نقل قول:
اگه پشتیبانی نوین نت بهت گفته که " مشکلاتی وجود داره ولی همکارای ما در تلاشن این مشکلات رو برطرف کنن و چند روز دیگه دوباره سرعت افزایش پیدا میکنه ..."
باید خدمت شما عرض کنم که : باش تا صبح دولتت بدمد...
Printable View
نقل قول:
اگه پشتیبانی نوین نت بهت گفته که " مشکلاتی وجود داره ولی همکارای ما در تلاشن این مشکلات رو برطرف کنن و چند روز دیگه دوباره سرعت افزایش پیدا میکنه ..."
باید خدمت شما عرض کنم که : باش تا صبح دولتت بدمد...
سلام
یه سوال داشتم
موقع ثبت نام یه قسمت هست که معرف می خواد
اگه من مثلا 2-3 نفر از دوستام رو ثبت نام کنم و تو قسمت معرف شناسه خودمو وارد کنم چه مزیتی برام داره؟
حجم اضافه میدن؟
ممنون
سلام بهنام جان.خوبی عزیز؟؟؟نقل قول:
خدایی این نوین دیگه داره حالمو به هم میزنه. این چند وقته شدیدا درگیر درس بودم نرسیدم بیام.
الانم یه نمه از خوابم زدم! نوین دیگه کلا هیچ سایتی رو بالا نمیاره. پی سی رو نمیشه استثنا دونست!!!
من به محض اینکه سرم خلوت بشه، یقینا از این کثافت خانه بزرگ، نتم رو جمع میکنم.
بخدا قسم که اینها شرف و مروت رو دادن دم تیغ. اول سرعتمون رو یک چهارم کردن. حالا هم سایتها با جون کندن باز میشن.
من همدان هستم و سرعتم در یک کلام افتضاح شده عمرا تمدید کنم من رو بگو که با چه امید و آرزویی اومدیم رو نوین نت فقط خدا رو شکر میکنم که از مخابرات جمع آوری نکردمنقل قول:
سرعت دانلودم که افتضاح شده و قطعی هم که داره در کل نوین نت مفت هم گرونشه من که حتما جمعآوری میکنم
به به اینم جدیدترین شاهکاره نوین نت عزیز بزن اون دست قشنگ رو به افتخار این شرکت توانا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا لعنتشون کنه
سرویس 512 تا 2 مگ
سلام حامد عزیز ،قربانت ،شما خوب باشی ما هم خوبیم :sq_8:نقل قول:
من که دیگه از این شرکت بی در رو پیکر اومدم بیرون ،الان از آسیاتک گرفتم سرویسهاش بد نیست البته اگه مثل نوین نت بازی از سرمون در نیاره
نوین نت گند زده به همه چی ،هر کی میاد این شرکت سریع به فکر جمع کردن میفته ،جایی ام نیست که آدم بره شکایت کنه و پیگیری کنن حال این شرکت رو بگیرن :sq_10:
کلا شکایت تو ایران معنی نداره ،حق رو به همه میدن به جز مشتری و مردم بدبخت :sq_10:
فرمایشات بهنام جان تایید میشه...نقل قول:
نوین نت آبروی هرچی شرکت اینترنتی بود برد!!
بی سرو ته ترین و هرکی به هرکی ترین شرکتیه که دیدم تا حالا!
الان چند هفتست جمع آوری کردم یه روز در میون sms میزنه مشترک فلان n روز از پایان سرویس گذشته اگه شارژ نکنی جمع آوری میکنیم ! :sq_2:
این شارلاتان ها دست هرچی منگله از پشت بستن!
پشتیبانیشم که دیدید ... همکارانشون در تلاشن مشکلات رو رفع کنن ! ارواح عمشون :sq_18:
ای کاش این امتحانا و درگیری رو نداشتم، سریع میرفتم تخلیه.نقل قول:
راستی بهنام، راضی هستی از اسیاتک؟؟؟سرویست چیه؟؟؟ منم شاید چند ماه دیگه بیام!
من 512 نامحدود برنزی گرفتم ،60 تا 70 هم سرعت دانلودشهنقل قول:
اما اگه میخوای بیای آسیاتک حتما از پشتیبانی و .... در مورد حجمی ها بپرس
اینطور که معلومه سرعت سرویس های حجمی رو واقعی میبنده ،مثلا سرعت 1 مگ حجمی تو ساعت رایگان 128 بیشتر نمیره (البته اگه کمتر از این سرعت نده :31:)
برا ثبت نام هم اینترنتی ثبت نام کن ،من اشتباه کردم رفتم نمایندگی 10000 اضافه ازم گرفتن ،اگه اینترنتی ثبت نام کنی هیچ پول اضافه ای نمیدی :sq_8: