من تمام نمايندگي هاي تهران رو چك كردم هيچكس خبري نداشت
فكر كنم يارو خالي بسته
باور نكن دوست عزيز
فكر كنم يارو خالي بسته
باور نكن دوست عزيز
دوست عزیز پس هر موقع مشخص شد خبرشو بده خیلی مردی....:40:هی بهش زنگ بزن:31:نقل قول:
من کرمان زندگی میکنم . رفتم تو سایت نماینده فروش سامسونگ در کرمان دیدم نوشته به زودی ولی قیمت زده 960. زنگ زدم مغازه گفت موجوده ولی باید تا 1 - 2 ساعت دیگه صبر کنین تا مشخص بشه !!!
فکر نکنم ولی تا چند ساعت دیگه مشخصه خدا کنه بیاد.............................نقل قول:
فكر كنم يارو خالي بسته
باور نكن دوست عزيز
دوستدار شما یاشار
نقل قول:
مبارک باشه.ایشالا آندروییدش برات بچرخه.مت منتظریم.اگه لطف کنی اول اون چیزایی که مهمه برای بقیه را بگی ممنون میشیم.مثل همین گرما و دوربین که قرمز میگیره یا نه و صدا و ...
اره به احتمال قوی دروغ گفته
برای شروع 960 خیلی خوبه
اما بعیده
اصلا هم خوب نیست به نظر من .قیمت گوشی توی هند حدوود 700 دلاره و توی دبی حدود 800 تومن.چرا ما ایرانی ها باید گرون تر از بقیه دنیا بخریم؟نقل قول:
چون اینجا ایرانه عزیز دل برادر.این همه تو ایران زندگی کردی هنوز به این سیستم گرون فروشیش عادت نکردی؟:18:نقل قول:
تا بازار فروش ایران این بی درو پیکریش درست نشه همینطور این داستانها رو با فروشنده ها داریم و کاریش هم نمیشه کرد.پس زیاد قصه این چیزا رو نخور:31:
ممنون و موفق باشید:11:
راستی بچه ها یه سایت خوب و سرعت بالا برای اپلود فایلهای تصویری ریویوم معرفی کنید.
مشکل نداشته باشه و سرعت دانلودش هم خوب باشه که بچه ها بتونن راحت دانلود کنند:31:
ممنون و موفق باشید:11:
بچه ها این ادرس سایتشونه الان ک دوباره رفتم قیمت را برداشته فقط زده به زودی !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا من دوباره عصر بهشون زنگ میزنم ببینم چی شده ؟
سلام، من تو يكي از روزنامه هاي معتبر خوندم كه اين گوشي 1 ماه و نيم ديگه با گارنتي رسمي وارد ايران ميشه با قيمتي بين 900 هزار تا يك ميليون.
نظرتون چيه؟
۴shared!نقل قول:
ببخشید بچه ها نبودم!
وقتی نبودم چه خبر بود؟!
گوشی خریدی؟!:10: