دوستان، یه آدم خیری پیدا بشه کد آهنگ پیشواز ایرانسل واسه آهنگ قراضه چین رو به من بگه،
بعدم بگه اگه الان یه آهنگ پیشوازی فعال داریم، بخایم با این آهنگ جا به جا کنیم باید چکار کنیم؟
ممنون:n16:
Printable View
دوستان، یه آدم خیری پیدا بشه کد آهنگ پیشواز ایرانسل واسه آهنگ قراضه چین رو به من بگه،
بعدم بگه اگه الان یه آهنگ پیشوازی فعال داریم، بخایم با این آهنگ جا به جا کنیم باید چکار کنیم؟
ممنون:n16:
پیام چاوشی رو فیس.بوک:
سلام دوستان عزیزم
چیزی به تکمیل شدن آلبوم نمونده
حسین صفا روزبه بمانی و یک تراک از حسین غیاثی
امیدوارم به زودی همدیگه رو ببینیم
محسن
این عبارت "امیدوارم به زودی همدیگرو ببینیم" رو خیلی دوست داشتم :):n12:
تنظيم ها :
بهروز صفاريان فرشاد حسامي اميد حجت
امير جمال فرد و من هم تنظيم دارم ولي هنوز هم ممكنه تغيير كنه و ....
سهم بهروز صفاريان در آلبوم بعدي من خيلي بيشتره چون ما موقعي با هم به توافق رسيديم كه نصف بيشتر آلبوم تموم شده بود و خيلي از كاراش انجام شده بود
و اگر هم ميخواستيم از ابتدا شروع كنيم حالا حالاها بايد صبر ميكرديم ؛)
خبري بود به اطلاعتون ميرسونم
محسن
دوستان
میشه لینک دانلود ورژن هاوس قطعه ستمگر برام بذارید؟
MP3 320 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
MP3 128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
.
.
.
راستی دوستان این یارو چی میشه ؟ من که هر چی خوندم نفهمیدم...!! خودشم نمیدونه داره چی میگه !! (آغاز پاراگراف چهارم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طرف از اول تا آخرش نفهمیده خودش چی گفته :n02:نقل قول:
بی خیال ، این هم از هموناییه که با 4 تا کلمه میخوان بگن خیلی حالیشونه
حالا موندم چرا گیر داده به محسن ! مثلا اون تتلو خیلی بهتره ؟! :n09:
اختصاصی «موسیقی ما»؛
محسن چاوشی خواننده «شاه گوش» میشود
موسیقی ما – بهمن بابازاده: محسن چاوشی در سکوت کامل خبری به عنوان گزینه اصلی حضور به عنوان خواننده مجموعه «شاه گوش» انتخاب شد. این مجموعه طنز که از زمان انتشار عکس های گریم «محسن طنابنده» و شباهت غیر قابل انکاراش به یکی از خواننده های قدیمی لسآنجلسی، همچنان در راس اخبار سینمایی کشور جای گرفته، قرار است از اوایل شهریور ماه سال جاری به کارگردانی «داود میرباقری» در شبکه نمایش خانگی منتشر شود.
یکی از عوامل این سریال خبر حضور «محسن چاوشی» به عنوان خواننده تیتراژ و قطعاتی در متن این سریال را تائید نمود و از مذاکرات رسمی برای حضور این خواننده از سوی گروه سازنده این سریال خبر داد. وی همچینی درباره لب زدن بازیگر یکی از نقش های اصلی این مجموعه بروی صدای چاوشی، سکوت کرد. محسن چاوشی پس از انتشار آلبوم «من خود آن سیزده ام» و واکنش های مثبتی که از سوی دوستداران و منتقدین موسیقی گرفت، در تدارک آلبوم جدید خود «پاروی بی قایق» است که به نظر می رسد مثل سالهای گذشته، این خواننده آلبومش را در اواخر سال وارد بازار موسیقی کشور نماید.
چاوشی همچنین تجربه حضور و خواندن تیتراژ های تلویزیونی و سینمایی را نیز در کارنامه خود دارد که شاید شاخص ترین آنها، حضورش در قالب خواننده فیلم «سنتوری» داریوش مهرجویی باشد.
پیگیری خبرنگار «موسیقی ما» درباره قطعیت حضور چاوشی در این سریال به خود این خواننده ختم شد و وی در این باره به «موسیقی ما» گفت: « بله این خبر را تائید می کنم. پیشنهاد این حضور از سوی مسئولین و گروه سازنده این سریال به من شده و در حال بررسی و مشاوره با برخی از دور و بری هایم هستم تا بتوانم در صورت مساعد بودن شرایط، به خواندن در این مجموعه اقدام نمایم. ولی هنوز چیزی صد در صد نشده و به محض قطعیت، حتما اطلاع رسانی خواهد شد».
در خلاصه داستان مجموعه «شاه گوش» آمده: «اکبر عبدی کلهپزی است که عشقش به استقلال را با هیچ چیز دیگر جایگزین نمیکند. او دختری دارد با بازی طناز طباطبایی که دخترک خواستگاری پرسپولیسی دارد و همین تعلق رنگی است که با مخالف پدر روبرو می شود. نقش پسرک خواستگار را حامد میرباقری فرزند پسر داوود بازی میکند و...»
گفتنی ست ساخت موسیقی متن این مجموعه را «فردین خلعتبری» بر عهده دارد.
از دیگر بازیگران این مجموعه می توان به فرهاد اصلانی، محسن تنابنده، حمیدرضا آذرنگ، مرجانه گلچین، احمد مهرانفر، شهرام حقیقت دوست، طناز طباطبایی، مصطفی طاری، ابراهیم آبادی، علیرضا جعفری، علی فتحعلی و حامد میرباقری اشاره کرد.
گفته می شود «مهران مدیری» نیز قرار است به عنوان بازیگر مهمان در این مجموعه به ایفای نقش بپردازد.
منبع:
اختصاصی موسیقی ما
آلبوم جدید اسمش چیه ؟ سبکش مثل آلبوم های گذشته محسنه ؟
قایق بی پارو
پاروی بی قایق..:wink:نقل قول:
چه اسما:n02:نقل قول:
محسن چاوشی خواننده سریال شاه گوش می شود
نقل قول:
طی تماسی که با بهادر شمس عزیز داشتم خبر تایید میشه این پیشنهاد به محسن چاوشی شده بود و ایشان رسما بعد از بررسی و مشاوره این پیشنهاد را رد کرده است..
به نقل از سایت چاوشی دانلود :
محسن چاوشی خواننده سریال شاه گوش نمی شود
توهین بی سابقه صدا و سیما به ” محسن چاوشی “
موسیقی پارس – جواد فقیه نصیری : در زمانی که محسن چاووشی و هوادارانش به دور از هر حاشیه ای در فکر البوم جدید خود بودند، باز هم حاشیه ای گریبان گیر این خواننده و هوادارانش شد. محسن چاوشی که پیش از این از مسئولین چند برنامه تلویزیونی خواسته بود تا قطعاتش را پخش نکنند فکرش را هم نمی کرد که اینگونه با شخصیت وی بازی شود.
دیروز شبکه ی آموزش در برنامه ای تصاویری از سگ های ولگرد پخش کرد و بر روی آن قطعاتی از آلبوم سنتوری پخش می شد و صدای محسن چاووشی نیز بر روی این تصاویر همگان را بهت زده کرد. تصاویر که تمام شد منتظر عذرخواهی مجری برنامه بودم که به یکباره این مجری سیما در اخر سخنانش گفت: ” این سگ با صدای خشدارش ناله میکرد پیر شدم پیر تو ای جوانی ! ” این حرفها سهواً بیان شده یاشد یا عمداً ، توفیقی ندارد، چرا که شخصیت یک هنرمند را زیر سوال برده است.
این توهین ها به هنر و هنرمندان ایران زمین در رسانه ی ملی و آن هم در شبکه ای تحت نام ” آموزش ” به دور از اخلاق است. هنر ایران زمین بیشتر از این ها ارزش دارد که هر فردی در رسانه ای که برای تمامی ملت ایران است سخنانی را جاری کند که دل هنر دوستان ایران زمین را بشکاند. زیرا این رسانه متعلق به تمام مردم ایران است و نباید نظرات بی پایه و اساس یک مجری درجه چندم از چنین تریبونی پخش شود.
از رسانه ی ملی و مدیر شبکه ی اموزش سیما این انتظار می رود که جلوی این چنین بی حرمتی ها را روزه سکوت نگیرند و بر اساس قانون با متخلفان برخورد کنند. چرا که واکنش نشان ندادن نسبت به این موضوعات باعث گسترش اینچنین بی اخلاقی ها در سطح جامعه می شود.
پیش بینی می شود محسن چاوشی واکنش تندی به این اتفاقات داشته باشد که در این صورت ” موسیقی پارس ” واکنش های به این موضوع را منعکس خواهد کرد.
همچنین لازم به ذکر است، رسانه ” موسیقی پارس ” ضمن محکوم نمودن این اقدام، این فرصت را در اختیار مسئولین رسانه ملی قرار می دهد تا در صورت نیاز توضیحات خود را به مخاطبان ارائه دهند.
لینک دانلود اون ویدیو توهین آمیز :::
به شماره 3000075 پیامک بدید و اعتراض خودتون به شکل محترمانه به گوش مجری و تهیه کننده برنامه برسونید...
اصلا به چه حقی صدای محسن چاوشی رو تو رسانه ضدملی بخش میکنن ؟ :grrr:
صدا و سیمای زرخامی همین مجری هارو هم میخواد
همون استاد شجریان خوب کاری کرد که اجازه نداد این بی همه چیزا صداشو پخش کنن
امیدوارم واکنش تندی نشون داده بشه از طرف محسن و طرفدارا تا دیگه از این ادما!!! از این غلط ها نبینیم:angry:
بازتاب گسترده توهین به محسن چاوشی در برنامه صبحی دیگر
موسیقی پارس – مجید مدنی : روز گذشته خبری در خروجی موسیقی پارس قرار گرفت با این مضمون که در برنامه صبحی دیگر شبکه آموزش سیما تصاویری از چند سگ ولگرد به همراه آهنگی از محسن چاوشی به صورت میکس شده پخش شد و در نهایت موجب دلخوری محسن چاوشی ، هواداران این خواننده و برخی از اهالی موسیقی گردید . با انتشار این خبر در بسیاری از سایت ها و اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی هواداران این خواننده اعتراض خود را نسبت به این بی احترامی با روابط عمومی شبکه آموزش سیما در میان و از مجری این برنامه خواستار عذرخواهی رسمی شدند .
این اعتراضات و پیگیری ها به جایی رسید که امروز نیما کرمی مجری این برنامه از محسن چاوشی ، هواداران این خواننده و سایت موسیقی پارس به دلیل دید انتقادی به مسائل عذرخواهی نمود . نیما کرمی همچنین ادامه داد در زمان هایی که هیچ شبکه ای و هیچ برنامه حاضر به پخش آثار محسن چاوشی نبود در این برنامه آثار وی را پخش می کردیم . وی خاطر نشان شد این مسئله از روی قصد و قرض نبوده و تنها جنبه طنز داشته است .
رسالت و وظیفه رسانه های موسیقی در چنین مواردی کمک به احقاق حق و نمایش اعتراض است . مطمئنا نمی توان بر روی سایت ها و خبرگزاری هایی که در انتقاد از هر مرجع و سازمانی در صورت اشتباهاتی این چنین کوتاهی می کنند مهر رسانه زد . سایت هایی که تنها به فکر در آمد زایی و انتشار اخبار کذب هستند و گاهی اوقات به مسائلی دامن می زنند که حتی باعث ممنوع الکار شدن اهالی موسیقی می شوند .
منبع : اختصاصی موسیقی پارس
معذرت خواهی برنامه صبحی دیگر شبکه آموزش از محسن چاوشی
دانلود صحبتهای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( مجری برنامه ) وپخش آهنگ کلاغ روسیاه
و دانلود صحبتهای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مجری برنامه و تمجید از چاوشی و هواداران
یه لینک پر سرعت تر نمیشه بزارید ؟
نقل قول:دانلود صحبتهای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( مجری برنامه ) وپخش آهنگ کلاغ روسیاه
و دانلود صحبتهای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مجری برنامه در پایان برنامه و تمجید از چاوشی و هواداران
در ضمن زمان انتشار البوم هم اسفند ماه گفته شده(جدی نگیرید :دی)
همیشه میگفتن پاییز میاد، تا شب عید نمیومد
این دفعه گفتن اسفند میاد یعنی... :دی
آقا میشه خواهش کنیم امیر جمالفرد و سینا حجازیش رو کم کنین و کوشان حدادش رو زیاد؟:n18:
دل من ساکته اما می دونم همیشه بی سرو سامون توهه
چیزی از درد نمی گه تا مرگ دلی که همیشه مدیون توهه:n28:
واقعا بی نظیره
دوستان تک آهنگی چیزی منتشر نمیشه این ماه؟!
آقایی دادا !نقل قول:
شما که پارتی داری یه پارتی بازی کن محسن ما رو توی پیج خودش هم قبول کنه . چند بار درخواست کردم همین جور پشت در موندیم ! :n02:
عزیزان من.. چرا قضیه رو می پیچونید... چیز خاصی نیست...نقل قول:
تو اینترنت پر شده هست از انجمن ها و وبلاگ ها و وبسایت های هواداران محسن چاوشی
ایشون تو یه انجمن هواداران عضو هست و احتمالا مدیر انجمن که به پست ها نظارت داره و..
همین..:n06:
فدااااااتنقل قول:
لیست دوستای محسن پر شده ، واسه اطلاع از فعالیت های محسن ، برو پیجش ، بعد اون بالا روی پسند شده یا Like موس رو نگه دار تا تنظیماتش باز بشه . بعد روی نمایش در خوراک خبری show in ... کلیک کن ( تیک دار بشه )
مصاحبه ی جدید کوشان حداد با موسیقی پارس
و احتمال حضور در آلبوم جديد
زمان انتشار پاروی بی قایق : اسفند 92
مشخصات آلبوم تا اینجا / امکان تغییر وجود دارد
حسین صفا 6 ترانه / روزبه بمانی 2 ترانه / حسین غیاثی 1 ترانه
محسن چاوشی 4 تنظیم / بهروز صفاریان 2 تنظیم
امید حجت، امیر جمالفرد و فرشاد حسامی هرکدام 1 تنظیم
بازتاب توهين شبکه ی آموزش به محسن چاوشي
و اعتراض هواداران ،در شبكه هاي ماهواره اي (Sali Talk - Manoto1)
عدم پخش صدای محسن چاوشی در برنامه های صدا و سیما به علت درخواست محسن چاوشی
دوستان یه لینک پیدا کردم که سایت هواداران گذاشتن که
یه آرشیو کامل هست از همه ی عکس محسن چاوشی که تا امروز منتشر شده چه قدیمی چه جدید..
حتما دانلود کنید یه سری عکس های خیلی قدیمی و جالب توش هست...
حجم 17 مگ با لینک مستقیم :
دوستان محسن تو این عکس شبیه به کیه؟!
اگه حدس زدین!
محتوای مخفی: اوووووووووووووووو
ااااوه! این عکسه برای چند قرن پیشه!؟؟!:n02:نقل قول:
خود محسن چاوشی این عکس رو داره تو آلبومش؟!؟!:n02:
شما انگار 3 پست بالاترو نخوندیا!:n09::n13::n02:نقل قول:
نکته ی این عکس چیه ؟ هر کی تونست بگه ..:n09:
حتما" میخوای بگی شوما ام چپ دستی!:n02::n10::n09:نقل قول:
کلا کمتر از 10% آدم های دنیا چپ دستن..واقعا میگن چپ دست ها خیلی باهوشن یا متفاوتن یا خاصن..میگم جداََ خیلی مشخصه از شخصیت محسن...نقل قول:
البته من راستم:n09:
برای شرکت در نظرسنجی ساعت 25 و رای دادن به محسن چاوشی عدد 9 رو به 10000725 ارسال کنید.
فک کنم یکی داره بهش دیکته می گه!!!:n02:نقل قول:
منو یاد دیکته گفتن معلممون تو دوران ابتدایی می ندازه!
بیتی از پاروی بی قایق
چشامو بستمو وا كردمو ديدم
يكي از بال بسته ام آسمون ساخته
يكي بختك شده افتاده رو سينه م
يكي از استخونام نردبون ساخته