سلام. واسه زبان فارسی نمیدونم.نقل قول:
ریاضی پیش منم نتونستم گیر بیارم. pdf ش رو دانلود کردم.
آره کتاب ریاضی جامع خیلی سبز مهندس مویینی خوبه !
Printable View
سلام. واسه زبان فارسی نمیدونم.نقل قول:
ریاضی پیش منم نتونستم گیر بیارم. pdf ش رو دانلود کردم.
آره کتاب ریاضی جامع خیلی سبز مهندس مویینی خوبه !
سلام
من توصیه ای که دارم برای زبان فارسی اینه که برای 4 تا تست انقدر کتابهای با حجم زیاد و قیمت بالا نخرید.
کتاب برای زبان فارسی فقط و فقط 5 مبحث انرژی اتمی خوبه که هم حجم کمی داره و هم قیمت پایین.:46:
سلام دوستان
بعد از وقفه ای طولانی دوباره در انجمن حضور به هم رساندیم :دی
یه مطلب بود که میخواستم بگم
اینو خوب بخونید !
سخنی از جنس تلاش
سلام به تویی که داری این نوشته رو میخونی
شاید الآن خیلی نا امید باشی و فک کنی خیلی از رقیبات عقب موندی و استرس هم داشته باشی
شاید به همین دلیل درسو بیخیال شی یا بخوای بشی ولی مطمئن باش که این کار خیلی اشتباهیه
هنوز دیر نشده برای شروع به راحتی میتونی شروع کنی یا حتی اگه شروع کردی میتونی به آینده ای بسیار روشن امیدوار باشی
اینا شعار نیست چون من با چشم خودم دیدم که میشه با تلاش موفق شد
نمونش حی و حاضر اینجاس :دی
ببینید من کلا تا تابستون پیش درس نمی خوندم و اهل درس و این حرفا نبودم فقط با یه شروع طوفانی از تابستون تونستم به اون چیزی که میخوام که نه :دی ولی به کمی پایین تر از اون یعنی تحصیل تو رشته برق شریف برسم
من معدل کتبیم افتضاح بودم (۱۷٫۲۵) نسبت به بقیه رقبا اما تونسم با تلاش این نقص رو تقریبا جبران کنم(عکس زیر رو ببینید کارنامه کتبی من هستش)
من سال دوم تو کانون ترازم ۵۰۰۰بود سال سوم رسید ۶۰۰۰ و سال پیش رسید به ۸۰۰۰و این یعنی اینکه اگه بخواید و تلاش کنید میتونید به هدفتون برسید مطمئن باشید و توکل کنید و تلاش کنید قطعا موفق می شیدکد:http://samba.persiangig.com/karname.jpg
پس خواستن توانستنه و این یه شعار نیس
یه شعر از مولوی هست که خیلی جالبه :
بر سر رزق هرکس نوشته عیان/ که فلان بن فلان ب فلان
هین توکل کن ملرزان پا و دست/ رزق تو بر تو ز تو عاشق تر است
زندگی در قله عادتتان باد
سلام دوستان
برای ادبیات قرابت معنایی چیکار کنم ؟
دو سوال مهم و حیاتی دارم:
1.دوستانی که هندسه گاج دارن،هندسه1و2 گاج سفید گرفتم برای خوندن اول باید درسنامه بخونم بعد تست یا تست بعد درسنامه هار تست رو چون اینجوری که همه تستا رو نمی تونم بزنم..:41:یه توضیح بدید.
2.برای عربی ایاد فیلی دارم ایاد رو تموم کنم بعد بانک سبز رو بزنم یا به موازاتش تست هر مبحث رو بزنم ؟؟؟؟؟؟؟چون خود فیلی هم ایستگاه تست داره کمک:20:(با توجه که خود ایاد فیلی تستهای83تا90 رو داره نمیخوام گاج سفید بگیرم)
من میگم واسه هر فصل، اول بیا همه ی درسنامه ها رو بخون، بعد شروع کن تست زدن. احتمال زیاد اینطوری اولش مطالب رو با هم قاطی میکنی. ولی بعدش وقتی میری تست بزنی، مجبور میشی که فکر کنی نکته ی مربوط به این سوال چی بود و این خودش باعث میشه بهتر بره تو ذهنت.نقل قول:
دو سوال مهم و حیاتی دارم:
1.هندسه1و2 گاج سفید گرفتم برای خوندن اول باید درسنامه بخونم بعد تست یا تست بعد درسنامه هار تست رو چون اینجوری که همه تستا رو نمی تونم بزنم..:41:یه توضیح بدید.
قرابت و تناسب مفهومی دکتر هامون سبطی نشر دریافت!نقل قول:
..........
فقط خیلی سبز !نقل قول:
فقط
deleted
من موندم چرا مدیران پی سی ورلد اجازه حذف نمی دند! و می خواند با یک مشت اسپم مباحث رو شلوغ کنند