اونایی ک از لایزر اومدن هنوز اوضاشون خرابه؟
Printable View
این snr کجای تنظیمات مودم نوشته؟
من یه جاش پیدا کردم زده SNR Margin (0.1 dB): Downstream 84 ---- Upstream274
همینه؟
این الان خوبه یا بد؟
اگه برای دانلود میخوای 2 مگ بگیر البته چند وقته از ساعت 1:15 به بعد شبها سرعت کم شده ولی 6 تا 9 رو با 230 ثابت میره هر چقدر هم بخوای میتونی دانلود کنینقل قول:
خیلی بده باید SNR Downstream به نسبت (0.1 dB) روی 300 به بالا باشهنقل قول:
این مسخره بازی ها چیه در میاره این آسیاتک :13:دیشب گذاشتم تو دانلود . ساعت هم گذاشتم 8:57 اینترنت قطع بشه سیستم هم خاموش بشه ! حالا رفتم میبینم ساعت 9:12 اتمام زده . 108 مگ هم الکی کم کرده !!! آقا زنگ بزنم پشتیبانی بر میگردونن ؟!!! :19: اینم عکس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنمیگردونن
صفحات قبل کلی در این موضوع صحبت کردم
الان خیلی وقته دیگه من نمیذارم session time out بشه و خودم 9:08 کلا مودم رو خاموش می کنم.
(البته شما میگی سیستم خاموش شده مطمئنی دقیقا همون زمان خاموش شده؟)
یبار حتی از من 400 مگ کم کرد تا 9:10 !
ولی زنگ بزن بگو
شاید اگر ببینن معترض زیاد هست بعدها یکاری کنن.
والا نمیدونم سیستم خاموش شده سر ساعت یا نه ! ولی دانلود منیجر گذاشتم که مودم دیسکانکت کنه تمام برنامه رو هم ببنده سیستم رو هم خاموش کنه ! شب های قبل چیزی کم نکرده بود . دیشب اینطوری شده ! :19: حالا زنگ میزنم ببینم چی میگن !نقل قول:
بچه ها دوستی هست که از مرکز آیت از آسیاتک سرویس داشته باشه؟
سرعت روزانه چطور هستش؟
قطعی و وصلی هاش چقدر هست؟
سرعت دانلود شب چطوره؟ از این سیاستهای مسخره محدود کردن شبانه ندارن که؟
سلام.....
تو ایلام نمایندگی اسیاتک رو اینترنت یوسف داره....
هیچ رقمه حاضر نیستن اینترنت 2 مگ 5 گیگ به قیمت 25 تومن بدن بهم!!!!!!
1 مگ 5 گیگ رو هم میدن ماهی 60 تومن.....\
512 ی 4 گیگ رو میدن ماهی 20 تومن....
میخواستم بپرسم میشه که من 512 بگیرم ازشون،بعد از طریق سایت اسیاتک تبدیلش کنم به 2 مگ 5 گیگ؟!!!!!
یعنی خود سایت اسیاتک اجازه میده موقع تمدید قرار داد یا پرداخت انلاین،یه چیز دیگه رو شارژ کنی؟!!!!!!
-------------
همه از این سرویس های cra بد میگن....
من پرسیدم میگه همون سرویس های مخابراته که ما ارائه میدیم،اگر خراب بشه ما جوابگو نیستیم....
اگر همون مال مخابراته که عالیه!!!!ولی اونجوری که دوستان از cra میگن،وضعیتش خیلی خرابه و 65 کیلوبایت رو بین 10 نفر تقسیم میکنه......
این در حالیه که اسیاتک اشتراکش 1-7 هستش و 65 رو به 7 نفر تقسیم میکنه؟؟؟؟؟؟!!!!!
یعنی ماجرا چیه؟؟ راستیتش اینه که من چندصد گیگ دانلود دارم و احتیاج دارم که هرچه سریعتر اینترنت 128 مخابرات رو تبدیل کنم به یه اینترنت تند و تیز که با تورنت همه ی فایل های مورد نیازم رو برگردونم....(یه جورایی هاردم فرمت شده...)
دوستان خیلی خیلی برام مهمه که بهترین سرویس رو بگیرم چون شدیدا معتادم به اینترنت و روزی 13-15 ساعت مصرف میکنم!!!!
------------------------------
سوال بعدی اینه که با وجود این شرکت کله گنده ی یوسف ،من میتونم عامل فروش اسیاتک تو ایلام رو بگیرم که اصل سرویس هایی که تو سایتش زده رو بفروشم یا نه؟!)
سرویس 128-5گیگ
اردبیل
قیمت عمومی سرویس 2مگ 5 گیگ، 30900 تومن هست. چجور 25 تومن میخوای؟ اگر دارن سر خود گرون میدن، زنگ بزن پشتیبانی(اگر جوابتو بدن :27:) شکایت کن ازشون.نقل قول:
وقتی حسابت رو ساختی، میتونی سرویست رو به هر سرویس دیگه ای بصورت آنلاین و از طریق شارژ سریع انجام بدی.
سرویس CRA ریسک داره. یه دفعه گرفتی دیدی خوب بود. یه دفعه هم ممکنه از دایل آپ بدتر باشه.
اگر برای دانلود روزانه میخوای، شاتل بهتره. برای شبانه هم بستگی داره به منطقه ی شما.
برای درخواست نمایندگی، شاید بشه، معلوم نیست.
راستی، دوستان کسی مشکلی با HTTPS نداره جدیدا؟ من می میرم تا بتونم این سایتها رو باز کنم جدیدا :13: صبح هم تو دانشگاه تمام https ها قرمز میشدن و x میخوردن و به عبارتی Certificate رو نمیشناخت.
جالبه، وقتی میرم تو دانلود شبانه سرعتم بهتر میشه :27:
پ ن: راستی جریان کم کردن ترافیک دیشب هم، برای من اتفاق افتاده. 136مگ ازم کم شده.
آره هنوز مرخصه!!نقل قول:
من مثلا 1 مگ گرفتم ولی بالاترین سرعت دانم 50-60 کیلوبایته که باید 120-130 باشه!!!
پدرشون رو هم در اوردم پشت تلفن آخرش هم یکیشون خواهش کرد تا آخر هفته صبر کنم حتما درست میشه!!
بدبختی برای من دان شبانه مهمه که تو این چند روز هم خیلی افتضاح بوده و اصلا در حد لایزر نبوده
دنبال یک شرکت دیگم ... این نوین نت خوبه ؟؟؟
اقا اصلا 40 تومن!!!! میگه ما به نسبت میدیم.....مثلا 2 مگ رو با حداقل 20 گیگ، 1 مگ رو با حداقل 5 گیگ اونم 60 تومن!!!!!!!نقل قول:
قیمت عمومی سرویس 2مگ 5 گیگ، 30900 تومن هست. چجور 25 تومن میخوای؟ اگر دارن سر خود گرون میدن، زنگ بزن پشتیبانی(اگر جوابتو بدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) شکایت کن ازشون.
منم اقا مثل خیلی از شما دوستان،دانلودرم که سرویس نامحدود 512 مخابرات از دستم رفته و دنبال سرویس جایگزین ارزونم.....
پس به نظر شما،میتونم 512 قرار داد ببندم و بعد تبدیلش کنم به 2 مگ؟؟؟:31:
پولش هم هر چی هست میدم.....فقط این سری فیلم هام رو دانلود کنم و تموم شه بره.....
اخه ادرس هاش برا اسیاتک نیست و محلی شدن!!!! مثلا:
یاکد:http://yousof.asiatech.ir/quicktask/quicktask_main_page.asp
یا مثلا این صفحه ی تمدید قراردادشون هستش که ظاهرا عوضش کردن:کد:http://yousof.asiatech.ir/quicktask/quicktask_main_page.asp
و سرویس های دو مگ رو کلا حذف کردن و 1 مگ هم فقط ۷0 هزار تومنیش هست.....کد:http://yousof.net/page.php?m1=7&m2=40&m3=64
دوستان به نظرتون برا اینترنت من چیکار کنم؟؟؟؟ سرویس cra اکثریت مطلق ناراضی بودن ازش نه؟
منظورم اینه که ضریب سرویس های عادیشون، 1 به 7 هستش و ضریب سرویس های cra 1-10 .........این واقعا سرعت رو در حد دایل اپ پایین میاره؟
سلام
من تازه اومدم آسیا تک
سرویس 1 مگ یا به قول خودشون چابک 5 گیگ گرفتم. سرعتم روزا بین 1 مگ تا 3.6 مگ متغیره. البته اگه سرور جای دور مثل ایالات متحده باشه سرعت در حد 256 میاد پایین. شبا سرعت در حد دایل آپه! فاجعهههههههههههه!!!!!!!!!
همه قضایای قطعی 10 دقیقه به 1 بامداد و مشکلات فنی دانلود شبانه رو هم من دارم...
راهی نیست؟! تا قبل از این که بیام این شرکت همه چیز خوب بود؛ تا ما اومدیم بد شد؟! :41:
نقل قول:به من كه زنگ نزدن فعلا !!!! تا به امروز كه 2 شنبه هست و سه روز گذشته !!!! ميخوام بدونم اصلا قراره سرويس ما چي بشه ؟؟؟؟ چقدر بايد پرداخت كنيم . بيشتر از لايزر يا كمتر . من تو لايزر 256 داشتم با 5 گيگ براي سه ماه و شبانه رايگان . 32 تومن هم ميدادم واسه اين سرويس .خيلي برام مناسب بود .چون از شبانه استفاده ميكردم و انصافا دزدي هم نداشت !!!!! آيا آسياتك همينو داره با همين شرايط ؟؟؟ قيمتش چنده ؟؟؟؟؟نقل قول:
اصلا چرا از لايزر مارو فرستادن آسياتك ؟؟؟؟ همه مشتركارو فرستادن ؟؟؟؟ ما مركز مهديه هستيم !
من که سرویس 2 مگ دارم . روزانه سرعت خوبه . روی 300 . شبانه از 1 تا 6 سرعت روی 50-60 ! از 6 تا 9 روی 230 ثابت ! خیلی زور بزنه 2600-2700 مگ میگیره ! :13:
نقل قول:
به من هم زنگ نزدن ... چهارشنبه صیح یه دفعه اینترنت قطع شد و بعد از کلی تلفن زدن فهمیدم منتقل شدیم آسیاتک!!
لایزر کلا جمع شده و کاربرهاش رو پاس داده آسیاتک
قانونا لایزر باید پاسخگو باشه ... ولی تو ایران کو قانون؟؟؟!!
تو این چند روز هم آسیاتک چنان بلایی سر من آورده که از اینترنت متنفر شدم
هرروز یه فیلم جدید داره ...
روزی چند بار دی سی که رو شاخشه !! قبل از یک هم که حدود 10-15 دقیقه قطع میشه
دانلود شبانه هم انگار میخواد جون بکنه بزور باید دان کنی!!:13::41:
روز ها هم از 9.30 تا 12 سرعت خوبه ولی از اون به بعد برای منی که 1 مگ گرفتم تبدیل میشه به 512 و بعضی وقتها هم پایینتر!!
من تو مرکز ولیعصرم ... دنبال یه شرکت دیگه ام که دان شبانه اش مثل آدم باشه .... لایزر کجایی؟؟!!!:19::19:
دوستان جریان این دکمه بروز رسانی بالای صفحه تمدید چیه ؟! من دورم 21 تمام میشه . بعد مثلا الان امروز که 4 بروز رسانی بزنم بعد تمدید کنم دورم از 4 شروع میشه ؟!! بعد از 21 تا 4 اینترنتم قطع میشه ؟! چطوریاست . نمیفهمم :31::31:
یکی به من بگه این یعنی چی؟! :31:
سلام
با چه يوزو پسوردي بايد وارد قسمت كاربر آسياتك شد؟از لايزر انداختنمون بيرون نامرداي...
شماره مشتري نداريم كه،هرچيم زنگ ميزنم يه تز جديد ميدنن هر اوپراتورش يه ايالات درست كرده واسه خودش خلاصه بي صاحبه
مگه شما به دادا آدم برسيد:11:
لینک بالا رو برو اطلاعاتی که خواسته بزن فقط حواست باشه شماره تلفن رو بدون کد بزن..
نام کاربری لایزر هم بدون laser.ir بزن...
راستی بچه ها قضیه این چیه؟ :31:
به من 6 گیگ و 300 مگ اعتبار دادن به جای 3 گیگ..
جدیدا که باهاشون صحبت میکردم میگفتن پی گیریم هر لحظه که پهنای باند و بگیریم ولی مخابرات باید بهمون بده که نداده هنوز و اون سرویس تندرشون هم که قرار بود تا آخر ماه گذشته بیاد به همین دلیل نیومده...وقتی قانونی نباشه و وقتی از طرفی تمام کسایی که از لایزر اومدن ناراضی هستند و همه به فکر تعویض ISP منم بررسی هایی انجام دادم ولی هنوز تصمیم قطعی نگرفتم بی شک تعرفه های آسیاتک خیلی بهتر از isp های دیگست در تنوع و سرویس دهی و قیمت اما کیفیت اینی که ما میبینیم خیلی پایینتر از لایزری که بودیم هست. نظرتون چیه؟نظر خود بچه های آسیاتک چیه؟نقل قول:
از دوستان کسی اطلاع داره بهترین سرویس نامحدود 128 کدوم Isp بهتره ؟؟
قراردادم با شاتل فسخ کردم می خوام برگردم صبانت به دلیل شبانه خوبی که داره اما چون به نامحدود عادت کردم و از چک کردن حجم مصرفی هم متنفرم نمی خوام این کارو انجام بدم ...
پیشنهادتون چیه ؟
آسیاتک چه طوریه ؟؟
نمی خوام مثل شاتل هر دو روز یه بار یه هفته محدود شم ...
ایول!نقل قول:
اگه کسی چیزی می دونه به منم بگه. من سرویس پنج گیگ ترافیک گرفتم برام زده نامحدود !!! :31:
شاد باشین
نقل قول:
برای من هم دو روز اینجوری بود ولی الان درست شده
فکر کنم کلا سرویسشون بخاطر کاربرای لایزر قاط زده
سلام داش مجيد خوبي انشااللهنقل قول:
از كجا بايد حجم گرفت تو اين چند روز فكر ميكردم لايزر قاط زده حجم كم نميكنه تا تونستم دانلود كردم الان خوردم به پيسي
ممنون ...حالت چطوره؟
همون قسمتی که وارد میشی اونجا هم میتونی سرویست رو تمدید کنی هم میتونی حجم اضافه بگیری ...
زنگ بزن شارژ موقت بگیر 2 3 روز همینجوری بهت میدن:31:..زنگ بزن 1844 واحد پشتیبانی بگو شارژ موقت میخوام..
دوستان گل آسیاتکی سلامنقل قول:
لطفا جواب پست بالا را بدید چون واقعا بعد از یه هفته از استفاده از این اینترنت مزخرف آسیا تک از این شرکت و اون لایزر دیگه حالم بهم میخوره که بدون برنامه این کار را انجام دادن
لطفا تمام دوستان آسیا تکی به پست بالا جواب بدن تا بچه های لایزری که اومدن تو آسیا تک سریعتر یه تصمیم بگیرن
برای من پیج هم زوری باز میکنه چه برسه به دانلود شبانه
من دانلود شبانه ام درسته ولی نمیدونم چرا بیشتر سایتها رو به شدت بد و مدت دار باز میکنه.
یه هفته اس اینجوری شده آسیاتک.
برای من هم شبا پیج رو سخت باز می کنه جدیدا
حتی گوگل رو حداقل 10 ثانیه صبر می کنه تا لود شروع بشه
همه اش تقصیر بچه های لایزره :31: شوخی کردم. اصلا نمیدونم جریان چی شده این هفته.
من تقریبا 10 تا از دوستام لایزر بودن در نواحی مختلف تهران هم زندگی میکنن از پیروزی و افسریه و پرستار و امامت و و و و و و همه شون منتقل شدن به آسیاتک و اینکه من زنگ میزنم آسیاتک میگه شما که اومدید خراب شده ما پهنای باند درخواست دادیم حرف من اینه شمایی که هنوز پهنای باند نگرفتید چرا قبول کاربر جدید میکنید از طرفی خسارت این چند روز قطعی ما و این سرویس گِل گرفته چی میشه B09 لایزر کجا و چلچله 10 گیگ هرچند این اواخر لایزر هم افت های زیادی داشت اما خیلی بهتر بود......من پارس آنلاین خواستم برم تعرفه هاش اصلا جالب نیست....خونه ما پیروزی هستش اینجا شاتل پینگش بالاست خوب نیست پارس آنلاین خوبه ولی تعرفه هاش گرونه و جالب نیست لایزر تعرفه هاش خوب بود آسیاتک جدا میگم تعرفه هاش از هر شرکتی که من دیدم بهتره مثلا شما با ماهی ٢٠/٩٠٠ میتونی 2MB اینترنت داشته باشی در حالی که 2MB در پارس آنلاین 70000 میشه البته نامحدود ولی غیر از نامحدود برای 2MB گزینه ی دیگه ای نداره و این یه حُسن برای آسیاتک اما مشکل اصلی ما لایزری ها سرویسی که الان بهمون دادن منb09-1 سرویس گلد لایزر داشتم الان جایگزینش چلچله 10 گیگ بهم دادن با سرعت 512 ولی سرویس دهی خیلی ضعیفه اگه سرویس دهی بهتر بشه کما اینکه روز اولی که سرویسم راه افتاد از لایزر هم بهتر بود اما بعدش همین جوری نزول پیدا کرد. امتیاز دیگه ای که آسیاتک داره اینه که شبانه از 1 تا 9 رایگان هستش درحالی که لایزر تا 7 و پارس آنلاین تا 6 رایگان هستش در کل اگه سرویس دهی آسیاتک بهتر بشه و دیسیش کمتر بشه همینجا میمونم و میخوام اینترنت 2MB تجربه کنم از نظر پشتیبان هم آسیاتک و بهتر از لایزر دیدم هر بار تماس میگیرم بایکی صحبت میکنم ولی لایزر خدا نکنه بخوای پشت تلفن وایسی شماره 5 شماره 5 شماره 5 شماره 5 بعد از 50 بار گفتن حالا میگه شماره 4 خلاصه یه ربع بایدپشت تلفن باشی و گوشت قرمز بشه تا اینکه بتونی با یکیشون صحبت کنی هرکدوم هم یه چیزی میگفتن من پشتیبان آسیاتکم بهتر دیدم ولی خب مهمترین چیز کیفیت سرویس دهی هستش که لایزر خیلی بهرت بود دوستان منتظر نظرات و پیشنهاداتتون هستم
نقل قول:سلام به دوستان عزیزنقل قول:
یه همچین چیزی برای من هم اتفاق افتاده (البته با شاتل)
مدت زیادی نیست ولی احساس میکنم با یه واسطه ای وارد هر سایتی میشم و بعضی وقتها واقعا احساس میشه و بعضی وقتها خیلی محسوس نیست. کلا یکم مشکوکه:20: ناگفته نماند که 100٪ مطمئن نیستم فقط یه حسه:21:
اتفاقا به نظر من هم یه واسطه ای این وسط هست!
چون فقط اولش یه مقدار طول میکشه بعدش مشکلی نیست.
من هم همین رو میگم ولی چون نمیخوام اطلاعات غلط بدم اصراری هم به صحتش ندارمنقل قول:
ولی این امکان وجود داره که یا اطلاعات وبگردی ما جایی ثبت میشه یا یه حالت سوئیچینگ داره اتفاق میافته (همش گمانه زنیه)
آییی بیچاره شدم به دادم برسید من لایزری بودم تازه دیروز متوجه شدم که آسیاتکی شدم البته از قبلا میدونستم لایزر قرار منحل بشه و اصلا هیچ اطلاعی به ما ندادن.
من لایزر سرویس 128-768 کیلو بیت بر ثانیه با سه گیگ در ماه 22000 تومن داشتم سرعتم قدیما 200 کیلو بایت در ثانیه بود بود واسه دانلود یعنی 1.6 مگابیت بر ثانیه خوب بود راضی بودم بعدها کم شد رسید به70 تا 110 کیلوبایت برثانیه دانلودم.
حالا هم که اصلا اعصاب ندارم یه پیج درپیتی کم حجم هم میخام باز کنم اذیت میشم خلاصه امروز زنگ زدم ساعت 8 صبح به آسیاتک یکی برداشت گفت هنوز مسئوش نیومده نیم ساعت دیگه بزنگ دیگه حالا هر چی زنگ زدم مگه ج میدادن آخه واقعا پشتبانیشون افتضاح خلاصه باکلی تلاش و کوشش فهمیدم یوزر پس ام همون قبلیه و باید برم کجای سایت بعد من هنوز 270 مگ از اکانت قبلیم با لایزر موند تا 20 ام هم وقت دارم که استفاده کنم اما الان نمیدونم رو چه سرویسی هستم اصلا ازشون پرسیدم هم گفت ما هم نمیدونیم چون زد سرویس های قدیم!!!! (یعن اونا ندون من دارم الان از چی استفاده میکنم کی باید بدونه؟؟؟؟)
بعد با کلی سعی و تلاش رفتم تو اکانتم دیدم سرویس های عجیب غریبی داره اسمهایی عجیب حامی -چالاک و چلچله و چابک- کیمیا
حالا نمیدونم چیو انتخاب کنم واسه تمدید بعدیم و نمیدونم شبام اصلا ریگانه یا نه چون سرویسم معلوم نیست!!!!چیه!
یکی در مورده این سرویسها میخام بدونم یکی دیگه اینکه شماها چه جوری این پشتیبانی رو تحمل میکنید آخه؟؟؟
شما کدوم مرکز هستی؟؟
اون اسمها به ترتیب از 128 هست تا 2 مگ
باید اول زنگ بزنی 66566111 و اونجا تکلیف اکانت قبلیت رو معلوم کنی
منهم از لایزر اومدم ... این یک هفته برام فاجعه بود!!
ظاهرا آسیاتک قبلا خوب بوده ولی الان که در حد افتضاحه!!
کلا اگه حوصله داری از من بشنو برو دنبال یه شرکت بهتر ... من چون تازه تمدید کرده بودم مجبوری باید فعلا تحمل کنم ...
من مرکز عاطف (تهرانپارس)نقل قول:
زنگ زدم اکانت قبلیم 15 روزه دیگه وقت داره اگه تویه این 2 هفته آسیاتک درست شد که هیچ اگه نه که خط و میگم خالی کنن برم یه شرکت دیگه. ولی مشکل اینه که این دو هفته که مونده معلوم نیست که از چه سرویسی استفاده میکنم به آسیاتک هم زنگ زدم یه خانومه گفت معلوم نیست الان چه سرویسی استفاده میکنی. حالا امشب تست میکنم ببینم اصلا رایگان دارم یا نه! این عکس از اکانتم
و من هم از لایزر اومدم و هر روز در انتظار بهبود شرایط هستم البته از دیروز بهتر شده و سرعت دانلودم تقریبا مثل لایزر شده چند روز دیگه تعرفم تموم میشه نظرتون چیه؟ بمونیم به امید خرید پهنای باند و بهبود شرایط؟ یا به isp دیگه ای بریم؟ و حالا کدوم isp شاتل که اوضاش خرابه پارس آنلاینم که اگه بخوای 1mb بگیری باید ماهی 50 تومن اینطورا پول بدی بقیه شرکت ها هم که ... کلا شاتل و پارس آنلاین و لایزر خوب بودن که لایزر پرید آسیاتکم میگن خوب بوده ولی الان nope در انتظار دریافت پهنای باند از مخابرات هستند
وضعیت اینترنت من در طی هفته اخیر
سرویس اینترنت پرسرعت چلچله 10 گیگ (512)
###آخرین نتیجه برای همین الانه