نقل قول:
این "ه" که شما میگی رو من ندیدم.تو گزارش 101 من روز و ساعت کلاساروو نزده.قضیه چیه؟چجوریاست؟
Printable View
نقل قول:
این "ه" که شما میگی رو من ندیدم.تو گزارش 101 من روز و ساعت کلاساروو نزده.قضیه چیه؟چجوریاست؟
به سایت پیام نور بریدنقل قول:
تو گزارش 101 من روز و ساعت کلاساروو نزده.قضیه چیه؟چجوریاست؟
قسمت ثبت نام==>گزارش های ثبت نام==>ثبت نام==>گزارش نتیجه ثبت نام در طول.....
روز و ساعت کلاس ها نوشته شده
بلهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ه3 ، ه5 و...
فکر کنم همون هفته باشه
خیلی ممنوننقل قول:
کسی از دوستان میدونه این عددی که بعد از روز امتحان قرار گرفته چیه؟
محتوای مخفی:
انتخاب رشته چیه ؟ :31:نقل قول:
همه الان دارن میرن سیستم گلستان دیگه :31:
پیام نور تهران قبول شده ... میخواد انتخاب واحد کنه ... توی لیست انتخاب واحدش ، اون ستون آخری که اسم مرکزی که درس ارائه میشه ، یکسری گیلان هست و یکسری تهران - جنوب ، یعنی همه ی درسهایی که در تهران ارائه شده در گیلان هم ارئه میشه و واسش اومده توی لیست .... ولی وقتی دروسی که در تهران برگزار میشه رو انتخاب میکنه سیستم خطا میگیره در صورتی که تهران قبول شده و نباید خطا بگیره ولی واسه رشت رو نمیگیره ؟
به مرکز تهران هم زنگ میزنه بر نمیدارن ...
نقل قول:
اون عدد که اول از سمت راست تاریخ اومده میگه که امتحان چندمین روز از شروع کل امتحاناس. مثلا اگه امتحان از 10.16 شروع میشه ، اونروز میشه روز اول و به همین ترتیب.
اون مشخص میکنه که چندمین امتحانه از بین کل امتحاناتی که اون ترم برگزار میشه ... اولین امتحان ، 16 امین امتحان ، و ...نقل قول:
مهم نيست واسه منم تاحالا نشده اونجا بزنن از سايت مركزم ميبينمنقل قول:
تو گزارش 101 من روز و ساعت کلاساروو نزده.قضیه چیه؟چجوریاست؟
خب این همون گزارش 101 هست دیگه.برای من و بعضی از دوستان تو این گزارش فقط تاریخ و ساعت امتحان قید شده و دیگه زمان کلاس توش نیست.احتمالا ما برای زمان کلاس ها باید به سایت دانشگاهمون مراجعه کنیمنقل قول:
میگم تا کی وقت داریم برای انتخاب واحد؟
اینجور که مشخصه تا 7مهر فرصت هستنقل قول:
برای کسی که اولین بارشه واقعا سخته.الان من هرچی نگاه میکنم نمیتونم سه تا درسو تو یه روز پیدا کنم که دیگه هی نخوام برم بیام.کسی راه حلی چیزی داره؟الان کسی مث من که ترم یک هست نمیدونه چه درسایی رو باید برداره چه درسایی رو نباید
خب شما چارت درسیت رو از سایت پیام نور دانلود کن.اونجا کامل درس هایی که هر ترم باید برداری و نوشته و قشنگ ترم بندی کرده.دروس عمومی رو هم دانلود کن.خیلی میتونی از اون کمک بگیرینقل قول:
دوستان من مجبورم شدم دروس ریاضی1 و مبانی کامپیوتر و برنامه سازی(2تا درس) رو خودخوان بردارم چون کلاسا پر شده بود.رشتمم IT هست.کسی کتاب آموزشی واسه این دروس سراغ داره؟
راستی کتابارو کی باید بگیریم؟
و اینکه درسی مثل ریاضی رو چجوری تستی قراره امتجان بگیرن؟تشریحی نیست؟اگه تستی باشه که خیلی سخت میشه باید مسئله رو کامل حل کنی تا به جواب برسی و دیگه به مراحل حل مسئله نمره ای تعلق نمیگیره.اینطوره؟
كتاب هاي كمك اموزشي راه و طلايي خوب هستن.نقل قول:
كتاب ها رو بايد همين الان بريد سراغشون و بخريدشون.
منابع رو دانلود كنيد تا ببينيد كدوم درس امتحانش تستي هست و كدوم تستي-تشريحي.رياضي امتحانش تستي-تشريحي برگزار ميشه.براي اشنايي با نحوه سوالات بهتره سوالات امتحانات ترم هاي قبل رو بگيريد چون هم تكرار زياد داره و هم با مدل سوال دادنشون اشنا ميشيد.
من هنوز کتابای رشتمو نگرفتم به نظرتون برم همرو تهیه کنم یا وایسم کلاسا که تشکیل شد ببینم استادا چی میگن؟
یه مورد دیگه هم اینکه من برنامه کلاسی رو از سایت دانشگاه که گرفتم بعضی از کلاسا تاریخ تشکیلشون قبل از ثبت نام حضوری هست تکلیف چیه؟
راستی این شهریه رو باید قبل از ثبت نام حضوری بریزیم به حساب؟یا بعد از حذف و اضافه؟
سلام خواهش میکنم کمک کنید ! :))
من ورودی جدیدم ! تو ثبت نامش موندم ! اول وضعیت نظام وضیفه رو میگه مشخص کن ! من زدم معافیت تحصیلی بعد جلوتر که باید مدارک رو آپلود کنیم میگه نمیدونم چی چیه سربازیتم آپلود کن ! من هم هیچ برگه ای ندارم که آپلود کنم ! چیکار باید بکنم ؟؟؟؟
سلام.نقل قول:
من دقیقا یادم نمیاد چه اطلاعاتی باید ارسال میشد.. شاید باید میرفتین آموزش پرورش معافیت تحصیلی رو بگیرین.. ولی بهترین پیشنهادم به شما اینه که فردا برین به مراکز فروش کتابهای پیام نور اونا خودشون ثبت نام رو براتون انجام میدن همه ی کارهاشو.. من اینکار رو کردم 3000 تومن دادم و کل ثبت نام رو برام انجام دادن.
کتاب چیز مشخصیه و باید تهیه کنید .احتیاج به اینکه واستید استاد چی بگه نیست چون کتاب مشخص شده و امتحان از کتابه از جزوه استاد امتحان نمیاد.نقل قول:
مشکلی نداره کلاس از هفته دوم شروع میشن.
شهریه میتونی تا دو روز قبل از امتحانات واریز کنی
الان برنامه کلاس هایی رو که زده بود اساتید گروه آموزشی رو کجا می زنند؟
تو گلستان نزدند
این هم سایت دانشگاهمونه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونجا هم نزدند
رشته های پیام نور کتاباش فرق میکنه؟یعنی باید بریم جای خاصی بخریم؟نقل قول:
اینجا ( گرگان ) آره فرق داره ... یه کتابفروشی مخصوص پیام نور دارهنقل قول:
اي آقا منبع عوض كردن اينا باز كه:|
ترم قبل 14 تومن كتاب مهندسي نرم افزار خريدم بلكه نرم 1 و 2 باهاش پاس شه اين ترم عوضش كردن 17.5 بايد برم واسه يه كتاب كه نصفشو لازم دارن :|
پايگاه داده هم تغيير كرده :|
چه وضعيه آخه :|
چرا کتاباش انقد کلفته آخه؟قفل کردم کتاباشو دیدم بخدا.کتاب ریاضی1 و مبانی کامپیوتر و برنامه سازی بالای 400صفحه س.من چجوری باید اینارو بخونم؟چجوری میخونن اینارو اصلا؟
درضمن ریاضی عمومی1 من زیرش نوشته "رشته ریاضی".من که رشتم IT هست پس این چیه؟منظورش رشته دبیرستانی منه یا کتابو اشتباه گرفتم؟چرا انقد کلفته این کتاب؟توروخدا اینو چجوری باید خودخوان خوند؟کتاب آموزشی هم کنارش گرفتم
به شخصه كتاب رياضي 1 رو نخوندم :دي از رو جزوه استاد خوندم اما الان اگه بخوام دوباره امتحان بدم از رو كتاب تمرينا و مثالاشو يه دور مرور ميكنمنقل قول:
چرا کتاباش انقد کلفته آخه؟قفل کردم کتاباشو دیدم بخدا.کتاب ریاضی1 و مبانی کامپیوتر و برنامه سازی بالای 400صفحه س.من چجوری باید اینارو بخونم؟چجوری میخونن اینارو اصلا؟
درضمن ریاضی عمومی1 من زیرش نوشته "رشته ریاضی".من که رشتم IT هست پس این چیه؟منظورش رشته دبیرستانی منه یا کتابو اشتباه گرفتم؟چرا انقد کلفته این کتاب؟توروخدا اینو چجوری باید خودخوان خوند؟کتاب آموزشی هم کنارش گرفتم
مباني هم همه سوالا از كتاب مياد نمره خوب بخواي بايد كتابو بخوري به خصوص مثال ها كه اكثر سوالا از مثالهاست
بعد سبك درس خوندن تو پيام نور اصولا شب امتحاني نيست و بايد كتاباتو طي ترم بخوني چون شب امتحان اصلا ابهت اون قطر كتاب باعث ميشه 1 صفحشم نخوني :دي
اون رشته رياضي مهم نيست، اين كتاب در اصل كتاب دانشجوهاي رشته رياضيه كه شما هم ميخوني
واسه چی باید خب منم بخونم؟رشته من که ریاضی نیست.چرا باید بخونم؟ریاضی مختص رشته خودم ندارم؟نقل قول:
اون جزوه رو هنوز داری واسم اسکن کنی؟
مخم پکیده از وقتی کتابارو دیدم
(راستی یکی از دوستای من دانشگاه سراسری نرم افزار میخونه.اونم ریاضی1 رو پاس کرده و مبانی کامپیوتر و برنامه سازی.جزوه های اون بدرد من میخورن؟)
چون جزو درساته بايد بخوني :دي اين كتاب براي اكثر رشته ها براي درس رياضي 1 تدريس ميشهنقل قول:
واسه چی باید خب منم بخونم؟رشته من که ریاضی نیست.چرا باید بخونم؟ریاضی مختص رشته خودم ندارم؟
جزوه منو فقط خودم ميتونم دركش كنم به كار كسي جز خودم نمياد :دينقل قول:
اون جزوه رو هنوز داری واسم اسکن کنی؟
اگه سر فصل هاشون يكي باشه چرا كه نه! خيليم خوبهنقل قول:
(راستی یکی از دوستای من دانشگاه سراسری نرم افزار میخونه.اونم ریاضی1 رو پاس کرده و مبانی کامپیوتر و برنامه سازی.جزوه های اون بدرد من میخورن؟)
میگم مثلا برای درس مبانی کامپیوتر و برنامه سازی 140 نفر حضوری برداشتن که برن سر کلاس دیگه.بعد برنامه هفتگی رو زده مثلا چهارشنبه از ساعت 1 تا 4 و مثلا شماره کلاس 13.هر هفته 1کلاس برگزار میشه.بعد قراره 140 نفر باهم برن تو 1کلاس؟چجوریه؟
نقل قول:
البته کاملا که اینطوری نیست معمولا یه سری ها نمیان، ولی یه چیز جالبه که بگم
الان شما تعریف جامع و بدون نقصی رو از دانشگاه پیام نور انجام دادین.
عجيبه!نقل قول:
میگم مثلا برای درس مبانی کامپیوتر و برنامه سازی 140 نفر حضوری برداشتن که برن سر کلاس دیگه.بعد برنامه هفتگی رو زده مثلا چهارشنبه از ساعت 1 تا 4 و مثلا شماره کلاس 13.هر هفته 1کلاس برگزار میشه.بعد قراره 140 نفر باهم برن تو 1کلاس؟چجوریه؟
تو مركز ما نهايت تعداد دانشجوهاي يه كلاس 69 نفره
خیلی نکته جالبی بود:31:نقل قول:
واسه خودم چند بار پیش اومده که دیر رسیدم سر کلاس بعد مجبور شدم از همون راهی که اومدم برگردم!!! دانشجویان محترم در کلاس رو بسته بودن و نشته بودن پشت در:دی
برای کلاسای ریاضی یک و مبانی و چندتای دیگه حتما باید زود رفت سر کلاس حداقل تو اراک اینطوریه!
تو گلستان نزدند
این هم سایت دانشگاهمونه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونجا هم نزدند
سازمان سنجش و آموزش کشور تاریخ و نحوه ثبت نام آزمون های فراگیر سال ۹۱ را اعلام کرد
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، سازمان سنجش و آموزش کشور در اطلاعیه زمان ثبت نام آزمون های کارشناسی ناپیوسته ، کارشناسی و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سال ۹۱ دانشگاه پیام نور را اعلام کرد.ثبت نام براي شركت در آزمون دوره های فراگیر دانشگاه پیام نور به صورت اينترنتی و از طريق سايت سازمان سنجش آموزش كشور به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انجام خواهد شد.
براساس این اطلاعیه ثبت نام از داوطلبان متقاضی شركت در آزمون دوره های فراگير كارشناسی ناپيوسته و كارشناسی پيوسته سال 1391 دانشگاه پيام نور از ساعت 9 صبح روز يكشنبه نهم مهرماه ۹۱ آغاز و در پايان روز يكشنبه شانزدهم مهرماه پايان می پذيرد.
همچنین ثبت نام از داوطلبان متقاضی شركت درآزمون دوره های فراگير كارشناسی ارشد سال 1391 دانشگاه پيام نور از چهارشنبه ۱۲ مهرماه تا ۲۰ مهرماه خواهد بود.
زمان آزمون های فراگیر ۹۱ طبق اعلام قبلی در تاریخ ۲۴ آذرماه در دو نوبت صبح و عصر برگزار می شود.لازم به ذکر است امسال از طریق آزمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم برای بهمن ۹۱ و هم برای مهر ماه سال ۹۲ دانشجو پذیرش خواهد شد. دانشجویانی که تحصیل آنها در ۳۱ دی ماه سال ۹۱ تمام شود و در آزمون فراگیر پذیرش شوند میتوانند از بهمن ماه به عنوان دانشجویان جدید فراگیر پذیرش شوند. همچنین دانشجویانی که درس آنها تا ۳۱ دی ماه سال ۹۱ پایان نیابد در مهر ماه سال ۹۲ به عنوان دانشجوی فراگیر پذیرش خواهند شد. دانشجویان پیشدانشگاهی و همچنین دانشجویان شاغل در سال آخر نیز میتوانند در آزمون فراگیر شرکت کنند و پس ازپایان درسشان و در صورت قبولی در مهر ماه سال ۹۲ در دانشگاه پیام نور پذیرش خواهند شد.
پذیرش بر اساس ظرفیت است. در مقطع کارشناسی در هر رشته محل بین ۳۰ تا ۵۰ نفر پذیرش خواهند شد.در مقطع کارشناسی ارشد نیز ۱۵ نفر به صورت آموزش محور و ۱۵ نفر به شیوه آموزش و پژوهش محور پذیرش خواهند شد.
کسی نمی دونه؟
تو گلستان نزدند
اونجا هم نزدند
هنوز روز كلاس مشخص نيست يا فقط اسم استاد رو نمي دونيد.نقل قول:
اگه هنوز روز كلاس مشخص نيست بهتره يه سر بريد دانشگاهتون اونجا يا توي بردتون ميزنن يا مي تونيد از مسئول هماهنگي تون بپرسيد.
اگه اسم استادتون مشخص نيست وقتي بريد سر كلاسا مشخص ميشه.
من این گواهی پذیرش رو پرینت نکردم الانم پیداش نمیکنم تو سامانه ی گلستان.مشکلی پیش نمیاد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ” PNUNA.COM ” : زمان جدید ثبت نام آزمون های فراگیر سال 91 پیام نور اعلام شد / تغییر در تاریخ ثبت نام آزمون های فراگیر سال 91
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) : هر سه آزمونی که در آذرماه برگزار خواهند شد، برای دو نوبت تحصیلی یعنی نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۲-۹۱ و ۹۳-۹۲ دانشجو می پذیرند.
دانشجویانی که در بهمن ماه سال جاری دانش آموخته شده باشند، از نیمسال دوم تحصیلی ۹۲-۹۱ می توانند در هر کدام از این سه مقطع فراگیر پیام نور تحصیل خود را آغاز کنند، همچنین دانشجویان سال آخر مقطع کارشناسی و متقاضیانی که در سال تحصیلی جاری دانش آموز دوره پیش دانشگاهی هستند امکان شرکت در آزمون را دارند.
پس از شرکت و پذیرش در کنکور، سال تحصیلی این عده از متقاضیان و دانشجویان سال آخر مقطع کارشناسی که تیرماه سال آینده دانش آموخته می شوند، از مهرماه سال آینده آغاز خواهد شد.
متقاضیانی که مدرک پیش دانشگاهی خود را پیش از بهمن ماه سال جاری دریافت کرده باشند در نیمسال دوم تحصیلی ۹۲-۹۱ دانشجوی پیام نور خواهند شد.جدول جدید زمان بندی ثبت نام و برگزاری آزمون فراگیر ۹۱ پیام نور بر اساس اعلام سازمان سنجش و آموزش کشور :
نام آزمون تاریخ ثبت نام برگزاری آزمون فراگیر مقاطع (کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی پیوسته) دانشگا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیام نور ۱۳۹۱/۰۷/۱۲ ۱۳۹۱/۰۷/۱۸ ۱۳۹۱/۰۹/۲۴ آزمون فراگیر مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته دانشگاه پیام نور ۱۳۹۱/۰۷/۱۶ ۱۳۹۱/۰۷/۲۲ ۱۳۹۱/۰۹ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ۲۴
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ” PNUNA.COM ” : زمان ثبت نام و انتخاب واحد نیمسال اول سال 92-91 دانشگاه پیام نور تمدید شد / تمدید ثبت نام غیرحضوری دانشجویان ورودی جدید
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) : مهلت ثبت نام غیر حضوری و انتخاب واحد دانشجویان ورودی سال ۹۱ دانشگاه پیام نور تمدید شد.
بر اساس این گزارش ثبت نام و انتخاب واحد ورودی های جدید دانشگاه پیام نور تا دهم مهر ماه ۱۳۹۱ تمدید شد.
پذیرفته شدگان آزمون سراسری سال ۹۱ در دانشگاه پیام نور پس از ثبت نام غیرحضوری بلافاصله می توانند با شماره دانشجویی وارد سایت گلستان شده و اقدام به انتخاب واحد نمایند.
دانشجویان عزیز برای ثبت نام و انتخاب واحد به سایت گلستان دانشگاه پیام نور مراجعه کنند:
اعلام شده است دانشجویان ورودی قدیم نیز می توانند تا پایان تاریخ اعلام شده اقدام به انتخاب واحد کنند.
حذف و اضافه دانشجویان پیام نور در نیمسال اول ۹۲-۹۱ از تاریخ ۲۲ مهرماه لغایت ۲۸ مهرماه می باشد
در همین زمینه بخوانید:
نقل قول:
۱- دانشجویانی که بااخراج ازتحصیل ،به عنوان دارندگان مدرک معادل درمقطع پایین شناخته می شوند آیا مجاز به تحصیل در مقاطع بالاتر می باشند؟
خیر اینگونه مشمولان تا پایان خدمت دوره ضرورت حق ادامه تحصیل نخواهند داشت .
این شامل فراگیر هم میشه؟
من برای درس عمومی "اخلاق اسلامی" رو انتخاب کرده بودم که امروز دیدم خطا داده. مثل اینکه از لیست ارائه دروس حذفش کرده بودن!
حالا من "فرهنگ وتمدن اسلام و ايران" رو جایگزینش کردم. میخواستم ببینم وقتی درسی توی گزارش 101 ثبت میشه یعنی انتخاب واحد تموم شده یا هنوز ثبت نهایی نشده؟؟
مگه میشه بعد از ارائه درس پشیمون بشن و حذفش کنن؟ خوب دانشجویی که انتخاب واحد کرده از کجا بفهمه این درس حذف شده!
بعد این حذف و اضافه مگه تاریخ معینی نداشت؟ پس چطور من امروز تونستم حذف کنم!