[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
تاتا مارتینو: قبل از شروع مصاحبه مطبوعاتی، علاقه دارم تا مراتب احترام و حمایت خودم را نسبت به جاناتان دوس سانتوس اعلام کنم. ما همگی امیدواریم تا او به زودی بازگردد.
تقریباً هیچ گلی از روی ضربه کرنر به ثمر نرسانده ایم ؟ وقتی شما بازیکن بلند قد زیادی در اختیار ندارید این مشکل را دارید. ما در دفاع هنگام ضربات کرنر هم بدون ایراد نیستیم.
من چگونه می توانم خود را برای اولین شکست در بارسلونا آماده کنم ؟ (همراه با لبخند) فیلم جنگی نگاه می کنم.
میلان درون بحران است ؟ خُب به نظر می رسد ما هم درون بحران هستیم. بنابراین تفاوتی وجود ندارد.
نتایج رقابتها نشان می دهد که ما نیاز به فوروارد مرکزی داریم ؟ وقتی رسانه ها رو مرور کنیم خواهیم دید که من گفته ام همچین بازیکنی احتیاج نداریم نه اینکه به بازیکنی با این سبک احتیاج داریم.
آدریانو حتی می توانست در دیدار مقابل اسپانیول هم به میدان برود. پویول هم به خوبی تمرین می کند. او مسابقه می دهد و استراحت می کند و این روند ادامه دارد.
وقتی ما به 18 پاس بیش از رسیدن به هدف احتیاج داریم حتماً آن را انجام می دهیم. وقتی به 2 پاس نیاز داریم هم همینطور. هیچ کس نمیتواند بگوید گل الکسیس مقابل رئال که با 3 ضربه به ثمر رسید زیبا نیست
+
پدرو: من حس خوبی در تمرین و در حین بازی دارم. بدیهی است که مانند تمام بازیکنان، من هم دوست دارم بیشتر بازی کنم، ولی من خوبم.
مسی به روند گلزنی برخواهد گشت. او پاس گل می دهد و برای تیم زحمت فراوان می کشد. من فکر می کنم او مثل همیشه عالی است.
الکسیس از من پیشی گرفته است ؟ من بسیار خوشحالم که او عالی کار می کند. او در تمرینات و رختکن کنار من است و ما با هم عالی هستیم.
نتایج مهمترین هدف ماست. ما بازی به بازی بهتر می شویم. هرچند که این حرفها بدین معنی نیست که ما خوب بازی نمی کنیم.
در این فصل من بیشتر در بازیهای خارج از خانه به میدان رفته ام. همه می خواهند که تداوم بیشتری داشته باشند ولی باید آرامش داشته باشیم.
+
بخشی از کنفرانس مطبوعاتی دنی آلوز:
زمانهای کمی وجود دارد که در آن مسی کم گلزنی کند. شاید او این کار را انجام میدهد تا مطبوعات حرفی برای زدن داشته باشند.
تمدید قرارداد ؟ اکنون به این فکر می کنم که تا پایان قراردادم لذت ببرم. من اینجا حس خوبی دارم.
با فورواردهایی که ما داریم، طبیعیست که اگر گلی نخوریم راحت پیروز شویم.
در گذشته ما چیزی به عنوان Plan B نداشتیم. آلترناتیوی وجود نداشت و برخی از مسابقات بسیار کسل کننده بود. اکنون ما چیزهای جدیدی به بازی خود اضافه کرده ایم و پیروزی ها ادامه دارند.
لایی به رونالدو در ال کلاسیکو ؟ لحظه ای از مسابقه بود که گذشت. چیز ویزه ای نبود.
+
به نظر می رسد باشگاه لیورپول برای به خدمت گرفت سرجی روبرتو با باشگاه بارسلونا صحبت کرده است. مبلغ ترانسفر این بازیکن که در قرارداد ذکر شده، 17 میلیون پوند است.
+
آلگری (سرمربی میلان) در مصاحبهء مطبوعاتی:
"مسی همیشه بازیکن خوبی است. او بهترین بازیکن جهان است."
"بارسا بازی فوق العاده ای ارائه می دهد. اضافه شدن نیمار نیز برای آنها فضای بیشتری در حمله ایجاد کرده است."
+
لودویک ژولی معتقد است که موناکو چندین بار با والدز تماس گرفته و خواهان حضور او در این تیم شده است.
ژولی:
"خود ویکتور این موضوع را به من گفت و از اینکه باشگاهی چون موناکو خواهان اوست ابراز خوشحالی کرد."
"نمیدانم جواب والدز چیست، اما میدانم که تماسی بین آنها برقرار شده است."
"اگر والدز به موناکو بیاید من بسیار خوشحال خواهم شد."
+
دانستنی های درباره دوتیم بارسا - میلان قبل ازبازی امشب
* بارسلونا ومیلان تاکنون چندین باردررقابت های مختلف رقابت کردند که سهم بارسادرمقابل تمام تیمهای ایتالیایی 12پیروزی ،4تساوی ،و2 باخت بوده است .
آخرین باری که این دوتیم با هم به رقابت پرداختندبرمیگردد به12 مارچ فصل پیش 2013-2012 که بازی درنوکمپ برگذارشد وبارسا توانست بانتیجه 4-0 وباگلهای مسی (2)،ویا،وجوردی آلبا پیروزمیدان شود.
* بارسا از 23 بازی که دررقابت های لیگ قهرمانان درخانه میزبان بوده تنها دریک دیدارتن به شکست داده . درفصل پیش دربرابربایرمونیخ (3-0).
* الکسیس وسسک هردو یک کارت زرد دارند ودرصورت دریافت کارت زرد دوم بازی بعدی بارسا درلیگ قهرمانان را ازدست خواهندداد.
سایت رسمی باشگاه
+
22 سال پیش درچنین روزی " گل معجزه آمیر باکیرو در کایزرسلاوترن "
آن بازی در 6 نوامبرسال 1991 برگزارشده بود وبارسابازی رفت رو تو نوکمپ بانتیجه 2-0 به آلمانهاواگذارکرده بود ، بارسا برای جبران نتیجه میبایست درخانه کایزرسلاوترن 3 گل میزد وبدون دریافت گل تا جواز حضور به فینال سوپرکاپ اروپا را بدست می آورد .
بازی باروال خودش داشت پیش میرفت تااینکه دردقیقه 36 بازی بارسا با گل Hotic بازی رو 1-0 کرد .، تنها چهاردقیقه بعد اززدن گل اول بازی بارسا دردقیقه 40 بازی گل دومش رو وارد دروازه حریف کرد تا قبل از هافتایم اول بارسا باخیال راحت تری به رختکن 15 دقیقه ای استراحت برود.
حالا بارسا تنها به یک گل ضرورت داشت تا پیروزی اش رامسجل کند تااینکه مرد دانمارکی بارسا تیرخلاصی را دردقیقه 76 بازی برپیکره آلمان ها کوبیدونتیجه را 3-0 کرد وبارسا آن بازی را بانتیجه 3-0 درخانه تیم کایزرسلاوترن برنده شد وانتقام شکست 2-0 دیداررفت رو ازاین تیم گرفت.
سایت رسمی باشگاه
+
اينم بيليت بازي امشب
+