حالا قابل برگشت هست ؟نقل قول:
نوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اون انجام نداد ...جای دیگه این کار رو میکنه برام؟
حالا قابل برگشت هست ؟نقل قول:
نوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اون انجام نداد ...جای دیگه این کار رو میکنه برام؟
گوشی سونی اریکسون z1010 وقتی سیم میذارم میگه insert correct sim یعنی للکه می خوام بدونم خودم می تونم نرم افزاری آنلاکش کنم یا باید بدم بیرون با باکس آنلاک کنن
راهنمایی لطفا
salam
chera t630 blue toth nemegire?
سلام چرا فار گوشيمو نميشناسه
گوشي من :w700
بعد از اين كه كليد c رو نگه مي دارم erorr ميده
چند تا اموزش خوندي اخه عزيز بايد cid گوشي firware و red و brown بودنش را بفهمي واسه ي هر كدوم يك پلاگين خاص هستش همين جوري كه نميشه:19: :19: :19: :19: :19: :19: :19: :19: :13: :13: :13: :13: :13: :13: :13: :13:نقل قول:
ممنون ميشه بگي تو كدوم پستها در اين مورد بحث كردين اخه من دقيقا اين بحثا يادم هستش حتي يكي هم همين مشكل را داشت تو همين تاپيك بود يادمه:21:نقل قول:
ولي اون موقه حتي من نمي دونستم far manager چيه به هر حال ازت خيلي ممنون دوست عزيز:40: :11: :40: :11: :40: :11:
كمك همين حالا گوشيمو تو قسمت master rest reset setting را زدم باز هم همون شد وقتي 6 بار به مديا پلير رفتم باز هم همون جوري برگشت مثل اولي بعد rest all را زدم حالا كه گوشيم روشن ميشه ميگه كه زبان انتخاب كنم فقط كليد هاي با لا و پايين جي استيك را ميشناسه هرچه روي فارسي فشار ميدم نميره
راستي من منوي گوشي را قبلا عوض كردم اون اسكورول بار را حذف كردم و فضاي اس ام اس هامو بيشتر كردم مي تونه دليلش يكي از اينا باشه
كسي نمي خواد جوابمو بده خودم پيدا كردم اين فايل تو reset پاك شده بود tpa\system\layuot\layuot.xmlنقل قول:
شما كه گفتي يك بار ريست كنم درست ميشه اخه درست نشد كه هيچ اون فايل بالايي پاك شد كه هيچ تمام عكسهاي مديا پلير را هم كه كپي كرده بودم پاك شد:41: :41: :41: :41: :41: :41: وقتي يك چيز را مطمين هستيد لطفا بگيد:2: :2: :2: :2: :2: :2:
گوشی من رجیستر چنجی هست من میتونم اینو رو گوشیم بریزم؟
ایا بدش گوشیم شبکه رو میشناسه؟