مرسی به خاطره جواب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای روزگار.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون یه دونه اون وسط اضافست فقط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیگه هر کی ندونه خودم که می دونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار بود صادقانه جواب بدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
saviss - meisam - monica - rozha - man hunter
آها معذرت اخه اطلاعاته من قدیمیه مربوط می شه به دورانی که اینجا واسه خودم کسی بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اولا 40.000 نه 46.000
1- نظرتو راجع به خط به خطه امضام بگو اگه حوصله داشتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- فکر کن برایه مجلسه ترحیمه من دعوتت کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه متنه کوتاه نثاره روحه ناکامم کن ببینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- خودت فکر می کنی بری جهنم یا بهشت؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- اسمه گریه دار ترین رمانی که خوندیو بگو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- وقتی ازدواج کنی زن سالاریه دیگه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم که طبقه معمول بر می گردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]