بهتر که نشون ندن!
من دارم به این نتیجه میرسم که هر وقت بازی رئال رو نشون دادن، بچه ها باختن!
نشون ندن سنگین تریم!: دی
بهتر که نشون ندن!
من دارم به این نتیجه میرسم که هر وقت بازی رئال رو نشون دادن، بچه ها باختن!
نشون ندن سنگین تریم!: دی
کسی از نتیجه بازی تا الان خبر نداره؟
بازی تا دقیقه 20 صفر-صفر مساویه...نقل قول:
کسی از نتیجه بازی تا الان خبر نداره؟
لینک بازی:
کد:http://livescore.goal.com/index.php?page=details&matchid=821838&language=en
خب نیمه اول تموم شد و با گل وسلی بردیم...
خدا رو شکر!: دی...امیدوارم حمله کنن و به فکر دفاع نباشن!
بازم خودم !
دقیقه 50 رئال 1 بر صفر جلو هست. من گل رو زدم. :دی
ایول! ویارئال داره میبازه!
اگه والنسیا از سویا ببازه یا مساوی کنه خیلی خوب میشه!
دیگه اونوقت فقط ما هستیم و بارسا!
سلام
این دیگه چه وضعی شده تورو خدا نیگاه.
تو خونه تو سانتیاگو برنابئو تو دیگ جوشان مادرید.
بیایم و تیم قعر نشین لالیگارو تنها با یه گل ببریم .
شرم اوره این برد از باخت هم بدتره به نظر من که باید شوستر بره.
توچه کردین اصلا تاکتیک و چیزی نداره اصلا تیم با تاکتیک و اصولی بازی نمیکنه.
فقط امیدوارم که تیم تا نیم فصل خوب باشه بعدش خدا کریمه.
تبریک...چه عجب بردیم ما!: دی
منم تبریک میگم در ساعت 3 نصفه شب روز 1شنبه ....... :دی
ایول پس بردیم !
تو اخبار گفت رئال بد بازی کرد ...
با باختن فرقی نداره این ...
آره...قبول دارم باورش سخته اما واقعا بردیم!: دینقل قول:
ایول پس بردیم !
----------------------------
اخبار همه چیز میگه!مگه به بازی خوبه؟!امتیاز رو گرفتیم و تویه این شرایط همین از همه چیز بهتره!نقل قول:
تو اخبار گفت رئال بد بازی کرد ...
با باختن فرقی نداره این ...
ای بابا!
هیگواین مصدوم شد!!!شانس نداریم ما!
فابیو هم بازی ليگ قهرمانان رو از دست داد!
واسه خودش میگه! انجا رو ببین:نقل قول:
مهمترین چیز سه امتیاز بود! که گرفتیم.
ما تا اینجا 10 امتیاز نگرفتیم فقط
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
---------------------------------------------------------------
حدود 15min دیگه هم بازیه بارسلونا شروع میشه ......
فعلا که 1بر 0 عقبه امیدوارم ببازه بارسلونا
فعلا که مساوی شده :41: :41:
بازیه بارسلونا-ختافه مساوی تموم شد ........
آره، حالا اختلاف شد دو امتیاز! من میگم ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازست! اگه تو نقل و انتقالات زمستانی خوب عمل کنیم، با همین شستر لالیگا رو حداقل میتونیم ببریم دیگه!نقل قول:
۲ -۳ روز اینترنت نداشتم بیاد. بخشید دیگه دیر اومدم. برد رئال رو تبریک میگم. ولی من انتظار داشتم حداقل ۳ تا گل بزنن ولی به هر حال جای شکرش باقیه که بردیم.
بازی بعدیمون خیلی سخته تو زمین ختافه.
ختافه رو شوستر خیلی خوب میشناسه
باید ببریم
این قدر از این خیابانی بدم می اد !! چه قدر یه طرفه گزارش می کنه !!
رئال بابت داشتن 20 بازیکن مصدوم امتیاز منفی گرفته واقعا شاهکاره این همه مصدوم
واقعا کار شوستر سخته باید از این بابت بهش حق داد هر کی باشه کم میاره
اصلآ رئال واسه این بازی بازیکن داره که بفرسته تو زمین یا نه ؟ :41::41:
مسئول بدن سازی کدوم احمقی بوده :19:
همه ی بازیکنا که مصدوم شدن دیگه :19::19:
11 نفر سالم داره الان ؟؟؟؟؟:31::41::41::41:
امیدوارم به این زودی از جام قهرمانان حذف نشیم. امشب بازی داریم فکر کنم.
آره دقیقا! اگه این بازی رو ببازیم دیگه فکر نکنم امید چندانی باشه! تو زمین اونا همه هست...نقل قول:
BATE Borisov
v
Real Madrid
بازی رو نشون میده؟
سلام بچها چطورین شما خوبین؟ خسته نباشید. میگم یه خبر دیگه هم واستون دارم . وسلی اشنایدر رو هم به لیست کسانی که به بلاروس نمیتونن برن اضافه کنید. واقعا نمیدونم چی بگم فرط و فرط مصدوم میشن. روبن -اشنایدر-هیگواین-نیستلروی-په په-متذلدر-دیارا-.... نمیدونم این کادر پزشکی چکار میکنن اصلا بلدن تیم رو ریکاوری کنند یا نه. نگران کننده است این روند مصدومان که فعلا امارشون به 11 نفر رسیده. دیگه حرفی برا گفتن نمیمونه . فقط بگم که بنازم به این رائول خودم که 90 دقیقه تمام بازیها بازی میکنه جانانه و محکم و عشقی و با مرام هم بازی میکنه اونقدر محکم هم هستش که مث این سوسولها مصدوم نمیشه. کارش درسته رائول.
Omg !!
دهنشونو سرویس !! فک کنم کالدرون این ها رو ریکاوری می کنه !! بعدش هم این ها اصلا فک نکنم بدنسازی کرده باشن اوول فصل !!
نه ! بازی یوونتوس رو نشون می ده !نقل قول:
بازی رو نشون میده؟
بازی یووه که ساعت ۹ هستش. ولی بازی ما فکر کنم ۱۱:۱۵ باشه رو نشون نمیده و به جاش بازی آرسنال و دیناموکیف رو نشون میده. من به کانال ۳ حق میدم که بازی ما رو پخش نکنه.
من از شبکه سه تشکر میکنم که بازی رو نشون نمیده!نقل قول:
بازی یووه که ساعت ۹ هستش. ولی بازی ما فکر کنم ۱۱:۱۵ باشه رو نشون نمیده و به جاش بازی آرسنال و دیناموکیف رو نشون میده. من به کانال ۳ حق میدم که بازی ما رو پخش نکنه.
دقت کنید!بعد چند هفته یه بار بازی رئال رو پخش نکرد و رئال برد!
بولت اين هفته به برنابئو مي رود
یوفا: "اوساين بولت" بهترين دونده سال جهان رسما دعوت باشگاه فوتبال رئال مادريد اسپانيا را براي شرکت در تمرينات اين تيم پذيرفت.
به گزارش یوفا: وي قرار است ظرف چند روز آينده وارد برنابئو شود.
بولت جامائيکايي و ستاره مسابقه هاي دووميداني بازيهاي المپيک 2008 پکن که توانست در اين بازيها علاوه بر رکورد شکني، سه مدال طلا بگيرد، يکي از طرفداران پروپا قرص باشگاه رئال مادريد است.
اين دونده 22 ساله، هفته گذشته در گفت و گو با سايت انجمن بين المللي مطبوعات ورزشي (ايپز) گفته بود، اگر رئال از او رسما دعوت کند، بدون ترديد دعوت آنها را مي پذيرد و بلافاصله به برنابئو خواهد رفت.
وي قبل از صحبت در مورد بازيکن مورد علاقه اش يعني "رود فان نيستلروي" هلندي اظهار داشت: بله، دعوت آنها به دستم رسيده است و به آنجا خواهم رفت.
بولت افزود: بازي فان نيستلروي را از زماني که در تيم منچستريونايتد بود، دنبال مي کنم و مي دانم که او بازيکن بزرگي است. بي صبرانه منتظر ديدار با اين بازيکنان بزرگ هستم. ظرف چند روز آينده به رئال مادريد مي روم.
نبود بازيكن مشكل رئال ... بيشترين مصدوم لاليگايي در رئال مادريد
باشگاه رئال مادريد اسپانيا صاحب بيشترين تعداد مصدوم در رقابت هاي لاليگا است.
کابوس وحشتناک مصدومیت همچنان در رئال مادرید موج می زند به طوریکه در حال حاضر رئال مادرید در بین تیمهای اسپانیایی از لحاظ داشتن بازیکن مصدوم در رتبه اول قرار دارد و در اروپا بعد از چلسی در مکان دوم جای گرفته است .
رئال مادرید در کمتر از دو هفته , 3 بازیکن کلیدی خود را از دست داده است که اولین انها رود ون نیستلروی بود و بعد از ان مدافع ایتالیایی این تیم فابیو کاناوارو دچار مصدومیت شد .
اخرین انها نیز مهاجم جوان و ارژانتینی این باشگاه یعنی گونزالو هیگوئین است که او نیز در بازی برابر رکرتیوو دچار مصدومیت گردید .
اگر تعداد بازیکنان مصدوم این تیم از اول این فصل تا به اینجای کار حساب شود مجموعا 20 بازیکن در کلینیک این باشگاه پرونده پزشکی تشکیل داده اند .
بعد از رئال مادرید که 20 بازیکن مصدوم داشته است , سویا با 17 , بارسلونا با 13 , بیلبائو با 12 , والنسیا با 10 و ویارئال با 6 بازیکن مصدوم در رده های بعدی قرار دارند .
حتی شوستری که تا هفته های اخیر ارامش خود را حفظ کرده بود از این مساله احساس نگرانی می کند :
این موضوع ما را ازار می دهد و باید این وضعیت را تغییر دهیم ؛ من نمی دانم که چه اتفاقی افتاده است و حتی نمی توانیم با ان مقابله کنیم .
در اروپا فقط تیم چلسی است که از رئال مادرید بیشتر بازیکن مصدوم دارد , این تیم لندنی از ابتدای فصل تا به حال 26 بازیکن مصدوم را در لیست خود دیده است .
یکی از عوامل مهم مصدومیت بازیکنان رئال مادرید به زمین چمن برنابئو برمی گردد حتی پیش از این نیز , بازیکنان زیادی از وضعیت برخی از نقاط این زمین انتقاد کرده بودند و خود شوستر هم به این موضوع اعتراف کرده است :
90 درصد مصدومیتها در زمین خودی اتفاق افتاده است و حتما باید بررسی شود که مشکل چیست .
از اینرو واحد نظارت و رسیدگی به چمن ورزشگاه برنابئو سریعا برای تعمیر قسمتهایی که مشکل دارد مخصوصا زمینی که در ناحیه جنوبی ورزشگاه قرار دارد اقدام کرده است .
اسکولاری در فهرست رئال مادرید
مسوولان باشگاه رئال مادرید نام لوئیس فیلیپه اسکولاری, سرمربی چلسی را نیز به فهرست جانشینان احتمالی برند شوستر اضافه کردند.
به نقل از ساندی اکسپرس, چنانچه مقامات برنابئو موفق به امضای قرارداد همکاری با آرسن ونگر, سرمربی آرسنال در پایان فصل جاری نشوند, با همتای برزیلی وی وارد مذاکره خواهند شد.
گفته می شود اسکولاری از محدودیت های مالی چلسی راضی نیست و ممکن است این تیم را ترک کند.
با غیبت کاناوارو , راموس بار دیگر در مرکز دفاع بازی خواهد کرد
بعد از اینکه معلوم شد فابیو کاناوارو به دلیل مصدومیت نمی تواند در برابر باته حضور یابد , احتمال داده می شود راموس بار دیگر در مرکز دفاع بازی کند .
این روزها رئال مادرید حال و روز خوشی ندارد و از طرفی نتایج ضعیف این تیم و از طرف دیگر مصدومیتهای پی در پی بازیکنان رئال فشار زیادی را بر پیکره این تیم وارد کرده است .
یکی از این بازیکنان مصدوم رئال , کاناوارو است که سرانجام به دلیل مصدومیت نتوانست به همراه کاروان این تیم به بلاروس سفر کند و در مادرید ماند .
با اماده نشدن کاناوارو برای این بازی خیلی از کارشناسان احتمال می دهند که شوستر بار دیگر راموس را در مرکز دفاع خواهد گذاشت .
این تجربه یک بار در بازی این تیم در برابر رکرتیوو بدست امد و اتفاقا نتیجه خوبی هم داد و بعید نیست که شوستر دوباره بخواهد راموس را در کنار په په جای دهد هر چند متذلدر مدافع مرکزی و المانی این تیم نیز بهبود یافته و به همراه تیم به بلاروس سفر کرده است .
اشنايدر هم از سفر به بلاروس محروم شد !
باشگاه رئال مادريد اعلام کرد : " وسلي اشنايدر " مهاجم -هافك هلندي اين باشگاه به دليل مصدوميت ا ديدار سه شنبه شب رئال با " باته بوريسف " در ليگ قهرمانان اروپا را از دست داده است
همچنين باشگاه رئال مادريد اعلام کرد : " گونزالو هيگواين " مهاجم آرژانتيني اين باشگاه به دليل مصدوميت ناشي از پيچ خوردگي قوزک پا ديدار سه شنبه شب رئال با " باته بوريسف " در ليگ قهرمانان اروپا را از دست داده است .
رئال در بيانيه اي که روز يکشنبه انتشار يافت گفت : هيگواين که با به ثمر رساندن 9 گل بهترين گلزن باشگاه در مسابقات فصل جاري لاليگا است با هدف " بهبودي هرچه سريعتر " تحت عمل فيزيوتراپي قرار خواهد گرفت .
ولي " وسلي اشنايدر " هافبک هلندي رئال نيز که در ديدار شنبه شب تيمش با " رکرتيوو اوئلوا " مصدوم شده بود قادر به سفر به بلاروس خواهد بود.
رئال پيش از اين چندين بازيکن کليدي خود بويژه " رود فان نيستلروي " را به دليل مصدوميت از دست داده است . اين مهاجم هلندي به دليل عمل زانو تا پايان فصل نخواهد توانست رئال را ياري دهد .
" فابيو کاناوارو " مدافع ايتاليايي نيز که برند شوستر سرمربي رئال اميدوار بود بتواند از مصدوميت بازگردد براي ديدار سه شنبه شب در تيم نخواهد بود .
رئال با چهار امتياز کمتر از يوونتوس که پيش از اين به مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا راه يافته است در مکان دوم گروه هشت قرار دارد .
as مدعي شد رئال مادريد در دو قدمي "کرسپو"
روزنامه as اسپانيا از نزديک شدن سران باشگاه رئال مادريد به جذب "هرنان کرسپو" خبر داد.
اين روزنامه مدعي شد که "پدراگ مياتوويچ" مدير ورزشي رئال مادريد به کرسپو پيشنهادي ارائه کرده است که طي آن مهاجم آرژانتيني تا ژوئن 2009 براي باشگاه اسپانيايي توپ خواهد زد و مي تواند براي يک سال ديگر نيز اين قرارداد را تمديد کند.
با اين حال، به نظر مي رسد مهاجم اسبق چلسي و کنوني اينتر ترجيح بدهد تا ژوئن 2010 براي رئالي ها بازي کند که اين درخواست مورد پذيرش سران رئال مادريد نيست. اکنون همه چيز به تصميم خود کرسپو بستگي دارد که در صورت جدا نشدن از اينتر بايد همچنان در تيم مورينيو نيمکت نشين باشد.
در صورتي که کرسپو با پيشنهاد رئال مادريد موافقت کند از ماه ژانويه 2009 مي تواند براي اين تيم به ميدان برود.
رئال مادريد اين روزها با کمبود مهاجم و آسيب ديدگي شمار بسياري از بازيکنان خود روبرو هستند. رود فان نيستلروي مهاجم هلندي اين تيم به دليل آسيب ديدگي از ناحيه زانو و عمل جراحي اخير خود تا پايان فصل جاري قادر به همراهي کهکشاني ها نخواهد بود.
حال میکنی تو رو خدا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو همه چی رکورد داریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ّبازی هم ساعت 11:15 شروع میشه ......
موافقم باهات ! اگه یادتون باشه بهترین بردمون رو هم پارسال تلویزیون نشون نداد ! 7-1 رو می گم !! :دينقل قول:
من از شبکه سه تشکر میکنم که بازی رو نشون نمیده!
دقت کنید!بعد چند هفته یه بار بازی رئال رو پخش نکرد و رئال برد!