حالا که گرفتن چی شد خیلی خوب بازی کردن الکی پول 80 هزار تماشاگر رو زدن به جیبنقل قول:
Printable View
حالا که گرفتن چی شد خیلی خوب بازی کردن الکی پول 80 هزار تماشاگر رو زدن به جیبنقل قول:
آدم این تماشاگرا رو میبینه شاخ در میاره واقعا:n13:
درسته هر کسی از باخت تیمش ناراحت میشه و میگه چرا مربی این جور کرد اون جور نکرد ، چرا بازکنا خوب نبودند و هزار تا ایراد دیگه
ولی این که آخر بازی علیه مربی شعار بدن و بازیکن خاصی رو تشویق کنن واقعا دور از انصافه
به نظرم اینا فقط تعصب بیخود رو تیم یا یه بازیکن دارن و اصلا منطقی برخورد نمیکنن ، یکی نیست بگه بابا همین استقلال بود که هفته پیش تو عربستان الهلال رو برد و الان با وجود این شکست هنوز صدر جدوله گروه مرگ قرار داره
یکم منطقی بودن هم بد نیست
ترقه هم که دیگه شده نقل و نبات ، جدا که حقمونه بدون تماشاگر بازی کنیم
ولی خب همه چیزمون باید به هم بیاد ، تماشاگرمون هم باید به سبک فوتبال مون یکی باشه :n15:
10% باخت مقصر هوادارا بودن...تمرکز تیم رو در لحظاتی که باید حمله میکردیم گرفتند!!
خدا کنه بازی با گهر همون بدون تماشاگر باشه !
هر سال همینه ها تیم همه جا تو کورسه ! هفته های آخر شروع میشه کافی یه مساوی بدی یکی قلعه نوعی تشویق میکنه یکی مظلومی یکی میگه مجیدی خر تو خر میشه باز سپاهان میاد قهرمان میشه به ریشمون میخنده !
دلم فقط برای این هوادارا میسوزه
تا نیمه های شبه وسط هفته ،با تمام خستگی ها ،با کمترین امکانات استادیوم از زندگی و خانوادشون زدن اومدن حالا خسته تر از قبل باید نصفه شب برن خونه فردا برن دانشگاه برن سر کار برن مدرسه ... با کری و هزار داستان دیگه
واقعا حیییییییففففففف
شهرياري: روي اشتباه فردي گل خورديم
عضو هيئت مديره باشگاه استقلال گفت: روي يک اشتباه فردي گل خورديم و پس از آن جمع کردن بازي سخت شد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احمد شهرياري در خصوص شکست يک بر صفر استقلال مقابل الهلال عنوان کرد: بازي سنگيني بود، الهلال تيم قدرتمندي است. شرايط بازي به گونهاي شد که روي يک اشتباه فردي که به وجود آمد گل خورديم.
به گزارش فارس، وي ادامه داد: زماني که گل خورديم جمع کردن بازي کار دشواري بود زيرا تيمهاي عربي با جنگ رواني که ايجاد ميکنند بازي را خراب ميکنند. روش آنها به گونهاي است که کيفيت بازي را از بين ميبرند.
------------------------
نکونام زودتر از سايرين ورزشگاه آزادي را ترک کرد
کاپيتان تيم فوتبال استقلال پس از شکست برابر الهلال زودتر از سايرين ورزشگاه آزادي را ترک کرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواد نکونام در اواخر بازي استقلال و الهلال در چارچوب ليگ قهرمانان آسيا و ورزشگاه را زودتر از سايرين ترک کرد.
ظاهرا نکونام با هماهنگي مسئولان استقلال به دليل شلوغي ورزشگاه را زودتر ترک کرده است.
--------------------------
کسرايي:شايد استقلال جريمهنقدي سنگيني شود
مدير روابط بينالملل سازمان ليگ گفت: محروميت تماشاگران استقلال بعيد است اما شايد اين تيم جريمه نقدي سنگين شود.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محمدرضا کسرايي در خصوص پرتاب نارنجک توسط هواداران استقلال و احتمال جريمه تماشاگران از سوي AFC عنوان کرد: هيچ چيز مشخص نيست، بعيد ميدانم که تماشاگران محروم شوند اما به خاطر اينکه دو بازي پشت سر هم وجود داشته و نارنجک هواداران استقلال به درون زمين پرتاب شده شايد جريمه نقدي سنگين براي استقلال تعيين شود.
به گزارش فارس، ديدار تيمهاي فوتبال استقلال و الهلال در چارچوب مرحله مقدماتي ليگ قهرمانان آسيا با نتيجه يک بر صفر به سود نماينده عربستان در ورزشگاه آزادي خاتمه يافت.
----------------------------
حاشيه ديدار استقلال ايران و الهلال عربستان3
هواداران استقلال در پايان مسابقه در کنايه به امير قلعهنويي شعار «امير يادت باشه، فرهاد بايد باشه» را سر دادند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استقلال در ديدار چهارم خود در مرحله گروهي ليگ قهرماني آسيا از ساعت 21 در ورزشگاه آزادي به مصاف الهلال رفت.
نماينده فوتبال ايران در اين مسابقه يک بر صفر از حريف خود شکست خورد.
به گزارش فارس، هواداران استقلال در اواخر مسابقه فرهاد مجيدي را به شدت مورد تشويق قرار دادند. اين اتفاق در حالي رخ داد که بازيکنان استقلال در امر گلزني ناموفق بودند.
*هواداران استقلال در اعتراض به امير قلعهنويي شعار «امير يادت باشه فرهاد بايد باشه» را سر دادند.
*در پايان مسابقه تعدادي از هواداران مسابقه امير قلعهنويي را مورد تشويق قرار دادند.
*پس از کسب پيروزي بازيکنان الهلال حلقه شادي تشکيل دادند و در ميانه ميدان خوشحالي کردند.
*پوريا پورسرخ بازيگر تلويزيون و سينما در بين تماشاگران حضور داشت. هنگام خروج از ورزشگاه هم از باخت استقلال بسيار ناراحت بود.
*بازيکن شماره 24 الهلال نواف که توانست دروازه استقلال را باز کند به عنوان بهترين بازيکن زمين انتخاب شد.
ورزش3
متاسفانه من فقط نیمه دوم رو دیدم
اگه من یه کاره ای بودم برای هربار زدن زیر توپ بدون داشتن هدف 10 میلیون جریمه میکردم بازیکن رو:n02: نمیدونم این چه معنی میده هی زیر توپ هی زیر توپ:n23:
توپ دست بازیکنه و الهلال هم غقب رفته بجای اینکه بیان یه حمله ی هماهنگ جون دار انجام بدن بزن زیر توپ فقط فقط فقط
از همون اول نیمه دوم یه بازی بدون برنامه به نمایش گذاشتن یه بازی عجولانه
دقیقه 60 جوری میزدن زیر توپ انگار که دقیقه 92 هست و اصلا وقت نیست
یکی نیست بگه تیم ساعت وقت مونده هنوز جمع کنین خودتون رو
همه جای دنیا تیما ارزو میکنن بازی برگشت تو زمین خودشون باشه که حال حرفو بگیرن ما باید دعا کنیم بازی برگشت تو زمین اونا باشه تا لااقل جلو چشم عربا یه خورده غیرت نشون بدن
اینا اصلا قابل پیش بینی نیستن کره رو تو ازادی میزنیم به ازبکستان و الهلال میبازیم در حالی که تو زمین خودشون بردیم
تقصیر خودمونم هستا
بازی رفت اگه بعد از گل دوم دم و دیقه خودمونو زمین میزدیم و وقت کشی میکردیم میفهمیدن که چه حرکت مسخره ایه
خلاصه باخت به 4 تا عرب پاپتی نصیب هیچ تیمی نشه خدا کنه :n03:
من اصلا نمیخوام راجع به مربی و این چیزا نظر بدم
فقط قلعه نویی گند زد با مصاحبه ی ظهرش تو اخبار ورزشی
با کمک اهل بیت:n08: اهل بیت حتما میاد الهلالو ببره
کی میخوان کنار بذارن این جرکتا رو؟ تا کی؟
مثلا مسی بگه با کمک مریم مقدس و حضرت مسیح تونستیم میلان رو حذف کنیم
خدا و اهل بیت چیکار به توپ تو دارن که تو زمین داره میچرخه؟:n15:
بدجور از جلو چشم افتاد با این حرفش
حضور مهدوی کیا در ورزشگاه واقعا ستودنی بود.فقط میتونم بگم دمش گرم !:n12:
آقای عمران زاده لازم نبود غیرتتو با شکوندن پای یاسر القحطانی نشون بدی!
اگر این حرفو یکی از اونا گفته بود که ........
یکم هیکل خیکی رو کنار میکشیدی تا اون شوت مسخره ی نکونام رد میشد
هر دفعه هم بازی کردی تو لیگ قهرمانان یه حالی به حریف دادی
آقای قلعه نوعی دلم خنک شد! حالا بکش! خیلی بده 80 هزار نفر سکه ی یه پولت کنن! تا حالا واست پیش نیومده بود نه؟ فکر کردی در همیشه رو یه پاشنه میچرخه ؟ خواستی با مصاحبه جنگ روانی علیه اونا درست کنی دیدی که آخرش چی شد؟
در پیت تر از لیگ ایران هم وجود نداره که شما میشی پر افتخار ترین مربی
دریغ از یه جو شعور تو سر بازیکنایی مثل اکبرپور و عمران زاده و حاتمی! داره میبینه اونا نزده ول میشن رو زمین بعد میره محکم تر میزنه!!! که چی؟ که بگی خیلی با غیرتی؟
چند صد میلیون میگیرن که عرضه شون رو تو اینجور مواقع نشون بدن که اونم دیدیم ....
شل و ول تر از خسرو حیدری هم قاب عکسشه!
هماهنگی! هه! کی قراره به هماهنگی برسن ایشالله؟ چهار تا بازی دیگه فصل تموم میشه هنوز هماهنگ نشدن؟ چهارتا بچه کوچیک میذاشتی تو زمین تا الان یه حرکت ترکیبی و تمرین شده میزدن محض رضای خدا!
تفاوت اینه که یه بار دوتا توپی که میبرن رو گل میره تو دروازه یه بار هم نمیره
اگر 10 بار دیگه تو عربستان بازی کنن نمیتونن ببرن همه اینا برمیگرده به شانس نه توانایی تیمی
دعای سیدمون نگرفت زیرطاق خورد شایدم دعای اونا قوی تر بود
نه ترکیب اولیه درست بود نه تعویض نه سیستم نه هیچی
مقصر هم اول مربیه بعد بازیکن
حالا یه عده میخوان با این جملات کلیشه ای که مربی دیگه چیکار کنه خودشونو گول بزنن اون بحثش جداس
اگر عربا 80 هزار تا تماشاگر داشتن با سیستم 1 1 8 بازی میکردن
تیم تاکتیکی به الهلال میگن که نذاشتن جباری نفس بکشه
سلام :n16:
هی میخوام نظر ندم هی میخوام بگذرم از یه سری موضوعات هی میگم ولش کن بذار بنمون تموم شه بعد میام مفصل کامنت میدم اما بعضی حرفها رو میشنوم دیگه خونم به جوش میاد . این فعلا اولین و آخرین کامنت درباره ی حواشیه این چند هفته کاری به مسئله فنی و اون باخت جام حذفی و ... ندارم . فقط حواشی .
خیلی بحث داغ شده بین هفت مقدس و ژنرال . متاسفانه بعضی دوستان فقط دارن بحث ها رو لا به لای همدیگه قاطی میکنن و جو الکی میدن . هم به این تاپیک هم به هوادار هم به افرادی که میان کامنتها رو میخونن ! چرا آخه ؟ چرا چند مبحث که به صورت شاخه ی جداگانه هست میکنین تو همدیگه ؟
امیر قلعه نوعی ... بهترین سرمربی ایرانه . اما ما هوادارا چشم که داریم نداریم ؟ این قلعه نوعی قلعه نوعیه 3 سال پیشه ؟ همون که توی هر بازی 4 5 تا گل میزدیم باهاش به تیما ؟ همون که تیمشو خودش به هجومی ترین شکل ممکن فوتبال ایرائه میدادن . این همونه ؟ اصلا چرا راه دور میریم . تراکتور پارسال ! 4 تا به همین پرسپولیس مگه نزد ؟ مگه بهترین خط حمله رو نداشت ؟ 2 سال پیش سپاهان . خط حملش چطور بود ؟ حالا این ژنرال ها رو جمع کنید با امسال مقایسه کنید این همونه ؟
کسی که میگه همونه پس نیاد به طرفدارای فرهاد بگه که چرا تعصبی هستید . چون این ژنرال همون نیست . من یه فصله دارم مینالم از این نیمه های اول . از این مدارا کردن ها و دفاعی بازی کردن توی نیمه های اول دوستان هی میان میگن این تاکتیک قلعه نوعیه نیمه های اول آنالیز میکنه نیمه ی دوم زهرشو میریزه . آقا مگه ما سال اولمونه فوتبال میبینیم ؟ مگه اولین باره قلعه نوعی رو میبینیم ؟ کدوم سال قلعه نوعی تیمهاش نیمه ی اول اینقدرررر بد بازی میکردن ؟ کدوم سال ؟ قلعه نوعی معروف به این بوده که نیمه ی دوم ها هجومی تر بوده اما چجوری؟ اینکه نیمه ی اول 4 5 تا موقعیت گل تیمش داشته یکی هم زده نیمه ی دوم 7 8 تا موقعیت داره 3 تا میزده . نه اینکه نیمه ی اول 87 % بازی در میانه زمین باشه موقعیت خطرناک 1 دونه باشه بعد تازه از دقیقه 60 به بعد یادش بیفته باید حمله کنه . کجا این تاکتیکه قلعه نوعی بوده که ما خبر نداشتیم ؟
اصلا حرفای من مربوط به باخت این بازی و این بازی نیستا کلی راجع به یه سری نظرات دارم میگم . من خودم آرزوم بود ژنرال دوباره به استقلال برگرده . الانم خوشحالم توی استقلاله اما این اون قلعه نوعی نیست . ولی بازم خوبه . بد نتیجه نگرفته اما جونمونو به لبمون رسونده تازه دقیقه 60 به بعد فوتبال بازی کرده تیمش توی هر بازی !
میرسیم به بحث فرهاد . چیه چند وقته گیر دادید به هوادارا ؟ مگه شعار هوادار رو شما باید تعیین کنید ؟ یه سری شعار ها مثل سرور هر چی ... شعارهای زورکیه لیدریه . رو به رو آماده باش شعارهای از پیش تعیین شده ی لیدریه .شعاریه که هوادار فقط داد میزنه که قدرتشو به رخ تیم حریف بکشه . اما شعارهای فرهادددد مجیدی شعاریه که از وجود این هوادار بلند میشه . هیچ لیدر و هماهنگ کننده ای کمک نمیکنه این شعار بلند شه از سکوها اما به صورت خودجوش بلند میشه . نه اون لیدری که اونجاس نه من نه شما جلوی این شعار رو نمیتونیم بگیریم چون از ته قلب هوادار میاد بیرون نه از روی تقلید لیدرها . هوادار وقتی ناامید میشه وقتی دلش میشکنه ناخوداگاه این شعار رو میده . شما چه مشکلی با این شعار داری ؟
شمایی که میگی هوادار قدر نشناسه اگه قدر نشناس بود فرهاد مجیدی چه وقتی که تو زمینه چه وقتی رو نیمکته چه وقتی روی سکوهاس چه وقتی اصلا توی ایران نیست تشویق نمیشد اونم به صورت کاملا خود جوش !! پس این هوادار قدرشناسه میدونه کی از جون واسه تیم مایع گذاشته کی در ازای پولی که میدن مایع گذاشته کی فقط داره مفت مفت میخوره !
امیر قلعه نوعی هم به نوبه ی خودش تشویق میشه . چرا باید بین هوادار دو دستگی باشه ؟ مجیدی محبوب ترین بازیکنه مائه . تشویقش توی هر شرایطی هیچچچ ایرادی نداره . قلعه نوعی هم پرافتخارترین مربیه مائه و تشویقش هیچ ایرادی نداره . یکی کم تشویق میشه یکی زیاد . یکی به زور لیدرها یکی از ته قلب هوادار . شما چه مشکلی با این سیستم داری؟
راجع به رو سکو بودن فرهاد . بازم بحث ها میره تو همدیگه . اون خیابانی که میاد اونجا حرف ... میزنه بعضی از شماها خیلی جدی گرفتید . فرهاد کجاش مصدوم بود ؟ مصدوم شد . درمان شد . تموم شد رفت ! 2 روز پا به پای بقیه ( درست پا به پای بقیه ) تمرین کرد و بسیار آماده بود برید خبرگزاری ها رو بخونید . همه میگفتن برای بازی با الهلال مشکل نداره . به یکباره چی شد مشکل دار شد ؟ کجاش مصدوم بود دیگه ؟ یعنی 10 دقیقه هم نمیتونست بازی کنه ؟ یعنی اونقدر بدبخت شدیم که ستاره ی تیممون باید روی سکوها بشینه یه سری آدمه بی غیرت مثل این موسوی بیان برن نوک فروارد ما وایسن ؟بعد که جواب نداد بریم دفاع بکشیم جلو ؟ پس نگید هوادار خفه شه . نگید هوادار هیچی حالیش نیست تعصبی شعار میده . نههه هوادار خیلیییی بهتر از من و شما میدونه قضیه چیه و چه کسیو باید تشویق کنه . همیشه فکر نکنیم خودمون بهتر از همه میدونیم و اون 80 هزار نفری که اونجان هیچی حالیشون نیست . بحث تعصب نیست هوادار یه چیزی رو میبینه و شعار میده .
من نمیگم قلعه نوعی میخواد فرهاد رو خراب کنه ها نه اصلا ! شاید میخواست آماده نگهش داره برای بازی با سپاهان . شاید میخواست خدایی نکرده بازم مصدوم نشه و دیگه کامل و کامل خوب شه شاید میخواست ... هزاران شاید هست . اما حرف من اینه نیاید بگید چرا فرهاد تشویق شد . چرا قلعه نوعی تشویق شد . چرا فلانی تشویق نشد . این دقیقه چرا اون بازیکن تشویق شد ... در ضمن فرهاد مجیدی 90 دقیقه 90 تا توپ هم خراب کنه کسی صداش در نمیاد امثال فرزاد حاتمی 90 دقیقه 90 تا گل هم بزنه هوادار تشویقش نمیکنه ! چون من بر خلاف بعضیا معتقدم هوادار شعورش میرسه و میدونه کی زحمت تیمو میکشه کی مفت خوره تیمه !
اینا همه بحث حاشیه ای بود توی این چند هفته . شماها هم تمومش کنید . کی فکرشو میکرد عقاب آسیا - زیدان آسیا - جواد لالیگایی - به سرمربی گری ژنرال و کاپیتانیه هفت مقدس همه و همه توی یه تیم باشن ؟نه خدایی کی فکرشو میکرد ؟ اما الان هستن . پس تموم کنید بحث های بچه گانه رو !
از لحاظ فنی هم میخواید بحث شه ؟ باشه واسه دوستان اما در همین حد میگم توی آسیا اولیم . توی لیگ دومیم با یه بازیه کمتر که 100% میریم اول و ارتش کاپیتان مجیدی فاتح لیگ دوازدهم میشن توی آسیا هم از گروهمون 100% میریم بالا تا ببینیم بعدش چی میشه . جام حذفی هم که از همون اول هوار زدم اینجا توی ایران یه تیم نمیتونه 2 تا جام همزمان بگیره و بقیه تیما نگاه کنن !! ( حالا شماها منظوره من رو از اون نمیتونه متوجه شید خودتون )
یه توصیه به بعضیا !! من متاسفانه چند وقت نیستم و نخواهم بود که بخوام جواب بعضیا رو بدم ! با این یوزر هم اصلا کامنت نمیدم این اولین و آخرین بار بود اما دوستان توی تاپیکهای بقیه تیمها سعی کنن راجع به بازیکن های خودشون نظر بدن و بحث کنن اینی که فلان بازیکن ما توی فلان بازی چرا پنالتی نزد فقط و فقط به خودمون مربوطه و نوش جونش که نزد . پس سعی کنید راجع به تیمای خودتون نظر بدین و بحث کنید تا مشکلی پیش نیاد !
خداحافظ:n16: