***آپدیت***نقل قول:
Printable View
***آپدیت***نقل قول:
xسلام
فرمت تم هاي p990i چيه؟
سلام . .نقل قول:
فرمتش utz هستش . . :20:
موفق باشید .
دوستان سلام
به به به به
خوش به حالم شد
این تاپیک هنوزم زندس؟
من یه مشکلی پیدا کردم
مدتی هست که گوشی پیامک ها به گوشی میرسه و گوشی هم اونها رو دریافت میکنه اما هیچ نشونی از اینکه پیامک به گوشی رسیده نشون نمیده و طبیعتا پیامک هم نشون داده نمیشه
منم مجبورم گوشی رو خاموش رو روشن بکنم تا بتونم پیامک هایی که طی این مدت رسیده ببینم
قبل از این مشکل هم مشکل عدم نشون دادن دلیوری بود که اون خیلی مشکل حادی نبود و بعدش هم این طوری شده
به نظرتون راهی غیر از آپدیت برای حل این مشکل وجود داره؟
علی علی
سلام
من یه نقشه در دانلود آفلاین گرفته ام باشرح زیر
Tehran Map With Voice
که حجمی برابر 38.520 داره و فرمتش six هست. کسی امتحان کرده روی p990 جواب می هد یا خیر؟! روی من مشکل داره
سلامنقل قول:
منظورت sisx بود؟
نمیتونی یه جا آپلود کنی ببینیم چیه؟ ما که دانلود آفلاین نداریم بابا...
سلام سیدی جان چطوری؟نقل قول:
پوشه درفت مسیج ها رو نگاه کن ببین ویروس نگرفتی؟
با xplore برو تو مسیج ها ( دکمه 4 ) ببین ویروس توش نیست؟
موفق باشی.
دوستان سلام
علیک سلام مجید جاننقل قول:
سلام سیدی جان چطوری؟
پوشه درفت مسیج ها رو نگاه کن ببین ویروس نگرفتی؟
با xplore برو تو مسیج ها ( دکمه 4 ) ببین ویروس توش نیست؟
موفق باشی.
خدا رو شکر بد نیستم
شما خوبی؟
رفتم نگاه کردم اما چیزی نبود
طبق معمول 3 فایل vcard وجود داشت
علی علی
سلام.آره منم خوشحال شدم! بعد از ماه ها اومدم دیدم هنوز این تاپیک زندست!:27:نقل قول:
1.این دفعه قبل از این که گوشی رو بخوای خاموش کنی و پیامک ها برسه،یه دونه تک (میس کال):31: به یکی حتی خودت! بزن ببین گوشیت هنگ میکنه یا نه.
2.اگه هنگ نکرد با یه خط دیگه با خودت تماس بگیر ببین گوشیت زنگ میخوره یا نه؟ منظورم صداش نیستا:31: از نظر آننتن منظورمه.
3.اگر یکی یا هردوی موارد بالا صادق بود، برنامه ی caps switch رو unnistall کن:18:
منتظر جوابت هستم!
دوستان سلام
ممنون رفیقنقل قول:
مورد 1 و 2 رو انجام دادم مشکلی نبود
البته یه چند باری شده که وقتی بهم تلفن میزنن ، صدای گوشی درنیاد(خیلی نادر، کمتر از انگشتای دست)
همچنین این مشکل رو 2-3 ماهی هست دارم
قبلا نه وقتش پیش میومد نه یادم بود
3- اگه این رو انجام بدم که دیگه باید قید خیلی برنامه رو بزنم
علی علی
خواهش می کنم. اگر این مووارد نیست، من خودم یه بار حافظه ی اس ام اسَم پر شده بود (بالای 1500 تا پیامک!) همچین مشکلی داشتم. اگر حافظت پره یه سری رو پاک کن شاید درست شه.نقل قول:
ضمناً تا جایی که من میدونم اگر caps switch رو پاک کنی هیچ مشکلی برای برنامه های قبلی که حتی به واسطه ی این برنامه نصب کردی پیش نمیاد! فقط از این به بعد نمیتونی استفاده کنی ازش:31: علی یارت!
سلام دوستان عزیز. من p990 دارم که مدتیه این چرخونک کنار گوشی لق میزنه و دردسر ساز شده واسم. مثلا وسط مکالمه قطع میشه ارتباط... حالا میخوام این کلیدو از کار بندازم چون کاربردی نداره واسم، چطوری میشه به شکل نرمافزاری این کلیدو قطع کنم؟
من هنوز این گوشی دارم و ازش لذت میبرم به یاد 3 سال قبل یک سری اومد اینجا یادش بخیر زندگیم تو این تاپیک بود.....
این رو نمیشه از تریق تنظیمات از کار انداخت:5:نقل قول:
شما اگه خودتون بتونین گوشی رو باز کنین و یا ببرین تعمیرگاه تا گوشی رو باز کنن و رابط رو از کار بندازن:10:
:40:
ویرایش شد:11:
mohammad-p990i بنظر میرسه شما ازون عاشقان p990 بودین:20:
عزیزم بده کیلید رو برات عوض کنن حیفه از کار بندازیش.نقل قول:
من دادم عوض کردن شد 15 تومن
فقط 990 عشق است:27:
آره دوست عزیز تا چند سال پیش :10:نقل قول:
ولی حالا دیگه تاریخ UIQ3 گذشت :41:
دیگه WIN mobile دارم HD2 زیاد باحاش حال میکنم داره میشه مثل P990 و UIQ3:10:
:40:
سلام تورو خدا فونت فارسی ساز گوشی با تم ندارین برای یه p990i خسته
هی بعد 3-4 سال بالاخره این گوشی رو فروختم!
یکی از بچه ها میخواستش مفت ردش کردم(150 تومان) :31:
ولی دلم براش خیلی تنگ میشه
من آدمی بودم که خیلی گوشی باز بودم ولی وقتی به این گوشی رسیدم زندگیم تغییر کرد و عاشقش شدم
حیف uiq3 منقرض شد وگرنه شاید هنوز داشتمش!
حالا میخوام برم ویو بگیرم!
سلامنقل قول:
برای فونت به اینجا مراجعه کنید:
برای تم هم به اینجا :کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=242524
موفق باشید.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=131580
گوشيم ضربه خورد لمسيش كامل از كار افتاد در (فليپ) هم نداره حالا مي خوام فرمتش كنم شايد درست بشه و لي يه جا بايد تأييد كنم كه با اون چرخ بغل نميشه . راه ديگه اي هست واسه فرمت كردن گوشي ؟
دکمه اینتر کیبورد کامل قبول نمیکنه؟
نه فايده نداشت . فليپ هم نتونستم واسه تست گير بيارم مجبور شدم بفرستمش تعمير گفت 20 تومن ميشه حالا فردا برم ببينم چيكار كرده . گفت لمسيش قطع شده .
بچه ها من از گوشي بك آپ گرفتم فايل بك آپ رو هم كامل برداشتم حالا كه ويندوزو عوض كردم برنامه سوني اريكسون فايل بك آپ رو نميشناسه!
چيكار كنم حالا؟
دفتر تلفن رو فکر کتن بتونی با برنامه outlook برگردونی اما اس ام اس ها و ... شاید نشه.
سلام.اول قبل اینکه زیر هجوم بی شمار مدیران له بشم عذر میخوام که تاپیک قدیمی آوردم بالا.
چه کنم . مجبور بودم. :31:
سوالم اینه که من گوشیم مموری خارجی نداره.هرچی هم میگردم جایی ارزونشو پیدا نمیکنم.
هر کی داره قیمتش از خود p990 'گرونتره.حالا راهی هست که کاری کنم گوشیم فارسی بخونه ؟
و فارسی بنویسه ؟
-- و این چیزا هم بلد نیستم متاسفانه.
ممنون میشم یه جوانمرد جواب بده . :20:
سلام دوست عزیز.نقل قول:
متاسفانه بدون داشتم مموری کارت فارسی کردن گوشی میسر نیست. چون باید 4 تا فونت رو کپی کنی و اگه توی حافظه گوشی کپی کنی گوشیت دیگه بالا نمیاد.
حتما یه مموری بنداز توش تا بعدش بهت بگم چی کار کنی.
موفق باشی.
دوستان آیا میشه با p990 از وایرلس استفاده کرد ؟ اگر اره چگونه ؟
دوست بالایی راهکارش بگو من استفاده کنم :ی البته قدیم اینکار کرده بودم ولی یادم نیست یه چیزایی یه جاهایی باید کپی میکردم :ی
سلامنقل قول:
شما وایرلس رو روشن کن
بعد دکمه اسکن رو بزن
اگه چیزی پیدا نشد که هیچ.... ول معطلی
اگه چیزی پیدا شد ببین کنارش عکس قفل کشیده یا نه
اگه قفل نداشته باشه کانکت رو بزن و برو حالشو ببر
اگه قفل داشته باشه باید بری از کسی که داره وایرلس ارائه میده یوزر و پس اکانت رو بگیری. بعد رو اسم چیزی که تو اسکن پیدا شد کلیک کن و یوزر و پس رو وارد کن.
موفق باشی.
مشکل این هست که الان روی اون قفل میزنم باز نمیشه تا یوزر و پسورد بدمنقل قول:
شما رو دکمه کانکت میزنی چی میشه؟ اتفاقی نمیفته؟نقل قول:
چرا سعی میکنه که کانکت بشه
بعد یه گوی سبز میاد اون پایین یهو میزنه انیبل تو کانکت و ارتباط قطع میشه
هر کاری هم که کردم هیچ جایی برای وارد کردن پسورد نداره
سلام
الان من دیگه این گوشی رو ندارم
تا اینجا هم از حفظ کمکت کردم
روی option یا more یا ... هر چیزی که بود کلیک کن.
یه گزینه داره به اسم فایند ... ( نمیدونم چی چی :دی )
بزار بگرده و همون سرویس دهنده رو پیدا کنه. اونجا گزینه وارد کردن یوزر و پسورد رو داره. اگه بتونی از اسکرین گوشی عکس بزاری راحت تر کمکت میکنم.
موفق باشی.
درود
یک سوال در مورد P990 دارم.
می خوام در هنگام ارسال اس ام اس، چند تا شماره مهمی که بیشتر اس ام اس دادم بمونه.
از وقتی که گوشی رو داشتم خودش هی شماره هایی که بهشون اس ام اس دادمو کمو زیاد می کنه و گاهی فقط یک شماره اخر هست و گاهی چند تا بنابراین باید بیشتر موارد به لیست دفترچه تلفن مراحعه کنم. آیا تنظیمی داره؟
سپاس
سلام
گوشی تون رو هـک کنید و این هـک رو روش نصب کنید
موفق باشید.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2642913&postcount=1220
این مود فقط قسمت شماره هارو یک مرحله میاره جلوتر اما محتویات اون رو نمیشه کاری کرد.نقل قول:
سپاس گزارم
نه عزیز اون مود حافظه دارش رو نصب کن....
موفق باشی.
سلام
کیــبورد مجازی فارسی که تو محیط SMS هم کار کنه وجود داره؟
ممنون
کیبورد مجازی فارسی همه جا کار میکنه... یعنی الان شما یه کیبوردی داری که فارسیه ولی تو اس ام اس کار نمیکنه؟:18:نقل قول:
شما گوشیت رو هـک کن و فولدر feps رو بریز تو درایو c
برای اطلاعات بیشتر به اینجا مراجعه کن:
موفق باشی.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=216788