ربطی نداره.نقل قول:
بنظر من یه مدت هست کمپانی کاسپر دیرتر کلید های تقلبی رو اکسپایر میکنه.
شاید جنبه تبلیغاتی داشته باشه یا جذب مشتری.
Printable View
ربطی نداره.نقل قول:
بنظر من یه مدت هست کمپانی کاسپر دیرتر کلید های تقلبی رو اکسپایر میکنه.
شاید جنبه تبلیغاتی داشته باشه یا جذب مشتری.
سلام.;kaspersky version 6 سرعت سیستمو بیشتر میگیره یا kaspersky version 9؟
در صورت داشتن سيستم مناسب از نظر سخت افزاري و زياد نبودن تعداد پروسه ها و برنامه هايي كه با لود شدن ويندوز استارت ميشن كاسپر ورژن 9 هيچ گونه سنگيني در سيستم ايجاد نميكنه.نقل قول:
سلام
من هفته پيش نسخه kis رو از سايت كسپر دانلود كردم. ورژن 2009 رو، اما وقتي كه روش كليك ميكنم كه اينستال شه، پيغام ميده كه اين فايل كامل نيست و درست دانلود نشده... من با DAP دانلود كردم.... نميدونم مشكل از چيه...
الان ميخوام 2010 رو دانلود كنم ممكنه كه باز هم بعد از دانلود همين پيغام رو بده؟ اونوقت چكار كنم؟
تصويري از پيغامي كه موقع نصب نسخه 2009 ميده را قرار بديد تا پيغام مربوطه را باهم چك كنيم.نقل قول:
توی اینترنت سکیوریتی 2010 چطور ی میشه دسترسی یه برنامه رو به اینترنت قطع کنیم؟؟
سلام
یه موضوع عجیب و جای سوال.
من رو سیستمم کسپر 2010 نصب دارم و اینترنت پر سرعت و هر روز key جدید برای آنتی سیکوریتی و ویروسم میگیرم و آپدیتش میگم.
امروز رفتم قسمت مرکز اینترنت دانشگامون و خواستم یه فایل انتقال بدم به یکی از کامپیوتراشون از روی کولدیسکم برای یکی از دوستانم که اونجا کار میکنه که سه تا ویروس از کولدیسکم گرفت به نام های autoran.info و autoran.ini و autoran.exe که سیستم من این ها رو نمیشناسه و نمیگیره .
اون سیستم روش آنتی سیکوریتی و ویروس کسپر 2010 اورجینال نصب هست و سی دی اون رو از نمایندگی کسپر خریدن.
حالا سوال اینه که آیا این ورژن هایی که از اینترنت دانلود میکنم مگه اصل نیستن؟؟؟؟؟؟
آیا شرکت ورژن خاصی رو روی سی دی هاش ارائه میکنه؟؟؟
میتونید شما هم این قضیه رو تست کنید و به همین نتیجه خواهید رسید.
ناگفته نمونه که آنتی ویروس نود 32 ورژن 4 که بعضی از بچه ها دارن و از اینترنت دانلود کردن و با همین یوزر و پسوردهای اینترنتی اون رو آپدیت میکنند به راحتی این سه مورد ویروس رو میگیرن.
به نظر شما مایی که طرفدار کسپر هستیم باید چه کار کنیم ؟ ایا کسپر نصب کنیم یا بریم طرف نود.
ممنون
از اساتید یه سوال دارم.چطوری میتونم آپدیت کسپر رو (اینترنت سکوریتی) از یه سیستم ببرم و روی یه سیستم دیگه بریزم.چون یه سیستم دسترسی به انترنت پرسرعت داره ودیگری خیر.ممنون.
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3973452&postcount=196
نسخه هایی که در سایت کاسپر برای دانلود قرار دارند صد در صد همون نسخه موجود در سی دی نمایندگی ها هستند و در صورت کرک نکردن و فعال کردن برنامه با سریال میشه با اطمینان صد در صد گفت که عملکرد برنامه هیچ فرقی با نسخه های اریجینال نداره.نقل قول:
من شخصا در مورد شناسایی انواع ویروس های اتوران توسط کاسپر مشکلی نداشتم.
2009نقل قول:
2010کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2844346&postcount=4334
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4291546&postcount=5853
سلام :11:
kaspersky internet security 2010 ورژن 9 دارم که فقط هفت روز لیسانس داره لطفا بمن مبتدی بگید چیکار کنم
با آرزی موفقیت:40::10:
با سلام خدمت اساتید من یک مشکل ناجور پیدا کردم ممنون می شم یکی کمکم کنه.من اکانت کسپر رو برای 3 تا کامپیوتر خریدم.من و یکی از دوستام استفاده می کردیم و نفر سومی در کار نبود.حالا من مجبور شدم ویندوز عوض کنم و از keyfile هم بک آپ گرفتم اماوقتی دوباره کسپر نصب شد نوشته دوباره 366 روز مونده یعنی فکر کنم دارم از اکانت سوم استفاده می کنم و حالا اگه نفر سوم پیدا بشه ما به مشکل بر می خوریم آیا کسی راه حلی دلره ممنون
هر وقت مدت باقیمانده تموم شد از تاپیک کرک و سریال کاسپراسکای کلید جدید بگیر.نقل قول:
شما که این آنتی رو دارید راضی هستید
با سلامي دوباره خدمت تمامي بر و بچه هاي انجمن
دوستان چند روزي هست که همون طوري که دوستان اشاره کردند کسپر در مورد کليد ها سخت گيريش رو کم کرده.
حالا ديشب بنده به يک نکته ي جالب برخوردم و برام يه سوالي پيش اومد.
ابتدا آنتي ويروسم رو به طور کامل آپديت کردم.
سپس در قسمت my security zone بر روي علامت help که کنار application control هست کليک کردم.بعد وارد سايت کسپر شدم و انتظار داشتم که کسپر در اين مورد به من راهنمايي کنه ولي وارد اين آدرس شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و پيغام
Unfortunately it seems you have purchased a Kaspersky license from an illegal or unauthorised seller of Kaspersky Lab software
را داد که فک کنم معنيش اينه که کليد شما معتبر نيست.
حالا يه سوالي برام پيش اومده که کسپر اگه ميدونه کليد من تقلبي هست پس چرا اجازه ي آپديت ميده.؟ برداشت من از اين کار اينه که آپديت اصلي رو به ما نمي ده!
منتظر جواب شما.
اگه این جوری باشه که خیلی وقته الافیم
شما يك اكانت خريداري كرده ايد در سته؟نه 3 اكانت كه نفر ديگري بخواد از آن اكانت استفاده كنه.در مورد نصب ويندوز جديد و استفاده از key اين اتفاق ميفته ولي اگر همين كار را با استفاده از سريال و فعالسازي آنلاين ميكرديد زمان شما كمتر ميشد.جاي نگراني نيست.بدون مشكل استفاده كنيد.نقل قول:
ميشه با تصوير بفرماييد روي كجا كليك كرديد كه شما را به آن صفحه برد.من روي آيكون آبي رنگ كوچك كنار Application Control كليك كردم و به صفحه زير هدايت شدم:نقل قول:
کد:http://support.kaspersky.com/kis2010/protectionappcontrol?qid=208280132
سلام جناب هميلتون
من عکس ها رو براي دانلود گذاشتم.
در ضمن من از کليد اقا اميد استفاده ميکنم. شما هم کليدي که استفادهمي کني رو بزار من ببينم باز هم همين جوري است يا نه؟
يه نکته ي ديگه هم الان وقتي مي خواستم عکس بگيرم فهميدم.اگه تو اون عکس ها رو ببيني يکي از آن ها استاتوس بار اينترنت اکسپلورر است که وقتي رو اون آيکن آبي ها کليک کردم ديدم ابتدا به اين آدرس مي رود. من زياد از رجيستري سر در نمي يارم ولي فک کنم يه داده اي رو اول داشت چک مي کرد.
نظر شما چيه؟
[quote=hamilton;4500201]شما يك اكانت خريداري كرده ايد در سته؟نه 3 اكانت كه نفر ديگري بخواد از آن اكانت استفاده كنه.در مورد نصب ويندوز جديد و استفاده از key اين اتفاق ميفته ولي اگر همين كار را با استفاده از سريال و فعالسازي آنلاين ميكرديد زمان شما كمتر ميشد.جاي نگراني نيست.بدون مشكل استفاده كنيد.
یک اکانت باری سه یوزر
[quote=nic_chagal;4501966]شما وقتی لایسنس 3کاربره خریداری می کنید، یعنی از وقتی که خریداری کرده اید به مدت مثلا 1 سال هر یک از اکانت ها چه اکتیو باشند و چه نباشند مهلت استفاده دارند.نقل قول:
نقل قول:
مشکل شما چیه؟
اینکه چرا با اینکه آپدیت میشه ولی کاسپر اون رو معتبر نمیشناسه؟
بنظر من این یه جنیه تبلیغاتی داره که یوزر بیاد و بعد یه مدت استفاده از محصول شرکت، نسخه اصلی را خریداری کنه.
سريال من اوريجينال ميباشه و مشكلي در آن خصوص ندارم.شايد هم به اين طريق ميخوان بگن كه ما سريالهاي اصل و غير اصل را تشخيص ميديم و سريالهاي غير اصل از هيچ امكاني برخوردار نيستند.نقل قول:
دوستان من دو تا مشکل دارم
من توی ویندوز اولم که البته xp هست کسپر 10 رو نصب کردم
ولی بعد پشیمون شدم و قصد داشتم کسپر 2009 رو نصب کنم ولی کسپر انیستال نشد
وقتی یک دفعه ریاستارت کردم و ویندوز بالا اومد دیگه موس فعال نبود و مشکلات شد دو تا پاک نشدن کسپر و کارنکردن موس
و در ویندوز دومم که اونم xp هست کسپر 2009 رو نصبکردم و حدود 20 -30 تا ویروس پیدا کرد که البته همه اونها توی system info.... هستند
ولی پاک نمیشن چه کار باید کرد
و یک مشکل دیگه من نمی تونم این کپسر رو اپدیت افلاین بکنم
فایلهای اپدیت رو دارم ولی نمی شه؟
ممنون میشم راهنمایم بکنید
دوستان از کجا کلید های کسپر رو گیر بیارم
این سایت باز نمیشهچند تا سایت معرفی میکنیدکد:http://www.kavkiskey.com/DownLoad
مطمئن باشه
ممنون
نقل قول:
مشکل خیلی از دوستان اینه که بعد اینکه به ویروس دچار شدند، اقدام به نصب آنتی ویروس می کنند.
مربوط به این بخش نمیشه.نقل قول:
به قسمت
رجوع شود.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=258946
در مورد Uninstall كردن كاسپر شما برنامه Kaspersky Anti-Virus Remover را از لينك زير دانلود كرده و با آن اقدام به Uninstall كردن كاسپر نماييد:نقل قول:
در مورد ويندوز دوم هم ابتدا System Restore را در همه درايوها خاموش كنيد(غيرفعال كنيد) سپس اقدام به اسكن و ويروس زدايي كنيد.کد:http://www.softpedia.com/get/Tweak/Uninstallers/Kaspersky-Anti-Virus-Remover.shtml
مباحث مربوط به سريال و كرك كاسپر فقط در تاپيك اختصاصي "كرك و سريال كاسپر" مطرح ميشوند.نقل قول:
همیلتون جان مشکل ویندوز دومم ر. با nod حل کردم:21::21:نقل قول:
ولی در مورد ویندوز اولم با اینکه تمامی ویروسها رو از بین بردم هنوز موس غیر فعاله و کسپر هم پاک نمیشه:18:
یعنی این برنامه ای که گذاشتید نمی تونه تشخیصش بده:19::19:
شاید چون برای من اینترنت سیکوریتی هست قابل تشخیص با این برنامه نیست؟؟!!!!:19::19::19::18::18::41::41:
مشکلم حل شد
ممنون:10:
نقل قول:
سلام دوست عزيز... ببخشيد... من دير به دير ميام اينجا... پيغامتون رو الان ديدم...
توي همون dap، دوباره redownload كردم، اينبار درست دانلود شد.... ديگه اون پيغام رو نميده...
در هر صورت ... واقعاً ممنون و متشكرم. :)
من کسپراسکای رو غیر فعالش کردم بعد موقعی که فعال کردم اینطوری شد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
D: D: D: D:
شما از چه نسخه اي استفاده ميكنيد؟از چه زماني به اين صورت شده؟نقل قول:
سلام
چه جوری میشه پوشه Safe Run که بعد از نصب Kaspersky Internet Security 2010 توی My Computer ظاهر میشه حذف کرد ؟
ممنون
فعلا نميشه كاري كرد.ظاهرا اين تدبير قراره در نسخه هاي بعدي كاسپر گنجانده بشه كه گزينه Safe Run را بشه Disable كرد.نقل قول:
اطلاعاتي در خصوص محصول Kaspersky KryptoStorage
كمپاني كاسپر ه محصولی تحت عنوان Kaspersky KryptoStorage را به بازار ارائه کرده است و این محصول با رابط کاربری بسیار آسان برای حفاظت از طریق رمزنگاری و همچنین حذف مطمئن فایل ها در سکوهای ویندوزی طراحی شده است.
کاربران برنامههای اینترنت سکیوریتی۲۰۱۰ و آنتی ویروس۲۰۱۰ قادر به استفاده از امکانات برنامه جدید هستند به نحوی که ترکیب این برنامهها میتواند کامپیوتر کاربر را به انبارهای غیرقابل نفوذ از دادهها تبدیل کند.
آمارها نشان میدهد که بدافزارهایی که در پی دستیابی به اطلاعات محرمانه کاربران هستند روز به روز افزایش مییابند و رمزنگاری می تواند لایه غیرقابل نفوذ جدیدی را به این قبیل داده ها اضافه کند.
برنامه Kaspersky KryptoStorage با رمزنگاری داده ها این امکان را به دادهها میافزاید. به نحوی که خواندن، ایجاد تغییر و حذف این قبیل داده ها فقط توسط کسانی که از رمز عبور مربوطه مطلع باشند امکانپذیر خواهد بود.
سه گروه از اطلاعات را محافظت می کند: catalogها، virtual diskها و logical partition هارددیسک ها. البته رمزنگاری و رمزگشایی پارتیشنهای هارد دیسک از نظر کاربران کاملا نامحسوس خواهد بود.
قابلیت رمزنگاری قسمت های مختلف، انعطاف پذیری این محصول را بسیار بالابرده است. همچنین اگر کاربری احساس می کند که کلیه اطلاعات وی باید رمزنگاری شود می تواند کل یک پارتیشن را از طریق گذاردن رمز عبور، محافظت کند.
د هنگامی که داده ها از طریق این برنامه رمزنگاری می شود، عملیات رمزگذاری و رمزگشایی در زمان واقعی و اصطلاحا on the fly انجام می شود و در نتیجه از چشم کاربر پنهان خواهد بود و کار با داده ها بدون اخلال صورت خواهد گرفت. در نتیجه و به این طریق همواره دادههای روی هارد دیسک یا فضای ذخیره سازی به صورت رمزشده نگهداری میشوند.
این نحوه عملکرد باعث افزایش راحتی کار و عدم نیاز به توجه کاربران به فعالیت های انجام گرفته در پشت پرده رمزنگاری میگردد.
ش کاربران Kaspersky KryptoStorage از کارکردن با ابزارهای ذخیرهسازی فایل نیز لذت خواهند برد. زیرا می توانند به سادگی فایل های رمزنگاری شده را ایمیل کنند یا روی سی دی رایت نمایند و هیچ نیازی نیز به رمز عبور نیست. فقط کافی است فایل مورد نظر در روی دستگاهی بازشود که برنامه Kaspersky KryptoStorage قبلا روی آن نصب شده است.
همچنین فایل های رمزنگاری شده را می توان روی هرکدام از ادوات ذخیره سازی داخلی یا خارجی، درایوهای یا شبکه یا فلشها نگهداری کرد.
رویه رمزنگاری در برنامه براساس الگوریتم AES-128 و رمزنگاری متقارن صورت می گیرد.
در این فرایند یک رمز بر اساس رمزعبوری که کاربر وارد کرده تولید می شود. در نتیجه نفوذ به فایل رمزنگاری شده حتی با کامپیوترهای بسیار پیشرفته نیز امکان پذیر نیست.
از دیگر امکانات Kaspersky KryptoStorage می توان به حذف مطمئن داده ها از هرگونه رسانه ای اشاره کرد. با این برنامه به صورت تصادفی و چندین بار، داده هایی در محل داده هایی که حذف شده اند نوشته می شود. درنتیجه بازیابی اطلاعاتی که حذف شده اند عملا غیرممکن می گردد و برنامه های بازیابی فایل در چنین مواردی غیرقابل استفاده می گردند.
سلام
ببخشید یک مدتی هست حجم آپدیت هایی کاسپر زیاد شده برای هر با آپدیت 6 مگ میگیره میخواستم ببینم مال شما هم ایطوری هست؟؟؟
كدوم نسخه و كدوم محصول كاسپر را استفاده ميكنيد؟چند وقته كه اين مورد را متوجه شده ايد؟نقل قول:
سلام
من هم اين مشكل را دارم . من از kis 2010 استفاده ميكنم .
نكته عجيب تر اينكه من امروز خواستم بعد از سه روز مجددا آپديت كنم ولي بالاي 40 مگ آپديت كرد .
به نظر شما مشكل از كجاست ؟
من شخصا اين مشكل را ظرف چند روز گذشته نداشته ام.البته از نسخه 9.0.736 استفاده ميكنم.شما دقيقا از چه ورژني استفاده ميكنيد؟تصويري از بخش آپديت كاسپر خود نيز در صورت امكان قرار دهيد.نقل قول:
سلام
من از ورژن 9.0.0.459 استفاده میکنم
امروز 50 مگابایت آپدیت کرد!:18:
من از ورژن 9.0.0.459 استفاده میکنمنقل قول:
چگونه میتوانم تصویر بخش آپدیت را قرار دهم در صورت امکان راهنمایی بفرمایید :41: