شما که میگید تازه لوله کشی روکار کشیدید پس چطوری به این زودی لوله ها رسوب گرفته. فقط تنها دلیلش اینه که که لوله کشی شما سیفونه همین. وقتی پمپ بذارید آب با اجبار پمپ در داخل رادیاتورها به چرخش در میاد.و دیگه رادیاتورها سرد نمیشه.نقل قول:
Printable View
شما که میگید تازه لوله کشی روکار کشیدید پس چطوری به این زودی لوله ها رسوب گرفته. فقط تنها دلیلش اینه که که لوله کشی شما سیفونه همین. وقتی پمپ بذارید آب با اجبار پمپ در داخل رادیاتورها به چرخش در میاد.و دیگه رادیاتورها سرد نمیشه.نقل قول:
اره بابا 2-3 ساله نهایتش عوض شده.نقل قول:
راستی قیمت 400خوبه؟پمپ چنده مگه؟
قربون دست میخوام دیگه کلاه نره سرم.پمپ چه مارکی خوبه وچون بالا سر واحد نصب میشه.شب صدا نداشته باشه
میخوام اگه قیمت بد گفت خودم برم پمپ بخرم واون فقط نصب کنه.
سلام
جدیداً پکیج ما در حالت زمستونه وقتی شعله روشن میشه فشارش بالا میره تا به 3 میرسه و آب از شیر تخلیش خارج میشه. من فکر میکردم که اون آب تخلیه شده آب مدار شوفاژه ولی دیدم که کاملاً سرده و خودم مقداری از آب مدارو از محل هواگیری حوله خشک کن تخلیه کردم تا فشار پایین بیاد هیچ هوایی هم تو مدار نیست مشکل چیه؟
ممنون.
سلام دوستان
من حدود یه ماهی پکیج ایران رادیاتور دو مبدله 24000 خریدم.در هنگام گرم کردن آب مصرفی(آب گرم حمام) به طور ثابت روشن میمونه ( خاموش و روشن نمیشه) در واقع با کم و زیاد کردن شعله ،حرارت آب را در همان دما مثلا 55 درجه ثابت نگه میداره به همین خاطر جلوی خاموش و روشن شدن مداوم پکیج را میگیره اما در سیستم شوفاژ اینطور نیست یعنی اگر درجه شوفاژ رو 70 تنظیم شده باشه مداوم دمای آب را تا 75 میروسونه بعد خاموش میشه سپس در دمای 65 درجه روشن میشه در صورتی که میتونه با کم کردن شعله حرارتی مانع افزایش دما از مرز 70 درجه بشه(مثل سیستم گرم کردن آب مصرفی) واین باعث کار مداوم پکیج بدون خاموش روشن شدن مداوم بشه .باور کنید این خاموش روشن شدن میره تو مخ آدم .حالا سوال من اینه که این مشکل طبیعیه یا ایراد از پکیج منه؟
دوست عزیز پکیج ما هم اینطوریه و فکر کنم همه همینطورین.نقل قول:
سلام دوستان پكيج ايمر گاز دارم امسال سال دومه كه استفاده ميكنم شب كه پكيج رو روشن ميكنم فشار رو ميذارم روي 1.5 و درجه حرارت 65 صبح كه خاموش ميكنم
وعصر دوباره ميخوام روشن كنم ميبينم فشار رو 1 هستش واين كار هرروز شده كه موقعي كه ميخوام پكيج رو روشن كنم بايد فشار ببرم روي 1.5
ايا اين كار لازمه
و چرا اينجوري ميشه رادياتور ها نياز به هواگيري دارن چون امسال بدون هواگيري رادياتور ها پكيج رو روشن ميكنم
ممنون ميشم اگه كسي منو راهنماييم كنه
احتمال داره سیستم شوفاژ یک جای نشتی داشته باشه. و چون شما مرتب پکیج را خاموش روشن میکنید با سردو گرم شدن رادیاتورها نشتی هم بیشتر میشه.نقل قول:
در حال حاضر بیشتر پکیج های دیواری و پکیج شما یعنی ایران دارای سیستم ماژولار شعله هستند.و شعله را کم یا زیاد میکنن. اما مشکل شما احتمالاً به فشار آب مربوط میشه.و فشار آب کمتری دارید.در این شرایط باید شیر گاز پکیج را تنظم کنید. یا اینکه فشار گاز ورودی به پکیج را کمتر کنید.نقل قول:
قیمت پمپ حدودا 300 تا 600 هزار تومانه بستگی داره چه مارکی بگیرید. پمپ های گراندفوس دانمارک (رنگش قرمزه) پمپ های خوبیه.نقل قول:
با تعمیر کار صحبت کردم گفت پمپ گراند فوس مدل c20e900رو بخر.اما اصلا همچین محصولی تو اینترنت پیدا نکردم:n27:نقل قول:
اصلا توسایت سازندشم همچین مدلی نیست!احساس میکنم ناراحت شد گفتم خودم میخرم ویه مدل الکی گفتش!
ایا این مدل پمپ رو اصلا داریم؟
بعد گارانتی پمپ هم مهمه؟اگه اره بهترین گارانتی کدومه؟
راستی محل فروش پمپ کجاس؟