کسی هست که بازی های psp رو با قیمت مناسب بفروشه؟
(لطفا یه سایت معرفی کنین که لیست کل بازی ها رو داشته باشه)
دوست عزیز کلا خرید و فروش در این فروم ممنوع هست و خلاف قوانین.نقل قول:
تنها راهنمایی که میتونم بکنم این هست که به فروشگاه مجازی فروم bc (بازی سنتر) مراجعه کنی.
از کمکت ممنون:20:
ميتوني از westgame يا big game بخري . colection هاشون 7 تا بازي داره ميدن 2000 توماننقل قول:
کالکشن های وست که 1500 بود !نقل قول:
ميتوني از westgame يا big game بخري . Colection هاشون 7 تا بازي داره ميدن 2000 تومان
مركزي 1500 ميده بقيه 2000 تومن ميدننقل قول:
به نام حق
سلام
آقایون اساتید محترم تو رو خدا نگید برو صفحات قبل رو بخون.خدایی خرید psp بدجور افتاده به جونم.
من اکثراً آخر هفته ها 5 یا 6 ساعتی تو سفر هستم و بد جوری حوصلم سر میره.می خواستم یه psp بگیرم اما می دونم برم مغازه باید فروشنده رو عین گاو گیج نگاه کنم چون هیچی نمی دونم.
ضمناً نمی خواهم یعنی نمیتونم بیشتر از 200 هزار خرج کنم.اگه زیر 200 باشه که بهتر.
یه راهنمایی کنید که تهران کجا برم خرید و چه مارکی بگیرم؟چه وسایل ضروری جانبی بگیرم و برای انتخاب بازی همون نظر سنجی سایت رو مد نظر قرار بدم؟
آیا بعدها خودم می تونم بازی نصب کنم؟
و یه سوال مهم دیگه آیا psp فقط برای بازی هست؟
آهان یه سوال دیگه.منی که عمری بازیهای گرافیک بالا انجام دادم به گروه خونیم می خوره 4 یا 5 ساعت بشینم پای psp?
ممنون و خدا اجرتان دهد.
نقل قول:
سلام دوست عزیز.
خوب اگه صفحات قبل را میخوندی همه چی دستگیرت میشد. :دی
خوب قیمت خود این کنسول میانگین 210 تومن هست+خرید یک مموری 4 گیگ 37000 تومن که جمعا میشه حدودا 250 تومن.
مارک همه که sony هست.غیر سونی نداره.
یک مدل اسلیم یا همون 2000 داره یک مدل هم فت یا 1000 جدیدا مدل 3000 هم اومده که اصلا فعلا طرفش نرو چون هنوز هک نشده و برای هر بازی باید 30-40 تومن پول بدی.
مقایسه کامل 1000 و 2000 در تاپیک زیر:
وسایل ضروری به نظر من فقط یک برچسب lcd که lcd خش نخوره.یک کیف برای حمل نقل.یک بند مچیکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=247081
بازی های خوب زیاد داره که بچه ها همش را معرفی کردن.
بازی نصب کردن توی کنسول ها معنی نمیده کنسول یعنی دیسک را بزار بشین بازی کن.که البته باید برای بازی های کپی بازی را داخل مموری کپی کنی و بعد از داخل psp اجرا کنی
بازی ها را هم میتونی بخری یا دانلود کنی.
نه دوست عزیز psp به غیر از بازی کردن قابلیت پخش آهنگ-پخش فیلم و دسترسی به اینترنت wireless را هم دارا هست.
البته با خرید لوازم جانبی مانند دوربین یا gps قابلیت عکاسی وفیلم برداری و یک پیمایشگر هم به دستگاه اضافه میشه.
کنسول گرافیکی رضایت بخش داره.خیالت راحت باشه که ساعت ها میتونه سرگرمت کنه.
استاد عزیز جناب choory ممنون از راهنمایی کامل شما.
خوب فرض بر اینکه من می خوام برم این کنسول رو بگیرم.تهران بهترین و مطمئن ترین مکان برای فروش این کنسول کجاست؟
من رفتم داخل مغازه بگم یه PSP می خوام؟همین؟کپی خور کردنش چی؟بازی چی؟
استاد :18: :دینقل قول:
خواهش میکنم.
بهتره برای تهران دوستان تهرانی راهنمایی کنند.
شما میری میگی یک psp اسلیم میخواهم.رنگش هم به دلخواه خودت.بعد باید برات مجانی کپی خور کنه بهش بگو برات آخرین فریمور کپی خور شده یعنی 5.00m33-3 را بریزه.اگه 5 را نداشت فریمور های پایین تر هم مشکلی ندار میتونی آپدیت کنی اما برای آپدیت حدود 26 مگ فایل باید dl کنی اگه دسترسی به اینترنت پر سرعت نداری بگو خودش آپدیت کنه.
شما برای فهمیدن کپی خور بودن و خرید مموری اصلی پست زیر را بخونید کامل توضیح دادم
بازی هم معمولا چند تایی به انتخاب خود شما مجانی میدهند.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2676689&postcount=5027
اگه هم بازی های بیشتری خواستی میتونی پول بدی روی dvd بزنه بعد هروقت خواستی به psp منتقل کنی.قیمت بازی ها هم بستگی به انصاف فروشنده داره.
مثلا بعضی ها بازی های جدید را 1000 میدهند و بازی های قدیمی را 500 بعضی ها همه را 1000 بعضی دیگه هم همه را 500 بعضی ها مثلا یک dvd بازی 2000 و..... بعضی ها هم مثل این فروشنده ای که من ازش خرید کردم مادام العمر بازی مجانی.:31::8:
:42: ای جونم choory نفس بیده choory.
مرام کش کردی دیگه.
به قیمت یک اسپم زدن باید تشکر جداگانه از شما می کردم
چطور مجانی میده؟:18: نکنه منظورت دانلود از اینترنت؟ :31:نقل قول:
آقا مثل این که قیمت psp کشیده بالا نسبت به 2 هفته ی گذشته (متاسفانه)
نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز کلا خرید و فروش در این فروم ممنوع هست و خلاف قوانین.
تنها راهنمایی که میتونم بکنم این هست که به فروشگاه مجازی فروم bc (بازی سنتر) مراجعه کنی.
نقل قول:
ميتوني از westgame يا big game بخري . colection هاشون 7 تا بازي داره ميدن 2000 تومان
نقل قول:
کالکشن های وست که 1500 بود !
من اینترنتی هر dvd سلکشن رو 500 میخرم ... ( خوب به من چه ؟؟؟؟؟ :biggrin:)نقل قول:
مركزي 1500 ميده بقيه 2000 تومن ميدن
اين nfs under cover چقدر مسخره هست . خدايي pro street يه چيزه ديگه بود .
قیمت psp 3000 الان چقدره ؟
من علاقه مند شدم که یکی از این کنسول ها تهیه کنم و با توجه به اینکه صفحه نمایش و کیفیت رنگش خیلی برام مهمه و اگه پایین باشه یا ببینم بالاتر از اون هم هست حسابی ضدحال می خورم تصمیم گرفتم یه 3000 بگیرم چون صفحه اش نسبت به 2000 خیلی بهتره !!!
با توجه به اینکه این کنسول تاریخ عرضه شدنش 23 مهر بوده و الان که 2 آذر هست هنوز کرک نشده ؟؟؟
یعنی ممکنه اصلا کرک نشه ؟؟؟؟
ببخشید که اینهمه سوال کردم
من میخوام یک psp خوب بخرم اگه میشه یک مدل خوب باقیمت مناسب بهم بگید ممنون میشم
نقل قول:choory جان زحمتش رو کشیده بودن قبلانقل قول:
لطفا دقت کنید چون تمام جواب های شما در همین صفحه و صفحه قبل موجوده:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
سرانجام PSP 3000 هک شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فنهای دنیای homebrew میتوانند خوشحال باشند. در حالی که سونی تدابیری اندیشیده بود که از هک شدن اخرین ورژن PSP خود جلوگیری کند، بالاخره این کار به انجام رسید و PSP 3000 نیز هک شد. البته ا استعدادی که در هکرهای امروزی وجود دارد، جای سوال است که چرا این زودتر این کار انجام نشد؟
یک باتری جدید، که کاربر را قادر میسازد که به بخش service mode دسترسی پیدا کند. از انجا شما میتوانید فریمور سیستم را دانگرید کنید. کار کردن با باتری راحت بوده و شما میتوانید بین حالت service mode و normal mode جابجا شوید. این باتری با هر دو مدل 2000 و 3000 کار میکند.
این باتری که " Lite Blue Tool" نام دارد و توسط Datel ساخته شده است در 28 نوامبر و با قیمت 30 دلار در امریکای شمالی و 20 دلار در UK به فروش خواهد رفت.
منبع:منبع اصلي:کد:http://www.----------.com/forums/showthread.php?t=19170
کد:http://www.1up.com/do/newsStory?cId=3171442
خواهش میکنم وظیفه هست.نقل قول:
نه کاملا مجانی.:31:نقل قول:
یک فروشگاه توی اصفهان هست به نام کارن که هرکسی ازش psp بخره بازی را مجانی میده تا آخر عمر.
آرشیو کاملی هم داره.حتی چند بار بهم گفت یک هارد بیار همه بازی ها را برات بریزم.
تا حالا من حدود 130 تا بازی مجانی گرفتم ازش.
آدم باحالی هست.
خبر خوبی بود.نقل قول:
علی آفا (ali_ranger22) هم چند روز پیش به این باطری اشاره کرده بود.
اما من قبلا این باطری را با همین طراحی و رنگ خیلی توی فروشگاه های اینترنتی دیده بودم که فقط یک باطری پاندورا معمولی بود.
امیدوارم خبر مثل خبرهای هک شدن ps3 که بعضی وقت ها به گوش شنیده میشه نباشه.
باید صبر کنیم تا باطری منتشر بشه یا dark-alex تایید کنه.
قیمت psp3000چنده و سایتی هست که بفروشه؟
به فروشگاه مجازی BC سر بزن اونجا آقا مجید (goril angori) داشت.به قیمت اگه اشتباه نکنم 240 تومن.نقل قول:
شما صبر کن کامل هک بشه و بشه توی ایران هک کرد بعد برو تو فکر خرید psp3000
فکر کنم وقتی PSP3000 هک شه قیمتش خیلی زیاد بشه نه ؟
الان کهslim قیمتش 200 تومان هست با این صفحه ای که PSP3000 داره اگه هک بشه فکر کنم قیمتش 300 به بالا بشه !!
Chry جان این کارن یا همون اقا سعید که میگی اکثر بازیا شو از من میگیره
اساتید محترم من امروز دارم میرم یه psp بخرم.آخرین توصیه ها رو به من بگید.
با تشکر
شما؟نقل قول:
فکر کنم اشتباه میکنی ها.
خودم از وقتی adsl گرفتم بازی های جدید را براش میبرم.تا اونجایی هم که یادمه قبلا هرچند وقت یک بار هارد را میفرستاد تهران براش بازی میریختند.
بعد شما که تازه چند ماهه براتون از کانادا psp آوردن و حتی نمیدونستید که psp تقلبی نیست و در خرید مموری هم شک داشتید.
بعد چطور کارن که مرکز پخش psp هست و یه آرشیو 300-400 شایدم بیشتر بازی داره بازی ها را از شما میگیره؟؟
اگه به گفته شما-شما براش بازی میبرید باید من هم بشناسید چون پایه ثابت اونجا هستم.:31:
راستی choory هم 2 تا O میخواهد.ویرایش کن.
مبارک باشه.نقل قول:
دیگه همه چیز را گفتم دیگه.فریمور کپی خور باشه.سعی کن مموری اصل بگیری.
یک توصیه دیگه هم از این هدفون ها که مال psp هست به هیچ وجه نگیر که همه چینی و کیفیتی فوق العاده بدی دارن.
نقل قول:من هم فک میکنم اگه هک بشه قیمتت میره بالا:41:نقل قول:
بله اینجا ایرانه و از خواصیت های ایران هم همینه.تا تقاضا برای یک جنس بره بالا قیمت ها هم میکشه بالا.نقل قول:
اما اگه هم گران بشه بعد از چندماه قیمت متعادل میشه و آن موقع خرید به صرفه هست.
به نظر من که 3000 همچین آش دهان سوزی نیست که ارزش داشته باشه آدم براش پول بیشتر از ارزش اون بده یا صبر کنه که قیمت ها پایین بیاید.
اگه دارک الکس هک کنه و روش هک کردن هم ارایه بده واقعا عالی مشه چون به راحتی هرکسی میتونه دستگاه را کرک کنه درست مثل این 2000 و 1000 اون موقع هرکسی با خیال راحت میتونه از خارج ایران تهیه کنه و خودش کپی خور کنه.
یعنی اصلاً هدفون نگیرم؟نقل قول:
یک توصیه دیگه هم از این هدفون ها که مال psp هست به هیچ وجه نگیر که همه چینی و کیفیتی فوق العاده بدی دارن.
خود psp دارای جک صوتی 3.5 میلیمتری استاندارد هست.شما هر هدفون استاندارد دیگه را میتونی بهش وصل کنی.نقل قول:
اقا ما الان فرض می کنیم psp 3000 هک شده
به نظر شما حالا slim بهتر یا 3000؟
بازی های جدید PSP
Loco Roco 2
Mobile Suit Gundam Gundam vs Gundam
prinny
Suigetsu Portable
Need For Speed Undercover
Chuumon Shiyouze Oretachi no Sekai [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Zero Pilot Dai Sanji Sekai Taisen
Football Manager 2009 Handheld
هرکدوم را که خواستید بگید تا لینکش را در تاپیک مربوطه قرار بدم
نقل قول:
اولا که فکر نمیکنم که به رخ کشیدن و یا بهتر بگم مسخره کردن سوالات ابتدایی در مورد psp کار جالبی باشه.
دوما از همان زمانی که شما گفتید اکثر بازی ها و نرم افزار ها شو از طریق من تهیه میکنه (منظورم بازی های جدید هست)
ثانیا اون که من رو نمیشناسید باید بگم که مشگل خودتونه
من نه قصد به رخ کشیدن دارم نه کل کل و نه مسخره کردن.من گفتم شما تازه psp خریدید پس چه شکلی کارن از شما بازی میگیره؟؟نقل قول:
توی این 8-9 ماه که من میرم اونجا بازی میریزم آرشیو این کارن تکونی نخورده.خودم یا بازی هایی را که dl کردم براش میریزم یا میرم از اون همسایش میخرم بعد به کارن هم میدم.
من با هیچ چیز مشکل ندارم.من از شما پرسیدم اگه زیاد اونجا میری باید من را هم دیده باشی.سعید کامل من را میشناسه.
بهتره همینجا تمام بشه چون اصلا به این تاپیک ربطی نداره.
اگه باز میخواهی ادامه بدی توی پرفایل بنویس یا پ.خ
سلام. یه سوالی در مورد psp داشتم. سوالم اینه که ایا psp ها قابلیت نمایش فایلهای افیس و pdf را داره یا نه؟
تو پاتاپون چه جوری میشه کاری کرد که بارون بیاد ... ؟ ( x رو آزاد کردم و غول قرمزه رو هم چند بار کشتم )
سلام دوستان من کی رو میشناسم psp 3000 رو میده 250 تومن هرکی خواست pm ده تا آدرس طرفو بدم .. چون اینجا نمیشه گفت..
خوب معلومه که 3000 بهتر هست.. بیشترین پیشرفتش lcd هست که کیفیتش خیلی بالا رفته میگن تو آفتاب هم میشه باهاش بازی کرد...نقل قول:
خوب شما اول باید بری آن مرحله که سپاهت آتیش میگیره بعد جایی که سپاهت را مرتب میکنی اون ستون که پرچم دار روش واستاده لوح باران را انتخاب میکنی.نقل قول:
وارد مرحله میشه.اول مرحله باید به فیور برسی و بزنی don dodon dodon
یعنی x.xx.xx
سپس وارد یک صفحه دیگه میشه که باید کلیدهای را که میگه بزنی تا بارون بیاد.
دقیقا همانجایی هم کهع سپاهت آتش میگیره هم باید همین کار را بکنی.
نقل قول:
خوب منم یکی را میشناسم که 240-245 میده.
ببعد بچه ها گفتن که psp3000 مشکل پردازش تصویر داره و بعضی از وقت ها خط هایی روی صفحه می افته پس تا این عیب برطرف نشه خرید 3000 یکم اشتباه(البته اگه موضوع کپی خور شدن را نادیده بگیریم.)
سلام و خسته نباشید.آقا من امروز یه psp خریدم حالا توضیحاتش رو بعد می گم.اما الآن گیرم رو نصب بازی.
یه راهنمایی میدید؟
ممنون
خیلی خیلی مبارک باشه.نقل قول:
به جمع psp داره ها خوش آمدی
شما ابتدا کابل را به psp میکنی.سپس از منوی setting گزینه usb connection را انتخاب میکنید.دستگاه توسط کامپیوتر شناخته میشه.(راستی قبلش مموری را توسظ خود psp فرمت کن تا فولدر های مربوطه ساخته بشه.) بعد فایل iso یا cso بازی را از داخل کامپیوتر به داخل فولدر iso در مموری کپی کن.و بعد بازی را از داخل psp اجرا کن و حالش را ببر.:8::46:
برای فرمت کردن مموری هم مسیر زیر را دنبال کن
settings=>system settings=>format memory stick