کسی میدونه کدوم طرح ها از 12 تا 6 کدوما از 1 تا 7؟؟؟
Printable View
کسی میدونه کدوم طرح ها از 12 تا 6 کدوما از 1 تا 7؟؟؟
سلام
من بعثت دارم و از 12 تا 7 ساعت رایگانش الان چک کرد
-----------------------------
یکی از دوستان 512 نامحدود داشته برج 8 پارسال قرار بوده تموم بشه وقتی رفته واسه تمدید بهش گفتن اقا شما تا 93 مهلت داری برو حالشو ببر اپراتور واست اشتباه زده.ملت شانس دارن ما هم شانس داریم!والا به خدا
نقل قول:
بله برداشتن.
حتما چک کن. به حرف مخابرات اصلا اعتباری نیست.نقل قول:
باز داره تو ساعت دانلود شبانه از حجم كم ميشه
دانلود با ساعتهاي جديد از 1 تا 7 صبحه ديگه مگه نه؟
اینا میخوان ما رو دیواااااااااااااااااااااا اانه کنن !
آقا یعنی چه ! مخم دیگه کشش نداره ...
ساعت 1 به بعد مگه بعثت رایگان نیست !؟؟؟؟:n04::n27:
باز که داره کم میکنه ::::
دیشب هم بعثت 12 تا 7 رایگان بود.
چه بلایی به سر اینترنت مخابرات اوردن. یه سره باید نگران ساعات رایگان و حجم اکانتت باشی.
بابا خداییش نگران هرچی بودم از مخابرات، نگران رایگان شبانه ـش نبودم! بابا خیلی زوره! هرچی هم اعتراض،اعتراض،اعتراض به هیچ جایی نمیرسه.:n03:
سلام من تازه به جمعتون پیوستم عید رو به همکی دوستان و مدیران و مسئولین انجمن تبریک میگم
قبل از هرچیز بابت تاپیک خوبی که راه اندازی کردید ممنونم برای کسب اطلاعات تنها منبع برام بود و نزدیک 55 صفحه رو مرور کردم
من هم تازه اینترنت نامحدود سابقم تموم شده و بعد پرس و جو های زیاد طرح نقره ای 4 گیگ 6 ماهه فعال کردم
جهت اطلاع عرض میکنم سرعتش در صبح و ظهر 160 تا 195 هست در بعدازظهر و شب 120 تا 150 از ساعت 1 تا 7 هم رایگان میشه با سرعت 15 تا 35 شروع میشه اما از ساعت 4 الی 5 تا 7 صبح به 50 75 و 110 میرسه
در مورد حجم هم در مدت رایگانش ازم حجم کم میشه اما بعد از 7 صبح حجم کم شده دوباره برمیگرده
این تست رو در 3 شبانه روز گرفتم بنظرم فعلا سرعت رایگانش اصلا خوب نیست در طول روز هم مواقعی میشد که سرعت روی 40 تا 60 میموند
موفق باشید
اقا این طرح سحر سرعتش چطوریه؟؟؟؟؟:n13:
من الان کمپین 256 دارم با حجم 8 گیگ سرعتم هم 100 کیلو بایته
الان فقط مشکلم برای دانلود کردنه
لطفا راهنمای کنید:19: