با تشکر از em0fab0y.
من یک سوال یاده دارم.
میخواستم بدونم لایت اسکیریپ رایتر با سی دی مخصوص کار میکنه یا هر سی دی بزاری روش چاپ میکنه؟
من با برنامه خود اچ پی تست کردم بهم گفت سی دی لایت ایکریپ بزار تو درایور
Printable View
با تشکر از em0fab0y.
من یک سوال یاده دارم.
میخواستم بدونم لایت اسکیریپ رایتر با سی دی مخصوص کار میکنه یا هر سی دی بزاری روش چاپ میکنه؟
من با برنامه خود اچ پی تست کردم بهم گفت سی دی لایت ایکریپ بزار تو درایور
سلام به همه ی دوستان، واقعاً تاپیک مفیدی بود، من تا پیچ 26 این تاپیکو خوندم و کاملاً مجاب شدم که بهترین انتخاب همین 6090 هستش.
فقط یه مطلبی الان ذهنمو درگیر کرد، وقتی رفتمو صفحه ی آخر تاپیکو خوندم متوجه شدم که مدل های جدید تری هم هستش، می خواستم بدونم به نظر شما 6090 بهتره یا 6091nr و یا 6100؟؟؟
ممکنه یه زحمتی بکشید و کانفیگ های دو مدل 6090nr و 6100 رو بهم بگید؟؟؟
پیشاپیش ممنونم.
هیچکس دارای علم کافی برای پاسخ دادن به این سوال نیست ؟نقل قول:
نه دوست عزیز فقط خروجی هست....نقل قول:
برای انتقال دو طرفه تصاویر بین دیوایس های مختلف نیاز به WiDi هست....
---------- Post added at 11:16 AM ---------- Previous post was at 11:14 AM ----------
درسته حتما باید Scribeable باشه....نقل قول:
نه خیر دوست عزیز شما باید تمام درایورها و اپلیکبشن های مورد نیازتون رو از طریق سایت hp بگیرین و از طریق Hp Assistant اونارو maintenance کنین....نقل قول:
support assistant کار آپدیت بعضی از درایورها و اپلیکیشن های مهم و کاربردی رو انجام می ده و شما نمی تونین فقط در این زمینه ازش انتنظار داشته باشین به دلیل این گستره عمل این برنامه خیلی وسیع تر از آپدیت کردن هست....
6100:نقل قول:
cpu : Corei7-2630M
Ram : 8GB
Graphic Card : Amd Mobility Radeon 6770M 1GB GDDR5
Hard : 750GB
6091nr :
Cpu :2630M
Ram : 6GB
Graphic Card : Amd Mobility Radeon 6570M 1GB GDDR5
Hard : 1TB
دوستان دقت داشته باشن در بعضی جاها Graphic 6770M معرفی شده که Fake هست و 6750 درست هست....
سلام دوستان!! چند روز پیش رفتم 6090 بخرم گفتن ک دیگه تولید نمیشه...منظورشونو نفهمیدم...یعنی دیگه تو بازار گیر نمیاد؟؟
یه سوال دیگه:اگه فرض کنیم رم 6090 6 گیگ باشه کاردش مثل 6080 میشه؟منظورم اینه که کیفیت و کارکرد 6080 مثل 6090 هست یا نه؟؟یعنی اگه بلو ری نخوایم میشه بجای 6090 6080 خرید؟
دوست عزیز چرا اطلاعات اشتباه میدین!!!!!!!نقل قول:
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/HDMI
http://www.akkasee.com/articles/12256/
سلام دوستان
6100 فرقش با 6090 فقط در هارد و بلوری هست؟؟
سلام دوستان، یه راهنمایی می خوام
من بین Acer 5750 cori7 و Hp 6080 موندم کودمو بگیرم، اولش می خواستم HP 6090 بگیرم اما اینجا، یعنی توی شهر مااااااااا ( عشق است شاهین نجفی :دی ) قیمتش یک و هفتصده و من نمی خوام اینقدر خرج کنم!!!
ممنون میشم اگه بهم کمک کنید.
برقرار باشید و سبز.
از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم بابت پاسخ کامل قبلیش ممنونم.