سلام.نقل قول:
فقط hd شده یا این که کلاً گرافیک رو بردن بالا ؟؟؟
Printable View
سلام.نقل قول:
فقط hd شده یا این که کلاً گرافیک رو بردن بالا ؟؟؟
اتفاقا اينم دارم---1 هفته به عيد مونده----نقل قول:
دوستان کسی راهی واسه دانلود لباس های مختلف LittleBigPlanet 2 سراغ داره؟ بدون PSN البته:31:
[QUOTE=samgun;5975585]راستش من تا حالا با BD کپی بازی نریختم و همیشه از رو H.D.D اینکارو میکنم.نقل قول:
دیگه خودمونیم XBox 360 اینقدر هم داغون نیست. نسل بعدی من می خوام Xbox بگیرم.نقل قول:
راستش بعید می دونم اونایی که میان Firmware رو mod میکنند نتونند این مشکلات رو حل کنند.نقل قول:
به هر حال واسه اونا نباید این چیزا مشکلی محسوب بشه. و فکر نمیکنم از عوارض جانبی کارشون مشکل توابع کنترل کننده سیستم Cooling باشه. به هر حال از طرفی هم همه چی امکان داره.
ولی من فکر میکنم بدلیل اینکه چندین پروسس دیگه علاوه بر حالت طبیعی روی CPU سربار میشه خوب اونم مجبور هست که فشار بیشتری بیاره و در نتیجه گرمای بیشتر تولید میشه. من اطلاعات کاملی در این زمینه ندارم ولی این نظر من هست:31:
بازي روونتر شده و اينكه لباس كاراكتر كمي خاكي ميشه---مخصوصا تو نسخه 1 شلوار پرنس كلا خاك الود ميشه---يه تغييراته كوچيكي هم داده شده---مثلا لباسه كالينا نصفش سياهه و بقيش قرمز مونده---دارك پرنس هم بدنش كاملا سياه شده و اون علائم و خطوط آتيشي رنگ رو بدنش وجود نداره---دموي بازيها هم كه هيچ تغييري نكرده---اصلا تو هيچ كالكشني دمو تغيير نميكنه!!!به گفته يكي از بچه ها خرجه اچ دي شدنش بالاست!!!نقل قول:
از نظر صدا هم كيفيت بالا رفته---اما گرافيك همونه و تغيري نداره!!!كه من هم ار اين بابت عصباني ام!!!
اما وضوح تصوير خيلي بالاست!!!من خودم كابل كامپيوترو به ال سي دي 40 وصل كردم و پرنس 1و2 رو اجرا كردم و همزمان نسخه hd رو هم اجرا كردم از كنسول---كيفيت قابل قياس نبود!!!به هر حال اچ دي شده!!!مثله بازيهاي ps3 بود-----و نكته مهم هم اينكه كاراكتر پرنس بزرگتر شده يعني تو زمينه و تصوير بيشتر جلوه ميكنه---
در كل بازي كردنش تو كنسول پلي 3 جالبه---اما بيشتر از 60 تومن واسه اين بازي زور داره!!!اما اگه گرافيك بالا رفته بود و اون تيزيها اصلاح ميشدن خوده من حاظر بودم بالاي 100 هم پول بدم----------
---------- Post added at 06:51 PM ---------- Previous post was at 06:46 PM ----------
[QUOTE=sony_W810i;5976467]دوستان کسی راهی واسه دانلود لباس های مختلف LittleBigPlanet 2 سراغ داره؟ بدون PSN البته:31:
فكر نكنم راهي باشه!!!الان گاداوار 3 هم كلي لباس و ظاهر جديد داره كه فقط بايد پولي دانلود كرد---
این یکی از مشکلات اصلیشون هست ، چون اونها از ساختار سخت افزار کنسول اطلاعاتشون خیلی خیلی کمه و اگر اطلاعاتشون از حداقل یک کمی بیشتر بود امولاتور کنسول رو هم مینوشتند ، برای همین خیلی وقتها میزنند توابعی رو شَل و پَل میکنند که هیچ ربطی به اصل داستان نداره .نقل قول:
در مورد بار اضافی ، یه جورایی هیچ بار اضافی به کنسول تحمیل نمیشه چون بر عکس اینها میاند یک سری از توابع رو حذف میکنند یا نتیجه ی تابع رو همواره True بر میگردونند و کنسول همواره فکر میکنه که بازی اصل هستش و برای همین بازی های کپی اجرا میشه .
اون گیم منیجری هم که نصب میکنید وقتی که بازی رو اجرا میکنید تمام فضایی که اشغال کرده رو آزاد میکنه و هیچ پروسس اضافه ای به سیستم تحمیل نمیکنه و اگر نشستی که ایجاد کرده هنوز باز باشه اون رو فریز میکنه .
این هم نظری هست به هر حال و محترم. ولی درباره گیم منیچر هنگام اجرا هم در RAM باقی میمونه. مثلاً multiman جدید خونده بودم داخل بازی با زدن یک دکمه خاص از بازی Screenshot می گیره. و این نیازمند این هست که multiman در حافظه وجود داشته باشه و Dispose نشده باشه. یا اگه یادتون باشه قبل از اینکه Kmeaw بیاد ،ما برای اجرا بازی ها اول Lv2Patcher رو باید اجرا میکردیم تا تو memory بشینه و بعد بازی قابل اجرا بود. و با restart کردن کنسول از مموری خارج میشد. اینها همون پروسس ها یا سرویس های اضافی هستن که همیشه در جال اجرا و Listen هستن.:10:نقل قول:
در حال اجرا نیستند ، بلکه فقط بخشی از حافظه رو پر کردند و هیچ پردازشی روشون نیست مادامی که شما ازشون استفاده کنید - یعنی در حالت فریز هستند .نقل قول:
فرض کنید که شما فتوشاپ رو توی کامپیوترتون در حالت اجرا دارید و مینیمایزش کردید ، تا زمانی که دوباره ازش استفاده نکنید هیچ بار اضافه ای به پردازنده وارد نمیکنه و اگر Task Manager رو ببینید میبینید که فقط یک مقداری حافظه اشغال کرده ولی هیچی از CPU رو استفاده نمیکنه .
آره به جون خودم و خودت:31:نه بابا پیچیده نیست یه ذره فکر کنید راحتهنقل قول:
در ضمن برج بزرگ آسیا ... آخ آخ بنده خداها حاضر بودن برن دسته 2 اما 2 بار تو یه فصل نخورن از ما:31:
ااا ببخشید اشتباه شد:31:
این لیتل بیگ من مرحله یک و دو رو رفتم خیلییییییی مزخرف بود یا شاید بهتره بگم به دل من نشست:41:اما همه ازش تعریف میکنن و توی گیم اسپت امتیازش از خدای جنگ هم بیشتره . قضیش چیه پس؟:31:
خب دیگه منم منظورم این بود که تو حافظه هستن. و حتماً میدونید که برای اینکه مثلاً multiman بتونه با زدن یم دکمه از بازی screenshot بگیره باید با یک حلقه while همیشه درست مکرراً توسط یکی از thread های یکی از SPE ها در حال اجرا باشه همیشه( اگر قانع نشدید نحوه کار service های ویندوزی و برنامه نویسی شون رو بخونید ):46:نقل قول:
و درسته زمان پردازش بسیار کمی رو می گیره و ممکن هست هر مثلاً چند دقیقه یک بار Interval داشته باشه و بعد Sleep بشه ولی به هر حال در حال پردازش هست.
البته ممکن هست کلاً با چیزی که من میگم متفاوت باشه . ولی به نظرم باید اینجور باشه تا درست کار کنه. به هر حال من نه Developer هستم نه تا حالا حتی یک Firmware دیکریپت کردم.:31:
الان دیگه با حلقه این کار رو نمیکنند ، من 15 ساله که برنامه مینویسم .نقل قول:
الان سیستم عامل وظیفه داره که رویداد ها رو بررسی کنه و اگر برای یک رویداد از قبل در حافظه دستور العملی در نظر گرفته شده باشه سیستم عامل فرمان رو بهش میفرسته .
بعد فرمور Ps3 هسته اش لینوکسه و باز کلی داستان فرق داره .
حالا اینجا برای سیستم عامل فرق نمیکنه که چند تا سرویس روش در حال اجرا باشند اول و آخر یک مقدار از پردازنده رو اشغال میکنه و یک بیت اضافی از حافظه .
منم برنامه نویسی ویندوز منظورم بود. تا جایی که می دونم همه سرویس ها دارای یک حلقه while هستند. ( اتفاقاً این ترم ما یکی از واحد هامون نوشتن انواع سرویس برای ویندوز با C# هست. ممکن هست من اشتباه کنم چون اطلاعاتم کامل نیست. ولی بدون حلقه عملاً برنامه ای هم در حالت Listen قرار نمی گیره و یک بار اجرا و terminate میشه.
مثلاً شما میتونی یک while (true) بگذاری ولی براش interval تعیین کنی که هر 10 دقیقه یکبار چک کنه و بعد sleep بشه. اما در هر صورت به while نیاز هست. ظاهراً تو Linux متفاوت هست و من در زمینه برنامه نویسی linux عملاً هیچی در بازه service نویسی نمی دونم:20:
نقل قول:
خوب ببینید اگر بخواید سرویس ها رو با حلقه ها کنترل کنید به این معنی هستش که شما یک حلقه ی بینهایت دارید ، حالا اگر شما 20 تا سرویس داشته باشید میشه 20 تا حلقه ی بینهاید - یه دونش به اندازه ی کافی پوست سیستم رو میکنه چه برسه به 20 تا .
بعد فرض کنیم که شما به جای 10 دقیقه یک بار هر یک ثانیه یک بار چک کنید اون زمان وقتی که یک عملی رو انجام میدید یک ثانیه تاخیر دارید اگر هم 10 دقیقه باشه که میشه 10 دقیقه تاخیر .
بعضی سرویس هایی که مینویسید به صورت اتومات کار میکنند و اونها چه 5 دقیقه یک بار باشه چه 1 ساعت یک بار فرقی به حالش نمیکنه چون باید در طول یک بازه زمانی یک چیزی رو کنترل کنه و این سرویس ها اونت لس هستند یعنی به رویداد ها کاری ندارند .
ولی سرویس هایی که به رویداد ها پاسخ میدند توسط سیستم عامل هندل میشند ، سیستم عامل چه طوری این کار رو میکنه من خودم هم دقیق نمیدونم چون هیچ وقت سیستم عامل ننوشتم :31:
مثلا وقتی شما دکمه ضربدر رو روی پدتون فشار میدید یک کاری کردید ، اگر قرار باشه که سیستم عامل یا بازی توی یک بازه زمانی و از طریق یک حلقه چک کنه که شما این دکمه رو فشار دادید یا نه اون تاخیر باعث میشه که کاری که میکنید همزمان نباشه و اگر چک کردن و سرعت حلقه از یک حدی بیشتر باشه فرض کنید یک هزارم ثانیه سی پی یو رو میخوابونه - یک حلقه بینهایت با وایل یا دو یا فور بنویسید توی کنتر از 1 دقیقه سیستمتون کرش میکنه .
سی شارپ هم همون طور که خودتون میدونید اول آن چیزی که شما نوشتید رو به یک زبان میانی (MSIL) تبدیل میکنه و بعدش اون زبان میانی توسط CLR تفسیر میشه . برای همین شما هرگز توی سی شارپ مستقیم با سیستم عامل درگیر نیستید و هرگز نمیتونید در لول پایین در سی شارپ برنامه نویسی کنید و در نتیجه نمیتونید از خیلی امکاناتی که در زبان های سطح میانی یا پایین وجود دارد در سی شارپ استفاده کنید ، ولی با این حال یک سیستم خیلی خوب برای هندل کردن رویداد ها داره .
من خودم سی شارپ رو تازه شروع کردم و هنوز در مورد سرویس نوشتنش چیزی نمیدونم ، ولی توی زبانهای دیگه مثل D که در لینوکس خیلی کاربرد داره داستان به کل فرق میکنه .
دوستان برای بازی هایی که bigfile دارند دیگه نیازی نیست همه بازی کپی بشه تو هارد خود PS3 .
irismanager_v1.0 تازه ریلیز شده و اجازه میده که بتونید همه بازی هارو از رو هارد external حتی با فایل های split شده بازی کنید. البته قبل از بازی میاد فقط فایل های split شده رو میچسبونه و میریزه تو هارد PS3 و بقیه بازی رو از رو هارد External میخونه.
این برنامه یک Backup manager کامل هست .
نقل قول:
این قضیه درگیر شدن CPU منطقاً کاملاً درسته ولی در مجموع هیچ وقت همچین اتفاقی نمی افته. دلیلشم این هست که ما داریم از یکی از Thread های سیستم عامل فقط برای هندل کردن این سرویس استفاده میکنیم. مثلاً شما همین الان اگه از ویندوز استفاده می کنید برید تو Task Manager و در تب Performance ببینید پایینش تو System GroupBox نوشته Thread که تعداد Thread های سیسم عامل رو نشون میده و همه این ها دارن از بخشی از پردازنده استفاده می کنند. این Thread های سیستم عاملی در سطح پایین تر به thread های پردازنده تبدیل میشن که تعداد محدودی داره و توسط اونا Handle میشن. فکر میکنم مثلاٌ در یک CPU QuadCore به ازای هر Core ، ما از 2 Thread بهره مند هستیم به صورت سخت افزاری.
و کلاً داستان Multithreading برای جلو گیری از Crash کردن CPU در حلقه ها ایجاد شده تقریباً. امتحانش کنید. به هبچ وجه اگه از Thread استفاده کنید CPU overflow نمیشه. و خب درسته همه زبان ها محاسن خودشون رو دارند. مثلاً شما تو یک زبان بسیار قدرتمند مثل Ruby یا حتی سطح بالای Pascal وC به آسونی نمیتونید از WMI های ویندوز استفاده کنید. برای سرویس نویسی تو Windows هیچ framework به اندازه .Net نمیتونه کار رو آسون کنه. به خصوص در زمینه WMI که سرویس نویسی کاملاً بهش وابسته هست.:46:
یعنی هر بار قبل از اجرای بازی فایل ها رو جوین میکنه روی هارد اینترنال و بعدش اجرا میکنه ؟!نقل قول:
پ.ن : کی میشه این فرمور 360 رو هم هـــــک کنند آخه :13:
میریزه میمونه. هر وقت خواستی خودش یک Utility داره میشه باها این cache هارو پاک کرد. من همین الان Metal Gear Solid 4 رو که یک فایل 12 گیگ داره رو به همین روش اجرا کردمنقل قول:
از سایت ps3crunch.com میشه دانلودش کرد
یادم نبود تو پروفایلم در مورد همین ازم سوال کردی......نقل قول:
شرمنده...
من كاستوم فرمور 3.55 kmeaw رو نصب كرديم...
برنامه مولتي من هم كامل اجرا شد ولي موقع لود بازي ها ارور ميده و نياز به ديسك اورجينال داره ولي الان تهيه ديسك اورجينال مقدور نيست برام....
1-ميخواستم بپرسم كه ميشه بدون ديسك و با يه برنامه ديگه بازي ها به صورت كامل اجرا كرد؟
2-(back up manager 2 رو هم نصب كردم ولي اين ارور رو ميده.failed to start operation و وارد برنامه نميشه...
3- چيكارش كنم؟
خب عزیزم بدون دیسک اوریجینال نمیشه که !نقل قول:
چند وقته تبودم خبر جدید ؟؟
سلام.
من میخوام بدونم چطوری میشه از ps3 اسکرین شات گرفت؟
آخه دیدم بعضی ها پروفایل psn شون رو میزارن به جای امضاء خودشون تو فروم.
اگه کسی لینک داره ممنون میشم.
اگه میخوای از بازیت ScreenShot بگیری که قضیش فرق می کنه و من راهی ندارم براش. اگه میخوای پروفایل PSN رو بذاری تو امضا باید بری تو سایت Playstation و بعد لاگین که کردی یک قسمتی داره میری یک کد میده بهت که تو بخش امضا فروم اون کد رو Paste میکنی و تو امضات پروفایل PSN قرار می گیره. البته باید اون فروم این قضیه رو ساپورت کنه. فکر کنم این فروم نمی کنهنقل قول:
نه نمیکنه!!نقل قول:
بدون دیسک اورجینال فقط یه بازی اجرا میشه...........نقل قول:
Granturismo 5
Screenshot راه براش زیاده !!نقل قول:
دوربین های فیلم برداری ای که Port IN دارن . یا سوئیچ هایی که بین کابل تصویر و دستگاه قرار میگیره و فقط با فشار دادن یک دکمه از تصویر عبوری SS میگیره و کارت Capture که راحترین راه هست.
به سلام همه دوستان 360 ی هم که اینجان
آقامن تصمیم به خرید ps3 گرفتم اونم فتش با اسلیم زیاد حال نکردم تازه قیمتشم کذاییه
1- فت بگیرم خیلی ضرر میکنم آخه از طراحیش خیلی لذت میبرم
2-اگه قرار شد فت بگیرم یا اسلیم راهنمایی کنید چه مدلی بگیرم/
3-اگر حوصلش بود تفاوتاشم بهم بگید من شنیدم cpu اسلیم قویتره درسته؟
من دیشب با IrisManager چند تا از بازی ها رو تست کردم مثل killzone2 و Motorstorm بدون دیسک راحت اجرا شد.:21:نقل قول:
نقل قول:
Fat نو پبدا نمیشه. خیلی بعید هست چون چند سال که دیگه تولید نمیشه. من Slim گرفتم و الان هم جای شما بودم Slim می گرفتم. چون FAT هیچ برتری نسبت به Slim نداره ( به جز چند تا چراغ اضافی تر و ظاهر بهتر شاید )
320 گیگ بگیر Slim.
Slim و FAT تفاوتی تو قدرت پردازش محاسباتی و گرافیکی ندارن به هیچ وجه. Slim از تکنولوژی جدید تری استفاده میکنه و برق کمتری مصرف و درنتیجه گرمای کمتری تولید میکنه.
( البته FAT ها تو مدل های اولیه سخت افزار PS2 رو هم داشتن ولی فقط بازی اصل PS2 قابل اجرا بود توش.)
FAT ها از پردازنده سل 90nm و 65nm استفاده میکنن ولی Slim از45nm.
FAT ها از پردازنده گرافیکی (RSX) نود نانومتری و 65nm استفاده میکنن ولی Slim اون مدل های اولیه از 65 و الان همشون از 40nm استفاده میکنن. هرچه سایز ترانزیستور کمتر باشه به نانومتر عملکرد پردازنده بهتر هست و گرمای کمتری میده.
تفاوت های مدل های مختلف PS3:
کد:http://ps3crunch.com/playstation-3-sticky/detailed-info-ps3-sku-models/
با مولتی من،روجرو،گایا و اوپن روی FAT و اسلیم 320 گیگ امتحان کردم........نقل قول:
من دیشب با IrisManager چند تا از بازی ها رو تست کردم مثل killzone2 و Motorstorm بدون دیسک راحت اجرا شد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به جز GT5 هیچ کدوم نیومد........
Iris manager رو اسمشم نشنیدم،اگه میشه یه لینک بذار...
پیشاپیش مرسی...
هیچ تفاوتی بین پردازنده فت با اسلیم در پردازش وجود نداره و از نظر قدرت یکی هستند .نقل قول:
اگر بتونید فت ساخت ژاپن گیر بیارید سگش می ارزه به تمام اسلیم های موجود ، چون اسلیم ها همه از دم چینی هستند . ولی از طرفی جنس دست دوم معلوم نیست چه بلایی سرش آوردند .
Ps3 ها توی مدل فقط از نظر هارد با هم تفاوت دارند ، هر چی هارد بیشتر - بهتر .
اگر هم میخواید کپی خورش کنید باید حتما به فرمورش نگاه کنید که کپی خور بشه .
سلام بچه ها . من تصمیم دارم فردا برم یه ps3 بخرم آخه با xbox اصلا حال نمی کنم . می خواستم یه راهنماییم کنید چی بخرم البته خودم رفتم یه خورده پرسیدم احتمالا نظرم رو ps3 120 gig هست یه هارد 640 گیگ اکسترنال پروتابل هم دارم نظرتون چیه ؟؟
لطفا قیمتا رو هم بگید اینجور که پرسیدم 40 گیگ دورو وره 280 تومنه و 120 دورو وره 380 تومنه ؟؟؟
اگه میشه یه راهنمایی کامل کنید ؟؟؟
40 گیگ ها((FAT)) همه استوک هستن و اصلا ارزش خرید ندارن.........
یه 120 اسلیم بگیر،هارد اکسترنال هم داری که،پس خیر و برکت
fat با فریمور کپی خور حدود 310 واست درمیاد و اسلیم 120 هم حدود 400..........
پس حدود 20 الی 30 هزار تومن پول کپی خور شدنشه ...نقل قول:
حالاقیمتای حافظه های بالاترش چقدره مثلا 160 یا 320 یه سوال دیگم داشتم
من اگه این 120 گیگو بگیرم به مشکل بر نمی خورم آخه میگن یه سری بازی ها باید رو هارد اینترنال ps3 اجرا بشه ( از این می ترسم)؟
بعدا از یکی . دو تا مغازه پرسیدم می گفتن بدون دانگل ه ک می کنن که میگن بعد یه مدتی بن میشه و دستگاه به مشکل بر می خوره
....... من چی کار کنم برم با همون دانگل دستگاه رو بگیرم یا بدون اون یعنی اون یکی روش که بدون دانگله ؟؟؟
ممنون.از یکی از بچه های فروم تونستم چند تا لینک از جمله اونی که شما گفتی رو پیدا کنمنقل قول:
من الا ن امضام رو تغییر دادم.حالا نمیدون ممنظورتون از ساپورت نکردن نفهمیدم!نقل قول:
لینکی که آوزش داده باشه داری؟چون من هیچکدوم از اینایی که شما گفتید رو نمیشناسم!باید سخت افزار خاضی رو تهیه کنم؟با لپ تاب نمیشه!؟نقل قول:
اگه از IrisManager استفاده کنی نیازی به داشتن هارد اینترنال بالا نیست. این منیجر میاد فقط فایلهای Split شده رو مرج میکنه میریزه تو هارد اینترنال و بقیه فایل های بازی رو از همون هارد اکسترنال میخونه.نقل قول:
با دانگل یا بدون دانگل فعلاً هیچ راهی نداره شما بتونی Online بازی کنی. پس دلیلی هم نداره به Internet وصل شی با PS3 تا BAN شی. و مسلماً اگه با دستگاه -- شده سعی نکنی به نت وصل شی BAN هم نمیشی. بدون دانگل -- کن. نیازی هم نیست پول بدی. خیلی خیلی آسون و بی خطر هست. هیچ کاری نداره. آموزشش هم بگردی تو این سایت هست.
نقل قول:البته LittleBigPlanet 2 رو امروز هر کار کردم بدون دیسک اجرا نشد.کد:http://ps3crunch.com/first-hermes-manager-fork-released-iris-manager.html
================================================== =============================
اون کدی که از خود سایت Playstation میتونی بگیری از نوع BB Link هست و این سایت BB رو ساپورت نمی کنه. ولی این سایتی شما ازش استفاده کردی کد HTML بهت میده و من هم از همین HTML استفاده کردم :31:نقل قول:
پس دانگل فقط باسه آنلاین بازی کردن. پس این یارو فروشنده چی می گفت دانگل لازمه .
1.بچه ها والا من مخم قاطی کرد یکی به من بگه داستان این -- چیه پاک قاطی کردم؟؟؟
2. یه سوال دیگه من از طرف شنیدم یه دیسک اورجینال هم باید بگیرم تا بتونم بازی کنم درسته؟؟؟
3. آقا من باید چی کار کنم پاک قاطی کردم یکی راهنماییم کنه ؟؟؟........................................
دوست من کلاً دو روش وجود داره واسه ه ک PS3نقل قول:
روش قدیمی اینه که یک دانگل میخری 30-40 تومن. اونو وصل میکنی و بازی کپی اجرا میکنی تو PS3 . این روش رو فیرم ویر 3.41 جواب میده و ازون به بعد سونی جلوی این باگ رو گرفته و دیگه کار نخواهد کرد.
روش دوم استفاده از کاستم فیرم ویر هست که میان همون فیرم ویر اصلی سونی رو یکم سیخش میدن تا بشه نرم افزار نصب کرد روش و بازی کپی هم اجرا کرد. برای اجرای بازی کپی به یک سری برنامه نیاز هست که تو PS3 بعد از اینکه کاستم فیرم ویر نصب کردی توش نصب بشه. به اینها میگن Backup Manager. مثل:
Multiman
Gaia Manager
Rogero Manager
Open Manager
.
.
.
و Iris Manager که جدیدترین و با امکانات ترینشون هست.
دانگل برای Online نبود بلکه واسه این بود که بشه نرم افزار های مختلف از جمله این Backup Manager ها رو روی PS3 نصب کرد.
برای استفاده از روش دوم که همون کاستم فیرم ویر یا CFW هست باید روی PS3 فیرم ویر اصلی سونی ورژن 3.55 نصب باشه. بالاتر اگه نصب باشه کلاً نمیشه هکش کرد. فعلاً تو بازار همه PS3 ها وقتی میخری یا 3.55 دارن یا قدیمی تر.
آخرین Firmware هم که اومده 3.6 هست.
پس با این حساب ps3 که من می خرم باید از روش کاستم فریم ور ه ک شده باشه نه از روش اول که همون استفاده از دانگل هست وگرنه رفته تو پاچم درست میگم دیگه ؟؟؟؟
به طور مثال ps3 که من می خوام بخرم مثلا یه 120 یا 320 اسلیم باید از روش کاستم فریم ور ه ک بشه چون اگه دانگل باسش بگیرم بعد از یه مدت به کارم نمیاد و باید دوباره از روش دوم استفاده کنم و به طور کلی دانگل رفته تو پاچم درست می گم ؟؟؟؟
لطفا کمک کنید ؟؟؟؟
PS3 باز شده نگیر. آک باید باشه. مثل PS2 نیست که -- شده بهت بفروشن دوست من.نقل قول:
بگیر حالا یا بده بیرون یا خودت بشین تو Net بگرد تو همین سایت آموزشش هست. اصلاً کاری نداره . خطری هم نداره. خودت ه کش کن.
همین الان هم اگه دانگل بخری ببخشیدا ولی رفته تو پاچت :46:
پس من خواستم ps3 بگیرم حواسم باشه از روش کاستل فریمور cfw ه ک شده باشه نه از روش دانگل ممنونم از همه
می خواستم بدونم برای اجرای بازی ها آیا به یک دیسک اورجینال نیاز دارم یا نه؟؟؟؟؟
پس من خواستم ps3 بگیرم حواسم باشه از روش کاستل فریمور cfw ه ک شده باشه نه از روش دانگل ممنونم از همه
می خواستم بدونم برای اجرای بازی ها آیا به یک دیسک اورجینال نیاز دارم یا نه؟؟؟؟؟
نقل قول:
اساتید بهتر میدونن ولی فکر کنم دیگه نمیخواد.
البته فکر کنم واسه آنلاین بازی کردن لازم داشته باشه!
یه سوالی داشتم!
اگه کپی خور کنیم دستگاه رو،واسه دستگاه ضرر داره!
یه جا خوندم که فنش بیشتر از حالت عادی کار میکنه!