این گوگل کروم میگند بده
امروز یه تست گرفتم اتفاقا خوب بود :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
این گوگل کروم میگند بده
امروز یه تست گرفتم اتفاقا خوب بود :
اینجا چرا اینقدر سوت و کوره ؟
یه کم پست بدید دیگه حوصله مون سر رفت:31:
اینم تست امروز 128 نامحدود مکس نت
فکر کنم افت سرعت هم فقط ماله غربی هست! صبح پینگم 1400 بود الان 1000 هست! مکس نت! :41:
خوش بگذره :)نقل قول:
کلا هرچی مشکل و ایراد فنیه برای بخش ارومیه هست!
جدا از شوخی مجبور نیستی که برو از یه شرکت دیگه بگیر. ماکس فقط تو تبریز جواب میده ;)
خداییش حس میکنم زمانی که 128 نا محدود داشتم از دنیا دور بودمنقل قول:
و لذتی از اینترنت نمیبردم
اینم تست سرعت
از این سرور چقدر خوبه سرعت :
منم همچین افت سرعتی حس نمی کنم, تازه کمی هم نسبت به روزای قبل بهتر شده!!
شما سرویست کدومه؟:11:نقل قول:
128 رسانتنقل قول:
------------
اقایون سرعت من رو تو شبانه دیشب ببینید
شبانه 128 صبا(به جون خودم من که صبح خودم دیدم شاااااااخ در آوردم):18::18::18:
درسته من تبریزی نیستم ولی علاقه دارم بدونم که کدوم شرکتهای ارائه دهنده ADSL مال تبریزه؟
در ضمن کدوم یکیش مستقیما از زیرساخت میگیرند؟
پس دوستان صبا رو پیشنهاد میدند؟
----
راستی دوستان تو این کلوپ شهر تبریز فقط این آقافانوس طلاییی که اینترنتش مال صباست و به این خوبی داره؟ مرد یکه تاز ایشون هستند؟
هیشکی تو تبریز دیگه صبا نداره ؟:31:
ایول بابا نامحدود و این سرعت !! همیشه اینطوریه ؟ متوسط با چند دانلود میکنید ؟ میشه بگید ماهی چقدر دانلود میکنید ؟نقل قول:
منم نامحدود دارم ولی دانلود از 20 کیلوبایت بیشتر نمیشه هر ماه هم متوسط بین 20 تا 25 گیگ دانلود میکنم
البته پینگش دوروبر 200 و فقط شبا بالا میره ..
اره همیشه اینطوریهنقل قول:
سرعتش بین 27 تا 32 هست
این ماه دانلود زیادی نداشتم (شاید 3 گیگ)
ولی یه فایل 100 مگی رو تقریبا تو 55 دقیقه دانلود میکنه
اینم تست من
محدود 3 گیگ همارا 128
دانلود روزانه 120
شبانه 50-55
پس هنوز رسانت بهتر از همارا هست
چون شبا دانلودش معمولا بالای 70 یا 80 هست
البته رسا هم یوزرهاش کمه و برای همین اینطوریه
راستی یه چیزهایی شنیدم
در آینده نزدیک اینترنت کل کشور از شمال غرب(احتمالا تورکیه) وارد خواهد شد
و کلا جنوب کنسل میشه
اینطوری وضعیت پینگهای کشور بمراتب بهتره میشه
و طبیعتا کیفیت مطلوبی برای مناطق آذربایجان بدست خواهد اومد
البته منبعی چیزی برای حرفم ندارم فقط شنیده ام
نقل قول:
فکر نکنم، چون پارسال تامین پهنای باند از طریق درگاه بندرعباس رو به یه شرکت خصوصی (پارس گیتی ارتباط) واگذار کردن،اگه قرار بود کنسل بشه همچین واگذاری انجام نمیشد.در ثانی کم کردن از تعداد درگاههای ورود اینترنت وضعیت رو بدتر میکنه.
اما چه فایده که فقط تامین پهنای باند به بخش خصوصی واگذار شده و توزیع این پهنا هنوز توسط شرکت زیر ساخت انجام میشه.
تا زمانی که توزیع پهنای باند به بخش خصوصی واگذار نشه عملا فضای رقابتی شکل نمیگیره و این به ضرر هم مصرف کننده و هم isp خواهد بود
منبع: ضمیمه بایت روزنامه خراسان/شماره 168/ مورخه 1390/2/7
پس با این حساب ممکنه کابلهای جاسک بمونند سر جاشنقل قول:
و از طرف شمالغرب نیز وارد کنند
که در اینصورت میشه بادام ایچی :31:
با این روند فکر کنم از بی اینترنتی بمیریم
و شاید نوه های ما بتونند اینترنتهای پر سرعت را ببینند :41:
من پیشنهاد دارم که یه سیم بندازیم تو اونوره مرز (ترکیه):31:یه 16 مگ نامحدود بگیریم اینجا خودمون بین 8 نفر تقسیم کنیم :31: جدی میگما:31::31:نقل قول:
همین مونده بگیرنمون و تیتر بزنن:نقل قول:
8iranli genc turkiye den internet hirsizligi yaparken yakalanip ceza evine gonderildiler
:31:
این که از ترکیه هم پورت میگیرن درسته قراره بشه ولی اینه جنوبو تعطیل کنن که نمیشه
باید پورتو افزایش بدن نه این که کم کنن
یاشاسین urumchi
---------- Post added at 09:19 PM ---------- Previous post was at 09:18 PM ----------
یکی هم اینکه سرعت 50 شبانه همارا به نظرتون کمه؟(کلاسیک)128
چون من تا حالا از isp دیگه ای سرویس نگرفتم!!
خب بجای اینکه یاساک کار کنیم خودمون میریم تورکیهنقل قول:
اینطوری که راحت تره
:31::31:نقل قول:
خب اره کمهنقل قول:
الان اکثر دوستان بالای 70 دان میکنند
شاهکار مخابرات ارومیه (بی رقیب و تکرار نشدنی)!!!
فکر کنم بتونم اسممو تو کتاب گینس ثبت کنم
جالب اینجاست که اصلا Time out نمیده
این پست رو زدم تا همه بفهمن کسایی که از مخابرات اکانت دارن چی میکشن
و اونهایی که از سرویسشون ناراضی هستن کمی به خودشون امیدوار بشن
ای خاااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااک برسر ایران با این اینترنتش ،،،،، خااااااااااااااااک:41::41::41::4 1:
پینگو ببین
برای من ایرانسل با اون جی پی ار اس پینگ کمتر از 600 میده
خاااااااااااااااااااااااا ااااک تو سر مخابرات اشغال که به ایرانسل هم نمیرسه (حتی پینگ همراه اول هم 1800 نمیشه)
مخابرات داره رکورد میزنه(چرا فکر بد میکنین:31:)
خجالت هم خوب چیزیه :41::41::41::41::41::41::41:
مخابرات داره هر چی رکورده میزنه البته شبها !!!
امروز به شوخی به بابام گفتم خونه رو بفروش بریم فلان منطقه ارومیه (که به مخابرات مرکزی نزدیکتره) گفت چرا؟ گفتم بخاطر اینترنت! بنده خدا بابام تا 1 ساعت هنگ کرده بود!!! نمیتونست این پیشنهاد رو هضم کنه! :31:
ساعت 3 بعدازظهر
بگو بابا خونه رو بفروش بریم استانبولنقل قول:
---------- Post added at 05:00 PM ---------- Previous post was at 04:59 PM ----------
اگه اینجوری بشه که عالی میشه . هم اینترانت کشوری . باهاش با سرعت بالا می پریم رو سرور های درون ایران و فیلم و اینا می بینیم از طرفی چون هم پهنا خریدیم از ترکیه و هم پهنا ی سرور های ایرانی هم آزاد میشه پهنا ی بین الملل هم که فول میشه . ما هم یه طعم اینترنت رو می کشیم .:11:نقل قول:
اگه کار به اونجا ها بکشهنقل قول:
دیگه ترکیه نمیریم که :31:لااقل یه قبرسی .دانمارکی ....
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:نقل قول:
فانوس طلایی جان فعلا که اینترنت ایران مثله ساعت ساخت سویس واسه شما داره کار میکنه :31:نقل قول:
می خواستم بپرسم که از کدوم نمایندگی صیا adsl گرفتین ؟:11:
آره فکر کنم فانوس طلایی مخ یه نفرو تو نمایندگی صبا زده که اینطوری بهش حال دادن :31:
اختصاصی یه پورت رو کامل در اختیارش گذاشتن.
با همارا 128 کلاس:13:نقل قول:
خب اره کمه
الان اکثر دوستان بالای 70 دان میکنند
اگه قرار به رفتن باشه کره جنوبی بهترینهنقل قول:
من از نمایندگیش توی نصف راه گرفتمنقل قول:
---------- Post added at 01:45 AM ---------- Previous post was at 01:41 AM ----------
اول بذارین خودمو معرفی کنم که هی نگین فانوس طلایی(حسین سبزی 20 ساله)نقل قول:
در ضمن اونجا (نمایندگی صبا) 2 نفر مشغول به کار هستن(هر دو هم مرد) مخ کی رو باید بزنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:31::31::31::31:
نهنقل قول:
ایشون پرسیدند
منم گفتم اکثر دوستان (غیر همارایی) بالای 70 دانلود میکنند
نه خود همارا
اندر احوالات فروم همارا
(مطلب مورد بحث : در مورد پشتیبانی و حل نشدن مشکل کاربرها و علت ناراضی بودن کاربران از پشتیبانی )
نقل از خودم: (پست های قبلی فعلا در دسترس نیست :31: )
<"اکثر کاربرها" ! .. کاش یکمی هم وقت میذاشتید و دلیلش رو هم پیدا میکردید که اونوقت این قسمت حرفتون رو نمی گفتید ..>
نقل از مدیر:
<دلیلش واضحه. بی توجهی و شکوه و ناله و شکایت بدون تمایل به بررسی مشکل. و این حرف بی پایه و اساسی نیست، این چیزیه که ما در 80% کاربرها می بینم.>
نقل از خودم:
بعد پستی فرستادم با محتوای اعتراض به طرز فکر ایشون و این که کاربران روانی نیستن (غیر مستقیم رسوندم) که 80 درصدشون بدون دلیل ناله و شکایت بکنن و تمایلی هم به بررسی مشکل نداشته باشن، حتما پشتیبانی با جوابای الکیش ذهنیت بدی از خودش درست کرده و تعریف یکی از تجربه های خودم در مورد پشتیبانی که باعث کم شدن اعتبارش شده بود، گفتم پشتیبانی مشکلاتی داره و باید رسیدگی بشه و شخص شما هم اگر خیلی کار درست باشید دلیل نمیشه همه اینطوری باشن. بعد پست رو حذف کردن بدون هیچ پیامی که اینو نشون بده. خلاصه بعد از پیگیری من ایشون پست زدن که
نقل از مدیر:
پست های خلاف مقررات حذف می شوند و نیازی به ارائه توضیحات نیست. رعایت ادب و احترام به کاربران، جزو این مقررات می باشد.بیچاره ادب و احترام که هر کسی تعریف خاصی ازش داره و هر چی بهش بربخوره میگه بی ادبیه..
نقل از خودم: (جواب دوم به مدیر)
اندر احوالات 80 درصد نالان : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با توجه به تعداد حداقل 10000 نفری کاربران همارا و اینکه کاربران از هر قشر و گروهی هستند ، میشه گفت یک نمونه ی آماری مناسب برای جمعیت حدودا 2 میلیونی تبریزه و به قول قدیمیا مشت نمونه ی خرواره پس :
خانم فلانی هم مثل همه ی کاربرها تربیت شده و عضو این جامعه هستند و با در نظر گرفتن فرمایش خودشون در مورد کاربرا، همون نسبت هایی رو که به 80 درصد کاربران داده اند ، به احتمال 80 درصد ، خودشون هم دارند(با توجه به جامعه ی آماری و نتیجه گیری خود ایشون که دوستان این نتیجه گیری همینجا باید تاکید کنم که خیلی پایه و اساس گنده منده و خفنی داره ، آره داداش .. ) یعنی (بدون در نظر گرفتن علتش) خود ایشون هم ناله و شکوه و شکایت میکنن بدون تمایل به بررسی و حل مشکل واقعی و فقط ناله کننده و ناله شونده فرق فوکوله که این امر با توجه به چند روزی که تنها بودند و مسئولیت سنگین ویرایش و خواندن پست ها رو یک تنه بر عهده داشتند، بیشتر به چشم میاد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(این پست رو هم ایشون نپسندیدند و حذف فرمودند)
اندر احوالات این مدیر :
یکی از کار هایی که این مدیر خیلی میپسندند اصلاح غلط املایی پست های کاربراس .. مثلا یکی نوشته "ظایعات" ایشون ادیت میکنه و مینویسه "ضایعات" :16: . وقتی هم چیزی میگی بهشون بر میخوره و زمین و زمان رو بهم میدوزن تا کارشون رو توجیه کنن.
---
و جریان های دیگه ای که بگذریم فعلا ....
با سلام
فرق سرویس های توربو ویا کلاسیک همارا با دیگر سرویس های همارا چیست سرعت دانلود این دو سرویس چنده ؟
هیچی فقط برباد رفتن مقداری پول زبان بسته بیشتر از جیب مبارک شمانقل قول:
دوستان کسانی که از سرور دانلود همارا بصورت حرفه ای استفاده می کنن پی ام بدن ازشون سوال فنی دارم
بچه ها اونایی که سرویس کلاسیک ماکس رو دارن میشه بگن سرعتشون چقدره و شبانه چقدر دانلود می کنن؟:11:
فک نکنم روزا 115-120 و شبا 60-50 بالاتر باشه یه زمانی داشتم افتضاح بودنقل قول:
همیشه همینه که گذاشتم
من 128 دارم سرعت من میانگین 90 هست شب و روز و تو ساعت شبانه 1.85 گیگ دانلود میکنه اگه این طوری که شما میگین کلاسیک سرعتش حدود 112 است منم دوره بعد کلاسیک تمدید میکنم با ترافیک اضافی هم 3هزار تومان ارزون میشه هم سرعتش بیشتر میشه:46:نقل قول:
کد:http://www.speedtest.net/result/1287313635.png
"برگ زرینی بر افتخارات مخابرات افزوده شد"
شکسته شدن رکورد پینگ در دنیا بدست توانمند زحمتکشان مخابرات