جدا بشوید اون وقت مشکل بوجود میاد و خیلی اذیت میشوید...تصور کنید اختیار خط خودتون رو نداشته باشید و با لحن تمسخر آمیزی شما رو بازی بدن و پاس بدن به فردا ها یا بگن درخواست جمع آوری زدیم ولی توی مخابرات درخواستی وجود نداشته باشه.
گول سرعت آنچنانی هم نخورید این ها همش موقتی است و برای جذب مشتری در کوتاه مدت، رگ خواب این جماعت دستشونه ، میدونن اگر مشترک شدید کمتر پیش میاد تغییر بدید و اگر درخواست جمع آوری هم بدید انجام نمیدهند.
این رو عرض کردم عزیزانی که جدید میخواهند از این شرکت تهیه کنند آگاه باشند و بیشتر تامل کنند ، تصمیم نهایی با خودتون هست.
آقا تعرفه يك ماه نامحدود بيست نت (سپنتا) اطلاعي نداره كه سرعتش و هزينش چطوره؟
دوستان چریان این تعرفه های نامحدود اسیاتک چیه چرا انقدر گرون شده ؟
دوستان کسی 512 نامحدود اسیاتک نداره سرعتش چنده ؟؟؟
از اینجا فکر کنم بشه ثبت نام کرد و بعد درخواست دادنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب چرا زنگ نمی زنید خودتون بپرسید 07111844
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سرعت هزینه هر گیگا بایت مصرف ماهیانه تا ۵ گیگا بایت بیش از ۵ گیگا بایت ۲۵۶ کیلو بیت بر ثانیه ۲,۹۰۰ تومان ۱,۹۰۰ تومان ۵۱۲ کیلو بیت بر ثانیه ۳,۴۰۰ تومان ۲,۴۰۰ تومان ۱ مگا بیت بر ثانیه ۳,۹۰۰ تومان ۲,۹۰۰ تومان آبونمان برای مصرف ماهیانه کمتر از ۲ گیگا بایت ۴۹۰۰ و برای مصرف بیشتر رایگان است
۶۴ کیلو
بیت بر ثانیه۱۲۸ کیلو
بیت بر ثانیه۲۵۶ کیلو
بیت بر ثانیه۵۱۲ کیلو
بیت بر ثانیه۱ مگا
بیت بر ثانیه۱.۵ مگا
بیت بر ثانیه۲ مگا
بیت بر ثانیهماهیانه ۹,۹۰۰
تومان۱۴,۹۰۰
تومان۲۲,۹۰۰
تومان۳۳,۹۰۰
تومان۵۵,۹۰۰
تومان۷۵,۹۰۰
تومان۱۰۵,۹۰۰
تومانمدت زمان از اولین اتصال در دوره های ارسال قبض محاسبه می شود.
مدت زمان هر دوره مصرف به نسبت مدت زمان دوره محاسبه می شود.
۲۵۶ کیلو
بیت بر ثانیه۵۱۲ کیلو
بیت بر ثانیه۱ مگا
بیت بر ثانیه۲ مگا
بیت بر ثانیهماهیانه ۱۰,۴۰۰
تومان۱۶,۸۰۰
تومان۲۵,۲۰۰
تومان۴۲,۰۰۰
تومانمدت زمان از اولین اتصال در دوره های ارسال قبض محاسبه می شود.
مدت زمان هر دوره مصرف به نسبت مدت زمان دوره محاسبه می شود.
اون سرویسها (cra تنظیم مقررات)سرعت دانلود 512 اش حداکثر 8کیلوبایت هست ولی این سرویسها سرعت 512 اش حداکثر کیلو بایت64 هست یعنی 8 برابر/سرویس های cra تنظیم مقررات هم اگه بخواید بهتون میدند ولی اصلا توصیه نمیکنم سرعتش افتضاح هستنقل قول:
يعني اگه 256 با 6 گيگ حجم بگيرم ماهيانه 12400 مياد رو قبض تلفنم؟نقل قول:
به نظرتون سرويس 128 نامحدود با هزينه 14900 ماهيانه به صرفه تر و بهتر نيست؟
دوست گرامی این تاپیک مربوط به آسیاتک چه ربطی به صبانت داره؟نقل قول:
همچنین شما دوست عزیزم که مشکل جمع آوری داری اینو بدونید که یک پنل از شرکتهای خصوصی متصل هست به مخابرات که از اون پنل اطلاعات هر مشترک برای رانجه شدن و یا جمع آوری ارسال میشه به مخابرات که فلان خط رو رانجه رو قطع کنید و یا رانجه کنید. خیلی مواقع کارمندهای اون مخابرات و منطقه جمع اوری رو انجام نمیدن و یا در طول چندیدن روز انجام میدن و این ربطی به خود شرکت نداره وگرنه هیچ شرکت خصوصی دلش نمیخواد یکی از پورتهاش الکی پر باشه روی خطی که استفاده نمیکنه.
بنده وقتی رفتم برای ثبت نام بعد از یک هفته هنوز رانجه خط من انجام نشده بود وقتی شکایت کردم ازشون که هنوز خطم رانجه نشده گفتن ما ارسال کردیم به مخابرات اما این مخابراته که انجام نمیده شخصا رفتم به مخابرات منطقه و پی گیری کردم و یک آشنا پیدا شد که خوشبختانه از همسایه ما بود و رفت به مسئولش که خط ها رو رانجه میکرد گفتش و برگشت بهم گفت که در عرض ده دقیقه دیگه رانجت رو گفتم انجام بدند تو هنوز نرسیدی خونه وصله و همینطور هم شد من رسیدم خونه دیدم انجام شده!!.
پس خوبه یه کم اطلاعات کافی داشته باشم و شرکت های بیگناه رو زیر سوال نبریم.
در ضمن همسایه ما از صبا نت داره روزها بین 400 تا 613 دانلودش رو خودم تست کردم و شبانه رایگانش هم بین 120 تا 250 متغیر دانلود داره که عمرا شرکت آسیا تک به پای صبانت برسه.
اگه 256 بگیرید و بشتر از 5 گیگ در ماه استفاده کنید به ازای هر گیگ 1900 تومن پول میگیرن که میشه 11400نقل قول:
در ضمن دو ماه یکبار باید پرداخت کنید چون قبض تلفن دو ماه یکبار میاد
128 خیلی خیلی خوب باشه سرعتش 16 هست که اگه سرعت زیر 16 نیاد که مطمئنا میاد و 24 ساعته فقط دانلود کنی میشه ماهی40 گیگ می باشد
اخوی این تاپیک مربوط به شیراز هست نه اسیاتکنقل قول:
کدوم مرکز هستید شما؟چرا صبا نت نگرفتید؟
اون اخویمون کدم مرکز هستن؟
خب داداش آسیاتک شیراز هست دیگه منظورم. ! پس اون دوستمون صبانت شیراز نبودن؟؟؟؟
این تاپیک مربوط به تمام شرکتهای adsl شیراز هست چه اسیاتک چه صبا نت چه فرقی دارهنقل قول:
نگفتید چرا شما خودتون صبانت نگرفتید و کدوم مرکز هستید؟
من سوال كردم گفتن بستگي به مركز مخابرات داره. تجهيزات بيست نت هنوز كامل نيست و بين 1 تا 3 ماه طول ميكشه. يعني اينكه فعلاً منتظر بمونيد خودمون خبرتون ميكنيم . من هم مثل شما منتظر هستم تا خبر كنن .نقل قول:
من كه مجبور شدم برم سمت مبين نت.
بازم از این حرف های مفت!!!!نقل قول:
عزیزم من که میدونم چرا این حرفا رو میزنی!! دست از این کارها بردار...تو که اینقدر عاشق صبانتی پس چرا خودت ازشون نت نمیگیری؟؟؟
من خودم 3 سال صبا نت داشتم...حتی موقعی که خوب بود سرعت از 120 بالاتر نمیرفت و حدود 2 سال پیش این شرکت به فنا رفت و الان جزو نابودترین شرکت ها هست!!! (حداکثر سرعت شبانه 40 کیلوبایت با قیمت بسیار گران تر از آسیاتک)
چیزی به اسم پشتیبانی هم نداشتن...یه سال دوم فروردین نتم تموم شد و خیلی به نت نیاز داشتم...رفتم نمایندگی بسته بود زنگ زدم پیشتیبانی گفت واحد فروش تا 13 بدر تعطیل هست!!!!!!!!!!!!!!!
نقل قول:
نمیدونستم برای کل شهر شیراز فکر کردم برای آسیاتک این تاپیک.
تازه به این مکان اومده بودم و رفتم ثبت نام رو انجام دادم برای آسیا تک و بعد از دو سه روز با یکی از همسایه هامون آشنا شدم که گفت از صبا نت گرفته و رفتم منزلشون و تست کردم.
دوست گرامی ؛نقل قول:
خواهش میکنم دقت بفرمائید وقتی در مورد اطلاعات دیگران صحبتی به میان میاورید !
من تصور نمیکنم شما به اندازه بنده سابقه استفاده از ADSL یا تجربه استفاده از خدمات ISP های گوناگون رو داشته باشید.
بنده نمیتوانم تصور کنم شما چطور به این نتیجه رسیدید که بنده اطلاعاتم ناکافی است که به این مسائل اشاره کردم.
دوست عزیز صبانتی که شما الان با اون آشنا شدید سابقا به ازای 1گیگ:1000مگ برای مشترکانش محاسبه میکرده و دزدی علنی جلوی چشمان مشترکان انجام میداده و پس از سال ها از این موضوع گذشته و مشترکانی را از دست داده تا برای شما 1024 مگ محاسبه می شود.
بنده سابقا بخاطر عدم پشتیبانی در رفع مشکل قطعی سرویس به مدت 8 روز یکدفعه از این شرکت جدا شده بودم و این بار دوم است و اینبار بخاطر پنل ریز مصرف ضعیف | پشتیبانی و عدم رعایت ضوابط قرارداد برای بار دوم از این شرکت جدا می شوم.
دوست گرامی بنده با مسئول مربوطه در مخابرات و اداره نظارت بر خدمات تنظیم مقررات صحبت میکنم از عدم ثبت درخواست میگویند ، بعد شما که خارج از داستان هستید به بنده میگوید شخصی که اطلاعات ناکافی داره بنده هستم ؟
مشکل کابل رانژه هم مخابرات ندارد و گفتند اگر درخواست بیاد انجام میدیم، حالا صبانت چه میگوید: صبا.س: چرا میخواین جمع آوری کنید ؟ من.پ: سرویس نامحدود از شرکت دیگر | صبا1: ما هم قبلا داشتیم اصلا خوب نبود جمعش کردیم | صبا2: ما درخواست را ارسال کردیم! | صبا3: اگر قصد جمع اوری داشته باشید 2-3 هفته زمان می بره مطمئنید ؟ | صبا4: ثبت نشده ؟ باشه ثبت میکنیم فردا تماس بگیرید ببینیم چی میشه.
هرچند زیاد تعجبی نداشت تاپیک ADSL شهر شیراز را وقتی با تاپیک آسیاتک اشتباه میگیرید.
شما نمیدونید ظاهرا 4 روز از سرویس خریداری شده باقی مانده باشد حجم خریداری کنید و حجم را به اکانت اضافه نکنند و بخواهند از شما که سرویس جدیدی تمدید کنید و بهانه بیاورند که همه حجم های خریداری شده انجام شده فقط مال شما گیر کرده باید با تهران تماس بگیریم و در نهایت با تهدید به شکایت و صدا رو بردن بالا حجم رو اضافه کنند + n تا تماس به این شرکت. اینها همه در حالیست که کار ضرروی هم داشته باشید
نوش جانتان سرویسی که خریداری کردید و توصیه میکنم قبل از اینکه اینگونه از شرکت های بیگناه حمایت کنید بیشتر تامل کنید در خصوص نظری که میدهید.
این رو هم بدونید که پورت و باند آزاد زیاد دارند شما نگران اونها نباشید.
بنده قبلا بدون شارژ خطم 1.5 سال از کارا امین ارتباط رانژه بوده ، هم اکنون بیش از 2 ماه است خطم از صبانت رانژه مانده و طی تماس هایی که داشتم جمع نکردند.
شما برو ببین وصلت میکنند به مدیریت......
هر چند این تبلیغات و حمایت های رسوا هم دیگه دردی از صبانت دوا نخواهد کرد.
البته صحبت من پیشنهاد به کسانی بود که گوش شنوا دارند، تصمیم با خود کسانی است که اینکارو میکنند ، پست زده نشد اطلاعات ناکافیم رو به رخ کسی بکشم.
داداش جان چرا ناراحت ؟!!نقل قول:
من چیزی که برای خودم پیش اومد رو گفتم براتون گفتم شاید شما هم مثل من قضیت شده باشه و فرستاده باشن و اونجا برات انجام نداده باشن. همین. قصد ناراحت کردنت رو که نداشتم و فکر هم نمیکردم که اطلاعتتون کافی باشه.
نیت خیر بوده و صحبت کردن که شاید چیزی که برای من پیش اومده شاید برای شما هم همین پیش اومده باشه قصد کمک بوده وگرنه من چرا باید سر خودمو درد بیارم و اینجا داستان خودم رو تعریف کنم. و یا من از کجا علم غیب داشته باشم که اطلاعات شما در این کافی هست و همه این مراحل رو میدونید؟
در هر حال من صادقانه صحبت کردم و چیزی جز این هم نیست . خدا هم که همیشه اون بالا هستو داره میفهمه کی دورغ میگه و کی راست میگه پس دیگه فکر نمیکنم جای صحبتی باشه.
دوست عزیز این تست سرعت نیست!!!نقل قول:
منم میتونم برم کافی نت دانشگام یه فایل با سرعت 3 مگ بگیرم بذارم اینجا بگم این نت منه!!
شما برو سایت speedtest.net نت رو تست کن عکسش رو برا من بذار!!
اینم آسیاتک 256:
حالا که کار به اینجا رسید بذارید منم در این بحث شرکت کنم و عرض کنم دزد تر از صبانت خودشهنقل قول:
پشتیبانیش هم زیر صفر و تا دلت بخواد دروغ میگن
رانژه رو هم از قصد جمع نمیکنن تا مشتریهاشون پشیمون بشن. اینکه مخابرات کارشو درست انجام نمیده درست، ولی اینا هم الکی طولش میدن.
من 2 سال پیش از این شرکت سرویس داشتم و بعد از چند بار که با پشتیبانیه مزخرفش حرف زدم تصمیم گرفتم دیگه سراغ این شرکت نرم و نرفتم.
سرعت روزانه هم به نظر من نه تنها خوب نیست بلکه از یه حدی بگذره برای اکثر مردم بده. من خودم تا حالا چند بار خواستم یه فایل رو اشتباه دانلود کنم و تا اومدم جلوشو بگیرم 4_5 مگابایت از حجمم کم کرده :31:. برای همین الان سرعت اینترنتو محدود کردم.
دوست عزیز مگه صبا نت مال بابامه یا مال خودمه که بخوام تبلیغش رو بکنم .نقل قول:
این عکس رو هم به تقاضای من همسایه گرفت بهم داد اونم دو هفته پیش چون یکی از دوستان دیگه هم باورش نمیشدکه 512 صبانت اینقدر باشه .
آقا رفیق من هم صدرا شیراز هست تازه گرفته صبانت 512 میگه سرعتش 500-600 هست
نقل قول:
بهتر بود کل جریانی که برای من اتفاق افتاد و رفتم مخابرات و فهمیدم مقصر شرکت نبوده و کارمند مخابرات هنوز انجام نداده بود رو میذاشتید نه این یک خط رو که کسی فکر کنه من دارم طرفداری جایی رو میکنم
در ضمن این اتفاق برای من برای شرکت آسیاتک افتاد و بنده خودم از آسیاتک سرویس دارم و فکر میکنم شما کامل تاپیک رو نخوندین.
ممنون کسی نمی دونه من باید چیکار کنم ؟نقل قول:
سلام
من چهار ساله از شاتل اشتراک دارم با پیش شماره 722 مخابرات مدرس
الان منزل رو در حال تغییر هستیم و چون کارم با اینترنت هست می خواستم در منزل جدید زودتر اینترنت رو راه بندازم بعد که تماس گرفتم شماره جدید مرکز حافظ هست با پیش شماره 225
که می گن روی فیبر نوری هست شرکت های خصوصی مثل شاتل که نمی تونند اشتراک بدهند و الان شرکت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که طرف قرارداد مخابرات هست ثبت نام رو انجام دادم ولی می گه باید یکی دو هفته صبر کنید تا تجهیزات کامل نصب بشه
نمی دونم منظورشون چیه
الان کارم لنگه چیکار بکنم دوستان لطفا راهنمایی کنند
با تشکر
خوب شد از دست شاتل خلاص شدینقل قول:
برو اسیاتک تنها گزینه انتخابی فعلا و ظاهرا همینه
من خودم صبانت داشتم... مسخره ترین و به درد نخورترین و دزدترین شرکت بعد شاتل صبانت هستش... مرکز فیاض بخش پشتیبانی صفرررررررررررررررررررررررنقل قول: