بله این هم ضد گلوله هست جای سوراخهاش به خاطر اصابت ساچمه هاست .نقل قول:
حالا برای چی میخوای ؟؟؟ میخوای بری جنگ ؟؟؟
Printable View
بله این هم ضد گلوله هست جای سوراخهاش به خاطر اصابت ساچمه هاست .نقل قول:
حالا برای چی میخوای ؟؟؟ میخوای بری جنگ ؟؟؟
نه خب بلاخره لازم میشه دیگه: ))
حادثه خبر نمیکند:دی
جالبه
قبلا هارد ضد ضربه میخواستن بعدش هارد ضد آب میخواستن الان هارد ضد گلوله میخوان فردا پس فردا یه هاردی میخوان که توش جا بشن !!!!:31:
دوستان این هارد وسترنم که دیروز خریدم نگرانشم حس میکنم سرعتش کمه
الان سرعت بیشتر از 23 مگابایت نمیشه یه سری فیلمه به حجم 63 گیگ
دوست من اصلا نگران نباش (وسواسی نباش عزیز) سرعت ترانسفر دیتا به عوامل زیادی بستگی دارهنقل قول:
من قبلا یه PC داشتم که سرعت ترانسفر دیتا از 35 یا حداکثر 30 کمتر نمیشد ولی از وقتی که به لپتاپ وصل کردمش سرعتش به 19 هم میرسه (فکر کنم به خاطر 5200 بودن هارد لپتاپم در مقایسه با 7200 بودن PC باشه)
یکی از دوستان در باره سرعت ترانسفر توضیحات خوبی داده بخونی بد نیست
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6042939&postcount=2900
سلام
اواسط فروردین یک هارد 1 ترا سیگیت بدون آداپتور خریدم 121 هزار و پانصد .
خوبه ؟
کسی قیمت 2 ترا داره ؟ با آداپتور ؟ بدون آداپتور .
همچنین 3 ترا ؟
بچه ها ميخوام رو هارد اكسترنالم ويندوز سون نصب كنم تا بتونم راحت روش برنامه هامو نصب كنم...نظر شما چيه؟آيا شما هم همچين كاري كرديد؟
بنظرتون بهترين متد تقسيم بندي هارد چجوريه؟وسواس پيدا كردم شديد...چون هميشه هر هاردي داشتم بعد از يه مدت بدون نظم و ترتيب پر شده از اطلاعات و وحشتناك قاطي پاتي شده ... آدم دلش نمياد اصلا چيزيو پاك كنه..هر بار ميگه يكي يكي نگاشون ميكنم و مرتبشون ميكنم اما دريغ...
خلاصه اين يكي رو چطور تقسيم بندي كنم؟و مديريت؟اكثرا برنامه و تمپلت طراحي سايت دارم و ...
با سلام
من در یک تاپیک دیگر هم این موضوع را مطرح کردم ولی فکر می کنم جاش اینجا باشه
بیشتر از یک سال که یک هارد اکسترنال seagate یک ترا دارم که آداپتور هم داره ولی چند وقته که خطای windows write delay failed میده و پوشه های داخلش را خالی نشون میده و نمیذاره کپی کنم هارد تقریبا پر است و سیستم هم آن را از نظر سخت افزار میشناسه با xp sp3 کار می کنم
روی چند سیستم هم تست کردم جواب نداد لطفا من را راهنمایی کنید .
سلام دوستان لبتاپ من پورت usb3 و esata داره
با یک هارد usb 3 که دارم اون رو به پورت usb3 لبتاپم وصل میکنم سرعت کپی حدود 60 هست
میخوام بدونم میشه با تبدیل و این حرفا از پورت ای سا تا هم استفاده کنم و سرعت کپی رو بیشتر کنم؟
کسی میدونه رنگ های دیگه هاردوسترن دیجیتال هم خش میفته روش؟ مثلا سفید و طوسی هم مثل مشکیش خش روش میفته؟؟؟