دوست عزیز چند تا تاپیک قبل رو شما نگاه کن .یه لینک هست تمام هدفونها توش بررسی شده در سایت head-fi.org ،قیمتها رو هم همرو رنج بندی کرده به ترتیب نمره.نقل قول:
Printable View
دوست عزیز چند تا تاپیک قبل رو شما نگاه کن .یه لینک هست تمام هدفونها توش بررسی شده در سایت head-fi.org ،قیمتها رو هم همرو رنج بندی کرده به ترتیب نمره.نقل قول:
ریویوش رو میخوندم چند وقت پیش خوب بنظر میرسید ولی قیمتش خوب یه مقدار بالاست نسبت به Soundmagic و creatove ep630 و sennheiser cx300نقل قول:
آقا خواهشا دیگه منو این ور اون ور نفرستید آقایان با تجربه و کاشرشناس جواب منو بدن خیلی لازمه از همتون ممنونم :
با سلام ببخشید تا مرز 130 تومان بهترین هدفونی که بهم معرفی میکنید چی هست ؟
هندسفری نباشه ها هدفون مد نظرم هست فقط ایرانی گوش میدم .رو آیفون 4 میخوام
سلام.
یکی از دوست های من میخواد یک هدفون over ear بگیره و بودجه هم تا 300 تومن داره و فقط هم راک و متال گوش میده.
اگه میشه راهنمایی کنید بهترین گزینه چیه.
فقط حتما over ear باشه.
ممنون.
یه مدل هست هم الکنون روی iphone 4s دارم استفاده میکنم creative-EP630 i قیمت 85 تومن رویموت هم داره کیفیتشم بسیار بسیار فوق العدست .:sq_25:نقل قول:
دوست من .من هدفون میخوام داخل گوشی نباشه لطفانقل قول:
تا 130 تومان
تورو خدا جواب بدید میخوام فردا بخرم
والا اینجور که تو سایتها میگشتم ،هدفونهای Grado تو زمینه Rock و metal حرف اول رو میزنند.سه تا نوعش رو پیدا کردم که یکیش خیلی گرونه ولی تو یه نظرسنجی بهش رای خوبی داده بودن ( Grado SR 225i ).نقل قول:
این دو تا هم هست که قیمت خوبی داره و رای خوبی هم بهش داده بودن و تو رنج قیمتهای پایین خوب عمل کرده و برای سبکهای متال و راک بکار میره و چون قیمتش پایین تره بیشتر این رو خریدن( SR60i and SR80i)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بتونین اینها رو تو ایران گیر بیارین خوبه چون هدفونهای خوبین تو زمینه راک و متال
این دو مدل هدفون اصلاً ارزش خرید ندارند و در ایران هم موجود نیستند !نقل قول:
منظورتون ارباد هست ! ((اینا هیچکدون میکروفن ندارند و تنظیم صدا هست)) تا 130 پیشنهادات خوبی دارم براتون :نقل قول:
این سه مدل هست از مارک سنهایزر با گارانتی نامداران :
Sennheiser MX 581 West با حدود قیمت 119
و این مدل :
MX 880 West صدو هشتاد و دو
و این مدل هم هست برای ورزش استفاده میشه :
MX 680 Sports صدو شصتو چهار هزار
قیمت پایین تر هم هست که خواستید میتونم از مارک مورد علاقه ام AKG براتون پیشنهاد بدم !
مثل اینکه دوستان متخصص یکی دو هفته هست نیستن ؛نقل قول:
یکی از دوستان توی فروم همسایه مدل sr80 رو برای فروش گذاشتن، من رقیب های داخل ایرانش رو تست نکردم ولی همین رو تست کردم، به نظرم در مقابل قیمت 80 دلاریش خوب بودنقل قول:
این دوستمون تا 300 تومن بودجه بهترین گزینه رو میخوادنقل قول:
و نو هم میخواد
میشه راهنمایی کنید