مطمئن هستین اون 1 تا 13 قدرت سیگنال بوده؟ معمولا قدرت سیگنال رو با درصد نشون میدن و 1 تا 13 مربوط به کانالهای WiFi میشننقل قول:
Printable View
مطمئن هستین اون 1 تا 13 قدرت سیگنال بوده؟ معمولا قدرت سیگنال رو با درصد نشون میدن و 1 تا 13 مربوط به کانالهای WiFi میشننقل قول:
سلام دوستان. امروزی یه نرم افزاری مشابه ltewatch برای ویندوز جهت قفل فرکانس های مودم دیدم که کارایش بهتر از ltewatch هستش گفتم برای شما هم به اشتراک بذارمش. وقتی مودم b612 رو به این نرم افزار کانکت کردم چیز عجیبی که دیدم این بودش که مودم به طور اتوماتیک داره تلاش می کنه که چهار فرکانس رو با هم تجمیع کنه(MIMO4*4) اما اگر چه در عمل مودم فقط داره از یک فرکانس(شاید به خاطر شبکه که MIMO 2*2 هستش و فقط دو فرکانس در ایران برای 4G فعال است) اینترنتش رو دریافت می کنه و هرچه قدر تلاش کردم که گزینه فرکانس را روی حالت اتوماتیکش بذارمش باز بعد از چند ثانیه مودم بر روی حالت تجمیع می رفت. با توجه به این نرم افزار گزینه CA در وب فریمور Hi Web هیچ تأثیری روی کارکرد مودم نداشت و مودم همچنان در حالت تجمیع 4 فرکانس بودش. برای تجمیع فرکانس های خاصی می تونید رو گزینه aggregation کلیک کنید تا منوی فرکانس ها باز شود. آبی بودن رنگ فرکانس ها در صفحه اصلی نرم افزار LTEInspecteur نشانه دهنده تجمیع آن فرکانس ها توسط مودم است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود بر جناب بلوچی، باز هم سپاس گذاریم
من این نرم افزار رو run کردم پیشفرض روی دو فرکانس 1800 و 2600 برام قفل کرده بود
ولی تست سرعت نگرفتم ببینم توی این نرم افزار چیزی تغییر میکنه یا نه
من نقل قولی که از زمان رونمایی این مودم ایرانسل شنیدم گفته بودن توی کنفرانس با 4G+ هم تست کرده بودن و مودم خود به خود ممکنه به این دو فرکانس متصل بشه.
منم ابتدا چون قبلاً با برنامه آندرویدی Huawei manager مودم رو روی دو فرکانس قفل کرده بودم برام این نرم افزار دو فرکانس بالا رو نشون می داد. اما بعد اینکه رو حالت اتوماتیک زدم، مودم شروع به تجمیع چهار فرکانس کرد.نقل قول:
امروز هم که با نمایندگی شرکت هواوی در ایران، با قسمت مودم هایش تماس گرفتم و پرسیدم که چرا این مودم این مودم ایرانسل تجمیع نمی کنه و +4G نمیشه، اظهار بی اطلاعی در زمینه کردند.
بله.نقل قول:
البته كانال برا واي فاي هم داشت كه رو auto ميزاشتم
قبلاً از تمام تنظيمات مودم وايمكس اسكرين شات گرفته بودم رو كامپيوتر. اگر پيداشون كردم، اسكرين شات مربوط به اين گزينه رو ميزارم حتماً
اسكرين شات مربوط به هفت سال پيشه كه براتون ميزارم. تنظيمات واي فاي مودم وايمكس ايرانسل مدل FMM-130نقل قول:
قدرت يا همون برد سيگنال واي فاي همون Tx Power هست كه بالاترين قدرتش 13 بود.
سلام دوستان متخصص :دی
این مودم سرعت کمی رو با وای فای منتقل میکنه ! نمیشه برای این موضوع کاری کرد؟ این 2 تا جای انتنی که روی این مودم گذاشتن برای fdd هست یا tdd !
آنتن ها برای fdd هست و روی tdd کاربردی ندارهنقل قول:
البته دوستان میگن جای آنتن tdd روی برد مودم هست و شاید بشه بهش جای آنتن tdd اضافه کرد
-----------
وای فای این مودم هم به دو دلیل خیلی بد هست
1-اولا از باند فرکانسی 5 گیگاهرتز ساپورت نمیکنه
2-دوما پهنای باند در باند فرکانسی 2.4 گیگاهرتز فقط 20 مگاهرتز هست و از 40 مگاهرتز پشتیبانی نمیکنه
برا همین پرسیدم ببینم راه چاره ای نداره :دینقل قول:
حیفه مودم به این باحالی همچین ایراد بیخودی داشته باشه ! خیلی مسخرس