میمردن Gta رو واسه پی سی هم سوال میکردن؟!
میمردن Gta رو واسه پی سی هم سوال میکردن؟!
عزیزم این بازی واسه pcنمیاد.نقل قول:
عزیز من همین Vice City خودمون هم قرار بود فقط واسه PS2 بیاد. اما هم واسه کامپیوتر اومد هم ایکس باکس. پس ما همچنان امیدواریم.
100% برای PC هم میاد. لطفا تحمل کنید!نقل قول:
پنج تغییر مهم در GTA IV
گرافیک بازی تا حد زیادی نسبت به نسخه قبلی پیشرفت داشته است.
صداگذاری بازی با جزئیات بالا و همچنین موزیک های جدید و پر طرفدار باعث جذابیت زیاد بازی خواهد شد.
تاثیر زمان در روند و پیشبرد بازی در این نسخه بسیار چشم گیر و جالب خواهد بود.
جزئیات دقیقی که به گرافیک محیطی ، کارکتر ها ، اتومبیل ها و همچنین جزئیات سمعی قوی، بازی را یک سروگردن بالاتر از نسخ پیش کرده است.
تغییر داستان بازی به عصر حاضر بسیار جالب و جذاب است و با توجه به بازسازی زیبای شهر ها، همه طرفداران را راضی خواهد نمود.
در دموی زیر می توانید تمامی این تغییرات را مشاهده نمایید! :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع: videogamesکد:http://videogames.yahoo.com/events/grand-theft-auto-iv/grand-theft-auto-iv-videos/1173207
میشه به 3gp تبدیلش کنی ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جنگ شروع شد باز!
سایت amazon هم اکنون عنوان God of War 3 رو برای روز 15 نوامبر 2008 و تحویل در اون روز پیش فروش کرده دقیقا مثل عنوان....!
موفق باشید
کد:www.----------.com
به نقل از فروم Cod4forums.com اعلام شده هم اکنون استدیو Infinity Ward طبق روال های گذشته در حال کار بر روی عنوان COD6 میباشد خاطر نشان میکنم عنوان Call of Duty 5 هم اکنون توسط استدیو Treyarch در حال ساخت میباشد.
کد:www.----------.com
خب میدونین که کار روی همین COD 4 خودمون هم از بعد از نصخه 2 شروع شده بوده. الان هم که باز گفتن 5 رو Infinity ware (درست اسمش رو نمیدونم) نمیسازه. پس 6 رو میسازه. درست مثل شماره 3 و 4. یعنی یه روند تکراری برای خلق یه شاهکار دیگه از Activision .
من هم میخوام یک شایع رو ترویج بدم و اون اینه که Konami و EA Games میخوان فوتبالی به نام PeFa درست کنن ... :D
Pe=PES
Fa=FiFa