ممنون..
اون asus am 604 رو می دونید کجا داره ؟؟
کسی می فروشه من می خرم ..
بعد با این میشه دو تا pc رو شبکه کرد ؟؟
Printable View
ممنون..
اون asus am 604 رو می دونید کجا داره ؟؟
کسی می فروشه من می خرم ..
بعد با این میشه دو تا pc رو شبکه کرد ؟؟
با عرض سلام وخسته نباشید من یک مودم tp-link td-8840دارم که 4 پورت lanداره من می خواهم 4سیستم را به مودم نصب کنم وهر 4 تا با یک اکونت adslکار کنند نمیدانم چه کار کنم فقط یک سیتم که با ان adslرا کانکت می کنم کار میکنه لطفا راهنمایی کنید.
آخرش کسی آموزش نصب مودم asus602را به من نگفت؟
شما باید تو حالت pp وصل بشی ..نقل قول:
نقل قول:
میشه بهتر توضیح دهید تا من تست کنم از پاسخ شما متشکرم.
سلام من الان آخرین ورژن فریمور wl-604g asus رو دانلود کردم ولی وقتی میخوام مودم رو آپدیت کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایلی که دان کردید زیپ شده نبود؟
شرمنده من پیامت رو ندیده بودم !!!نقل قول:
دوتا راهنمای فارسی هست که امیدوارم مفید باشه:
سایت شاتل:
اینم یه راهنمای عالیه دیگه:کد:http://www.shatel.ir/fa/support/docs/
-----------------------------------کد:http://rapidshare.com/files/351973297/Asus_AM602_User_Guide_Farsi.pdf.html
اگه از درست بودن فایل مطمئنی ، به احتمال زیاد شما با FireFox رفتی. با Internet Explorer امتحان کنید. ، درست میشه . . .نقل قول:
پیروز باشید
آقا من یه مودم ADSL خریدم بامارکTP-LINK ومدلشم EXTERNAL ADSL2+ROUTER هست ومدل TD-8811
میخواستم بدونم چطوری میشه راه اندازیش کرد؟ وکدوم شرکت از همه نظر واسش بهتره که بگیرم ویه چیز دیگه این پورت بزرگرو باید به پشت کامپیو تر وصل کنم بقل USB ها ممنون:40:
نقل قول:
چرا از زیپ خارج کردم.
ما با اين مودم TP-LINK 88141 براي استفاده توسط دو كامپيوتر (يكي از lan و ديگري از usb) مودم رو چطور بايد تنظيم كنيم ؟
نقل قول:
آقا قربون دستت درست شد:46::10::11::40:
من یک مودمtp-link td-8840دارم نمیدونم چگونه با یک اکونت 4 تا دستگاه را به اینترنت وصل کنم فقط یک دستگاه را می توانم لطفا توضیح بدهید کجا باید برم تنظیم کنم وچگوه؟
سلام ،نقل قول:
مبارکه علی خان ، ایشالله مثل هوندا واست شوت گاز بره (البته اگه جاده خاکی اینترنت عزیزان بذاره ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
دفترچه رو خوندی ؟ خیلی خوشگل توضیح داده . بصورت تصویری و گاماس گاماس. اگر هم حس خوندن دفترچه رو نداری ، این لینکش:
مراحل رو به ترتیب برو مشکلی بود درخدمتیم.کد:http://rapidshare.com/files/352017588/TD8811.pdf.html
این پستم که قبلا واسه یکی از دوستان زدم شاید مفید باشه: (البته این برای شئ601 هستش ولی 3 مرحله اولش رو انجام بده تا سیستم بره رو حالت اتومات. هرچند مراحل بعدیش هم شاید بی شباهت به 8811 نباشه)
اینم یه توضیح مفید سه خطی:کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4534534&postcount=5858
---------------------کد:http://sadco.ir/index.php?option=com_content&task=view&id=24&Itemid=68
ایول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، معلومه استعدادت بالاست که سه سوته حل شد. مبارکه . . . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با سلام خدمت دوستان
اگر لطف کنید و یک مودم ای دی اس ال وایرلس دار در حد بودجه ی دانشجویی معرفی برفرمایید به بنده بسیار بسیار ممنون میشم
با تشکر
سلام دوستان
در حال حاضر مودمی هست که هم واایرلس داشته باشه هم چهار تا پورت لن و از همه مهمتر بتونه usb شیر کنه
یعنی مثلا من پرینتر رو بش وصل کنم و با هر کامپیوتری بتونم پرینت کنم؟؟؟؟؟
قبلا یه مدل us robotic بود که حالا دیگه گیرنمیاد
اگه هست قیمت و بقیه مشخصاتشم بدین
ممنون
ویرایش .......... شد
سلام
دوستان یک مودم tp-link 8811 دارم.مشکلش اینه که هر سایتی پینگ می کنم، پینگش نامنظمه یعنی بالا وپایین میره
در صورتیکه با مودم قبلیم مشکلی ندارم
ایا راه حلی داره؟
ممنون
سلام
من یک سوال داشتم . این سوال رو خیلی ها پرسیدن ولی هیچ کس جواب نداده .
من یه مودم Adsl مدل 2640u دارم که در حالت bridge تنظیم شده .
یه pc دارم که با کابل شبکه به مودم وصل شده و براحتی وارد اینترنت میشه .
یه لپتاپ دارم که با وایرلس به مودم کانکت میشه و بعد به اینترنت کانکت میشه .
مشکل اینجاست که کامپیوتر و لپتاپ جداگانه میتونن به اینترنت وصل بشن ولی همزمان به اینترنت وصل نمیشن .
مثلا الان با pc به اینترنت کانکت شدم . با لپتاپ به مودم کانکت میشه ولی وقتی روی کانکشن اینترنت کلیک میکنم تو قسمت verifing username ... ارور میده .
لطفا راهنمایی کنین .
( میخوام هر دو سیستم با حالت bridge به اینترنت وصل بشن )
دوست عزیز شما یه مودم D-link مدله DSL-2640u بخر حدود 65-70 تومان هست:20:نقل قول:
این عکسش
خیلی مودم خوبیه من دارم
سلام دوست عزيزنقل قول:
من ميخواستم با استفاده از وايرلس اين مودم كامپيوترم رو با يك لپ تاپ شبكه كنم.
مي خواستم ببينم ممكنه؟ و اگه هست يك توضيح مختصر لطف كن به من.
مرسي
سلام دوستان :10:
کسی سایت معتبری سراغ داره که بشه قیمت مودم های ASUS رو اونجا پیدا کردو در ضمن به روز باشه:13:
خیلی مخلصیم:20:
میشه گفت خیلی از نظرهای دوستان رو خوندم دستشون درد نکنه آخرشم تصمیم گرفتم ASUS بخرم
ولی بین دوتا مدل زیر نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم
ASUS AM604g
ASUS DSL-g631
ممنون میشم کسی راهنماییم کنه :11:
ممنونترم میشم اگه مشخصاتشونم به فارسی بذارین
ASUS AM604gکد:http://www.computertarget.com.au/oscom/catalog/images/ASUS_WL-AM604G.jpg
Asus DSL-G31کد:http://i-m.com.ua/pic/a/asus.dslg31.jpg
سلام به همه من میخوام یه مودم adsl2+ تا 50 هزار تومان بخرم نداشتن وایرلس هم برام مهم نیست اگه یه پورت لن و یه یو اس بی هم داشته باشه کافیه چون برای پی سی میخوام اینترنت رو هم دارم از خود مخابرات میگیرم ولی به غیر از مخابرات شرکت شاتل و آساتک هم در محله ما سرویس میده حالا میخوام بدونم بهترین مودمی که میشه خرید چیه ؟
خودم که تو اینترنت گشتم اینا رو پیدا کردم :
tp-link 8811 29000 t
smc7901bra3 29000t
asus am602 40000t
smc7904bra2 39000t
حالا نظر اساتید رو میخواستم هم در مورد این مدل ها و هم اگه چیز دیگه ای رو پیشنهاد میدن که بهترین گزینه باشه!
من می خواهم مودمی بخرم که لپ تاپ و کامپیوتر را در منزل از طریق وایرلس ساپورت کند چه مارکی بخرم
با تشکر
من جاي تو باشم tp-link 8811 29000 t رو انتخاب مي كنم. من الان چند ساله با اين مودم كار مي كنم. آخ نگفته :31: شب تا صبح كار مي كنه مثل .... :5: به نظر من پول خودتو زياد خرج مودم هاي مدل بالا نكن تاثيري نداره:10:نقل قول:
سلام دوستان نظرتون درخصوص asuse g31 چیه وایرلس والبته درمقایسه با linksys 120n .
lمرسی
نقل قول:
بفرما دوست من، قيمت هاش كف بازارن ....
[HTML]http://www.netforosh.com/index.php?osCsid=34c7d1d0de2b39a208748aa31f1a5bc7[/HTML]
تاييد مي شه، اگه وايرلس دار نمي خواي همين مدل گزينه مناسبيه ....:10:نقل قول:
با سلام من یه چند وقتیه بهیه مشکل عجیب بر خوردم اونم اینه که
من مودم رو روشن میکنم چراغ لینک شروع میکنه به چشمک بعد ثابت میشه بعد دوباره قطع میشه
دوباره شروع میکنه به چشمک و ثابت میشه
یعنی مودم من لینکش بعده 2 بار چشمک زدن وصل میشه که این باعث شده من دیگه نتونم بصورت کنفینگ مودمpppoe وصل شم
وحتما باید کانکشن بسازم.
مودم am602 و wl-604g asus هر دو این مشکلو دارن سرویس دهنده صبانت .
پست چندتایی امده لطفا اضافات پاک شوند.
پست چندتایی امده لطفا اضافات پاک شوند.
سلام
من یک مودم D-Link 2640T دارم که تنظیمات مختلف مثل User و Pass و غیره رو تو خودش ذخیره میکنه.
داخل ویندوز XP من هیچ مشکلی ندارم و راحت تا وارد ویندوز می شم خودش سریع به اینترنت وصل میشه.
ولی داخل Windows 7 , نمی تونم به اینترنت وصل بشم و پیغام No internet Connection ظاهر میشه
از طریق Troubleshooting خود ویندوز هم که میرم میگه که این قسمت اشکال داره :
"The DNS server isn’t responding"
از آسیاتک هم ADSL گرفتم
این هم دوتا شات از تنظیمات
سلام
من یک مودم D-Link 2640T دارم که تنظیمات مختلف مثل User و Pass و غیره رو تو خودش ذخیره میکنه.
داخل ویندوز XP من هیچ مشکلی ندارم و راحت تا وارد ویندوز می شم خودش سریع به اینترنت وصل میشه.
ولی داخل Windows 7 , نمی تونم به اینترنت وصل بشم و پیغام No internet Connection ظاهر میشه
از طریق Troubleshooting خود ویندوز هم که میرم میگه که این قسمت اشکال داره :
"The DNS server isn’t responding"
از آسیاتک هم ADSL گرفتم
این هم دوتا شات از تنظیمات
asus wl600gنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام دوستان
چرا همه لکنت زبون گرفتن ، پست ها چند بار میآد . . .!
نویز خط رو چک کن ، چون تو هر دو مودم اینطوریه احتمالا نویز بالاست. بعضی اوقات نویز خط ها زیاد میشه و بعد از چند روز حل میشه.نقل قول:
------------------------
من از 7 خبری ندارم ، ولی باید همه تنظیمات رو تو قسمت Internet Protocol(TCP/IP) بذارین رو اتومات. یعنی تنظیمات IP و اعداد DNS رو بذارین به عهده خود سیستم و دستی وارد نکنین. معمولا اگه هم مودم و هم سیستم ها (چه اونهائی که با LAN وصل میشن یا با wifi ) رو اتومات باشن ، خودشون همدیگه رو پیدا میکنن.نقل قول:
نویز خط رو چک کن ، چون تو هر دو مودم اینطوریه احتمالا نویز بالاست. بعضی اوقات نویز خط ها زیاد میشه و بعد از چند روز حل میشه.
------------------------
خوب چجوری چک کنم؟:31:
آخه سرعتمم امده پایین 1 مگ دارم سرعتم از 120 امده 50
حدود 1 ماه ونیم میشه اینطور شده از محرم به این ور
همه ی تنظیمات چه در XP و چه در 7 همشون رو اتومات هستند و من چیزی وارد نکردمنقل قول:
من از 7 خبری ندارم ، ولی باید همه تنظیمات رو تو قسمت Internet Protocol(TCP/IP) بذارین رو اتومات. یعنی تنظیمات IP و اعداد DNS رو بذارین به عهده خود سیستم و دستی وارد نکنین. معمولا اگه هم مودم و هم سیستم ها (چه اونهائی که با LAN وصل میشن یا با wifi ) رو اتومات باشن ، خودشون همدیگه رو پیدا میکنن.
ولی روی XP مشکلی نیست ولی تو 7 اینترنت برقرار نمیشه :(
آقا ما يكشنبه هفته پيش يه قرارداد با فن آوا بستيم قرار شد تا دو روز بعد راش بندازن، خلاصه بعد چند روز اين ور و اونور كردن طبق گفته خودشون خط رانژه شدستو مشكلي نداره، اما من لينك ندارم !!! دو سه بارم بهشون گفتم پيگيري كنن باز مي گن مشكلي نيست، حالا من نمي دونم مشكل كجاست كه ما لينك نداريم ؟
از پيش كنتر هم مودمو وصل كردم اما اصلاً خبري نيست، خطم اصلاً نويزي چيزي نداره، به نظرتون مشكل از كجاست ؟