منم همین مشکلو داشتم که فقط با این کرک حل شد یه سری به این سایت بزنید شاید اونجا کرکشو پیدا کردین :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
منم همین مشکلو داشتم که فقط با این کرک حل شد یه سری به این سایت بزنید شاید اونجا کرکشو پیدا کردین :نقل قول:
ا چرااااااااا.درست شــــــــــــــــــــــــ د!
مـــــــــرسی دمتون گرم
thesimsnew.comنقل قول:
معجـــــــــــــــزه ! سیمز 3 رو نصب کردم بعدش پتس رو نصب کردم اونوقت سیمزمو اپدیت کردم اما ورژنش تغییر نکرد ! شانسی تک تک پک هارو روش نصب بدون هیچ مشکلی همشون اجرا میشــــــــــــــــن ... بعد از 4 سال بازی کردن بالاخره تونستم همه پک هارو یه جا بازی کنم !!!!! :39::8:
چرا آپدیت نمیشه
میخوام سیمزم رو از reloaded به razor تبدیل کنم ولی وقتی که میخوام عدد sku رو از 7 به 2 تبدیل کنم ولی از قبل 2 بوده و همه مراحل رو انجام میدم ولی هنوز سیمزم رو ورژن Realoded ممونه باید چی کار کنم؟
سلامی مجدد:20:
من تو بازی هم زنه و هم مرده خون آشامن:21: می خوام بدونم می تونن بچه دار بشن ؟:45:
من بعضی قابلیت های خون آشام هارو می دونم مثلا سرعت و عمر زیاد ولی کسی بقیه قدرت هاشون رو می دونه:23:
مغز بقیه رو بخونن،سریعتر skill ها رو یاد میگیرن،وقتی که ورزش میکنن مثل ادم های معمولی خسته نمیشن و میدونی دیگه ادم ها رو شکار می کنن.و واسه چی بچه دار نشن.نقل قول:
من پک town life stuff رو از این لینک ها دانلود کردم:
موقع نصب این پیغام رو میده که من yes می زنم:
و بعدش پیغام میده که:
توی فایل های نصبیش یه فایل با نام TS3_1.23.65.0120xx_update پیدا کردم که وقتی اجراش می کنم این پیغام رو میده:
من از فایل skuversion دیدم که ورژن سیمز3 پایه ام اینه:
1.21.123.011017
از sims3launcher که نگاه کردم دیدم ورژن بازیم حدودا 8 هستش،آخرین پکی که نشون میده هم generation هستش.من تمام پک های قبل از generation رو نصب کردم.فقط نمیدونم پک های بعدیش چطوری نصب میشه.
سلام
من خو ن آشامم ولی اگه بخوام خون آدم بخورم باید باهاش دوست بشم
فقط همین راه برای خون خوردن وجود داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط techna [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من پک town life stuff رو از این لینک ها دانلود کردم:
موقع نصب این پیغام رو میده که من yes می زنم:
و بعدش پیغام میده که:
توی فایل های نصبیش یه فایل با نام TS3_1.23.65.0120xx_update پیدا کردم که وقتی اجراش می کنم این پیغام رو میده:
من از فایل skuversion دیدم که ورژن سیمز3 پایه ام اینه:
1.21.123.011017
از sims3launcher که نگاه کردم دیدم ورژن بازیم حدودا 8 هستش،آخرین پکی که نشون میده هم generation هستش.من تمام پک های قبل از generation رو نصب کردم.فقط نمیدونم پک های بعدیش چطوری نصب میشه.
جدید ترین پک رو اول نصب کنی دیگه نباید اپدیت کنی
از وقتی شوپر نچرال رو نصب کردم همه کتاب ها حذف شدن حتی تو کتاب خونه هم نیستن چیکار کنم؟
سلام دوستان
منم به جمع سیمز بازان پیوستم:دی
خواستم ببینم برای آپدیت سیمز باید جیکار کنم؟؟؟
ورژن game launcher سیمز 1.0.615.00107 هستش.باید آپدیتش کنم؟؟
آخه دوستم ورژنش 4 هست و هرچی متریال برای سیمز بازی میکنه با لانچر باز میشه و نصب میکنه
اما من دانلود کردم نمیشناسه و وقتی هم میزنم با لانجر باز شه اتفاق خاصی نمیوفته
من سیمزام رو همشو پاک کردم بعد دوباره نصب میخواستم کنم توی اپدیت ارور میده کمک کنید لطفا
سلام دوستان
من تازه به جمع شما پیوستم امیدوارم که بتونم از تجربیات شما استفاده کنم
راستش من تازه بازی سیمز 3 رو نصب کردم و تا بحال هیچ پک دیگه ای بازی نکردم میخواستم بدونم الان برای بازی کردن پک های دیگه باید چیکار کنم؟
سیمز من طوری بود که هیچ کرکی لازم نداشت بعد از نصب بازی راحت اجرا شد، در قسمت لانچر بازی ورژن بازی 1.0.615.00107 نوشته شده. این کرک هایی که تو سایت های مختلف هست و ورژن های بالاتری هستند برای چیه؟
امشب من یک آیتم میخواستم نصب کنم ولی این ارور رو داد Error: Requires missing Expansion Pack چیکار باید بکنم؟
منتظر پاسختون هسنم.
سلام
من پک دور دنیا و نیمه شب رو سیمزم نصبه ولی وقتی خونه هایا شهر هایی که بااین پک جواب میده دانلود میکنم تو بازی نمیره
کمک کنید
نقل قول:
امید وارم بتونم کمک کنم
برای بازی کردن پک های مختلف باید هر پک رو بخری و رو سیمزت نصب کنی و و البته با آپدیتش
ولی حوا ست باشه مثلا پک ششم رو می خری و نصب می کنی با آپدیت بازبعدا پک چهارم رو می خری و وقتی می خوای نصب کنی آپدیتش رو نصب نکن چون آپدیت پک ششم جدید تره و اگه آپدیت 4 نصب کنی بازیت خرا ب میشه
راستی باید ورژن بازی سیمز 3 اصلیت باشه تا بشه رو ش پک های دیگه رو نصب کرد.1.26.89.013017
بستگی داره شهرهارو توی چه ادرسی میریزید !؟نقل قول:
چقدر شهر سوپر نچرال بده یه جوریه خیلی ساده هست بعد احساس میکنم خیلی کوچیکه نه...
اره همون bridgeprt و اونی که شو تایم اوردش از همه بهترننقل قول:
این بازی پایان داره یا مثل هاروست مون بی پایان هست؟
اره مثل هاروست مون بی پایانه
[QUOTE=Khan gholi;7208755]این بازی پایان داره یا مثل هاروست مون بی پایان هست؟[/QUOT
سلام من دارم sim social بازی میکنم ولی خیلی گیر دارم کسی هست کمکم کنه؟
من هستم توشنقل قول:
فیس بوک arsam ezzati
سلام دوستان
یک سوال دیگه داشتم میخواستم بدونم مثلا من پک The Sims™ 3 World Adventures رو نصب کردم بعد از مدتی خواستم پک بعدی که The Sims™ 3 High-End Loft Stuff هست رو نصب کنم دیگه نمیتونم پک قبلی رو بازی کنم؟ چه اتفاقی برا پک قبلی می افته؟ مثلا بعد از نصب آخرین پک قابلیت ها و سرگرمی هایی که در پک های قبلی بود از بین میره؟
مثلا میشه بعد از نصب تمامی پک ها هرکدوم رو به دلخواه هروقت که خواستیم بازی کنیم؟
تشکر از دوستانی که پاسخ میدن.
تو این سوپرنچرال چه اتفاقی باید بیافته وقتی ماه کامل میشه فقط یه عده گرگ نما میشن همین یا نه یه اتفاق های دیگه هم میافته
شما سوپر نچرال را دان کردید؟برای من کتاب ها از بین رفتن تو کتاب خونه هم نیست . بعضی مغازه ها هم نمیتونم خرید کنم؟نقل قول:
شما اگر 10 پک را نصب کنید وقتی هرکدوم از پک ها را باز می کنید بقیه پک هاهم توش هستند و همه باهم باز می شوندنقل قول:
توی سایتهای خارجی نوشته بود که برای ازدواج نباید از woohoo استفاده کرد
بعد یک کلیپ دانلود کردم یک گزینه توی بخش رمانتیک اضافه شده بودکه وقتی اونو میزدی ازدواج میکرد
منظور شما چیست؟نقل قول:
زانبی ها و روح ها هم میان (فعلا همینا رو کشف کردم)نقل قول:
بین شوپر نچرال و سیزنز استاف نمیاد؟؟؟
اره دان کردم ولی همه چیزم سالم هستن نمیدونم ماله شما چرا اینجوریه ابته من شهری که شو تایم هست هستمنقل قول:
مشکل از سیمز 3 خودم بود مود خراب دلن کرده بودم :31:نقل قول:
اینا زنبی هستن :18:
سلام
1.من در هنگام نصب سوپر نچرال با این خطا مواجه می شم که می نویسه باید آپدیت بشه آیا آپدیت کنم و من yesرو می زنم بعد از حدود ۱ دقیقه میگه آپدیت نمی تونه انجام بشه و بعد از ok کردن پنجره نصب بسته میشه و وقتی no می زنم هم بازهم پنجره نصب بسته می شه چکار کنم؟(سیمز اصلی هم نصب هست)
2.شما از کدوم سایت دانلود کردید؟
سلام مشکل من هم دقیقا همینه شما مشکلتون حل شد؟چطوری؟نقل قول:
منم همین مشکلو داشتم ولی
اگه ورلد ادونچر دارید و ورد با سیمز اصلی باهم نصب شده
من میتونم کمک کنم
1-همرو پاک کنید
2- سیمز 3 اصلی را نصب کنید(باید سیدی جدا بگیرید فقط سیمز 3)
3-همه سیمز ها غیر از ورلد را نصب کنید
4-کرک کنید
5-سیمز ورلد را نصب کنید (همونی که نصبش کنی اصلی هم نصب میشه)
6-برین تو اخرین سیمز(جدید ترین) تو قسمت support
7-اپدیت کنید
8- دو سیمز 3 اصلی را کرک کنید
9-برید تو لانچر جدید ترین سیمز
10-حال کنید
سلام دوستان
من قبلا این بازی رو بازی می کردم ولی خیلی وقت بود بازی نکرده بودم و الان که میخوام بازی کنم و چند تا پک جدید گرفتم مشکل اجرای بازی دارم
پک ها کامل نصب میشه ولی وقتی میخوام برم توی بازی پیغام میده که لطفا dvd بازی رو قرار بدین و نمیشه بازی کنم!!!
روش نصب بازی من اینجوریه که اول بازی سیمز اصلی رو نصب میکنم ولی کرک نمی کنم بعد تمام پک هارو یکی یکی نصب میکنم و کرک میکنم و مشکلی با نصب ندارم!
حالا دوتا نکته
1- نسخه بازی the sims 3 اصلی من 3.0.38.004001 هست, فکر نکنم اپدیت بخواد
2- من برای نصب ترتیبو رعایت می کنم و تمام نسخه هارو به ترتیب که دارم نصب می کنم بجز DISEL و supernatural چون 3 تا نسخه قبلشو ندارم
لطفا اگه کسی میدونه یه راهنمایی بکنه مشکل کار من کجاست که وقتی میره توی بازی میگه DVD بازی (اخرین نسخه که نصب کردم میخواد همیشه) رو بزار؟
واقعا ممنون میشم راهنماییم کنید
آخرین آپدیت لطفا بزار