دوست عزیز اون کول دیسکه خودمه (مارک ترنسند) ، با کابل مخصوصی که تو جعبه N8 گذاشته اند ، وصلش کردم تا نشون بدم که میتونه اطلاعات رو از گوشی به کول دیسک و برعکس انتقال بده......:46:نقل قول:
Printable View
دوست عزیز اون کول دیسکه خودمه (مارک ترنسند) ، با کابل مخصوصی که تو جعبه N8 گذاشته اند ، وصلش کردم تا نشون بدم که میتونه اطلاعات رو از گوشی به کول دیسک و برعکس انتقال بده......:46:نقل قول:
من هم نقره ایش رو دارم ، و وقتی گوشی به حالت استند بای میره ، خودکار دکمه منوش ، روشن و خاموش میشهنقل قول:
برا خودش کلاسیه.....:46:
من هم سر انتخاب رنگ بین سیاه و نقره ای مونده بودم ، چون قبلا N82 سیاه داشتم ، ترجیح دادم این دفعه نقره ای استفاده کنم.................یه چیز دیگه رنگ سیاه حدود 10 هزار تومان نسبت به نقره ای گرونتره...........همچنین رنگ سیاهش رو وقتی تو دست میگیری زیاد مشخص نیست چه مارکی داری استفاده میکنی ، خلق الله فکر میکنن HTC یا SMSUNG داری ، ولی رنگ نقره ایش از 10 فرسخی میزنه تو چشم آدم :31:نقل قول:
البته این نظر شخصیه :19:
روشت رو بگو ما هم استفاده کنیم ، پروداکت گوشی من که واسه آمریکا است و منو فارسی هم نداره و اصل فنلانده.....:5:نقل قول:
گوشیم رو آپدیت کردم به ورژن 13.016
فعلا یه خبر خوب اینه که وقتی عکس بک گراند رو عوض میکنی به صورت فول اسکرین تو صفحه نمایش نشون میده
قبلا برای این کار باید از نرم افزار استفاده میکردی
ربطی به آپدیت نداره .. از سیمبین 9.4 به بعد والپیپر فول اسکرین می شد.نقل قول:
خیلی ببخشید ، تو ورژن 11 که 1 روز پیش داشتم به هیچ وجه عکس رو فول اسکرین نمیکرد و از بالا و پائین عکس بریده میشد......نقل قول:
اما تو ورژن 13 دیدم که درست شده..........:46:
با سلام . چشمک زدن که نمیشود گفت پلک زدن دکمه ی منو در حالت استندبای بخاطر رسیدن پیامک یا تماس دریافتی است . دلیل دیگری وجود ندارد که پلک بزند !نقل قول:
تو قسمت تنظیمات یه آپشن به نام breathing light هستنقل قول:
اگه اون روشن باشه بدون اینکه چیز جدیدی اومده باشه به صورت آهسته تر چراغش تا وقتی گوشی روشنه، روشن خاموش میشه
سلامنقل قول:
ممنون از پاسخت
ولی منظور من چراغ چشمک زن یا notification light نیست
منظورم اون نور اضافه ای هست که از اطراف بدنه گوشی بیرون میاد که نباید اینطوری باشه
مثل اینه که کیفیت پلاستیکی که در پایین گوشی هست پایین هست
نمیدونم منظورم رو رسوندم یا نه
حالا یه بار به دقت به عکس و نور اضافی اطراف کلید منو نگاه کنید ببینید مال شما هم اینطوره یا فقط مال من اینطوره
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام : آره راست ميگی متوجه شدم ، برا من که امتحان کردم اصلا بیرون دکمه منو نور نمیزنه ، نمیدونم برا شما چرا اینجوریه....:41:نقل قول:
باز هم با وجود آپدیت به ورژن 13 انتظاراتم از دوربینش بیش از این بود .......:13:
باور کنید با N82 خودم بهتر از این عکس می انداختم
به دو عکس زیر نگاه کنید
اولی رو با N82 انداختم ، دومی رو با N8
نمیدونم شاید انتظار من بیش از حده ، یا چشام یه جور دیگه میبینه ، یا ........
فقط قول عکسهای GSMARENA.COM رو نخورید ، یه عکس انداخته بود 10 مگا بایت حجمش بود
من بیشترین صحنه ای رو که با این گوشی از یه منظره که پر بود از گل و گیاه و درخت و آدم و خلاصه همی چی ، گرفتم ، نزدیک به 4 مگا بایت حجمش شد....:13: