سلام دوستای گلم یه راهنمایی میخواستم.:n01:/ بازی F1 Race Stars رو میشه به صورت 2نفره با دسته و split-screen بازی کرد؟! مرسی.:n12:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام دوستای گلم یه راهنمایی میخواستم.:n01:/ بازی F1 Race Stars رو میشه به صورت 2نفره با دسته و split-screen بازی کرد؟! مرسی.:n12:
سلام به دوستان عزیز و گیمرین محترم :دی
دوستان من به یه لیست کامل از بازیهای استراتژیکی نیاز دارم که درشون از قاعده مدیریت منابع استفاده شده ! یعنی مثلا نیاز به مواد اولیه و معدنی و طلا و آهن و چوب و ...! یعنی یه چی تو مایه های age of empires I & II ! البته هم سبک دوران باستان و هم مدرن
ممنون میشم کمکم کنید
نقل قول:
به نظر من ( هر دوشون قابلیت مدیریت منابع دارن )
age of mythology - grand ages rome reign of augustus
اگر age of empires 3 رو بازی نکردی حتما بگیرش - من از نسخه 3 بیشتر از قبلیا خوشم اومد
ممنون دوست عزیزنقل قول:
به نظر من ( هر دوشون قابلیت مدیریت منابع دارن )
age of mythology - grand ages rome reign of augustus
اگر age of empires 3 رو بازی نکردی حتما بگیرش - من از نسخه 3 بیشتر از قبلیا خوشم اومد
اما من بحث من گسترده تر بود ! این بازیارم میشناسم :دی بحثم سر یه لیست کامل بود ! نیاز دارم ، البته نه برا بازی فعلا !
چندتا بازی در سبک Rayman میخوام
دوستان با این سیستم میشه بازی های روز رو با کیفیت اجرا کرد ؟ ( لپتاپه )
مثلا چه بازیهایی رو نمیشه باهاش انجام دادنقل قول:
پردازنده: Intel 3230M Core i5 2.6GHz UpTo 3.2 GHz - Cache 3 MB
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 500 GB 5400rpm
کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT 635M 2048 MB UpTo 3072 MB
فعلا همه رو اجرا می کند
hellyeah wrath of the dead rabbit
ولی به پای rayman که دیگه نمی رسد
سلام
یه بازی استراتژی قدیمی بود که تو یه ساحل بود و باید هتل , محل تفریح و .... می ساختیم مردم توش باید از تمیزی و ... راضی بودن
اسمش رو میخواستم
کسی هست بتونه کمک کنه ؟
ممنون
سلامنقل قول:
منظورتون رو متوجه نشدم
!؟
Hell Yeah! Wrath of the Dead Rabbitنقل قول:
اسم یه بازیه که ایشون معرفی کرد!
دوستات دارم بازی سفارش می دم اینترنتی ، یه بازی دیگه هم می خوام همراه Fifa 14 و GTA V سفارش بدم
بهترین بازی 2013 چیه بگیرم ؟
Tomb Raider
نظرت راجب saints row 4 چیه نسبت به Tomb Raider ؟
SR تو مایه های GTA V و یجورایی نسخه ی ضعیف شده ی این بازیه!نقل قول:
حالا اگه خیلی به سبک GTA علاقه داری میتونی این بازی رو بگیری!
راستی داشتم سرچ میکردم به بازی Contrast برخوردم بازی جالبیه قبلا نمیدونستم این بازی وجود داره:n07:
ایا برا پی سی هست و تاریخ انتشار کی هست و سازنده هم کدوم بازی ساخته قبل از این Contrast بسازه ؟؟؟
شرمنده سوالم زیاد بود
مرسی
برای PC عرضه میشه!نقل قول:
چهارماه آخر 2014 تاریخ خورده و فعلا تاریخ دقیق اعلام نشده!
سازنده ی بازی کاناداییه و سال 2009 تاسیس شده و شرکت نوپاییه!
با سلام
من الان مترو میزنم و COD4 آنلاین- بازی هایی مثل BORDER 2 آنلاین
و مکس پین 2 - بتمنها رو هم قبلا بازی کردم - (خوشم میاد از اینا ) -میشه لطفا چند تا بازی
با گیم پلی و گرافیک خوب پیشنهاد بدید برای دانلود
خودم ELDER SKROLL و BIOSHOK INFINNIT در نظردارم اینجا تعریفاشون رو شنیدم
آیا پیشنهاد میدید؟
لطفا دو سه تا از از دوستان بازی های پیشنهادی شون رو بگن (فقط بین 2011 - 2013)
بجز بازی های زیر :
انواع COD MW - BATTELFILD - FARCRY -مکس پین
حالا هر ژانری شد (آرکید و کم حجم هم نباشه )
مرسی
F1.2013-RELOADED اومده مشكلي نداره؟
ماشین بازی جدید چیزی نیومده؟
far cry 2
far cry 3
nba 2k 2014 رو لطفا معرفی کنید :n01:
خیلی ببخشید... یعنی چی کار کنیم؟ نیاز به معرفی نداره کهنقل قول:
بازی شبیه سازی که مثل همیشه فرسخ ها از pes , fifa جلوتره (شبیه به واقعیت تره)
بینظیره... البته بیشتر تغییرات بازی روی نسل هشتم صورت گرفته ولی خب همین نسخه نسل هفتم هم عالیه
موضوع تاپیک یکم گمراه کننده است باید اسمشو میذاشتند مشاوره برای انتخاب بازی:n02:نقل قول:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
من میخوام از یکی ps3 قرض بگیرم و بازی های اختصاصی اش رو بازی کنم :n02:
فعلا اینهارو میخوام بازی کنم اگه بازی های خوب دیگه ای به نظرتون رسید بگید حالا اختصاصی ps3 هم نبود طوری نیست ولی برای pc نیومده باشه
سری GOW
سری MGS
سری Uncharted
سری killzone
journey
heavy rain
last of us
کی میدونی بازی Warriors Orochi 3 رو باید از کجا تهیه کنم ؟ اصلا برای کامپیوتر اومده ؟؟؟:n05::n05::n05:
مثل اینکه که کسی جواب منو نمیده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:n05::n05::n05:
دوستان من یه بازی شمشیری تو مایه های Samurai Warriors و Warriors Orochi میخوام
کسی سراغ داره ؟؟؟ ایا ؟؟؟:n05::n05::n05:
انگار خیلی وقته کسی به این تاپیک نمیاد اره ؟؟؟؟؟؟؟
:n22:
دوستان سلام بازی جدیدی که لاک پشت های نینجا دادن بیرون چرا تو هیچ فرومی صحبت نمیشه راجع بهش؟مگه ممنوعه:n02:واقعا چرا؟با اینکه بازی معروفیه من کل این فروم رو گشتم تا تاپیکشو پیدا کنم نتونستم...من بازیو گرفتم.خوبه.میشه روشن کنید منو؟
دوست من خودت می تونی تاپیکش رو استارت بزنی.
دوستان از بین سری بازیای war craft کدومشو الان دانلود کنم بهتره؟
war craft3
war craft3 frozen thron
world in warcraft
wow رو به دلیل نداشتن فضای کافی تو سیستمم نمیتونم نصب کنم :دی
در ضمن تا حالا هیچ کدومشم بازی نکردم میخوام یکی باشه که اولا سینگل پلی هم باشه و هم خیلی خفن باشه :دی
نه منظورم اینه چرا تاپیک nba 2k14رو ایجاد نمیکنین؟؟؟؟:n15:بازی سخت شده نمیتونم اسلم بزنم :n02:نقل قول:
سلام دوستان...
بازی مثه Rayman legends چی موجوده؟
مثه همون تصویر سازیاش عالی باشه و کارتونی تر...... و موسیقیش هم عالی باشه!
از دوستان کسی نمیدونه چه طوری میشه nba2k 2014 پاس الیوب فرستاد؟؟؟؟؟؟
سلام
آقا مدتیه دنبال یه بازی هستم:
قدیما حدود 4 تا 6 سال پیش یه بازی بود که شما از روی زمین در یک پادگان و مقر نظامی بودی و هواپیماهای دشمن حمله میکردن و شما باید با پدافند های نظامی و پرتاپ تیر و موشک با ضدهوایی به تعداد مشخص به سمت اونها هواپیما ها رو نابود میکردیم و پس از هر چند مرحله مدال افتخار میداد و مراحلش هم در جاهای مختلف بود یا کنار دریا یا توی بیابون و ....
کلا شما همش رو صندلی بودی و در گیم پلی فقط لوله ضد هوایی میدیدی و آسمان رو
خلاصه که خیلی حال میداد...اگه زیاد شلیک میکردی هم سلاح داغ میشد و باید صبر میکردی خنک شه و تعداد تیرهات هم محدود بود.
ممنون میشم این بازی رو اسمشو بگین یا از این دست بازیها الان هم هست؟چیا؟
beach head 2002 & 2008نقل قول:
نه این نیست...گرافیکش خیلی عالی بود در اون زمان خودش....یعد فقط هواپیما بود که باید میزدی نه آدم....نقل قول:
همش هم روی ضد هوایی مینشستی در تمام مراحل ....سبک هواپیماهاش هم مربوط به قدیم و جنگ جهانی بود....خیلی باحال بود...
سلامنقل قول:
اومدم جواب پ خ که دادی بودی رو بدم دیدم اینجا هم پرسیدی پس اینجا ادامه میدیم.
خب من هم می خواستم همین beach head رو بگم و فکر کنم همین باید باشه چون تو همین هم کلا تا اخر داخل یک سنگر نشستیم و هم هواپیما میزدیم و هم پیاده نظام
اما وقتی میگی فقط هواپیما باید کمی فکر کنم چیزی به ذهنم نمیرسه
البته بعضی مواقع هم روی ناو جنگی بودش وسط دریا ولی کلا فقط هواپیما میزدی...نقل قول:
منم این بازی رو میگید بازی کردم.مال خیلی وقت پیشه..اسمشم یادم نیست بازی جالبی بود.هواپیماهاشم همشون ازین قدیمیا بودن مال جنگ جهانی و اینچیزانقل قول:
آره دیگه ولی گرافیکش خدایی زمان خودش خیلی عالی بود....نقل قول:
وقتی هواپیما توی رادار میومدن آژیر خطر بصدا درمیومد تا میومدی به خودت بجنبی آسمون پر میشد از از هواپیما که روی سرت داشتن بمب مینداختن پائین.
در هر مرحله هم مهمات ات مقدار مشخص و محدودی بودش.باید نشونه گیریت دقیق می بود و درست شلیک میکردی که تیرهات تموم نشن
//
حداقل یکی بگه سبک اینجور بازیها چیه شاید اینجور بشه از توی لیست بازیها در ویکیپدیا پیداش کرد..... (البته با وجود اینکه کمی بعیده)
مرسی.
یادمه بعضی همواپیماها که دورتر بودن رو باید جلوتر ازشون تیر میزدیم که بهشون بخوره .هرچی نسبت فاصله شون بیشتر بود باید جلوترشون تیر زده میشد..اسم ایرانیش یادمه یه ضدهوایی داشت..سرچ کن شاید پیدا شه