راستش من متوجه منظوزتون نشدم ... مثلا چه نرم افزاری ؟! چون تقریبا همه نرم افزارها ( حتی بهتر) موجود هست .نقل قول:
Printable View
راستش من متوجه منظوزتون نشدم ... مثلا چه نرم افزاری ؟! چون تقریبا همه نرم افزارها ( حتی بهتر) موجود هست .نقل قول:
سلام به همگی.
میخواستم بدونم راه حلی وجود داره که وقتی گوشی رو روی حالت سکوت یا ویبره میزاریم صدای موزیک قطع نشه؟:8:
من اين رام Energy Leo 23541/21892 ★ Sense 2.5رو نصب كردم ولي چند تا مشكل دارم:
1- فارسي رو تو محيط ويندوز نشون نميده ولي تو ي برنامه ها نشون ميده چند تا فارسي ساز هم تست كردم فايده نداشت . مثلا پيام كه مي خوام بنويسم مربع ميزنه ولي وقتي ارسال بشه درست خونده ميشه. يعني فارسي رو مي تونم بخونم.
2- پنل نداره يعني دكمه پنل شده استارت واسه نصب پنل و يا پنل منيجر چي كار كنم .
3- موس اپتيكال يه دفعه از كار افتاد تو تنظميات هم گشتم جايي واسه فعال كردن دوباره پيدا نكردم . تو رام هاي ديگه كه تو تنظيمات بود راحت پيدا مي شد اما تو اين رام همه جار رو گشتم نبود .
با تشكر
تا اونجایی که یادمه یکی از ورژن ها رام انرژی فونت رو تغییر داده بود واسه همین با فونت فارسی مشکل پیدا کرده بود ...
شما این فایل رو که آپلود کردم نصب کنید :
برای فارسی ساز هم از علیرضا استفاده کنید .کد:http://rapidshare.com/files/423372531/NRGZ28_Tahoma_Font_Restore.cab
رام های انرژی اکثرا پنل ندارن . وقتی چنین رامی با چنین امکاناتی دارید کمتر به پنل نیاز دارید(یا اصلا نیاز ندارید)
قسمت اپتیکال هم تویه تنظیمات هست ، جای همیشگی . رویه رام الان من تنظیمات ، قسمت system . درسته ، بعضی مواقع گوشی که هنگ می کنه اپتیکال از کار میوفته و تویه ریست بعدی دوباره باید فعال بشه اما تویه تنظیمات هست . بگردین پیدا می کنید .
واقعا ممنون مشكل فارسي حل شد . پنل هم خوب بعضي وقتي لازم ميشه ديگه . ولي هنوز مشكل موس اپتيكال رو دارم واقعا بعضي جاها لازم ميشه. تك تك منو ها رو گشتم نبود . تو رام هاي قبلي هميشه راحت پيداش مي كردم ولي تو اين يكي:41: . واسه اين مورد برنامه اي راه حلي سراغ نداريد؟
من قبلا با این سری رام کار کردم و مشکلی با اپتیکال نداشتم . لینک تاپیکی که رام رو دانلود کردین بدین تا ببینم راه حل چیه . مشکل غیر قابل حلی نیست .
منم اولش مشكلي نداشتم ولي يه دفعه از كار افتاد هرچي هم گشتم تو تنظيمات پيداش نكردم مجبور شدم هارد ريست كنم . لينكش هم اينه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمي دومن خلاف قوانينه يا نه كه آدرس بذارم .
ممنون ميشم .
سايت تخصصي موبايل
(خداييش ببين چطور يه چيز به اين كوچيكي شده مشكل )
سلام به همه ی اساتید من چند وقته مسج که میخوام بدم send نمیشه پیغام massege was not send try again رو میده چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گوشی ایکس 1
اسم سایت که مشخص نیست ! اگه امکان داره اطلاعات دقیق رام رو بدین تا تویه xda نگاه کنم ... یا اسم سایت رو با فاصله بنویسید که اینطوری نشه !نقل قول:
---------- Post added at 07:18 PM ---------- Previous post was at 07:18 PM ----------
قدم اول مسیج سنتر رو چک کنید . اگه درست بود با یه سیم کارت دیگه از همون نوع امتحان کنید .نقل قول:
نسخه رام كه اين بود : Energy Leo 23541/21892 ★ Sense 2.5
از سايت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم گرفتم (آي آر - تي سي آي) . لينك xda رو متأسفانه ندارم.
واقعا ممنونم كه پيگير هستيد .
نقل قول:
سلام تا دلت بخواد چک کردم نشد از 500 تا 509 .امتحان کردم درسته .
رامتون چیه ؟ از کی اینطوری شده ؟ جدیدا برنامه ی جدید نصب نکردین ؟نقل قول:
کمتر پیش میاد ارسال نشدن اس ام اس به رام مربوط بشه ... به هر حال اگه امکانش هست یه بار دیگه نصب کنید رامتون رو .
---------- Post added at 10:17 PM ---------- Previous post was at 10:13 PM ----------
خواهش می کنم .نقل قول:
خب ، من معمولا به خود xda سر می زنم و با رام ها انرژی کاملا آشنا هستم . آخرین رامی هم که از انرژی استفاده کردم MaxSense بود که سنگین ولی زیبا بود ! شما کدوم یکی رو نصب کردین ؟ چون اگه دقت کرده باشید ورژن های (اسامی متفاوتی) داره .
امیدوارم با رجیستری آشنا باشید . با یکی از برنامه های ویرایش رجیستری این رو امتحان کنید :
Here is a little reg to fix the missing elements in the settings like illumination etc
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\ControlPanel\MyCpl\16]
"CmdLine"=""
"File"="illumination_setting.exe"
"Name"="Illumination"
"Description"="Illumination"
[HKEY_LOCAL_MACHINE\ControlPanel\MyCpl\14]
"CmdLine"=""
"File"="MicrophoneAGC.exe"
"Name"="Microphone AGC"
"Description"="Microphone AGC"
[HKEY_LOCAL_MACHINE\ControlPanel\MyCpl\15]
"CmdLine"=""
"File"="OpticalJoystick_Settings.exe"
"Name"="Optical Joystick"
"Description"="OpticalJoystick"
ضمن اینکه پیشنهاد میدم ورژن مد نظرتون رو بگید تا لینک آخرین ورژن رو بدم . شاید اونی که شما دانلود کردین آخرین ورژن نبوده باشه . همچنین در کل بعضی ها با بعضی ورژن های رام انرژی مشکل شما رو داشتن .
چقدر کمیاب شده این گوشی ... الان با گارانتیه کامتل 285 تومن ولی تو بازار از هر 20 مغازه یکی داره!! در حالی که به نظر من با اینکه سونی اریکسونه و من از سونی خوشم نمیاد ولی مشخصاتش از تاچ 2 سره!! امروز رفتیم واسه دوستم بگیریم نداشتن و مجبور شدیم تاچ 2 بگیریم...راست میگن چینی شده؟؟
من دنبال یه برنامه هستم که برای symbian هست
احتمالا برای ppc هم وجود داشته باشه ولی هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم
هیچ راهی هست که بشه این برنامه رو توی ppc اجرا کرد
اسم برنامه ThinkChange FingerPrint v2.80 هست.
با رجيستري كه تا حالا كار نكردم ولي مي خواستم ببينم توي خود فايل هاي ويندوز گوشي اگه بگردم خود فايل اجرايي موس رو پيدا كنم . چون بعضي فايل هاي اجرايي رو ميشه ديد. در مورد رجيستري هم اگه بيشتر توضيح بديد شايد بتونم انجامش بدم . فوقش يه هارد ريست كه بيشتر نيست . هميشه هم از فايل هام بك آپ مي گيرم.
برای دستکاری رجیستری یه برنامه ویرایشگر رجیستری بگیرید واسه ویندوز موبایل و از اون طریق می تونید رجیستری رو دستکاری کنید . البته خطر چندانی نداره .
بعنوان نمونه :
با اون روشی هم که گفتین فکر کنم می بایست دنبال "File"="OpticalJoystick_Settings.exe" باشید .کد:http://www.c e n t ralclubs.com/registry-editor-for-windows-t56950.html
پیشنهاد میدم آخرین نسخه از ویرایش رام انرژی الانتون رو بگیرید .
اگه نسخه جديد رام رو بگيرم بعدش بك آپ نسخه قبلي رو روش برگردونم مشكلي پيش نمياد ؟ولي واقعا حيف رام خوبيه هر چند كه خيلي رم رو پر ميكنه ولي سرعتش نسبتا خوبه . دلم نمياد عوضش كنم . خودتون اگه يه رام مناسب معرفي كنيد ممنونه ميشم . 6.5 يا 6.1 بودنش مهم نيست بيشتر مي خوام مانيلا رو داشته باشه چون دوربينش خيلي سريعتر هست و پاناروما هم داره كه دوربين خود گوشي نداره .
شما این تاپیک رو ببین :نقل قول:
بک آپ رو با نرم افزاری مثل PIM گرفتین دیگه ؟ مشکلی از بابت برگشتشون نیست .کد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=562935
اونجا كه اينقدر رام هست كه آدم گيج ميشه . بك آپ هم با برنامه pim ميگيريم هم با رسكو خيالم كامل راحته . حالا يكي شانسي دان مي كنم ببينم چجوريه . فقط با فراسي مشكلي نداشته باشن . يكي از رام هاي والكاير رو كه زدم خيلي عالي بود سريع بود رم رو هم پر نمي كرد منيلا 2.5 هم داشت با دوربين htc فقط حيف كه اصلا نمي شد فارسي تايپ كرد واقعا كامل و سريع و زيبا بود. فكر كنم والكاير 7 بود لينكشو گير بيارم ميذارم دوستان استفاده كنن . شايد مشكل فارسيش هم حل بشه
بله ، اون رامی که گفتین سریع هست و سبک .
لینکی که بهتون دادم کامله کامل و برای هر رام توضیح داده که چی داره و چی نداره . کمی وقت بذارید کاملا متوجه میشید . در غیر اینصورت برید سراغ نسخه ها استاندارد .
رام های انرژی واقعا سنگین هستن اما امکانات کاملی دارند و همیشه مانیلا اونا آخرین ورژن هست . برنامه های کاملی هم روش نصبه و هیچوقت با فارسی مشکلی ندارن . اگه با سرعتش مشکلی نداشته باشید نهایت لذت رو از اونا خواهید برد !
آخرش مجبور شدم رام رو عوض كنم . نميدونم چرا اجازه نصب برنامه هاي جاوا رو اصلا نمي داد . الان موقت رام كريستين رو نصب كردم خوبه ولي مشكل فارسي نوشتن رو داره . الان موندم رام 826x_28237_2018_Co0kie.7z رو بگيرم يا Windows Mobile 6.5.5 | Vision Edition 2.0 دو تا رو دارم دان مي كنم اگه ممكنه از هر كدام اطلاعاتي بديد ممنون ميشم .
راستش هیچکدوم رو امتحان نکردم . معمولا تویه تاپیکشون صفحه اول بطور کلی معرفی میشن و صفحات آخر رو هم که بخونید به مشکلات احتمالیشون پی می برید . اگه فرصت داشته باشید و بتونید هر دو رو نصب کنید چه بهتر .
از قديم گفتن شنيدن كي بود مانند ديدن
فعلا VISION 2 نصب كردم سرعتش واقعا بالاست فارسي ساز هم نمي خواد (خودش فارسي داره) با پنل هم مشكلي نداره فقط حيف كه تاچ فلو رو نداره . الان دارم اون يكي رام رو (826X) رو هم دانلود مي كنم تا ببينم كدوم بهتره ديگه همون رو نگه دارم .
خوب دوتا رو نصب كردم كمي از مشخصات هر كدام رو مي نويسم .( آخرش خودم مقايسه كردم):20:
رام اولي كه نصب كردم رام vision 2 بود كه فكر كنم سازندش هم جناب vagric باشه (اگه درست نوشته باشم.)
سرعتش كه واقعا بالا بود تو چند ساعت هم اصلا هنگ نداشت . پنل و پنل منيجر هم به خوبي كار مي كرد. تنها ضعفي كه ميشه گفت داره اينه كه تاچ فلو نداره كه خوب ميشه نصب كرد . منو سه رديفه .
رام دوم هم كه آخرين نسخه 826 بود . الان دارم از همين رام استفاده مي كنم . سرعتش كه تقريبا مثل همون قبلي (شايد كمي كمتر - تقريبا يكي بودن) . پنل و پنل منيجر نداره و دكمه پنل كار تسك منيج رو انجام ميده . تاچ فلو آخرين نسخه كه واقعا كامل و كاربردي هست و توي صفحه اول اون تا دلتون بخواد ميشه ميانبر ايجاد كرد . سرعتش هم واقعا عالي بود . منو باز هم سه رديفه . تنها مشلي كه ميشه گفت اين بود كه صفحه كليد spb رو كه نصب كردم فارسي نداشت حتي فايل فارسي رو كه كپي پيست كردم درست نشد الان Finger keybord رو نصب كردم كه امكانات كاملي داره ولي هر چي گشتم بعضي حروف مثل (د) رو نداشت . فايل فارسي كردن وان رو هم نصب كردم ولي فارسي نشد فعلا عربي رو فقط داره و كلي زبان ديگه به جز فارسي . فارسي ساز هم مثل هميشه عليرضا رو نصب كردم كه بدون مشكل توي تمام قسمت ها كار ميكنه .
در كل دو تا واقعا خوب و عالي هستن البته اگه دوربين htc و تاچ فلو مهم نباشه ميشه گفت vision 2 بهتره . فضاي خالي رم فكر كنم بالاي 150 مگ بود و لي در رام 826 حدودا 80 مگ بود .
سلام به همه ی اقایون من الان حدود 10 دقیقه هست گوشیم فول شارژه بهد 3 تا اسمس دادم شارژش شد 97 درصد به نطرتون طبیعی هست؟ یا باتری مشکل داره ؟ا وقتی باهاش 30 تا پیام بدم شارژ از 100 شده بود 34 درصد .رام هم 826. قیمت باتری فابریک خودش چند هست؟؟؟مرسی
اگه با استفاده از کیبورد سخت افزاری مسیج میدین چندان غیر طبیعی نیست . با توجه به اینکه از رام غیر رسمی هم استفاده می کنید . اگه از عمر باتریتون بیش از یک سال می گذره می تونید بهش شک کنید ! در حالات مختلف می بایست تستش کنید ! استفاده های متفاوت ! قیمت باتریه فابریکشم فکر می کنم چیزی در حدود 30 تومن باشه .
مژده
وژن جدید اندروید اومد بلوتوث و حتی شارژ هم کار می کنه البته روش نصبش بسیار سخت و گیج کننده است...وقت کردم براتون میذارم..
سلام من چجوری مینوتم باتری فاب x1رو تهیه کنم؟؟؟؟ مغازه های موبایلی نداشتن/ تو رو خدا کمک کنید مرسی
تهران نیستین شما ؟ اونجا گیر میاد !
اینم اموزش اندروید که وعدشو داده بودم
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5528222#post5528222
سلام دوستان
چطور مشخصات قطعات استفاده شده در این گوشی رو پیدا کنم
میخواستم بفهمم سوکتش همنوع با کدوم گوشیه
ممنون
سلام
سوکت چی ؟ شارژر ؟
نقل قول:تهرن هستم و این هفته هم میرم پایتخت و ایران.. چیزی میخوی بگو واست بگیرم.. فقط زود بگو چون معلوم نیست کی برم.. یهو دیدی فردا رفتمنقل قول:
بله همون سوکت شارژشنقل قول:
تا حالا چند جا بردم ولی نتونستن درستش کنند
دوست خوب Amin.M.1986 شما اگر بتونی توی تهران گیر بیاریی ممنونت میشم:10:
نقل قول:
ممنون امین جان ، شما لطف داری .
من شدید دنبال تعویض قاب هستم چون ترک خورده و گارانتی هم نبوده . اگه یه آماری از این موضوع بگیرید ممنون میشم .
والا من این هفته میخوام یه net book واسه خودم بخرم .. یه سفارش جمع کردن کامپیوتر بهم خورده و یکی از بچه های فروم هم گفته برم واسش پاکت بخرم.. شما هم اگر کاری داری بگو که واسه شما رو هم هر وقت رفتم انجام بدم.. به احتمال زیاد یکشنبه میرم دنبال کار ها اما اگر نشد تا آخر هفته حتما یک سر میزنم.. اگه کارت ضروریه و واقعا میخوای که شمارتو پیغام خصوصی کن که قبل رفتن بهت زنگ بزنم.:10:نقل قول:
راستش امین جان من فقط می خوام بدونم قاب ترک خورده X1 رو تعویض می کنن یا خیر تا چند مدت پیش فقط سیتادل این کار رو می کرد و فقط برای گوشیه ای گارانتی . یه آماری در همین حد بگیرید بسیار ممنون میشم .
رو چشمم:10:نقل قول: