اونجا رو ول کن حاجی شما خودت بهتر می دونی آرت 4هم که بگیری ماهی 50-60تومن هم پیاده بشه دانلود از 30-40گیگ بزنه بالا خدافظی :n01:
آرتها فقط اسمش نامحدوده...
خوب این از داستان نامحدود که می بینیم شاتل نمی تونه رقابت کنه
حالا میام سر داستان پینگ
شما فکر کنم اصفهان بودی دیگه درسته؟ من صحبت مخابرات تهران رو می کنم نه اصف
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هان وقتی مشکلی نداره برای بنده بیام بگم مخابرات خرابه؟!
بله حرف شما در مورد مخابرات درست بود ولی 2سال پیش که چپ و راست قطع می شد و کیفیت شاتل واقعا اون زمان بهش برتری داشت اما الان این نسبت داره برعکس میشه دقیقاً !
دوست داشتی من ساعت پیک ترافیک هم برات پینگ میزام ببین اوضاع چه جوریه :n01:
حالا سوال من از شما اینه چرا من که مشترک 8ساله شاتل هستم باید برم تخلیه بزنم چرا نیام و آگاه سازی نکنم ملت رو که نگیرند از شاتل چون همون طور که در صفحات قبل هم بیان شد اینه اوضاع سرویس دهیش!
قطعا بنده هم از شاتل استفاده خاص خودشو داره 4تا دستگاه با LAN به اون مودم وصل هستند که استفاده ترافیک خاصی ندارند پس من چیکار میکنم؟ میرم طرح تبدیل به 1ساله می کنم که هم کمتر پول بدم (50%کاهش درآمد شاتل) وقتی هم تو خونه چندین دستگاه به مودم مخابرات وصل هست و حالا یا دانلود انجام میدن یا وبگرید اختلالی توی پینگ 200شاتل دیگه پیش نیاره هم حجم منو بکشه!
بازم میگم اگر شاتل اصولاً سرویس 2مگ نامحدود میداد بنده اون یکی خط هم شاتل میگرفتم شک نکن ولی شما خودتم می دونی که آرتها هم محدود هستن! وقتی گوشی من فقط روی 800مگ مصرف دیتا داره کار عقلانی نیست گرفتن اینترنت محدود!